i kad ce villa poceti davati golove?ultima_palabra wrote:Fakat, dokad je Puyol out?
Bice guravo u polu finalu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
i kad ce villa poceti davati golove?ultima_palabra wrote:Fakat, dokad je Puyol out?
Vjerovatno će zaigrati tek u sljedećoj sezoni. Ne oglašavaju se po pitanju njegove povrede, iako je Guardiola rekao, parafraziram, "Puyol napreduje postepeno. Ne znamo kad će se oporaviti, ali što se mene tiče, može i sljedeće sezone." To je mislio u smislu da ne žuri i da se postepeno oporavi, a on će naći nekoga da ga zamijeni. Sigurno neće igrati u ovim predstojećim El Clasicima.ultima_palabra wrote:Fakat, dokad je Puyol out?
Ma Milito je historija. Do kraja sezone će Mascherano odigrati na CB. Sinoć je odigrao odlično. Busquets se vraća u sredinu.Distortion wrote:Bojim se da Barcelonu mogu dosta kostati izostanci Abidala i Puyola jer je ocito da Millito ne igra onako kako bi trebao igrati a da ne govorim da nije pouzdan i kad god je igrao primili su gol...
Ma nema šanse da igra. Neće ga Guardiola ubaciti da igra, a nije igrao ima nekoliko mjeseci.Baltazar_khan wrote:http://www.mundodeportivo.com/20110413/ ... 07455.html
Ja mislim da će Milito odigrati CB i u prvom (i jedinom pravom) El Clasicu. Ako Busquets bude CB, ko će biti DM? Mascherano je suspendovan.solo2 wrote:Fakat "skripi" odbrana, kod bilo koje ozbiljnije akcije protivnickog tima dolazi do rasula..
Alves i Adriano ce morati mnogo vise pomagati u odbrani,
za el classico - mislim da ce ipak Busqets igrati stopera sto naravno ne uljeva mnogo samopouzdanja ali.. ostaje da vidimo - smatram da mozemo do povoljnog rezultata - ipak igraju se 4 utakmice sa Realom treba odvagati
Barcelona se nije mogla opustiti nakon vodstva kad prije vodstva nije dobro igrala. Kako neko moze da se opusti nakon gola, ako nije dobro igrao ni prije? Dva suta za 45 min, zabiju gol iz penala i nevjerovatne greske Albiola, i onda se opuste.Luigi wrote:Opet se ponavlja opuštanje nakon vodstva (i to minimalnog) i to mi već podobro smeta. Valjda će im ovo biti najbolja i najizravnija škola, jer u Ligi prvaka svaki gol je bitan (kup mi nije toliko interesantan). Pojedinačno - Messi je odigrao lošije nego inače, Puyol za 50-ak minuta pokazao kolika je razlika s njim i bez njega u odbrani, a razočarao me Pedro - očito je povreda ostavila malo dubljeg traga i ne trzne li se uskoro, Afellay, uz dobre partije kao sinoć će ga zamijeniti. Villa standardno loš u realizaciji zadnje vrijeme, ali čovjek "donese" penal i za to.
Ne kažem da su dobro igrali, igrali su koliko su mogli pored "velikog" Reala i njegovog bunkera na domaćem terenu, a kao takvi su opet vodili pa ti osporavaj koliko god hoćeš večerašnju igru, tvoji su jedva izvukli bod iz nepostojećeg penala.fixer wrote:Barcelona se nije mogla opustiti nakon vodstva kad prije vodstva nije dobro igrala. Kako neko moze da se opusti nakon gola, ako nije dobro igrao ni prije? Dva suta za 45 min, zabiju gol iz penala i nevjerovatne greske Albiola, i onda se opuste.Luigi wrote:Opet se ponavlja opuštanje nakon vodstva (i to minimalnog) i to mi već podobro smeta. Valjda će im ovo biti najbolja i najizravnija škola, jer u Ligi prvaka svaki gol je bitan (kup mi nije toliko interesantan). Pojedinačno - Messi je odigrao lošije nego inače, Puyol za 50-ak minuta pokazao kolika je razlika s njim i bez njega u odbrani, a razočarao me Pedro - očito je povreda ostavila malo dubljeg traga i ne trzne li se uskoro, Afellay, uz dobre partije kao sinoć će ga zamijeniti. Villa standardno loš u realizaciji zadnje vrijeme, ali čovjek "donese" penal i za to.
Zabranjeno je igrat bunker na domacem terenu? Ili je zabranjeno igrat bunker?Luigi wrote: Ne kažem da su dobro igrali, igrali su koliko su mogli pored "velikog" Reala i njegovog bunkera na domaćem terenu, a kao takvi su opet vodili pa ti osporavaj koliko god hoćeš večerašnju igru, tvoji su jedva izvukli bod iz nepostojećeg penala.
Nisam rekao da mi smeta niti da je zabranjeno igrati bunker, ne stavljaj mi riječi u usta. To je sasvim legitimna taktika, vjerovatno i jedina moguća protiv Barcelone. Ti si se prvi javio i osporavao igru Barcelone koja je bila moguća u onolikoj mjeri kojoj je protivnik dozvolio. Valjda su i tebe kao madridistu navikli na svakakve majstorije pa si ostao razočaran, a to zahvali "svojima".fixer wrote:Zabranjeno je igrat bunker na domacem terenu? Ili je zabranjeno igrat bunker?Luigi wrote: Ne kažem da su dobro igrali, igrali su koliko su mogli pored "velikog" Reala i njegovog bunkera na domaćem terenu, a kao takvi su opet vodili pa ti osporavaj koliko god hoćeš večerašnju igru, tvoji su jedva izvukli bod iz nepostojećeg penala.
Svi vi pozivate na otvorenu igru, a onda uvaljujete 5 komada i ispracate ekipe tapsajuci ih po ledjima i velicajuci ih zbog hrabrosti. Pa nije niko glup vise. Inter je dobio Barcu na jedan nacin. Rubin na haman identican, a ovo sve ostalo su slucajnosti. Protiv Barce moze jedino ovako. I ovo vam smeta.