Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote: Koji je gust navijati za tim koji pobijedi ligu vec u januaru i koji uzima najbolje od ostatka ekipa jer mu se moze? Sta je tu interesantno? Humels je otjeran jel, plus sto je ime izgradio u Dortmundu, tako da uzimati njega za primjer i porediti sa poljakom, Götze i eventualno Kloppom je nidze veze. Pola tima ti igralo u najljucem rivalu i to je ok, bizMis jeb'ga.
De mi samo jos reci da bi se ti bunio da Lazio osvoji Serie A u januaru.
A, ako vec osvajaju ligu u januaru, to znaci da rade svoj pos'o kako treba. Druga stvar: ko je natjer'o rivale da prihvate ponude Bayerna? Ko je natjer'o igrace rivala da potpisu ugovor sa Bayernom? Nikog Bayern nije na silu kupio, nit' se to moze.
Treca stvar: niko ne spominje kako Barcelona i Real non-stop kupuju igrace od svojih protivnika. Sta je sa EPL-om, pa jebote tu cim nikne imalo dobar igrac, odmah je kupljen od strane velikog kluba k'o sto su United i Liverpool. I sta bude? Mali ostaju mali, a veliki se hrane njihovim talentima. Ali ne, to samo Bayern radi i njih treba mrzit'.
Ali Bayern je kriv sto mali ostaju mali i nemaju sansu od njih da izrastu.
U svakoj ligi si nabrojao bar 2 kluba koja su veliki i hrane se malima jedino kod Bayerna imas samo Bayern i male
Moze Bayern nekog sprijeciti da bude klub u njihovom rangu, ali ne moze od sampiona napraviti drugoligasa sto se desava. Ne moze Bayern protraciti 100 miliona eura u ime Dortmunda sto su ovi i uradili u zadnje 2-3 godine. Ni jednog dobrog igraca od Reusa nisu doveli i Bayern ih unistio jel?
missko wrote: Ali Bayern je kriv sto mali ostaju mali i nemaju sansu od njih da izrastu.
U svakoj ligi si nabrojao bar 2 kluba koja su veliki i hrane se malima jedino kod Bayerna imas samo Bayern i male
Koji bolan mali klubovi? Mislis mozda na Dortmund, Wolfsburg, Schalke, i Leverkusen? Ok, haj' da vidimo:
Uporedi ove cifre sa velikanima evropskog fudbala koji su dobri u svojim ligama i dobro kotiraju u CL i Evropa Ligi, k'o npr. Juventus, Porto, PSV, Monaco, itd. Svi su na istoj ili nizoj razini od ovih koje sam naveo. Isto tako, svi ovi njemacki klubovi su se uspjeli plasirat' iz grupe lige sampiona (vise nego ijedna druga zemlja) osim Wolfsburga, koji je dos'o do cetvrt-finala evropa lige.
Ako to sve i dalje tebi lici na "male klubove", onda si ti na ovom pdf-u isto sto je HM2011 na pdf-u "Politika", t.j. nema ti pomoci.
missko wrote: Ali Bayern je kriv sto mali ostaju mali i nemaju sansu od njih da izrastu.
Koji bolan mali klubovi? Mislis mozda na Dortmund, Wolfsburg, Schalke, i Leverkusen? Ok, haj' da vidimo:
Uporedi ove cifre sa velikanima evropskog fudbala koji su dobri u svojim ligama i dobro kotiraju u CL i Evropa Ligi, k'o npr. Juventus, Porto, PSV, Monaco, itd. Svi su na istoj ili nizoj razini od ovih koje sam naveo. Isto tako, svi ovi njemacki klubovi su se uspjeli plasirat' iz grupe lige sampiona (vise nego ijedna druga zemlja) osim Wolfsburga, koji je dos'o do cetvrt-finala evropa lige.
Ako to sve i dalje tebi lici na "male klubove", onda si ti na ovom pdf-u isto sto je HM2011 na pdf-u "Politika", t.j. nema ti pomoci.
Pa za Bayern su premali pa samo od BvB su duplo skuplji, s tim sto su ovi podaci o vrijednosti nerelevantni jer stvarna trzisna vrijednost je ona za koliko se mozes prodat a po transfermarktu Di Marija vrijedi 50 mil a prodat u PSG za 65 mil.
groove wrote:izgleda da mu nece praviti probleme ako stigne kakva ponuda.
jednostavno momak nije ispunio ocekivanja.
A ko je ispunio ocekivanja u klubu (strucni stab, igraci...)???
Kupovinom igraca od BVB-a nisu nista postigli, a mi smo jos jaci. Sezona je pred nama, na vama ce nabijati gol razliku
Kupovinom igraca od BVB-a nisu nista postigli, a mi smo jos jaci. Sezona je pred nama, na vama ce nabijati gol razliku
Da još uvijek postoji Intertoto Kup, mogli ste se tome nadati. Ovako, kurata sreća, morat ćete gledat u leđa Augsburgu i Werderu tamo negdje na 8. ili 9. mjestu
Pa jedino u čemu ćete biti najbolji jesu posjete na stadionu, a za ostalo kao i u zadnje tri sezone