FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18501 Re: FC Bayern Munchen
Pelle kroz historiju bas ispade otirac. No, jbg, skupo je sve to naplatio 
- Tito_i_Partija
#18502 Re: FC Bayern Munchen
Ma znao je i on sta mu se sprema ba, nema potrebe da on sad ispada k'o zrtva. Titule engleskog prvaka nisu male stvari, al' Mensurove ambicije su evropa, to svako zna. A dosad u evropi nisu mogli meda, sto ispada katastrofalno kad vidis koliko su para za to utrosili.
No bez obzira, k'o trenera ga ne postujem bas plaho, jer dovodjenjem i forsiranjem ubleha k'o sto su Demichelis i Navas je sam sebi puc'o u nogu. Zato ce bit' puno interesantnije kad Celo dodje u City. Samo mi je zao sto su Jozu izbacili iz Celskog, koji bi to derbi bio.
No bez obzira, k'o trenera ga ne postujem bas plaho, jer dovodjenjem i forsiranjem ubleha k'o sto su Demichelis i Navas je sam sebi puc'o u nogu. Zato ce bit' puno interesantnije kad Celo dodje u City. Samo mi je zao sto su Jozu izbacili iz Celskog, koji bi to derbi bio.
- Jack Be Nimble
#18503 Re: FC Bayern Munchen
Zadnji put kada je klub najavio dolazak Pepa dok su jos imali trenera na klupi taj trener je osvojio tri trofeja.
Sada ce Pelle osvojiti cetiri trofeja
- koeljo
#18504 Re: FC Bayern Munchen
znaš kako, meni ovo preuzimanje Citya izlgeda ko preslikana priča kad je Bayern uzeo, tamo će isto osvojit nacionalno takmičenje, jer realno nije kvalitet Engleske ko prije, pogledaj šta se dešava sa Jedinstvom iz Mančestera, Čelzijem, Liverpulom, tako da im jedini protivnik pravi ostaje Arsenal sa luzerskim mentalitetom, ali će u LP zakazat u četvrtfinalu otprilike jer prvu godinu sigurno neće moći implementirat svoje zamisli u City biće ih dosadno gledat ko i Bayern.Tito_i_Partija wrote:Ma znao je i on sta mu se sprema ba, nema potrebe da on sad ispada k'o zrtva. Titule engleskog prvaka nisu male stvari, al' Mensurove ambicije su evropa, to svako zna. A dosad u evropi nisu mogli meda, sto ispada katastrofalno kad vidis koliko su para za to utrosili.
-
missko
#18505 Re: FC Bayern Munchen
Pa nije ni City od jucer a sportski motivi kao osvajanje BL sa Bayernom i nisu neki motivi. Mora se priznati da je ovo sad veci izazov nego preuzimanje Bayerna kojeg sam mogao i ja gotovo jednako uspijesno ovako voditi kao on.LSD wrote:zato što je kenjao kako želi voditi samo klubove sa historijatom i tradicijom, fol tad odbio City i Čelzi koji su nudili i više od Bayerna zbog tih sportskih motiva, da nije sve u parama hahahamissko wrote:
Ako ti nije pao u ocima kad je otisao u levatsku bundesligu zbog para sto ti se sad onda ima gadit![]()
koja šuplja...i sad se posrao po svemu i preuzeo taj isti City zbog petrodolara šeika Mensura.
Bayern mu je gospodski ponudio produžetek ugovora (baš kao i Barca prije prije 4 godine), a to nisu uopšte mali iznosiali pare cine cuda od covjeka.
Sada u EPL ima klub koji nije najbolji u ligi,ima potpunu moc sto se tice ekipe pravi menadzeeski posao a to nije imao u Bayernu i ima konkurentnu ligu koja ne trpi ni sekundu losu formu. Jednostavno sad je u poziciji da su sve svijetske fudbalske oci uprte u njega
-
klopan
#18506 Re: FC Bayern Munchen
Tasci će nositi br.4.
Izgleda da je i on pravo sklon povredama
-pojačanje za ne daj Bože.
Iako Rumeni najavi da ništa nema od prelaznog roka, delegacija danas kreće u Bolognu po 18-godišnjeg igrača sredine terena
AMADOU DIAWARA-a, vrijednog 10 mil. EUR.
Mario je počeo sa timskim treningom.
Izgleda da je i on pravo sklon povredama
Iako Rumeni najavi da ništa nema od prelaznog roka, delegacija danas kreće u Bolognu po 18-godišnjeg igrača sredine terena
AMADOU DIAWARA-a, vrijednog 10 mil. EUR.
Mario je počeo sa timskim treningom.
- dinty2
#18507 Re: FC Bayern Munchen
cuj zbog 4 milliona,,,,,jah bas je zbog toga presaoLSD wrote:zato što je kenjao kako želi voditi samo klubove sa historijatom i tradicijom, fol tad odbio City i Čelzi koji su nudili i više od Bayerna zbog tih sportskih motiva, da nije sve u parama hahahamissko wrote:
Ako ti nije pao u ocima kad je otisao u levatsku bundesligu zbog para sto ti se sad onda ima gadit![]()
koja šuplja...i sad se posrao po svemu i preuzeo taj isti City zbog petrodolara šeika Mensura.
Bayern mu je gospodski ponudio produžetek ugovora (baš kao i Barca prije prije 4 godine), a to nisu uopšte mali iznosiali pare cine cuda od covjeka.
a da slucajno nije zbog slobode koju ce imati u cityu a koju nikako nije imao u bayernu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18508 Re: FC Bayern Munchen
Koliko god me negativno iznenadio, slazem se da je City najveci izazov Pepove karijere.
I zato sto nam dolazi mr. Ancelotti, gotovo da mi i nije zao sto Peps odlazi
EDIT: Solidne analize Pepove perspektive za buducnost:
http://www.tribina.hr/topics/slug/moze- ... svoj-3319/
I zato sto nam dolazi mr. Ancelotti, gotovo da mi i nije zao sto Peps odlazi
EDIT: Solidne analize Pepove perspektive za buducnost:
http://www.tribina.hr/topics/slug/moze- ... svoj-3319/
-
klopan
#18509 Re: FC Bayern Munchen
Looooodilo!
Novopečeni odbrambeni Tasci propustio danas press konferenciju zakazanu radi njegovog dolaska, zbog
povrede.
Na prvom treningu neko ga je spuc`o i zaradio (valjda lakši) potres mozga.
Novopečeni odbrambeni Tasci propustio danas press konferenciju zakazanu radi njegovog dolaska, zbog
povrede.
Na prvom treningu neko ga je spuc`o i zaradio (valjda lakši) potres mozga.
- Tito_i_Partija
#18510 Re: FC Bayern Munchen
Neka neka, jebo ih Tasci. Zna se naveliko da je tip k'o staklena vaza, i oni ga opet kupuju. Uklopice se on super sa Robbenom, Riberyom, Javijem i ostalima kad budu dobijali cekove ekspresno u banji.
- Mišo_Kovač
#18511 Re: FC Bayern Munchen
Ma jebo odbranu na kraju krajeva
3 - 5 - 2 i vozi... Ja vjerujem da će nas prije skupo koštati bogalj Alonso nego (bilo kakva) obrambena postava 
-
missko
#18512 Re: FC Bayern Munchen
Nije bilo nista drugo besplatno da mu se ime imalo prepoznaje pa se spalo na Tascija.Tito_i_Partija wrote:Neka neka, jebo ih Tasci. Zna se naveliko da je tip k'o staklena vaza, i oni ga opet kupuju. Uklopice se on super sa Robbenom, Riberyom, Javijem i ostalima kad budu dobijali cekove ekspresno u banji.
Cicijama dzabe pare iz Emirata
- Tito_i_Partija
#18513 Re: FC Bayern Munchen
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vidal- ... /160203118
Pocinju problemi i sa drugih strana. Ocekivano. Vidal je odlican fudbaler, al' je gedzo sa dna kace.
Pocinju problemi i sa drugih strana. Ocekivano. Vidal je odlican fudbaler, al' je gedzo sa dna kace.
- skenderija04
#18515 Re: FC Bayern Munchen
El Mercurio Cileanske novine kazu da Vidal na ljeto napusta Bayern. Kako navode, zelja za razlazom je obostrana. Sa jedne strane Bayernu je dosadilo nedisciplinovano ponasanje Cileanca a mogli bi i zaraditi novac koji ce dobro doci Carlu za sklapanje nove ekipe. Sa druge strane, Arturo se nije privikao na novu sredinu. Spominju Atletico kao odrediste.
http://impresa.elmercurio.com/pages/LUN ... 04-02-2016
-
missko
#18516 Re: FC Bayern Munchen
Ubio se Atletiko za njega jos ako se Kosta vrati nema kraja mesarlukuskenderija04 wrote:El Mercurio Cileanske novine kazu da Vidal na ljeto napusta Bayern. Kako navode, zelja za razlazom je obostrana. Sa jedne strane Bayernu je dosadilo nedisciplinovano ponasanje Cileanca a mogli bi i zaraditi novac koji ce dobro doci Carlu za sklapanje nove ekipe. Sa druge strane, Arturo se nije privikao na novu sredinu. Spominju Atletico kao odrediste.
Last edited by missko on 04/02/2016 23:05, edited 1 time in total.
- simonese
#18517 Re: FC Bayern Munchen
Atletiko Mujanovic
-
missko
#18518 Re: FC Bayern Munchen
Mujanicsimonese wrote:Atletiko Mujanovic
- simonese
#18519 Re: FC Bayern Munchen
missko wrote:Mujanicsimonese wrote:Atletiko Mujanovic
- sema911s
#18520 Re: FC Bayern Munchen
iskreno,., bilo bi mi drago da ne osvoji ni Bundes ligu,., da ode ko zadnji celavi supak,., al BvB, leverkuzen slabo igraju pa ima sanse,.Jack Be Nimble wrote:Zadnji put kada je klub najavio dolazak Pepa dok su jos imali trenera na klupi taj trener je osvojio tri trofeja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18521 Re: FC Bayern Munchen
“Treneri više ne dobijaju nimalo poštovanja. Uopšte nije važno šta mi govorimo. Zašto ne pišete o svim predivnim riječima koje govorim svojim igračima prije utakmica? Ne znam zašto treneri uopšte i dolaze na press konferenciju. Tu su neke važne novine koje mi uopšte i ne postavljaju pitanja o sportu. Bila je ispravna odluka ne davati pojedinačne intervjue. Novinari moraju znati zašto su ovdje. Ja volim pričati o taktici”.
http://sport1.ba/guardiola-ljut-na-njem ... -o-sportu/
Eto da ne bude da su samo naši novinari stoka, fuj, odron, 'vaki 'naki
http://sport1.ba/guardiola-ljut-na-njem ... -o-sportu/
Eto da ne bude da su samo naši novinari stoka, fuj, odron, 'vaki 'naki
- Tito_i_Partija
#18522 Re: FC Bayern Munchen
Ma okreci kako hoces, al' ti si vala najgori.Velkoski wrote:Eto da ne bude da su samo naši novinari stoka, fuj, odron, 'vaki 'naki
A ako Celi ne valjaju njemacke medije, sta onda misli kako ce proc' u engleskoj? Pa jbt engleske medije su svjetski poznate po jebavanju u mozak.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18523 Re: FC Bayern Munchen
увек сам био најгори од све деце 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18524 Re: FC Bayern Munchen
Dobro bi bilo da Murinjo dodje u United pa da gledamo drugi čin velikog rivalstva 
- Tito_i_Partija
#18525 Re: FC Bayern Munchen
Pa ovako nekakoVelkoski wrote:увек сам био најгори од све деце
@Bato: to sam i ja rek'o neki dan, al' mislim da nam se ta zelja nece ostvarit'.