FC Barcelona vs. Chelsea
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- HarisKavaz
#1 FC Barcelona vs. Chelsea
Ove godine dva najjaca klubba u Evropi 100%,,,, i ovo je bas super sto je ovakav zrijeb ispao,,jer na kladionicama odma vece su kvote ,,, a jest da se ne zna ko je od ova dva kluba jaci,,,mozda Chelsea je malo snazini i snalazljiviji tim od Barce, al kako Barca igra zadnjih nekoliko mjeseci, ne zna se nikada,,,
pravo ce biti zanimljiva i napeta utakmica,,100% najjaca utakmica u zrijebu...
jest da sam veliki fan Barce znam ama bas o njima i uvijek ih pogadjam na kladionici, ali sad stvarno neam pojma sta igrati,,
pravo ce biti zanimljiva i napeta utakmica,,100% najjaca utakmica u zrijebu...
jest da sam veliki fan Barce znam ama bas o njima i uvijek ih pogadjam na kladionici, ali sad stvarno neam pojma sta igrati,,
- Edin H.
Chelsea ima veliki problem.
Povrijedjeni su Drogba (ne zna se hoce li se oporaviti do utakmice), Bridge (na utakmici sa New Castle-om), Roben (protiv Man. Utd.-a) , Duff i Gallas sepali protiv New Castle-a.
Morace im onaj levat Kezman igrati (jos nije dao gola iz igre u Premiership-u).
Ako se Mourinho iz ovoga izvuce svaka mu cast i pored silnih Abramovichevih novaca!
Povrijedjeni su Drogba (ne zna se hoce li se oporaviti do utakmice), Bridge (na utakmici sa New Castle-om), Roben (protiv Man. Utd.-a) , Duff i Gallas sepali protiv New Castle-a.
Morace im onaj levat Kezman igrati (jos nije dao gola iz igre u Premiership-u).
Ako se Mourinho iz ovoga izvuce svaka mu cast i pored silnih Abramovichevih novaca!
-
REDS-anfield
Ma po meni je favorit Chelsea, ali i Barsa igra takodje odlicno!!!
Ali mislim da ce sve u zbiru proci Chelsea!!!
Bice gusto!!!

Ali mislim da ce sve u zbiru proci Chelsea!!!
Bice gusto!!!
-
car-x
u barseloni ce biti 2 razlike za barsu.. u londonu ce biti svega.. nadam se nesto slicno utakmici od prije par godina kad su manu i real igrali i mislim da je bilo 4:3 na kraju.. jedna od boiljih tekmi koje sam gledo..
(slicno je bilo i onomad u finalu kupa uefa.. mislim 2001.. deportivo alaves - liverpool, mislim da je isto bilo 4:3 al ludilo tekma..)
zbog ovakih utakmica se voli fudbal..
(slicno je bilo i onomad u finalu kupa uefa.. mislim 2001.. deportivo alaves - liverpool, mislim da je isto bilo 4:3 al ludilo tekma..)
-
-=DoMaGoJ=-
Biti će neodlučeno u Barceloni, dok u Londonu lagano će proći Chelsea.
-
MRAVOJED
ovo je i moj the best of...ove dvije tekme mislim....i da, pogodio si rezultutecar-x wrote:u barseloni ce biti 2 razlike za barsu.. u londonu ce biti svega.. nadam se nesto slicno utakmici od prije par godina kad su manu i real igrali i mislim da je bilo 4:3 na kraju.. jedna od boiljih tekmi koje sam gledo..
još bih samo dodao senegal-švedska na svjetskom prvenstvu
a što se tiče ovog večeras, pobjeđuje barca
- HarisKavaz
polahko tek prvo poluvrijeme, jest da je gusto sto je barca primila gol,,al drugo poluvrijeme ce biti jaceEdin H. wrote:Barcelona 0
Chelsea 1
poluvrijeme
- HarisKavaz
Edin H. wrote:Dobro, Barcelona was lucky.
Ipak bice laka i rutinska pobjeda u Londonu!
Sta sam ti rekao, drugo poluvrijeme skroz drugacije...a u Londonu nema Drogbe,,,jest da je Chalsea domacin ,, al vidit cemo,, nezna se jos ko ide dalje,,sve je moguce...i da Barca prodje, a i Chalsea
- HarisKavaz
a gledajte ba kvote veceraasa 2/1 ( poluvrijeme/kraj) 22,00 KM
ko je tako odigrao, cojk je bogat

ko je tako odigrao, cojk je bogat