FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BHF80
#2001 Re: FC Bayern Munchen
ma bajern je strasan odlican posao je napravio lahm cuvao je ronalda a ribery i roben malo je rec
dobro je sto je bajern prosao zbog finala jer bi se chelsea samo branio
dobro je sto je bajern prosao zbog finala jer bi se chelsea samo branio
- ledeni_caj
#2002 Re: FC Bayern Munchen
Dobra stvar je sto Lahm, Kroos i Muller nisu dobili drugi zuti. Velika steta za Badstubera, a pogotovo za Alabu. Luis Gustavo nebitan. 
- BHF_Manijak
#2003 Re: FC Bayern Munchen
Ma bitan je igrac, nemoj zezati, po meni duplo jaci na toj poziciji od Tymoschuka, koji je alternativa ili Kroosa, koji cu tu zaigrati 99%!
Momak je zilav, moze trcati ko konj, brz, ima dobar sut, falit ce! I Veceras je extra odigro, sta je puta Ronalda presjeko i Ozila!
- ledeni_caj
#2004 Re: FC Bayern Munchen
Jeste bolji od Tymoscuka, ali ipak uz Boatenga najslabije karike u Bayernu.
- Mišo_Kovač
#2005 Re: FC Bayern Munchen
Jedino gdje ce Gustavo nedostajati jeste na poziciji štopera mjesto Badstubera. Ovako ce to mjesto morat (najvjerovatnije) popunit tymoschuk, dok ce na sredini biti kroos i schweini s mullerom iza gomeza. Na beku pranjic/contento/rafinha, nije ni bitno jer su sva trojica tarabe (manje-vise) 
-
LSD
#2006 Re: FC Bayern Munchen
Strašni Bayern
njemacka mašinerija se ponovo vratila na staze stare slave i to na kakav nacin
Gomez je MORAO riješiti tekmu sa onim zicerom u drugom pol. ali potez viška i propade šansa.
Gomez je MORAO riješiti tekmu sa onim zicerom u drugom pol. ali potez viška i propade šansa.
-
BASS
#2007 Re: FC Bayern Munchen
Sta reci? Strasna utakmica,instant klasik.
FINALE DAHOAM!
FINALE DAHOAM!
-
dert
#2008 Re: FC Bayern Munchen
Eto sto volim Svabe
do zadnje minute IGRAJU
Svaka im cast
Samo da se zna da fudbal pratim decenijama
Svaka im cast
Samo da se zna da fudbal pratim decenijama
-
BASS
#2009 Re: FC Bayern Munchen
U finalu ce znaci faliti Alaba,Badstuber i Gustavo.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...
Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...
Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
-
Teufik
#2010 Re: FC Bayern Munchen
Cestitke svim simpatizerima 
-
leo karan
#2011 Re: FC Bayern Munchen
Bajern iz Minhena
to je klub
to je klub
-
sumirprimus
#2012 Re: FC Bayern Munchen
greota alabe za finale...
steta,kako je odigro polufinale
steta,kako je odigro polufinale
- tzipiripi
#2013 Re: FC Bayern Munchen
Danke Deutschland!
Pobijedio bolji i hrabriji! Švapski mentalitet, haman zarazio i strane igrače. Šanse im nisu dali. Neuer car, uhvati dvojici najskupljih igrača lopte na istu foru, potpuno isto mjesto i ista odbrana, deja vu.
Gol Ronalda iz offsidea a i nedosuđen penal, igranje Pepea rukom u živom zidu u šesnaestercu, im nije pomoglo.
Pobijedio bolji i hrabriji! Švapski mentalitet, haman zarazio i strane igrače. Šanse im nisu dali. Neuer car, uhvati dvojici najskupljih igrača lopte na istu foru, potpuno isto mjesto i ista odbrana, deja vu.
Gol Ronalda iz offsidea a i nedosuđen penal, igranje Pepea rukom u živom zidu u šesnaestercu, im nije pomoglo.
- ultima_palabra
#2014 Re: FC Bayern Munchen
Čuj to... nego kamo te u subotu i utorak, nedostajali su mi klipovi i gifovitzipiripi wrote:Danke Deutschland!![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2015 Re: FC Bayern Munchen
Cestitke Bayernu
Nego....sta jos nije svirano...cuj ofsajda, penala, kartona, maraka....cega? Pojedinci bi trebali pogledati omjer prekrsaja, pa pricati o nekim kosmickim nepravdama.
Kad vec pricamo o greskama, ja sam upratio sviran ofsajd Marcelu koji nije bio. I pored toga, mislim da je sudija odlicno vodio mec. Uostalom, sta god da se desilo, sad je nebitno. Bitna je samo cinjenica da je Bayern prosao u finale. Ja to ne bih prljao nekim izmisljanjem situacija na sinocnjem mecu.
Nego....sta jos nije svirano...cuj ofsajda, penala, kartona, maraka....cega? Pojedinci bi trebali pogledati omjer prekrsaja, pa pricati o nekim kosmickim nepravdama.
Kad vec pricamo o greskama, ja sam upratio sviran ofsajd Marcelu koji nije bio. I pored toga, mislim da je sudija odlicno vodio mec. Uostalom, sta god da se desilo, sad je nebitno. Bitna je samo cinjenica da je Bayern prosao u finale. Ja to ne bih prljao nekim izmisljanjem situacija na sinocnjem mecu.
- Nogatrans
#2017 Re: FC Bayern Munchen
Kakva noc,samo znam da ovo moje srce ne moze vise izdrzati.. 
- tzipiripi
#2018 Re: FC Bayern Munchen
Evo par taze, namah. Tek da te želja mine.ultima_palabra wrote: Čuj to... nego kamo te u subotu i utorak, nedostajali su mi klipovi i gifovi

A biće njih još, ima vremena. Makar su oni anam tam pokušali i odigrat šta. 4x u okvir, milion šansi.
Za razliku od babinih.
- ultima_palabra
#2019 Re: FC Bayern Munchen
Super... vidim na drugoj temi i da se njemački naučio preko noći. Biće korisno kad se bude mijenjao objekt gloryhuntinga.
- tzipiripi
#2020 Re: FC Bayern Munchen
Lafe, ja ti schprecham Deutsch evo već 30 jahre. Ako trebaju instrukcije slobodno javi. 10 marona po času, samo za kraljeve.ultima_palabra wrote:Super... vidim na drugoj temi i da se njemački naučio preko noći. Biće korisno kad se bude mijenjao objekt gloryhuntinga.
Mada bi vas i Smou, kao poznati prevoditelj, mogao što šta podučiti.
- ultima_palabra
#2021 Re: FC Bayern Munchen
To bi značilo da imaš preko 15 godina... sorry, ali ne vjerujem.tzipiripi wrote:Lafe, ja ti schprecham Deutsch evo već 30 jahre. Ako trebaju instrukcije slobodno javi. 10 marona po času, samo za kraljeve.ultima_palabra wrote:Super... vidim na drugoj temi i da se njemački naučio preko noći. Biće korisno kad se bude mijenjao objekt gloryhuntinga.
- simonese
#2022 Re: FC Bayern Munchen
evo ja ga sprecham 38 Jahre i moze za 5 maronatzipiripi wrote:Lafe, ja ti schprecham Deutsch evo već 30 jahre. Ako trebaju instrukcije slobodno javi. 10 marona po času, samo za kraljeve.ultima_palabra wrote:Super... vidim na drugoj temi i da se njemački naučio preko noći. Biće korisno kad se bude mijenjao objekt gloryhuntinga.
- tzipiripi
#2024 Re: FC Bayern Munchen
Eeeejssss...? Porque ne vjeruješ? Možeš ti bolje... Oli ipak ne...ultima_palabra wrote: To bi značilo da imaš preko 15 godina... sorry, ali ne vjerujem.

- tzipiripi
#2025 Re: FC Bayern Munchen
Kojih crnih 5 marona? Deri kraljeve ba. Puni su ko brod.simonese wrote:evo ja ga sprecham 38 Jahre i moze za 5 marona