FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2402 Re: FC Bayern Munchen

Post by -LIBERO- »

Znaci Edin otpada.
ledeni_caj

#2403 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Nisam siguran da je bilo potrebno dati 13 miliona za igraca koji ce vjerovatno grijati klupu. Ali hajde, oni znaju bolje sta im treba.
Muhamed Đakmić

#2404 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Baš me zanima koji je Mandžukiću motiv za ovakvo nešto. Unaprijed se osudio da sjedi na klupi.
BHF_Manijak

#2405 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Pa ako idete tom logikom onda bi se i Dzeko osudio na klupu da je dosao! :roll: Mislim svjestan sam i ja da ce Mario na klupu, no Dzeku smo odmah trpali u prvu, kao Bayern super opcija ovo ono, a Mandzukic na klupu, nidje veze. Puno za Mandzukica dati 13 miliona jer ce kao grijati klupu a ne bi bilo 25-30 za Edina iako je vjerovatno da ne bi ni on igrao od prve...Dupli arsini, smijesno majkemi. :roll:
Bosanski_kralj

#2406 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

BHF_Manijak wrote:Pa ako idete tom logikom onda bi se i Dzeko osudio na klupu da je dosao! :roll: Mislim svjestan sam i ja da ce Mario na klupu, no Dzeku smo odmah trpali u prvu, kao Bayern super opcija ovo ono, a Mandzukic na klupu, nidje veze. Puno za Mandzukica dati 13 miliona jer ce kao grijati klupu a ne bi bilo 25-30 za Edina iako je vjerovatno da ne bi ni on igrao od prve...Dupli arsini, smijesno majkemi. :roll:
Zar su tebi Džeko i Mandžukić ista klasa igrača? Džeko ima mjesta u prvih 11 Bayerna, a Mandžukić nema, jednostavno je to.

Ne znam stvarno šta su u Bayernu kontali sa ovom kupovinom. Mandžukić nije igrač koji će donijeti potreban kvalitet sa sobom da bi pomogao Bayernu u osvajanju titula. Zabiće par golova nakon ulazaka sa klupe u utakmicama koje su već rezultatski riješene, dok o onim odlučujućim utakmicama neće biti sposoban učiniti prevagu kada ekipi ne bude išlo.

Dante u odbrani, Shakiri u vezi i Mandžukić u napadu su dosadašnja pojačanja Bayerna. :roll: Neka se nadaju da će ovi igrači sa Eura biti odmorni i svježi za nadolazeću sezonu, inače...
dječak sa šibicama

#2407 Re: FC Bayern Munchen

Post by dječak sa šibicama »

Shakiri je odlicno krilo, po meni puno korisniji igrac od Robena i nadam se da ce to potvrditi.

Mandzukic je poseban tip igraca, uostalom vidjet cemo. On nije klasicni napadac, momak moze igrati na oba krila, odlican u skok igri, jak kao zemlja, izdrzljiv, jedino ima kondora u glavi zbog cega se razisao sa Felixom. Ako se rijesi tih djecijih bolesti, bice vrhunski igrac.
dinobjelave

#2408 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinobjelave »

Eto super su kupili,mandzukic ne vrijedi te pare .ucinak u dvije sezone ko edinov u jednoj.mogli du fino istresti pare kupiti dzeku i napasti ligu sampiona kroz bundesligu bi se prosetali.
Nogatrans

#2409 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

SUPEr napokon imamo i treceg napadac Mandzukica.. Samim ovim potezom ide Pizarro na drugo mjesto jer ima utakmica i golova ko ovaj treninga.. Veoma losa politka kluba koja nece nazalost nista promjeniti niti ce ikakve titule donijeti. Zivi bili pa vidjeli.. :x
Nogatrans

#2410 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

l
Logovan

#2411 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Sigurno su bili oduševljeni njegovim igrama na Euru pa je to presudilo. 8-) Ovo će biti najbolja kupovina ovog ljeta. :D
Muhamed Đakmić

#2412 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Mandžukić ima 26 godina. Nije on više mlad igrač da bi izbacivao bubice iz glave.
dječak sa šibicama

#2413 Re: FC Bayern Munchen

Post by dječak sa šibicama »

Onda ce sjediti na klupi :D

Kupili ljudi sebi novog Olica.

Sta ih briga, dobili jednog od zvijezdi evropskog prvenstva, za ne prevelike pare.
Dzeko je za njih preskupa investicija, a ruku na srce, da je BiH na euru i Dzeko trese mreze, onda mozda nebi bio preskup. Koliko god bjezali od toga, Pirlo je odjednom dobio svoju temu na ovom forumu, samo zbog eura.
Svjetla pozornice.
aveos

#2414 Re: FC Bayern Munchen

Post by aveos »

http://www.index.hr/sport/clanak/mandzu ... 22695.aspx

Potvrđeno,Mandzo novi igrac Bayerna!
ultima_palabra

#2415 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Čudi me da Bayern tako impulsivno dovodi igrače... znamo koliko puta su se igrači koji su se pokazali na EP i SP ispostavili kao promašaji.
Murat Sabanovic

#2416 Re: FC Bayern Munchen

Post by Murat Sabanovic »

aveos wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mandzu ... 22695.aspx

sve najbolje mandzo,ali mislim da se neces naigrati u bayernu.
Mobile_Disco

#2417 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mobile_Disco »

Prvo pitanje za Mandzukica ce biti, kakav je osjecaj biti vjecita zamjena za Dzeku? Hahahah I wolfsburg ga je kupio misleci da je dobar ko Dzeko :)
and

#2418 Re: FC Bayern Munchen

Post by and »

Murat Sabanovic wrote:

sve najbolje mandzo,ali mislim da se neces naigrati u bayernu.
nikad se ne zna.svoju priliku će dočekati,zbog puno utakmica koje će bayern igrati,eventualne povrede gomeza...,i pitanje je kako će svoju priliku iskoristiti.nije se baš lako uklopiti u takav vrhunski kolektiv.koliko je samo gomezu trebalo,a forsirali su ga.
nije im baš neko pojačanje.kao ljudi nezadovoljni napadačima,očajni što ništa nisu osvojili,a ovamo dovode prosječne igrače.
muhafuca

#2419 Re: FC Bayern Munchen

Post by muhafuca »

I upravo ono sto sam govorio
muhafuca wrote: Ma ima Bayern kesha nije to uptno nikad bilo
al bayern je prije svega firma a onda fudbalski klub
tako da je racunica kod njih "OK platicemo mi njega ako mislimo
da ce se investija vratiti"
u fudbalu se cesto ne vrate a bayernu a dzeko je malo preskup (po njima)
i sumnjam da ce ga dovesti
Ovo je cisto bacanje udice da vide mogu li ga dobiti za neku
po njima prihvatljivu cifru - ako Man City ne spusti cijenu znacajno
(a ja mislim da nece jer im se ne isplati) Bayern ce odustati i kupiti
nekog dosta jeftinijeg a ne puno losijeg
Znam ja Bayern-a u dusu - mada mislim da je za Dzeku bolje da hljeba trazi negdje drugo
jer sa trenutnom situacijom u Bayern-u sumnjam da bi se previse naigrao
mozda cak i manje nego u City-ju
elcaliente

#2420 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

Treba biti realan i reci da nas Dzeko ne vrijedi te pare koje za njega city trazi. Oni su napravili zajeb pa sada misle vratiti taj kes preko necijih drugih lezda.
Mandzukic je optimalno iskoristio EP i svaku tekmu odigrao odlicno. Nije mala stvar biti prvi napadac u HR repki, normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke.
and

#2421 Re: FC Bayern Munchen

Post by and »

muhafuca wrote:

I upravo ono sto sam govorio
muhafuca wrote: Ma ima Bayern kesha nije to uptno nikad bilo
al bayern je prije svega firma a onda fudbalski klub
tako da je racunica kod njih "OK platicemo mi njega ako mislimo
da ce se investija vratiti"
u fudbalu se cesto ne vrate a bayernu a dzeko je malo preskup (po njima)
i sumnjam da ce ga dovesti
Ovo je cisto bacanje udice da vide mogu li ga dobiti za neku
po njima prihvatljivu cifru - ako Man City ne spusti cijenu znacajno
(a ja mislim da nece jer im se ne isplati) Bayern ce odustati i kupiti
nekog dosta jeftinijeg a ne puno losijeg
Znam ja Bayern-a u dusu - mada mislim da je za Dzeku bolje da hljeba trazi negdje drugo
jer sa trenutnom situacijom u Bayern-u sumnjam da bi se previse naigrao
mozda cak i manje nego u City-ju
ma znamo i mi bayern i kako im se ruke tresu kad nešto treba platiti.nego mislio sam da su se ozbiljno naljutili i da žele nešto osvojiti.u tom slučaju su morali odriješiti kesu i dovesti prava pojačanja.
ganjeta

#2422 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

elcaliente wrote:Treba biti realan i reci da nas Dzeko ne vrijedi te pare koje za njega city trazi. Oni su napravili zajeb pa sada misle vratiti taj kes preko necijih drugih lezda.
Mandzukic je optimalno iskoristio EP i svaku tekmu odigrao odlicno. Nije mala stvar biti prvi napadac u HR repki, normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke.
:lol:

Matematika ti nije jača strana.

30 je veće od 13 uvjek bilo!

Mandžukić više vrijedi od Džeke :skoljka: :shock: :zjev:
elcaliente

#2423 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

U ovoj situaciji najvise gubi sam Dzeko ( ko ga nagovori da ide u City ), jer ostaje i dalje 3 napadac.
Nema vise bine za predstavu, jer ne igra, njegovi stari golovi i igre padaju u zaborav a dolaze mladzi napadaci i oni koji cesto igraju.
Ali repka BiH najvise profitira, posto nam je on jedina opcija u napadu mozemo biti sigurni da se ako Bog da nece povrijediti.
Last edited by elcaliente on 27/06/2012 13:23, edited 1 time in total.
elcaliente

#2424 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

ganjeta wrote:
elcaliente wrote:Treba biti realan i reci da nas Dzeko ne vrijedi te pare koje za njega city trazi. Oni su napravili zajeb pa sada misle vratiti taj kes preko necijih drugih lezda.
:lol:

Matematika ti nije jača strana.

30 je veće od 13 uvjek bilo!

Mandžukić više vrijedi od Džeke :skoljka: :shock: :zjev:
Hajde procitaj opet moj post i boldiraj gdje sam stavio cifru u toj recenici.
Svako ko se razumije u fudbal, skontao je sta sam htio reci.
fortaleza

#2425 Re: FC Bayern Munchen

Post by fortaleza »

dječak sa šibicama wrote:Onda ce sjediti na klupi :D

Kupili ljudi sebi novog Olica.

Sta ih briga, dobili jednog od zvijezdi evropskog prvenstva, za ne prevelike pare.
Dzeko je za njih preskupa investicija, a ruku na srce, da je BiH na euru i Dzeko trese mreze, onda mozda nebi bio preskup. Koliko god bjezali od toga, Pirlo je odjednom dobio svoju temu na ovom forumu, samo zbog eura.
Svjetla pozornice.
Kad se samo sjetim kad su forumski stručnjaci za Olića prognozirali da će sjediti na klupi kad je potpisao za Bayern i da je bolje da je otišao u klub gdje će igrati em što je došao bez odštete, em što nije tehnički potkovan i slično... Sve ih je razuvjerio svojom igrom, a 2010 je sam doveo Bayern do finala lige prvaka, a dosta je se naigrao uz Gomeza. Sumnjam da Bayern daje 13 milijuna za igrača koji će samo grijati klupu...

Uostalom đosta podsjeća na Olića, dosta trkački jak, također ne toliko tehnički potkovan (ali bolji od Olića), ali nadoknađuje trkom, može postići pogodak iz poluprilike + zna igrati glavom. Jasno je da đilkoš nije igrač svjetske klase koji je potreban Bayernu i da neće biti u prvom planu ali će dobiti koju priliku da se pokaže...
Post Reply