Ovo kad bi izašlo na teren ne bih se plašio za povoljan rezultat.
Al` Pep ne bi bio ono što jeste da nas sluša.
Moraće on tu naći mjesta i za Alonsa i Rafinhu.
Nego sanjao sam utakmicu...barem prvo poluvrijeme.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To ce Bayern sa 15 igraca igrati ovu utakmicu?groove wrote:najveca je opasnost ako odbrana bude visoko stajala.
neko je vec spomenuo da je najbolja formacija ona sa kojom su igrali protiv dortmunda u dortmundu.
+ uz to jos duplati suareza i messia i nema zime, sanse su onda 50-50
pa nije problem 2 igraca duplati, to radis kad igrac ima loptu a neces cijelo vrijeme pustiti da dvojica za njim hodaju.Tomahawk11 wrote:To ce Bayern sa 15 igraca igrati ovu utakmicu?groove wrote:najveca je opasnost ako odbrana bude visoko stajala.
neko je vec spomenuo da je najbolja formacija ona sa kojom su igrali protiv dortmunda u dortmundu.
+ uz to jos duplati suareza i messia i nema zime, sanse su onda 50-50![]()
Ako oni budu duplali i Messija i Suareza, bice debele promahe.
Pretpostavljo sam da je MW otisao zbog Riberija a Riberi je napustio reprezentaciju zbog MWa i sad bojkotuje Pepa i KHRa nece da igra a nece ni kortizon i ne znaju kad ce preci preko toga tako da mu ne mogu ni prognozirati povratakklopan wrote:E jebiga.
http://www.goal.com/ba/news/6928/klubov ... ID=HP_BN_1
Je li bitan taj Rode?missko wrote:Sebastian Rode fällt verletzt für das Spiel gegen Barca aus. Der Mittlfeld-otor der Bayern, der für die Startelf gehandelt wurde, zog sich laut kicker einen Muskelfaserriss im Oberschenkel zu. Der Kader der Bayern schrumpft stetig. Und bis zum Spiel sind es noch gefährliche 34 Stunden hin.
inace nije ali kakvo je stanje na klupi i jesteskenderija04 wrote:Je li bitan taj Rode?missko wrote:Sebastian Rode fällt verletzt für das Spiel gegen Barca aus. Der Mittlfeld-otor der Bayern, der für die Startelf gehandelt wurde, zog sich laut kicker einen Muskelfaserriss im Oberschenkel zu. Der Kader der Bayern schrumpft stetig. Und bis zum Spiel sind es noch gefährliche 34 Stunden hin.
prosipa se javno suplja tipa: jao sto je bayern ovoliko underrated nije to ok ovo ono - a u sebi slavi sto cijeli svijet vidi da je barca favoritsuncica24 wrote:Nedavno je Fabregas furao isti stil (s maskom) tako da normala je to za njih.
I btw ova kvota gore... nije Bayern Vrbanjusa u sestoj pofalickoj ligi...
Ne svidja mi se to spustanje euforije kod vas
groove wrote:prosipa se javno suplja tipa: jao sto je bayern ovoliko underrated nije to ok ovo ono - a u sebi slavi sto cijeli svijet vidi da je barca favoritsuncica24 wrote:Nedavno je Fabregas furao isti stil (s maskom) tako da normala je to za njih.
I btw ova kvota gore... nije Bayern Vrbanjusa u sestoj pofalickoj ligi...
Ne svidja mi se to spustanje euforije kod vas
Pep je kriv.ledeni_caj wrote:Nece ovo na dobro, nisam optimista ni malo. Pa jebes ga imal vise kraja ovim povredama. Jebo te mislim da nije Bayern ni jednu utakmicu ove sezone odigrao u najjacem sastavu. Nek ide u picku materinu ko god je kriv. A neko jeste, ne mogu se svi povrijediti slucajno.

vidjeces kad veliki müller pokaze nekakvoj tamo barceloni kako se igra loptePartijaner wrote:Ja se ne sjecam kad su zadnji put svi bili na okupu, pa nema smisla ovo vise jbt.
Nadam se da ce Mula koju utrpat iz nicega kako samo on to zna.
Ima da ih pojede.groove wrote:vidjeces kad veliki müller pokaze nekakvoj tamo barceloni kako se igra loptePartijaner wrote:Ja se ne sjecam kad su zadnji put svi bili na okupu, pa nema smisla ovo vise jbt.
Nadam se da ce Mula koju utrpat iz nicega kako samo on to zna.

to je kao u sahu kad zamjenis pjesaka za kraljicuMOSALJOZE wrote:Vratiš Lewu izgubiš Rode-a,ali šta je tu je.