FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
adcor

#651 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

kakvo karanje

mes que un club
ja.neron

#652 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

barca zasluženo pobjedila iako utakmica nije bila nešto, a najbolji na terenu kao i uvijek INIESTA ( a ne mali pendo)
abondanzieri

#653 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Thierry Henry,prava ljudina i jedan od najboljih napadaca svih vremena je napokon docekao da osvoji Ligu sampiona.Svaka cast majstore :thumbup:

Image
xXBl0odXx

#654 Re: FC Barcelona

Post by xXBl0odXx »

abondanzieri wrote:Thierry Henry,prava ljudina i jedan od najboljih napadaca svih vremena je napokon docekao da osvoji Ligu sampiona.Svaka cast majstore :thumbup:

Image

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
TheMule

#655 Re: FC Barcelona

Post by TheMule »

Ne volim Barcelonu, al drago mi je zbog Henrya, zasluzio je da osvoji LS. Jedan od najboljih...
bengin02

#656 Re: FC Barcelona

Post by bengin02 »

Art-Vandaley wrote:united ce pobjediti zato sto Srpski reprezentativac igra za njih!
dobro vece srbine.
Izvinjavam se na kasnjenju. Ja rekoh u 11 al sta ces. Zapih se slaveci titulu meni najdrazeg kluba.
Srbin (Vidic) - Barca 0 : 2. Obadva preko njega. Tip je veceras bio kloc zivi.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#657 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

TheMule wrote:Ne volim Barcelonu, al drago mi je zbog Henrya, zasluzio je da osvoji LS. Jedan od najboljih...
da... interesantno da je od Barce izgubio ono prije odigrano :-D
ja.neron

#658 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

evo da i ovdje malo zaštopa stranica

Image
abondanzieri

#659 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

*ebo ti svoju sliku.Razmontirana ko' i United veceras :D
primus-1

#660 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

Barça makes history in the Eternal City
Igrači Chelseaja nisu željeli ni gledati kako Barcelona osvaja Ligu prvaka :lol: :lol: :lol: :lol: nedozreli glupardici,fudbaleri s posebnim potrebama :D
gdje je onaj cika canda canga puvačić...
:evil: :evil: :evil:
A love of good football :thumbup: :thumbup: :thumbup:
fini dečko

#661 Re: FC Barcelona

Post by fini dečko »

Vitamin C wrote:Dokaz moći i snage ove generacije. Ispostavi se tačnom moja konstatacija da je ovo najbolja ekipa u povijesti.
Ali koliko mi je drago što je ona sedmica iz Manchestera pala u očaj i histeriju, ne možete ni zamisliti. :D :D :D
I meni je zbog njega još draže što je Barca pobijedila :thumbup:
Vitamin C

#662 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

fini dečko wrote:
Vitamin C wrote:Dokaz moći i snage ove generacije. Ispostavi se tačnom moja konstatacija da je ovo najbolja ekipa u povijesti.
Ali koliko mi je drago što je ona sedmica iz Manchestera pala u očaj i histeriju, ne možete ni zamisliti. :D :D :D
I još se nesportski ponašao i vrijeme u offsideu provodio. Pravi đavolčić. :evil: :lol:
ALENCEK

#663 Re: FC Barcelona

Post by ALENCEK »

Demonstracija moći, Puyol odigrao za čistu desetku i još jednom pokazao kako se bori za svoj klub. Neprocjenljivo imati takvog igrača u svojoj ekipi. Iniesta također bio veličanstven,Yaya upotpunosti opravdao povjerenje,mesii no comment..10..Eto-gazelica,napravio smijesnim Vidica, po meni taj gol odlucio tekmu...Silvinjo kao da je odigrao citavu sezonu i onako laganini razvalio po svojoj strani,mnogo mi drago zbog njega:).Fakat me bilo strah kako ce odbrana izgledat a sve je ispalo vise nego dobro..Henry povrijeđen odigrao svoju rolu...Eto pomagao i nazad, nemam riječi - ja sam bio sretan što sam navijač najvećeg kluba na svijetu...BARSA:):):)p.s. Scholes-a u zatvor zbog onog starta pred kraj tekme,,ne mogu da vjerujem,, a dobije samo zuti,,,jadni djavolcici,,mrs kuci:):)
ALENCEK

#664 Re: FC Barcelona

Post by ALENCEK »

Vitamin C wrote:
fini dečko wrote:
I još se nesportski ponašao i vrijeme u offsideu provodio. Pravi đavolčić. :evil: :lol:
Koji debil, nezna da gubi, jos samo da je dobio crveni mojoj sreci ne bi bilo kraja, pravi đavolčić,lol:)
Art-Vandaley

#665 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

bez obzira na pobjedu trebamo se sjetiti kakva je nepravda ucinjena u polufinalu i na kakav nacin je barcelona usla u finale!
DiplomataSaSela

#666 Re: FC Barcelona

Post by DiplomataSaSela »

Art-Vandaley wrote:bez obzira na pobjedu trebamo se sjetiti kakva je nepravda ucinjena u polufinalu i na kakav nacin je barcelona usla u finale!
Bez obzira sto si u pravu ovakvu tekmu vise ne moze odigrati niko sto je odigrala Barcelona...
ecstase

#667 Re: FC Barcelona

Post by ecstase »

Art-Vandaley wrote:bez obzira na pobjedu trebamo se sjetiti kakva je nepravda ucinjena u polufinalu i na kakav nacin je barcelona usla u finale!

To mi je najdrza pobjeda barcelone ove sezone u LP skoro kao i ova u finalu.
Dokaz svakoj ekipi na svijetu da se ne moze i ne treba braniti 90 odnosno 180 minuta. :dance:
patrius

#668 Re: FC Barcelona

Post by patrius »

This is the art of living...Povaljali su ih k'o bekane :dance:
Vitamin C

#669 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

Apsolutno pravedno i zasluženo. Barcelonina pobjeda od sinoć nije okaljana mogućim sudijinim greškama u polufinalnoj utakmici. Utakmica protiv Chelsea je jedna od mojih najdražih. Napad, napad i napad, sa sigurnošću u svoju snagu, mora se isplatiti. Nepravednije bi bilo da je prošao Chelsea, ekipa koja degradira nogomet svojom umrtvljujućom igrom. (Za njihov stil igre najsavršenije bi bilo da ih vodi Blaž Slišković, majstor mrtve taktike.) No, nevažno. Sva tri trofeja su osvojena i sada se samo može uživati u dokazima podržanoj spoznaji: Barca je najbolja ekipa na svijetu.
Art-Vandaley

#670 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

ecstase wrote:

Dokaz svakoj ekipi na svijetu da se ne moze i ne treba braniti 90 odnosno 180 minuta. :dance:
normalno da je najdraza ona u kojoj nije bilo teoretske sanse da pobjedite, nego je sudija morao da svoje prste umijesa da u finalu ne bi bio dosadni chelski nego leprsava barcelona...
Chmoljo

#671 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Art-Vandaley wrote:
ecstase wrote:

normalno da je najdraza ona u kojoj nije bilo teoretske sanse da pobjedite, nego je sudija morao da svoje prste umijesa da u finalu ne bi bio dosadni chelski nego leprsava barcelona...
Image
elSaik

#672 Re: FC Barcelona

Post by elSaik »

Art-Vandaley wrote: normalno da je najdraza ona u kojoj nije bilo teoretske sanse da pobjedite, nego je sudija morao da svoje prste umijesa da u finalu ne bi bio dosadni chelski nego leprsava barcelona...
Image
Chmoljo

#673 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

elSaik wrote: Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mikilauda76

#674 Re: FC Barcelona

Post by mikilauda76 »

BARÇA, BARÇA, BAAAAAAAAAARÇA

Kad bi napravili tim od svih igraca sto igraju u engleskoj ligi ne bi bili u stanju pobijediti Barçu. Jednostavno je nemoguce.

Barça, pa 10 stepenica na nize pa sve ostale ekipe.

VISÇA BARCA
primus-1

#675 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

ponovo iz te najacew lige u kosmosu,jedino jos sunderlend i fulham da izbace iz lige prvaka,ako ikada dodju do te faze u svom razvoju :D pa da barsa moze reci da je nanizala sve sto ima u engleskoj :D :D :D
Post Reply