Rafinja je ljigav, što jes jes, al nije apsolutno nesposoban ko bernatMOSALJOZE wrote:RafinjaMišo_Kovač wrote:Ne pamtim kad mi je neki igrac Bayerna bio odvratan ko što mi je odvratan Bernat. U picku materinu, koji bogalj...
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mišo_Kovač
#19251 Re: FC Bayern Munchen
- veella
#19252 Re: FC Bayern Munchen
Wer ist Deutsche Meister???

- AhmetShabo
#19253 Re: FC Bayern Munchen
nemojte rafku i bernata u istu recenicu. Sto bi moj drug reko , ovaj Bernat je neka vrsta prevare ili sta vec. Zbog njeg je ALaba morao na stopera, samo da bi bogalj igrao. Boljih igraca ima na terminu u kojem hoces gradu. Ne bi mogao igrati u Rayu Valecanu,a igra prvu postavu u Bayernu.
Nije mi jasno.. ko ga dovede, bas kao sto nisam skontao ni za Danijela Pranjica ko ga dovede i ko mu dozvoli da igra.
Nije mi jasno.. ko ga dovede, bas kao sto nisam skontao ni za Danijela Pranjica ko ga dovede i ko mu dozvoli da igra.
- veella
#19254 Re: FC Bayern Munchen
veella wrote:Wer ist Deutsche Meister???
![]()
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#19255 Re: FC Bayern Munchen
Ne znaš ko ga je doveo? Pa valjda Pep, koji ima to proklesto da kojeg god igrača je on zahtijevao taj se pokazao kao promašaj.AhmetShabo wrote:nemojte rafku i bernata u istu recenicu. Sto bi moj drug reko , ovaj Bernat je neka vrsta prevare ili sta vec. Zbog njeg je ALaba morao na stopera, samo da bi bogalj igrao. Boljih igraca ima na terminu u kojem hoces gradu. Ne bi mogao igrati u Rayu Valecanu,a igra prvu postavu u Bayernu.
- MOSALJOZE
#19256 Re: FC Bayern Munchen
Bilal ima problema sa ledjima,upitan za Atletico.
Boa
Boa
- Mišo_Kovač
#19257 Re: FC Bayern Munchen
Jel se to u dortmundu još uvijek nadaju tituli? Četvrta uzastopna salatara je već u Minkenu, ugravirano ime i sve, samo se čeka da je Lahm podigne za 2 hefteveella wrote:veella wrote:Wer ist Deutsche Meister???
![]()
![]()
![]()
![]()
- veella
#19258 Re: FC Bayern Munchen
Na ekranu prikazase rezultat iz minkena 1:1
81359 istinskih ljubitelja fudbala pjeva u glas wer ist Deutscher Meister BVB Borussia
Neprocjenjivo
81359 istinskih ljubitelja fudbala pjeva u glas wer ist Deutscher Meister BVB Borussia
Neprocjenjivo
-
missko
#19259 Re: FC Bayern Munchen
Stari lazov i varalica se nije promijenio. Eno i KHR ga demantuje kaze da se Humels nije njima nudio nego da oni zele Humelsa a Uli nesto fol lose razumio zaboravio njemacki u cuzi.
Humels se isto javio da demantuje gluposti kako se on nekome nudio
Humels se isto javio da demantuje gluposti kako se on nekome nudio
- Point.
#19260 Re: FC Bayern Munchen
Joj cime se ovi supci iz Minhena bave, sramota za jedan klub koji bi trebao biti kao elita. Ko onda pred finale CL i Götze. Koji papci.
-
Dr Baltazar
#19261 Re: FC Bayern Munchen
Sparta vas nogama ubija i ti si došao ovdje nešto da komentarišeš o jednom od najvećih timova svijetaPoint. wrote:Joj cime se ovi supci iz Minhena bave, sramota za jedan klub koji bi trebao biti kao elita. Ko onda pred finale CL i Götze. Koji papci.
- Point.
#19262 Re: FC Bayern Munchen
Ni Sparta ni Lazio nemaju nikakve veze sa tim da se u Bajernu ponasaju ko zadnji papci.Dr Baltazar wrote:Sparta vas nogama ubija i ti si došao ovdje nešto da komentarišeš o jednom od najvećih timova svijetaPoint. wrote:Joj cime se ovi supci iz Minhena bave, sramota za jedan klub koji bi trebao biti kao elita. Ko onda pred finale CL i Götze. Koji papci.
-
Dr Baltazar
#19263 Re: FC Bayern Munchen
Hoću reći, pozabavi se svojim timom.Point. wrote:Ni Sparta ni Lazio nemaju nikakve veze sa tim da se u Bajernu ponasaju ko zadnji papci.Dr Baltazar wrote:Sparta vas nogama ubija i ti si došao ovdje nešto da komentarišeš o jednom od najvećih timova svijetaPoint. wrote:Joj cime se ovi supci iz Minhena bave, sramota za jedan klub koji bi trebao biti kao elita. Ko onda pred finale CL i Götze. Koji papci.
- AmiĐa_Idriz
#19264 Re: FC Bayern Munchen
'Pozabavi se svojim timom', najgluplja rečenica od postanka univerzuma pa na ovamo. Šta, ako ne navijaš za Bayern (ne samo Bayern, već općenito govoreći) ne smiješ ništa pisati na račun istih? 
- Point.
#19265 Re: FC Bayern Munchen
Izgleda. Kas ostanes bez argumenata, obicno ti nesto ovako lupi.AmiĐa_Idriz wrote:'Pozabavi se svojim timom', najgluplja rečenica od postanka univerzuma pa na ovamo. Šta, ako ne navijaš za Bayern (ne samo Bayern, već općenito govoreći) ne smiješ ništa pisati na račun istih?
-
Dr Baltazar
#19266 Re: FC Bayern Munchen
I Liverpool nas prati. Sve sama krema LP ove i zadnjih 5 godinaAmiĐa_Idriz wrote:'Pozabavi se svojim timom', najgluplja rečenica od postanka univerzuma pa na ovamo. Šta, ako ne navijaš za Bayern (ne samo Bayern, već općenito govoreći) ne smiješ ništa pisati na račun istih?
Idrize upecao si se na trolera Pointa. Taj isti je tvrdio da je italijanska seria A zanimljivija liga od španske primere. I to mu je bila jedna od "pametnijih" izjava na forumu
- Tito_i_Partija
#19267 Re: FC Bayern Munchen
Sta ocekivat' od Idriza kad mu je Liverpool danas tri komada dobio, i to od Swansea (
), mora negdje bijes iskalit'. Nemoj se bolan ljutit' na Bayern samo zato sto ti je Liverpool prosjecna ekipa sa sredine tabele.
A za navijaca Musolinijevog kluba znamo vec dugo, on ionako mrzi sve sto je uspjesno.
A za navijaca Musolinijevog kluba znamo vec dugo, on ionako mrzi sve sto je uspjesno.
- Point.
#19268 Re: FC Bayern Munchen
Deportivo - Barca 0-8. Zanimljivo nema sta. No, ti i dalje ne mozes da poreknes da se u Bajernu ne ponasaju ko zadnji papci pa pises gluposti koje veze sa temom nemaju.Dr Baltazar wrote:I Liverpool nas prati. Sve sama krema LP ove i zadnjih 5 godinaAmiĐa_Idriz wrote:'Pozabavi se svojim timom', najgluplja rečenica od postanka univerzuma pa na ovamo. Šta, ako ne navijaš za Bayern (ne samo Bayern, već općenito govoreći) ne smiješ ništa pisati na račun istih?![]()
Idrize upecao si se na trolera Pointa. Taj isti je tvrdio da je italijanska seria A zanimljivija liga od španske primere. I to mu je bila jedna od "pametnijih" izjava na forumu
- Point.
#19269 Re: FC Bayern Munchen
Jah, Mussolini, koji osnova najveceg rivala Romu i koja osvoji prvenstvo za njegovog vakta. Jak navijac.Tito_i_Partija wrote:
- AmiĐa_Idriz
#19270 Re: FC Bayern Munchen
Samo mi molim te pokaži gdje sam ja iskalio bijes prema Bayernu? Boli me spolovilo i za Bayern, Humelsa i posranu BL, samo sam se osvrnuo na onu glupu rečenicu. A da si malo bolje informisan znao bi zbog čega je Svonsi zavalio tri komada sinoć...i nek si nam ti rekao da je LFC prosječna ekipa sredine tabele, ono vau, kakav si ti majstor.Tito_i_Partija wrote:Sta ocekivat' od Idriza kad mu je Liverpool danas tri komada dobio, i to od Swansea (), mora negdje bijes iskalit'. Nemoj se bolan ljutit' na Bayern samo zato sto ti je Liverpool prosjecna ekipa sa sredine tabele.
![]()
- mO k3
#19271 Re: FC Bayern Munchen
fcb je za mene plasticni klub... klub koji nema navijace kao BVB , Gladbach itdveella wrote:Na ekranu prikazase rezultat iz minkena 1:1
Neprocjenjivo
Ah da nacuo sam da dobijaju novog predsednika kluba.., Herbert Heiner ce da preuzme navodno ili ce da dobije neku od visih pozicija
- MOSALJOZE
- Nogatrans
#19273 Re: FC Bayern Munchen
E cuj plasticni navijaci hahahha E svasta majke mi pa otidji malo samo do Minhena vidi kakvu tradiciju taj klub ima i koliko se voli nema potrebe dalje od Minhena pricati.
-
Dr Baltazar
#19274 Re: FC Bayern Munchen
Došli Englezi da nam pričaju o "usranoj" BL, a nema ih već godinama u završnici LPNogatrans wrote:E cuj plasticni navijaci hahahha E svasta majke mi pa otidji malo samo do Minhena vidi kakvu tradiciju taj klub ima i koliko se voli nema potrebe dalje od Minhena pricati.
Znači iduće godine Alaba - Hummels - Boateng - Lahm. I još Aubameyang da dođe
- Tigar1
#19275 Re: FC Bayern Munchen
Jako to gazenje Juventusa kad ti sudija mora rivalu ponistiti cist gol, ne svirati ruku Vidala u sesnaestercu te ne pokazati direktan crveni zutalju Kimmichu za namjerno udaranje laktom u glavu Moratu.
A ja gazenja I kli.nca u pm
A ja gazenja I kli.nca u pm