FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jasko_ba

#7251 Re: FC Barcelona

Post by jasko_ba »

lijepo je pogledati reala i barcelonu, al na sto je spala spanska liga, da ne povjerujes :x
LSD

#7252 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

jasko_ba wrote:lijepo je pogledati reala i barcelonu, al na sto je spala spanska liga, da ne povjerujes :x
Isto bi ovo bilo u bilo kojoj drugoj ligi svijeta ;-) , samo što te ostale lige imaju tu srecu pa nemaju Barcu i Real.
jasko_ba

#7253 Re: FC Barcelona

Post by jasko_ba »

LSD wrote:
jasko_ba wrote:lijepo je pogledati reala i barcelonu, al na sto je spala spanska liga, da ne povjerujes :x
Isto bi ovo bilo u bilo kojoj drugoj ligi svijeta ;-) , samo što te ostale lige imaju tu srecu pa nemaju Barcu i Real.
ma uvijek su oni odlicni bili, al su isto tako jaki bili i deportivo i sevilja i valensija, toga fali..zadnjih 4-5 godina, sve isto - dominacija totalna
LSD

#7254 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Deportivo je sad u drugoj ligi, ispali u zadnjem kolu.
Samo pogledaj razliku u vrijednosti timova i sve ce ti biti jasno....to se ne može pratiti nema šanse, tu nema borbe i neizvjesnosti...mogu imati 2-3 kiksa u sezoni maksimalno i to je to...ostalo je ravnanje....ubjedljivo dva najskuplja tima na svijetu.

http://www.transfermarkt.de/de/primera- ... b_ES1.html
todd_smith

#7255 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

Thiago Alcantra i Cesc buduce zamjene za Iniestu i Xavija :thumbup:
bandini

#7256 Re: FC Barcelona

Post by bandini »

CATALONAC wrote:svaka čast mada sam ja naučio da na startu izgubimo ili igramo neriješeno pa onda titula,ali ovako je ljepše i jedva čekam decembar i novu pobjedu na Bernabeu :lol: :-) :lol: :-)

ko vi???
igraci barcelone izgube ili igraju nerijeseno, ti sjedis uz tv hiljadama kilometara daleko i hvalis se njihovim pobjedama :-)
neke ljude nikad shvatit necu, mozes bit simpatizer, da ti se svidja neki klub il nesto, ali ti pricas kao da u najmanju ruku sjedis na klupi pored xavija, pujola, messija :-) , a cisto sumnjam da je to istina :D
p206

#7257 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Vertig0

#7258 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

KPNCTNJAH wrote:
Baltazar_khan wrote:
ganjeta wrote:Poništen gol Messia je bio očit ofsajd.
kristić kaže drugačije. vjeruj kristiću!
Kakav Kristic, ofsajd cist, nadam se da ce se pojaviti snimak na youtube... penal isto tako k'o suza... Mascherano :x i veceras se baca kao da mu pucaju u koljena... on i Busquets (i Pedro sve cesce) :x kakvi su to likovi, nijednom igracu ne zelim povrede, ali oni s onom glumom zasluzuju da dobiju jednom mangupski po nogama... i kakav je ono fazon s navijacima Barcelone, oni pale baklje neke :-) :lol: sto nije komentator rekao kako to unistava utakmicu i da to ne trebamo vidjeti na stadionima...
Prizeljkivati povrede Busquetsu i Mascheranu jer oni cesto odglume prekrsaj je u najmanju ruku zalosno.
Prvo, danas u fudbalu svakodnevno vidimo po par teatralnih padova, pa nikom nista.. al eto posto oni igraju u Barceloni njima se nesto sere. Niko ne spominje laznog Ronalda?! Decko pada na pogled !
Na kraju krajeva nek vala i padaju kad imaju posla sa onakvim mesarima kakvi su Pepe, Marcelo, Ramos i Kedira.

Nisam nikada volio Real Madrid, ali oni galaktikosi su bili nesto sasvim drugo, i po igri i po ponasanju. Danasnji Real definitivno ima kompleks koji se zove Barcelona. U Madridu nisu navikli da budu u tako podredjenom polozaju kao kad igraju protiv Barcelona i onda svoje frustracije lijece tako sto udaraju protivnicke igrace.
Special Five kalja ugled i ime Reala Madrida.

PS sudija nije nesto posebno pogrijesio sto nije svirao penal za porto. Da je igrac bio u boljoj poziciji za gol svirao bi sigurno, ali bio je skoro na ivici 16-erca i nije imao nikakvu kontrolu nad loptom.
Himera

#7259 Re: FC Barcelona

Post by Himera »

LSD wrote:Fixer... rekoh ja da se oni svi onako kolektivno trebaju dobro pomarisati...ne mora na terenu da citav svijet gleda blamažu i cirkus od El Clasica, ali mogu se negdje naci i dogovoriti...nek se dobro izlemaju ko pravi fajteri, da mogu kasnije igrati normalno utakmice bez divljaštva i glume.

nešto u ovom stilu jes da nije isti sport a l je masovna tuča:http://youtu.be/PHNE7rIPZzM
Distortion

#7260 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

3-1-3-3

Guardiola je sve iznenadio

Atomski fudbal i ubjedljiva pobjeda!!!ž

Strašno!

Barca 8-)
fixer

#7261 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Distortion wrote:3-1-3-3

Guardiola je sve iznenadio

Atomski fudbal i ubjedljiva pobjeda!!!ž

Strašno!

Barca 8-)
Jebena formacija. Mnogo vise ce morat trcat nego sto su to radili i prosle godine.
Richard Wagner

#7262 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Tiago najveći.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7263 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Ebo me svak ako uskoro ne zaigraju mascherano i buskets u odbrani, onda u veznom iniesta-xavi-fabregas-tiago-sanchez i u napadu messi-pedro-vilja :roll:
Richard Wagner

#7264 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Admir_1984 wrote:Ebo me svak ako uskoro ne zaigraju mascherano i buskets u odbrani, onda u veznom iniesta-xavi-fabregas-tiago-sanchez i u napadu messi-pedro-vilja :roll:
Abd. :mrgreen:
Korisnicko ime

#7265 Re: FC Barcelona

Post by Korisnicko ime »

Richard Wagner

#7266 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Korisnicko ime wrote:Dobar video...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... stavu.html
To!
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#7267 Re: FC Barcelona

Post by čoksa08 »

Korisnicko ime wrote:Dobar video...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... stavu.html
briljatno :thumbup:
mrtva kokoš

#7268 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

jutros stigao 8-) 8-)
Image
Image
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7269 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Dobarrrrr! Nisu odavno imali ljepši "gostujući" dres.
Charuga
Globalni moderator

#7270 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Nema teme o Primeri pa moze i ovde:

Dobra vijest za gledaoce
Španska liga u programu TV1 i stanica Mreže

TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.

Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.

U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.

Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.

Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.

TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .

TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.

Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
SKONEL_

#7271 Re: FC Barcelona

Post by SKONEL_ »

Ovo je dobra stvar sto je uradila TV1 i Mreza sada mozemo da pratimo spansku ligu prije je prenosio hayat i prestade ovako sad makar kad se igra el clasico namiru sjednem i uzivam..
Distortion

#7272 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ma ok to, gledali smo dosad na Arena Sportu, bar ko je imao arena sport na kablovskoj tv. Tesko da cu gledat utakmice primera lige mimo kanala arena sport hd.
Jack Be Nimble

#7273 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Ja sam bio preplacen na jedan kanal koji prenosi LA ligu i prije par dana sam se skinuo sa ugovara. Bojkotujem La Ligu :D , to jest Barcu i Real. Znam da mojih mjesecnih $35 nikome nece zafaliti, ali ovo sto barca i real rade sa tv parama i koliko oni dobivaju u poredjenju sa drugih 18 timova je tragicno.

Nazalost ovim potezom sam izgubio Bundesligu.
nazarenko

#7274 Re: FC Barcelona

Post by nazarenko »

Jack Be Nimble wrote:Ja sam bio preplacen na jedan kanal koji prenosi LA ligu i prije par dana sam se skinuo sa ugovara. Bojkotujem La Ligu :D , to jest Barcu i Real. Znam da mojih mjesecnih $35 nikome nece zafaliti, ali ovo sto barca i real rade sa tv parama i koliko oni dobivaju u poredjenju sa drugih 18 timova je tragicno.

Nazalost ovim potezom sam izgubio Bundesligu.
Nisi trebao odjaviti cijelu LA Ligu, odjavi samo Barcu i Real i za 1$ možeš gledati sve ostale...
Ako nazoveš odmah, dobijaš Bundesligu gratis! :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#7275 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Na klupi Barcelone, protiv Sociedada, ostali su: Messi, Iniesta, Puyol, Abidal, Mascherano, Villa ...
Post Reply