FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiNo

#7001 Re: FC Barcelona

Post by AmiNo »

just principe wrote:

:lol: :roll:
ibizza

#7002 Re: FC Barcelona

Post by ibizza »

AmiNo wrote:
ibizza wrote:
AmiNo wrote:Na Sudnjem danu trazit cu od Boga da mi dovede Murinja, Pepea i Ramosa , samo na par sekundi..da im kazem jednu dvije...
Dzabe vam sve , Real nikad nece biti bolji od Barce, takvo nesto ne mozete ni sanjati. Ne znaju sta je fudbal, bili su prljavi igraci i prije nego sto im je dosao bolesnik Murinjo, a sad kako je on tu, jos je gore naravno. Taj covjek njima vjerovatno kaze: Idite na teren, i lomite sve sto mozete (a u podsvijesti mu je ono: ne mozemo nikako drugacije pobijediti). Jadno, bolesno i sramotno. To je realna situacija.
Ono sto je jos realno i uocljivo jeste to da je Barca bila dosta losija u odnosu na svoju dosadasnju igru, ali kako god, sve dok gospoda realovci ne postanu normalni, ne pocnu razmisljati o fudbalu kao sportu, a ne kao boks ringu, nikada ama bas nikada nece uspjeti, cak ni kad je Barca u najgorem izdanju. :wink:
Al ga i ti pretjera,ono bas...Navijam za Barcelonu(najdrazi klub poslije Milana u Evropi),al brate reci da Real nikad nece biti veci klub je presmjesno.
Real je najveci klub na svijetu,e sad,sto ga mi ne volimo,sto nam se ne svidja,to je druga stvar.

p.s.Pepe treba malo kod psihijatra,lik je ludjak,a pored toga,veze sa fudbalom nema.
Ako gledamo osvajanja, kupove ovo ono...sve to stoji, najveci klub, kraljevski! Ali, za mene klub nije najveci ako se igra ovako kako igra Real. Pa ljudi, nekad se fudbal igrao na ulicama, i iz ljubavi. Igra danasnjih pojedinih klubova, i ponasanje igraca pokazuje u sta se nogomet pretvorio.
P.S. Onaj ko je Pepeu rekao da zna igrat i da bi trebao da se okusa u fudbalu, vjerovatno se kaje.
Slazem se!
Kad vidim onog debila kako covjeku gura prst u oko,onda fkt nije ni cudno sta radi Pepe i njemu slicni.
Al' dzabe im sve to,Barca opet pokazala i DOKAZALA,da su No.1. na SVIJETU.
fixer

#7003 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

[quote="AmiNo"
Ako gledamo osvajanja, kupove ovo ono...sve to stoji, najveci klub, kraljevski! Ali, za mene klub nije najveci ako se igra ovako kako igra Real. Pa ljudi, nekad se fudbal igrao na ulicama, i iz ljubavi. Igra danasnjih pojedinih klubova, i ponasanje igraca pokazuje u sta se nogomet pretvorio.
P.S. Onaj ko je Pepeu rekao da zna igrat i da bi trebao da se okusa u fudbalu, vjerovatno se kaje.[/quote]
:D
bingov buraz

#7004 Re: FC Barcelona

Post by bingov buraz »

leo karan wrote:Image

kad sad brko sastavi zapisnik, najebali su svi

Ovaj brko je definitivno najkulerskiji lik ikad uhvacen okom kamere :lol:
plejka2

#7005 Re: FC Barcelona

Post by plejka2 »

jasko_ba

#7006 Re: FC Barcelona

Post by jasko_ba »

bingov buraz wrote:
leo karan wrote:Image
kad sad brko sastavi zapisnik, najebali su svi
Ovaj brko je definitivno najkulerskiji lik ikad uhvacen okom kamere :lol:
Image
fosil

#7007 Re: FC Barcelona

Post by fosil »

jasko brzi :thumbup: , ali i meni je cenga odmah pao na pamet
Point.

#7008 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Za ponasanje pojedinih Realovih igraca i onog bolesnog hajvana na klupi nemam rijeci. Fuj, fuj,fuj. Ebena fukara koja nezna kako da pobijedi Barcu pa se sluzi svim i svacim. Na sta je Real spao da ga vodi hinjski portugalski cigan ebo ih on. A isto tako uocio sam da uvijek isti igraci prave sraja: Pepe, Ramos, Marcelo i hinja Mou. Sta ce onaj Marcelo, sta hoce on? On kao neka igracina. Joj jedva cekam da sta Spahi uradi pa da vidim to samaranje smrdljivog brazilskog papka. A i onaj Pepe, jedva cekam da mu neko zaplese po bubrezima.

Najjaci mi je bio Özil. Prodana turska dusha, okac deutche wannabee, ko fol se nad*ko. Idi izrezi mi dönner-a oshno te konj kopitom sta se ti kurcis.

Na sta je Real spao, sramote se posteno poslije svakog El Classica. Tuci ih Barca, tuci i nabijaj dok god postojis.
Jack Be Nimble

#7009 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Point. wrote:
Najjaci mi je bio Özil. Prodana turska dusha, okac deutche wannabee, ko fol se nad*ko. Idi izrezi mi dönner-a oshno te konj kopitom sta se ti kurcis.
Zasto je on prodata dusa?
Madrid

#7010 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Point. wrote:Za ponasanje pojedinih Realovih igraca i onog bolesnog hajvana na klupi nemam rijeci. Fuj, fuj,fuj. Ebena fukara koja nezna kako da pobijedi Barcu pa se sluzi svim i svacim. Na sta je Real spao da ga vodi hinjski portugalski cigan ebo ih on. A isto tako uocio sam da uvijek isti igraci prave sraja: Pepe, Ramos, Marcelo i hinja Mou. Sta ce onaj Marcelo, sta hoce on? On kao neka igracina. Joj jedva cekam da sta Spahi uradi pa da vidim to samaranje smrdljivog brazilskog papka. A i onaj Pepe, jedva cekam da mu neko zaplese po bubrezima.

Na sta je Real spao, sramote se posteno poslije svakog El Classica. Tuci ih Barca, tuci i nabijaj dok god postojis.
Sigurno ti je Spaha kralj, sah, mat, a Marcelo obicna karina?
Dvolicnosti kod ljudi je uvijek bilo i biti ce ;-)
PS:

Full name Mesut Özil
Date of birth 15 October 1988 (age 22)
Place of birth Gelsenkirchen, West Germany
shillen

#7011 Re: FC Barcelona

Post by shillen »

vala Madrid ja ne znam jel spaha ikad onako gazio protivnike , kao sto je marcelo u 2-3 navrata gazio barcine igrace , jedno su laktovi u toku igre , a drugo namjerno gazenje igraca ...
Point.

#7012 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Jack Be Nimble wrote:
Point. wrote:
Pa turcin je a srce mu kuca za Svabiju.
Last edited by Point. on 18/08/2011 03:28, edited 1 time in total.
Madrid

#7013 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

DrizzT wrote:vala Madrid ja ne znam jel spaha ikad onako gazio protivnike , kao sto je marcelo u 2-3 navrata gazio barcine igrace , jedno su laktovi u toku igre , a drugo namjerno gazenje igraca ...
Bez brige, gazit ce ove sezone (ustvari vi cete gledat ove sezone, za razliku od francuske lige)...
Covjek prosle godine oborio rekord po kaznama jbt, sigurno je majorizovan bezveze :lol: :lol:
Point.

#7014 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Madrid wrote:
Point. wrote:Za ponasanje pojedinih Realovih igraca i onog bolesnog hajvana na klupi nemam rijeci. Fuj, fuj,fuj. Ebena fukara koja nezna kako da pobijedi Barcu pa se sluzi svim i svacim. Na sta je Real spao da ga vodi hinjski portugalski cigan ebo ih on. A isto tako uocio sam da uvijek isti igraci prave sraja: Pepe, Ramos, Marcelo i hinja Mou. Sta ce onaj Marcelo, sta hoce on? On kao neka igracina. Joj jedva cekam da sta Spahi uradi pa da vidim to samaranje smrdljivog brazilskog papka. A i onaj Pepe, jedva cekam da mu neko zaplese po bubrezima.

Sigurno ti je Spaha kralj, sah, mat, a Marcelo obicna karina?
PS:

Full name Mesut Özil
Date of birth 15 October 1988 (age 22)
Place of birth Gelsenkirchen, West Germany
Ti to fakat poredis Spahu sa ovom brazilskom karikaturom iz Mister No stripova? Spaha zna biti prgav al namjerno srljati sa jedinim ciljem da polomis protivnika i to iz ocaja, eh to, prijatelju moj nije jedno od odlika naseg kapitena.

Kakve ima veze gdje je ovaj okac rodjen? Da ga je mati porodila u sred njemackog bundestaga turcin je glavom i bradom i zna se koju zemlju bi trebo da predstavlja. Spaha (da se vratimo na njega) je dubrovcanin rodom pa je bosanac, nije hrvat.
Jack Be Nimble

#7015 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Point. wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Point. wrote:
Pa turcin je a srce mu kuca za Svabiju.
:skoljka:

al nemojmo of topic
Point.

#7016 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Jack Be Nimble wrote:

al nemojmo of topic
Naravno da necemo, al nemoj mi samo reci da je svabo. ;-) :)
Jack Be Nimble

#7017 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Point. wrote:
Jack Be Nimble wrote:

al nemojmo of topic
Naravno da necemo, al nemoj mi samo reci da je svabo. ;-) :)
Isto kao sto je Ibro Svedzanin. Tamo rodjen, tamo dobio obrazovanje, tamo ga naucili sutati loptu, tamo pripada.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7018 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Point. wrote: Ti to fakat poredis Spahu sa ovom brazilskom karikaturom iz Mister No stripova? Spaha zna biti prgav al namjerno srljati sa jedinim ciljem da polomis protivnika i to iz ocaja, eh to, prijatelju moj nije jedno od odlika naseg kapitena.

Kakve ima veze gdje je ovaj okac rodjen? Da ga je mati porodila u sred njemackog bundestaga turcin je glavom i bradom i zna se koju zemlju bi trebo da predstavlja. Spaha (da se vratimo na njega) je dubrovcanin rodom pa je bosanac, nije hrvat.
ja koliko znam, najbitnije je šta misli i kako se osjeća sam Mesut Ozil. to šta ostali brojači krvnih zrnaca misle, normalne ljude nikad nije interesovalo. Njemačka mu je sve dala, i tako se osjeća.

njegova stvar, a ne tvoja, moja ili ičija drugo.
jeza u ledja

#7019 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

Madrid wrote: Sigurno ti je Spaha kralj, sah, mat, a Marcelo obicna karina?
Naravno da je Spaha kralj, sah i mat za Marcela i za sve ostale igrace Reala, Barcelone i ostatka Spanije zajedno! :oops:
AmiNo

#7020 Re: FC Barcelona

Post by AmiNo »

Madrid wrote:
hau jes no wrote:a gdje je valdez u ovim nemirima? ne mogu da vjerujem da je ostao na golu :shock:
A tek Marcelo se vratio da razdvaja Ozila :lol:
Bas me interesuje tko je sta dobacio Ozilu, moze biti sve, od sake do rijeci, ipak on ne reaguje onako bas cesto :-D
I sa kim se ono Pinto davio :lol: :lol:

@ amino klanjas li 5 puta na dan i jesil vjernik ?
A da, da jesi, tesko da bi te Mourinho i ekipa toliko interesovala, a ako nisi, kad dođes pred Boga i na naplatu tesko ces se ti njih sjetiti :lol: :lol: :lol:
Ok, no hard feelings, to je bilo metaforicki receno, da pokazem koliko su odvratni i koliko mi se gade (sto znaci da nije trebalo biti doslovno shvaceno), ali to nije sada tema, kao ni to da li klanjam ni da li sam vjernik (inace to su privatne stvari). ;) Tema je Barca i Real ;) :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7021 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

slika govori hiljadu riječi :)

Image
Sehro1

#7022 Re: FC Barcelona

Post by Sehro1 »

Evo malo u HD-u by me :):

Dialer

#7023 Re: FC Barcelona

Post by Dialer »

just principe wrote:eto Fabregas poslije 6 susnih godina konacno pokupi trofej :lol: :lol: i to ne bilo kakav :lol:
To 6 godina 0 trofeja u arsenalu, doso u Barcu i za 20 minuta osvoji trofej :lol: :lol: :lol: ..
Barca se igrala sinoc, opet je Gvardiola nasamrio karinja, pustio ih da igraju, trce i kad vide ovi se nalozili tup gol. igrali kolko im je trebalo! Sila! :thumbup:
Dialer

#7024 Re: FC Barcelona

Post by Dialer »

hau jes no wrote::lol: :lol: a messi ko lafo da ga trzne napucaće loptu na njega :lol: eeeeeee djecace ne znas sa kim imas posla:lol: :D
Fakat? Dadde 2 gola i ubi karinja psihicki jos vise.
Charuga
Globalni moderator

#7025 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Image
Post Reply