Prejaki su - osobito Kayode Odejayi
FC Barnsley - engleski FA Kup
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1 FC Barnsley - engleski FA Kup
Konacno otvaram ovu temu
za sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
- Edin H.
Dobro hajde malo da pojasnim
sta je pisac (s)tio da kaze.
Doticni tim Barnsley je u proslom kolu izbacio ne previse poznat klub iz Liverpoola pod imenom Liverpool
naravno na Anfieldu.
Danas su pobijedili tim cuvenog ruskog humaniste Romana Abramovicha tzv. Chelsea sa 1 - 0 golom Odejayija te stoga Barnsley ide u polufinale FA Kupa na Wembley.
Inace ovo je glavni engleski Kup, ne onaj besmisleni Coca - Cola Kup.
Doticni tim Barnsley je u proslom kolu izbacio ne previse poznat klub iz Liverpoola pod imenom Liverpool
Danas su pobijedili tim cuvenog ruskog humaniste Romana Abramovicha tzv. Chelsea sa 1 - 0 golom Odejayija te stoga Barnsley ide u polufinale FA Kupa na Wembley.
Inace ovo je glavni engleski Kup, ne onaj besmisleni Coca - Cola Kup.
-
Umjetnik a
boldelSaik wrote:Uredu, super i šta sad? Eno i Portsmouth izbaci Manchestera pa niko ne otvara temu?
I Karl-Zeiss Jena izbaci aktuelnog prvaka Njemačke iz kupa pa ni zbog toga niko ne otvori temu.
sve ukupno
- Edin H.
Iz dva razloga elSaik, prvo kao parodija na bezbroj tema posvecenih stranim "velikim" klubovima i velikim bosanskim navijacima Milana, Rome, Lazia, Arsenala, Chelsea, Man. Utd. itd. sto mi je pomalo smijesno.
Pa onda ne vidim razloga zasto i Barnsley ne bi imao temu nakon ovog zaista velikog uspjeha.
Pogledaj kako je zapoceta tema i uporedi sa temom o Romi.
Uostalom biti uvijek podrzavam "male" klubove.
Drugo nisam znao za Karl Zeiss, ali i to je pretpostavljam veliki uspjeh premda ne poznajem njemacki fudbal. U kojoj ligi je Karl Zeiss?
Portsmouth je premijerligas te stoga skalp Man. Utd.-a na Old Trafordu jeste iznenadjenje, ali ni priblizno pobjedama Barnsleyja protiv Liverpoola na Anfieldu i protiv Chelsea-ja.
Pa onda ne vidim razloga zasto i Barnsley ne bi imao temu nakon ovog zaista velikog uspjeha.
Drugo nisam znao za Karl Zeiss, ali i to je pretpostavljam veliki uspjeh premda ne poznajem njemacki fudbal. U kojoj ligi je Karl Zeiss?
Portsmouth je premijerligas te stoga skalp Man. Utd.-a na Old Trafordu jeste iznenadjenje, ali ni priblizno pobjedama Barnsleyja protiv Liverpoola na Anfieldu i protiv Chelsea-ja.
-
elSaik
Ako je parodija uredu, ali mi je i tema o Romi suvišna, ali kao simpatizer Fiorentine odbijam da bilo šta komentarišem na onoj temi.Edin H. wrote:Iz dva razloga elSaik, prvo kao parodija na bezbroj tema posvecenih stranim "velikim" klubovima i velikim bosanskim navijacima Milana, Rome, Lazia, Arsenala, Chelsea, Man. Utd. itd. sto mi je pomalo smijesno.
A Karl-Zeiss je prošle godine ušao u 2.Bundesligu.
-
basta sljezove boje
#7 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?Edin H. wrote:Konacno otvaram ovu temuza sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
-
Umjetnik a
#8 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
ma možebasta sljezove boje wrote:je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?Edin H. wrote:Konacno otvaram ovu temuza sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
- vinnie_jones
#9 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
a Bristol City-aUmjetnik a wrote:ma možebasta sljezove boje wrote:je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?Edin H. wrote:Konacno otvaram ovu temuza sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
- cyprus
#10 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
Vidim ja neće ovo proć ni bez QPR-avinnie_jones wrote:a Bristol City-aUmjetnik a wrote:ma možebasta sljezove boje wrote: je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?
- vinnie_jones
#11 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
prvo Hull AFC pa onda ostali giganticyprus wrote:Vidim ja neće ovo proć ni bez QPR-avinnie_jones wrote:a Bristol City-aUmjetnik a wrote: ma može.
-
The__Doctor
Sta vam je ba, jedan je Dag&Red 
- Edin H.
http://news.bbc.co.uk/player/sol/newsid ... =1&bbcws=1

Barnsley 1-0 Chelsea
Kayode Odejayi's second-half header dumps holders Chelsea out of the FA Cup and takes Championship Barnsley into the semi-finals.
Gol koji je Kayode Odejayi postigao glavom u durgom poluvremenu je izbacio Chelsea iz FA Kupa i odveo Barnsley koji igra u Championshipu (inace su 19-ti
) u polufinale Kupa
Bristol City je prvi a QPR 15-ti U Championshipu.
Bristol Rovers 17-ti u League One
(jedan nivo nizi od Championshipa)

Barnsley 1-0 Chelsea
Kayode Odejayi's second-half header dumps holders Chelsea out of the FA Cup and takes Championship Barnsley into the semi-finals.
Gol koji je Kayode Odejayi postigao glavom u durgom poluvremenu je izbacio Chelsea iz FA Kupa i odveo Barnsley koji igra u Championshipu (inace su 19-ti
Bristol City je prvi a QPR 15-ti U Championshipu.
Bristol Rovers 17-ti u League One
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
- Edin H.
#16 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
Ma moze, kako da nebasta sljezove boje wrote:je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?Edin H. wrote:Konacno otvaram ovu temuza sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
Samo da ne navijas za one gubitnike iz Colchestera ili Port Valea
- dark side of the moon
jest, necete ni vi svastacampa_xxx wrote:Je li ono nas NAIL Wood igrao u ovom Barnsley-u???
- Edin H.
Nijecampa_xxx wrote:Je li ono nas NAIL Wood igrao u ovom Barnsley-u???
Mislio si vjerovatno na Burnley gdje je NAIL bio na posudbi
[edit] Clubs
2002-2006 : Manchester United
2002 : Royal Antwerp FC (loan)
2003 : Peterborough United (loan)
2004 : Burnley (loan)
2004 : Coventry City (loan)
2006 : Blackpool (loan)
2006-2006 : Blackpool
2006-2007 : Oldham Athletic
Since February 2008: FK Željezničar
-
Umjetnik a
elSaik wrote:limun_ wrote:padoh na jebenom Chelseau, na najmanjoj kvotiHoće to ko igra na Ruse... hoću reći, Engleze...
- van Basten
a niko da spomene "najpoznatiji mali" klub - Milwall?
Postao poznat kao klub za kojeg navijaju Del i Rodni Trotter
Postao poznat kao klub za kojeg navijaju Del i Rodni Trotter
-
Mobile_Disco
Jest mi krivo.. Imao Dres Barnsley.a i Dao ga rodjaku .. mogao sam ga sada unovciti 
-
basta sljezove boje
#25 Re: FC Barnsley na putu ka finalu engleskog FA Kupa
bila sam navijacica Coventry Cityja u vrijeme Stevea OgrizovicaEdin H. wrote:Ma moze, kako da nebasta sljezove boje wrote:je li mogu i navijaci Bristol Roversa doci na ovu temu?Edin H. wrote:Konacno otvaram ovu temuza sve navijace FC Barnsley-ja u BiH.
Prejaki su - osobito Kayode Odejayi![]()
Samo da ne navijas za one gubitnike iz Colchestera ili Port Valea
Konjic je dosao kasnije