Evo sad sam pročitao u Njemačkim medijima da će Lewandowski igrati ali s maskom, kao i Thiago, dok je za Robbena sezona gotova, nažalost..._BataZiv_0809 wrote:Na sredstvima informisanja na nasem jeziku jos nema nista o povredama
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
megaman4
#15676 Re: FC Bayern Munchen
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15677 Re: FC Bayern Munchen
A Riberi? Ima li ista o njemu?megaman4 wrote:Evo sad sam pročitao u Njemačkim medijima da će Lewandowski igrati ali s maskom, kao i Thiago, dok je za Robbena sezona gotova, nažalost..._BataZiv_0809 wrote:Na sredstvima informisanja na nasem jeziku jos nema nista o povredama
U picku materinu
-
megaman4
#15678 Re: FC Bayern Munchen
Riberi se mozda vrati da odigra revans druge tekme u Minchenu, ali je Robben izgubljen do kraja sezone. Zato je vrijeme da Goetze eksplodira više jednom, i da Thiago svojom tehnikom ubija njihove bekove, druge nam nema._BataZiv_0809 wrote:A Riberi? Ima li ista o njemu?megaman4 wrote:Evo sad sam pročitao u Njemačkim medijima da će Lewandowski igrati ali s maskom, kao i Thiago, dok je za Robbena sezona gotova, nažalost..._BataZiv_0809 wrote:Na sredstvima informisanja na nasem jeziku jos nema nista o povredama
U picku materinu
znači stanje povreda je ovako: Robben i Alaba otpali za ovu sezonu, dok bi Riberi trebao biti spreman za revanš.
-
sumirprimus
#15679 Re: FC Bayern Munchen
kako mislite da geze eksplodira??? 
-
megaman4
#15680 Re: FC Bayern Munchen
kao na Svjetskom prvenstvu, kada je bio jedan od najboljih Njemačkih igrača, i kada je svojim golom donio 4 titulu Elfu.sumirprimus wrote:kako mislite da geze eksplodira???
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15681 Re: FC Bayern Munchen
Tijago i Ćabi Alonso ce biti na velikom ispitu. Valjda nece Srbina i Ćabija ponovo skupa stavitimegaman4 wrote:
Riberi se mozda vrati da odigra revans druge tekme u Minchenu, ali je Robben izgubljen do kraja sezone. Zato je vrijeme da Goetze eksplodira više jednom, i da Thiago svojom tehnikom ubija njihove bekove, druge nam nema.
znači stanje povreda je ovako: Robben i Alaba otpali za ovu sezonu, dok bi Riberi trebao biti spreman za revanš.
Izvini fkt puno pitam, ali ne pratim svapske medije
-
megaman4
#15682 Re: FC Bayern Munchen
najveći problem će nam biti krila, odbrana i vezni red nisu problem, koliko krilni napadači, jer ako tu PEP pogodi s igračima, bit će gusto u obje tekme. Pep je isuviše iskusan da ne zna slabe tačke Barce, pored toga, on je uvijek spreman na ovakve stvari. Mada realno, bit će nam teško u srijedu..._BataZiv_0809 wrote:Tijago i Ćabi Alonso ce biti na velikom ispitu. Valjda nece Srbina i Ćabija ponovo skupa stavitimegaman4 wrote:
Riberi se mozda vrati da odigra revans druge tekme u Minchenu, ali je Robben izgubljen do kraja sezone. Zato je vrijeme da Goetze eksplodira više jednom, i da Thiago svojom tehnikom ubija njihove bekove, druge nam nema.
znači stanje povreda je ovako: Robben i Alaba otpali za ovu sezonu, dok bi Riberi trebao biti spreman za revanš.Hoce li Martinez igrati? Martinez i Benatia, te Boateng i Bernat kao odbrana, zvuci skroz pristojno
![]()
Izvini fkt puno pitam, ali ne pratim svapske medije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15683 Re: FC Bayern Munchen
To se slazem. Ne znam je li mozda pametno Lewandovskog povuci vise na krilo, a Pizzara stavit u vrh napada da se marise sa Pikeom (kad vec nema maskumegaman4 wrote:
najveći problem će nam biti krila, odbrana i vezni red nisu problem, koliko krilni napadači, jer ako tu PEP pogodi s igračima, bit će gusto u obje tekme. Pep je isuviše iskusan da ne zna slabe tačke Barce, pored toga, on je uvijek spreman na ovakve stvari. Mada realno, bit će nam teško u srijedu...
-
sumirprimus
#15684 Re: FC Bayern Munchen
elf arbajt arbajt...nema tu vrmeena za spanske sapunjare,tiki taka folovi golovi...megaman4 wrote:kao na Svjetskom prvenstvu, kada je bio jedan od najboljih Njemačkih igrača, i kada je svojim golom donio 4 titulu Elfu.sumirprimus wrote:kako mislite da geze eksplodira???
mueler lahm goetze nojer svabsku liniju suprostavit lejzi kataloncima!!!laufen laufen...
-
megaman4
#15685 Re: FC Bayern Munchen
najvjerovatnije ili to ili ovo što sam ti napisao, mada i bez Robbena i Riberiya i ovakav Bayern djeluje strašno..._BataZiv_0809 wrote:To se slazem. Ne znam je li mozda pametno Lewandovskog povuci vise na krilo, a Pizzara stavit u vrh napada da se marise sa Pikeom (kad vec nema maskumegaman4 wrote:
najveći problem će nam biti krila, odbrana i vezni red nisu problem, koliko krilni napadači, jer ako tu PEP pogodi s igračima, bit će gusto u obje tekme. Pep je isuviše iskusan da ne zna slabe tačke Barce, pored toga, on je uvijek spreman na ovakve stvari. Mada realno, bit će nam teško u srijedu...). Sta velis?
- limeni
#15686 Re: FC Bayern Munchen
U Barceloni metnuti ovaj sastav...
-----------------------Nojer-------------------------
--Lam--Boateng--Martinez--Benatia---Bernat--
----------Alonzo----Svajnstajer------------------
------Miler-----------------------Tjago------------
-------------------Levandovski---------------------
Branit se ko staljingrad i u Minhenu udariti na Barsu jer ako se budu nadigravali mogu izgubiti vec tamo 3-4 razlike.
-----------------------Nojer-------------------------
--Lam--Boateng--Martinez--Benatia---Bernat--
----------Alonzo----Svajnstajer------------------
------Miler-----------------------Tjago------------
-------------------Levandovski---------------------
Branit se ko staljingrad i u Minhenu udariti na Barsu jer ako se budu nadigravali mogu izgubiti vec tamo 3-4 razlike.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15687 Re: FC Bayern Munchen
Je li ovo kliks kasni ili fakat Levandovski propusta prvu 
-
sumirprimus
#15688 Re: FC Bayern Munchen
...nema od njeg laufa ..mozda s maskom?bude igrao?_BataZiv_0809 wrote:Je li ovo kliks kasni ili fakat Levandovski propusta prvu
-
klopan
#15689 Re: FC Bayern Munchen
Hvala ti megamane na ovakvim analizama, i na prevodima njemačke štampe.megaman4 wrote:
Bata i ja smo jedini izgleda ovdje koji nemaju veze s njemačkim
Halaliti ćeš ti meni, al ovo tvoje moram podvuć:"i da Thiago svojom tehnikom ubija njihove bekove, druge nam nema."
Ovo mi je posebno smiješno.
A Goetze, može samo explodirati na klupi, nikako drugačije
Volio bih da sam imalo optimista kao vi, al` naguziće nas opasno.
- vicious
#15690 Re: FC Bayern Munchen
A ne zna se još 100%, potres mozga i pukla gornja vilica i korijen nosa. On se kao nada da bi mogao zaigrati u srijedu, ali da Bog da..._BataZiv_0809 wrote:Je li ovo kliks kasni ili fakat Levandovski propusta prvu
-
sumirprimus
#15691 Re: FC Bayern Munchen
jel pizzaro jos u bajernu?
eto pedru uzora,ko ceka taj i doceka....
eto pedru uzora,ko ceka taj i doceka....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15692 Re: FC Bayern Munchen
Ako smo bez Leve, onda sto kaze limeni, branit se ko Staljingrad (iako su ti Svabenzi popusile
)
-
missko
#15693 Re: FC Bayern Munchen
Kazu da je za Lewu i Robena sezona gotova
Nun wieder Neues zu den beiden Bayern-Stars. Liebe Bayern-Fans, bitte hinsetzen: Robert Lewandowski erlitt beim Zusammenstoß mit Mitch Langerak einen Oberkiefer- und Nasenbeinbruch. Arjen Robben hingegen erlitt einen Muskelbündelriss. Dies twitterte der FC Bayern vor ein paar Minuten. Das bedeutet wohl das Saisonaus für beide.
Nun wieder Neues zu den beiden Bayern-Stars. Liebe Bayern-Fans, bitte hinsetzen: Robert Lewandowski erlitt beim Zusammenstoß mit Mitch Langerak einen Oberkiefer- und Nasenbeinbruch. Arjen Robben hingegen erlitt einen Muskelbündelriss. Dies twitterte der FC Bayern vor ein paar Minuten. Das bedeutet wohl das Saisonaus für beide.
- nKrkan
#15694 Re: FC Bayern Munchen
Ma nema druge pustit Martineza i Rodea da ih kasape u sredini ako se već ništa ne može tehnikom uradit
- Tito_i_Partija
#15695 Re: FC Bayern Munchen
Tekma zasluzeno izgubljena. 4 penala promasit', pu jebem vas smotana.
I Pep genijalac opet stavlja Alonsa i Srbina zajedno. I ne samo to, nego stavlja i tek oporavljenog Robbena u kup utakmicu, a ceka ga Barcelona iza coska. Jebo te DFB kup te jebo, eto ti sad, nema ni Robbena vise.
Za Goetze-a treba nac' kakvu dobru motku, najbolje kakvu jacu grabovacu, pa ga dobro po ledjima izklepat'. Koja prevara od igraca, fakat napravi od Watzke-a genijalca 1/1.
Eto, toliko od mene. Malo mi skocio pritisak, nemojte zahaterovat'.
I Pep genijalac opet stavlja Alonsa i Srbina zajedno. I ne samo to, nego stavlja i tek oporavljenog Robbena u kup utakmicu, a ceka ga Barcelona iza coska. Jebo te DFB kup te jebo, eto ti sad, nema ni Robbena vise.
Za Goetze-a treba nac' kakvu dobru motku, najbolje kakvu jacu grabovacu, pa ga dobro po ledjima izklepat'. Koja prevara od igraca, fakat napravi od Watzke-a genijalca 1/1.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15696 Re: FC Bayern Munchen
Tito_i_Partija wrote:Tekma zasluzeno izgubljena. 4 penala promasit', pu jebem vas smotana.![]()
I Pep genijalac opet stavlja Alonsa i Srbina zajedno. I ne samo to, nego stavlja i tek oporavljenog Robbena u kup utakmicu, a ceka ga Barcelona iza coska. Jebo te DFB kup te jebo, eto ti sad, nema ni Robbena vise.![]()
Da nije ubacio Robena, isla bi prica "jel normalan, trebo je dat covjeku da osjeti teren, pa nece mu valjda prva utakmica poslije povrede biti protiv Barce"
- Tito_i_Partija
#15697 Re: FC Bayern Munchen
Stavis ga malo pred kraj, ili samo jedno poluvrijeme. Covjek igr'o do 84 minute jbt, kad je najgore. 
-
missko
#15698 Re: FC Bayern Munchen
Od 70te do 84 min pa sta ces manjeTito_i_Partija wrote:Stavis ga malo pred kraj, ili samo jedno poluvrijeme. Covjek igr'o do 84 minute jbt, kad je najgore.
- Tito_i_Partija
#15699 Re: FC Bayern Munchen
Ma ja ga vala ne bi stavlj'o nikako, s obzirom koliko je van terena bio. Slazem se da treba uhvatit' nekoliko minute prije Barcelone, ali isto tako je riskantno stavljat' ga bas tad posle takve povrede. Ako vec vidis da idu produzeci, zasto ga ne bi stavio u produzecima, kad su svi manje-vise umorni i nemaju snage za jace duele?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15700 Re: FC Bayern Munchen
Koliko se sjecam stavio ga je pri rezultatu 1:0 i igri koja nije mirisala da BVB moze prismrdit goluTito_i_Partija wrote:Ma ja ga vala ne bi stavlj'o nikako, s obzirom koliko je van terena bio. Slazem se da treba uhvatit' nekoliko minute prije Barcelone, ali isto tako je riskantno stavljat' ga bas tad posle takve povrede. Ako vec vidis da idu produzeci, zasto ga ne bi stavio u produzecima, kad su svi manje-vise umorni i nemaju snage za jace duele?