FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#6526 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote:Ferguson nakon poraza: Nije sramota izgubiti od ovakve Barce. Oni su najbolja momčad koju sam ikad vidio.
Mourinho nakon poraza: Mene bi bilo sram osvojiti Ligu Prvaka na način na koji Barca to radi.

Eto ove izjave sve govore za sebe i najbolje pokazuju ko je dingospo a ko papak.
Bas su te dvije utakmice usporedive. :lol: Kakva selektivnost. :D Procitaj izjavu Murinha nakon 5:0 :)
Ne pišem o utakmicama, vec o izjavama doticnih....nigdje ja nisam rekao ko je gospodin ovdje :D ;-)
A Mourinho je nakon petarde izjavio kako se ne osjeca poniženo :lol: :lol: ...još je samo falilo da se Barcini popišaju po glavama Realovih ,pa valjda bi tad bilo prizao poniženje
Last edited by LSD on 02/06/2011 16:59, edited 1 time in total.
Obuca9

#6527 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Pa jebiga, trebo bi porediti izjave sa slicnih utakmica, a ne sa totalno razlicitih. Izvadio si utakmicu Fergusona u kojoj ih je Barcelona pregazila, te utakmicu Mourinha u kojoj je Barcelona bila nemoćna do (neopravdanog) isključenja Pepea.

Nešto se ne sjećam da je Mourinho nako onih 0:5 laprdao o UNICEF-u ili UEFA-i, nego je rekao izjavu sličnu toj Fergusonovoj.
LSD

#6528 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

hz__semir wrote:Pa jebiga, trebo bi porediti izjave sa slicnih utakmica, a ne sa totalno razlicitih. Izvadio si utakmicu Fergusona u kojoj ih je Barcelona pregazila, te utakmicu Mourinha u kojoj je Barcelona bila nemoćna do (neopravdanog) isključenja Pepea.

Nešto se ne sjećam da je Mourinho nako onih 0:5 laprdao o UNICEF-u ili UEFA-i, nego je rekao izjavu sličnu toj Fergusonovoj.
Sjecam se ja kakve je gluposti valjao i nakon petarde ;-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#6529 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Mourinho traži da se prva utakmica Superkupa igra u Barceloni, a druga u Madridu (tj. da se promjeni ono što je već određeno). Naravno, uvijek prednost ima ekipa koja je osvojila Primeru... ali to gospodinu nije bitno.
fixer

#6530 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

LSD wrote:
hz__semir wrote:Pa jebiga, trebo bi porediti izjave sa slicnih utakmica, a ne sa totalno razlicitih. Izvadio si utakmicu Fergusona u kojoj ih je Barcelona pregazila, te utakmicu Mourinha u kojoj je Barcelona bila nemoćna do (neopravdanog) isključenja Pepea.

Veze ti nemas. Haj sto nemas, zlonamjeran si jos. Kao rezultat dobijes glupost.
LSD

#6531 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote:

Veze ti nemas. Haj sto nemas, zlonamjeran si jos. Kao rezultat dobijes glupost.
Ako se iko provaljuje i od sebe pravi spadalo svaki put ,to si ti ;-)
Pa da te placa portugalski lajavac, ne bi ga toliko branio.
strong69

#6532 Re: FC Barcelona

Post by strong69 »

Kakvim uvredama se vi castite zbog Moruninha i Barcelone :shock:
fixer

#6533 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

strong69 wrote:Kakvim uvredama se vi castite zbog Moruninha i Barcelone :shock:
Pazi, ja nisam rekao da je on glup, nego da su stvari koje je naveo glupost. Velika je to razlika.
LSD

#6534 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

strong69 wrote:Kakvim uvredama se vi castite zbog Moruninha i Barcelone :shock:
Ma nije to buraz, vec ja napišem svoje mišljenje o portugalskom lajavcu (a imam za to forumsko i demokratsko pravo :mrgreen: ) i NIKOGA OD FORUMAŠA ne prozivam niti se kome licno obracam.
Odmah se javljaju i reaguju njegovi idolopoklonici i poštovatelji njegovog lika i djela da ga brane - nidje veze.
Kao da ih licno Mourinho placa da brane njegov ugled, cast i dostojanstvo na SA-X forumu :lol: :lol:
Ne smiješ ni napisati svoje mišljenje o njemu, eto ih odmah sa replikom :-)
Charuga
Globalni moderator

#6535 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Današnja izdanja španskih medija povezuju Barcelonu s mladim i talentovanim napadačem Boce Juniorsa, Sergiom Araujom (19). Ovo je igrač argentiske mlade selekcije U20. Sinoć je kao zamjena ušao u velikom argentiskom derbiju i zabio dva gola svom najljućem rivalu River Plateu (4-1).

Lijevi bek Barcelone B Abraham (25) rekao je Zaragozi i Espanyolu, koji su zainteresovani za njegove usluge, da bi radije da ostane u Barceloni.
todd_smith

#6536 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

LSD wrote:Ferguson nakon poraza: Nije sramota izgubiti od ovakve Barce. Oni su najbolja momčad koju sam ikad vidio.
Mourinho nakon poraza: Mene bi bilo sram osvojiti Ligu Prvaka na način na koji Barca to radi.

Eto ove izjave sve govore za sebe i najbolje pokazuju ko je dingospo a ko papak.
jednom 22 godine trebale da osvoji 2 Europska trofeja, drugom 3 pala za 5-6 godina :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#6537 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Golman argentinskog kluba Lanus, Esteban Andrada, je potvrdio da će za 'tjedan ili dva' preseliti u Barcelonu. Transfer bi trebao iznositi 4 milijuna €, a ovaj dvadesetogodišnjak je priznao da je fan Victora Valdesa.
Charuga
Globalni moderator

#6538 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Četvrtak, Lipanj 2, 2011 - 18:38
Sportski direktor Atletica u uredu Barcelone
Dogovor oko Agüera danas?

Sportski direktor Atletica iz Madrida Jose Luis Perez Caminero trenutno se nalazi u uredu Barcelone, javlja katalonski Sport. Kako piše ovaj portal, dogovaraju se oko mogućeg prelaska argentinskog napadača Agüera u redove evropskih prvaka.

Caminero je viđen u uredima Barcelone, a razlog posjete je jasan. Za pregovaračkim stolom je jedno ime - Kun Agüero. Ovaj argentinski napadač već je izrazio želju da napusti Atletico, a kao moguća odredišta spominju se Barcelona i Real Madrid. S obzirom na politiku predsjednika Atletica Enriquea Cereza, Argentinac je bliži Barceloni nego gradskom rivalu Realu.

Međutim, ono što bi moglo usporiti današnje pregovore je cijena od 45 miliona eura koliko traže čelnici Atletica za usluge Agüera. No, postoji velika šansa da se dogovore oko transfera s obzirom da Kun nije sretan u madridskom klubu. Za sada ono što se zna je to da je sportski direktor Atletica Caminero trenutno u uredu Barcelone i da se još pregovara.
skenderija04

#6539 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

PRIPREMNI PERIOD :
18.juli - Prozivka
23.Juli - Hajduk, Split
26-27 juli Audi cup. ,Minhen. 26.7 - Polufinale protiv Inter Portoalegre, drugi par Bayern - Milan ,27 zavisi od rezultata polufinala

Americka turneja:
30.juli - Manchester United ,Wasington
3.Avgust- Chivas de Guadalajara , Miami
6.Avgust - America Mexico , Dallas

14 - 17 Avgust Superkup Spanije
14-Madrid
17 - Barcelona (Revans)

21.Avgust - Prvo kolo Lige

26 avgust ,Superkup evrope
Barcelona -Porto Monaco
mrtva kokoš

#6540 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

aguero, ne znam sta da kazem :roll: kontam ako ga budu kupili da ce to biti samo da ne bi otisao u madrid.
mozda se i varam sta znam :roll:
skenderija04

#6541 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Splinter wrote:aguero, ne znam sta da kazem :roll: kontam ako ga budu kupili da ce to biti samo da ne bi otisao u madrid.
mozda se i varam sta znam :roll:
Zvanicna verzija Atletika je da su dosli da predstave Caminera novog sportskog direktora kluba i da su se ineresovali za Thiaga, Bojana i jos par igraca iz Barce B. Moguce, Atletko ce ostati bez 4-5 igraca i moraju krenuti od nule. Imace neke pare, ali od svaka dva eura koja udju u kasu Atletika , drzava uzima 0,80 centi zbog dugova (porezi, neplacanje socijalnog....)
ratata

#6542 Re: FC Barcelona

Post by ratata »

Popio mali klempo šamarčinu :lol: :lol: :lol:

Argentinska netrpeljivost
Huligan ošamario Messija nasred ulice
Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi doživio je u četvrtak veliku neugodnost u rodnom Rosariju u Argentini. Jedan mu je huligan nasred ulice opalio šamar.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110602153

tako se to radi :D
veljaca

#6543 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

ratata wrote:Popio mali klempo šamarčinu :lol: :lol: :lol:

Argentinska netrpeljivost
Huligan ošamario Messija nasred ulice
Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi doživio je u četvrtak veliku neugodnost u rodnom Rosariju u Argentini. Jedan mu je huligan nasred ulice opalio šamar.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110602153

tako se to radi :D
:x

Ljubomora je cudo .....

Da li ga i sanjas ?
Bušman

#6544 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Messi na svom facebooku opet tvrdi da nije bilo nista, lik je valjda samo provocirao :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6545 Re: FC Barcelona

Post by JoseMujica »

Plavih_11 wrote:Današnja izdanja španskih medija povezuju Barcelonu s mladim i talentovanim napadačem Boce Juniorsa, Sergiom Araujom (19). Ovo je igrač argentiske mlade selekcije U20. Sinoć je kao zamjena ušao u velikom argentiskom derbiju i zabio dva gola svom najljućem rivalu River Plateu (4-1).

Lijevi bek Barcelone B Abraham (25) rekao je Zaragozi i Espanyolu, koji su zainteresovani za njegove usluge, da bi radije da ostane u Barceloni.
ovaj mali je buduća zvijer! igra na istoj poziciji gdje je Messi počeo AMR/FC
5 0 5

#6546 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#6547 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

505sCrtom wrote:
:lol:
Chmoljo