FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6976 Re: FC Barcelona

Post by Velkoski »

mou kralj :lol:
CATALONAC

#6977 Re: FC Barcelona

Post by CATALONAC »

Quark_m wrote:
just principe wrote:

:lol: :roll:
Sta je onakva insitucija sebi dozvolila, da im ovakav krkan vodi ekipu :?
neka mislim dok je on tu neće se naigrati protiv barcelone
Bušman

#6978 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Mourinho: "Don't have anything to say about Pipo Vilanova or what's the name of that guy...."

Vrijeme je da mu Real konacno da otkaz. Presao je sve moguce granice. Hajd cijela ona farsa sa njegovim zaljenjem na sudije nekako i moze proci, ali fizicki nasrtaj na protivnickog trenera... :x :x
hau jes no

#6979 Re: FC Barcelona

Post by hau jes no »

:lol: :lol: a messi ko lafo da ga trzne napucaće loptu na njega :lol: eeeeeee djecace ne znas sa kim imas posla:lol: :D
Baltazar_khan

#6980 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

šteta što nije ibrakadabra ostao u barceloni, siguran sam da bi bilo karatanja sa njegove strane :mrgreen:
hau jes no

#6981 Re: FC Barcelona

Post by hau jes no »

Baltazar_khan wrote:šteta što nije ibrakadabra ostao u barceloni, siguran sam da bi bilo karatanja sa njegove strane :mrgreen:
to je najveće p...a kad zagusti, vidi tucu inter-valencija
fixer

#6982 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:šteta što nije ibrakadabra ostao u barceloni, siguran sam da bi bilo karatanja sa njegove strane :mrgreen:
Picka je ono velika. E da mi je vidjet da se taj s nekim pobio. Samo se nesta unosi, kao on bi prico. :D
Jack Be Nimble

#6983 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Ma Ibro bi prvo svojim igracima razvalio usta i tek se onda prihvatio Reala.
madtv

#6984 Re: FC Barcelona

Post by madtv »

Barca :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6985 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

:roll:

hvala Bogu pa nije... oteo bi kola od bolničara i pregazio bi klupu Reala... onako, igrajući se...

zamisli da je, gluho i daleko bilo, Balotelli u Barci... izb'o bi ih strelicama od pikada :oops: :mrgreen:
mrtva kokoš

#6986 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

trebao je guardiola staviti pinta u napad :lol: :lol:
LSD

#6987 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Vakat je da se dobro pomarišu i izmlate do jaja onako kolektivno jer samo tako se mogu smiriti ove silne tenzije kad je derbi...samo tu bi Barca bila donja definitivno i primila dobre batine, jer nemaju mrcine ko Real.
Borej

#6988 Re: FC Barcelona

Post by Borej »

pepe nije za fudbalskih terena, vishe je on za borilacke sportove ili kakve psihijatrije. start nad messijem, oko cini mi se 80', jos je takvih primjera, i trci i zali se na svaku sudijsku i jos im bude krivo kad dobiju crveni. kedira udara ali s namjerom da pokupi loptu, a pepe igraca. ljiga prava i vec dokazana je marcelo, imao je prije crvenog jos starotva i provociranja tako da je predugo tolerisan od sudije. uglavnom udaraju, tuku, ciganisu, ali uzalud vam trud sviraci. kompleksi rastu. jos dok barsa uhvati formu, tek je pocetak sezone, pojacanja kad se uklope murinjo ce opet da sishe, i da ovaj put sebi zabije prst u uho, a moze mu ga i pepe zabit!!
Baltazar_khan

#6989 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Chmoljo wrote:
:roll:

hvala Bogu pa nije... oteo bi kola od bolničara i pregazio bi klupu Reala... onako, igrajući se...

zamisli da je, gluho i daleko bilo, Balotelli u Barci... izb'o bi ih strelicama od pikada :oops: :mrgreen:

zato se ja nadam duelu man. city - real :lol:
p206

#6990 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

čudno ali nema nekih prevelikih problema sa navijačima, samo igrači.... ili ja nisam to nigdje pročitao..
hau jes no

#6991 Re: FC Barcelona

Post by hau jes no »

a gdje je valdez u ovim nemirima? ne mogu da vjerujem da je ostao na golu :shock:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6992 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

nije, razdvajo je i on...
AmiNo

#6993 Re: FC Barcelona

Post by AmiNo »

Na Sudnjem danu trazit cu od Boga da mi dovede Murinja, Pepea i Ramosa , samo na par sekundi..da im kazem jednu dvije...
Dzabe vam sve , Real nikad nece biti bolji od Barce, takvo nesto ne mozete ni sanjati. Ne znaju sta je fudbal, bili su prljavi igraci i prije nego sto im je dosao bolesnik Murinjo, a sad kako je on tu, jos je gore naravno. Taj covjek njima vjerovatno kaze: Idite na teren, i lomite sve sto mozete (a u podsvijesti mu je ono: ne mozemo nikako drugacije pobijediti). Jadno, bolesno i sramotno. To je realna situacija.
Ono sto je jos realno i uocljivo jeste to da je Barca bila dosta losija u odnosu na svoju dosadasnju igru, ali kako god, sve dok gospoda realovci ne postanu normalni, ne pocnu razmisljati o fudbalu kao sportu, a ne kao boks ringu, nikada ama bas nikada nece uspjeti, cak ni kad je Barca u najgorem izdanju. :wink:
Madrid

#6994 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

hau jes no wrote:a gdje je valdez u ovim nemirima? ne mogu da vjerujem da je ostao na golu :shock:
A tek Marcelo se vratio da razdvaja Ozila :lol:
Bas me interesuje tko je sta dobacio Ozilu, moze biti sve, od sake do rijeci, ipak on ne reaguje onako bas cesto :-D
I sa kim se ono Pinto davio :lol: :lol:

@ amino klanjas li 5 puta na dan i jesil vjernik ?
A da, da jesi, tesko da bi te Mourinho i ekipa toliko interesovala, a ako nisi, kad dođes pred Boga i na naplatu tesko ces se ti njih sjetiti :lol: :lol: :lol:
AmiNo

#6995 Re: FC Barcelona

Post by AmiNo »

Borej wrote:pepe nije za fudbalskih terena, vishe je on za borilacke sportove ili kakve psihijatrije. start nad messijem, oko cini mi se 80', jos je takvih primjera, i trci i zali se na svaku sudijsku i jos im bude krivo kad dobiju crveni. kedira udara ali s namjerom da pokupi loptu, a pepe igraca. ljiga prava i vec dokazana je marcelo, imao je prije crvenog jos starotva i provociranja tako da je predugo tolerisan od sudije. uglavnom udaraju, tuku, ciganisu, ali uzalud vam trud sviraci. kompleksi rastu. jos dok barsa uhvati formu, tek je pocetak sezone, pojacanja kad se uklope murinjo ce opet da sishe, i da ovaj put sebi zabije prst u uho, a moze mu ga i pepe zabit!!
(Pepe) Murinjova marioneta. Kretencina prljava! Boze, ko li je njemu rekao da zna igrat fudbal i da bi trebao da ga igra? :? :x :shock: Sto ti kazes , polako, dok se uigraju, opet ce ga Murinjoo, zna se sta...! xd
Last edited by AmiNo on 18/08/2011 01:48, edited 1 time in total.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#6996 Re: FC Barcelona

Post by Privatna poruka »

Pa jbt. sta je to bilo :D jer iskljucih stream odmah po zavrsetku jer je i onako bio los :D al kako pricate sve cekam vijesti na portalima da nemiri izmedju igraca jos traju i da se situacija ne smiruje :D

Real je dosta ozbiljnija ekipa u odnosu na proslu godinu, ne mislim da su jos blizu Barce, iako bi se mogao omaci i remi, ali dosta ozbiljniji. Barca ce jos nabiti formu i to je evidentno gledajuci ova dva susreta, tako da :thumbup:
ibizza

#6997 Re: FC Barcelona

Post by ibizza »

AmiNo wrote:Na Sudnjem danu trazit cu od Boga da mi dovede Murinja, Pepea i Ramosa , samo na par sekundi..da im kazem jednu dvije...
Dzabe vam sve , Real nikad nece biti bolji od Barce, takvo nesto ne mozete ni sanjati. Ne znaju sta je fudbal, bili su prljavi igraci i prije nego sto im je dosao bolesnik Murinjo, a sad kako je on tu, jos je gore naravno. Taj covjek njima vjerovatno kaze: Idite na teren, i lomite sve sto mozete (a u podsvijesti mu je ono: ne mozemo nikako drugacije pobijediti). Jadno, bolesno i sramotno. To je realna situacija.
Ono sto je jos realno i uocljivo jeste to da je Barca bila dosta losija u odnosu na svoju dosadasnju igru, ali kako god, sve dok gospoda realovci ne postanu normalni, ne pocnu razmisljati o fudbalu kao sportu, a ne kao boks ringu, nikada ama bas nikada nece uspjeti, cak ni kad je Barca u najgorem izdanju. :wink:
Al ga i ti pretjera,ono bas...Navijam za Barcelonu(najdrazi klub poslije Milana u Evropi),al brate reci da Real nikad nece biti veci klub je presmjesno.
Real je najveci klub na svijetu,e sad,sto ga mi ne volimo,sto nam se ne svidja,to je druga stvar.

p.s.Pepe treba malo kod psihijatra,lik je ludjak,a pored toga,veze sa fudbalom nema.
LSD

#6998 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

A kad Marcelo opali Messija hinjski...fol skok na loptu, a nogu sa strane sjevnu u rebra :-)
just principe

#6999 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

a sta je ono Ozil na kraju trazio, lik s klupe utca da se marise :lol: :lol:
AmiNo

#7000 Re: FC Barcelona

Post by AmiNo »

ibizza wrote:
AmiNo wrote:Na Sudnjem danu trazit cu od Boga da mi dovede Murinja, Pepea i Ramosa , samo na par sekundi..da im kazem jednu dvije...
Al ga i ti pretjera,ono bas...Navijam za Barcelonu(najdrazi klub poslije Milana u Evropi),al brate reci da Real nikad nece biti veci klub je presmjesno.
Real je najveci klub na svijetu,e sad,sto ga mi ne volimo,sto nam se ne svidja,to je druga stvar.

p.s.Pepe treba malo kod psihijatra,lik je ludjak,a pored toga,veze sa fudbalom nema.
Ako gledamo osvajanja, kupove ovo ono...sve to stoji, najveci klub, kraljevski! Ali, za mene klub nije najveci ako se igra ovako kako igra Real. Pa ljudi, nekad se fudbal igrao na ulicama, i iz ljubavi. Igra danasnjih pojedinih klubova, i ponasanje igraca pokazuje u sta se nogomet pretvorio.
P.S. Onaj ko je Pepeu rekao da zna igrat i da bi trebao da se okusa u fudbalu, vjerovatno se kaje.
Post Reply