Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Distortion wrote:Zasto je crveni zasluzen? Dovoljno je procitati izjavu Ponsa koji je dobio lakat. Mislim da je prestrogo dao crveni. Manzano je znao u proslosti zakinut Barcelonu i to svi znaju. Ovo je bas kurcenje.
Po meni je zamahnuo laktom sa željom da udari protivnika. Kako je svako namjerno udaranje protivnika crveni, bez obzira da li ga je i koliko udario, mislim da je crveni zaslužen. Ne ulazim u izjave protivnika ili ko je sudio i kako nam je nekad sudio, gledam samo šta je napravio. Da sam sudija dao bih mu ga i ja.
Žali bože onolikog posta kad se raja samo kači na kontroverze, nepravde...
Distortion wrote:Zasto je crveni zasluzen? Dovoljno je procitati izjavu Ponsa koji je dobio lakat. Mislim da je prestrogo dao crveni. Manzano je znao u proslosti zakinut Barcelonu i to svi znaju. Ovo je bas kurcenje.
Po meni je zamahnuo laktom sa željom da udari protivnika. Kako je svako namjerno udaranje protivnika crveni, bez obzira da li ga je i koliko udario, mislim da je crveni zaslužen. Ne ulazim u izjave protivnika ili ko je sudio i kako nam je nekad sudio, gledam samo šta je napravio. Da sam sudija dao bih mu ga i ja.
Žali bože onolikog posta kad se raja samo kači na kontroverze, nepravde...
Ok, postujem tvoj stav. Ne slazemo se ali i ne moramo. Ovo je dobra opomena svima da nema laktanja kao u ovom slucaju. Opet ponavljam, samo neka budu dosljedni kao u ovom slucaju. Vrijeme ce pokazat...
Moze li neko izbacit statistiku Messija? Ima li negdje detaljna statistika sa svim podacima? Bas bih volio da vidim. Ok jasno mi je da nije uzeo svjetsko i ligu prvaka. Ispade da je Salah osvojio i ligu prvaka, i Englesku ligu i da je dogurao do finala na SP....
Očekujem otpuštanje Valverdea, mada vrlo teško će se to desiti jer nemaju koga dovesti.
Dobro su se opustili zadnja 2-3 kola računajući da ce olako osvojiti ligu. Vrlo vjerovatno će se tako nešto i desiti pored ovakvog Reala, mada mislim da ce recimo večeras Real okrenuti Sevillu.
Ma "ne brinem" se ja toliko za La Ligu koliko za Ligu Prvaka. LP se faktički može otpisati. Džaba prolazak u KO fazu kad se zna šta slijedi. Niko nije slijep.
Očekujem otpuštanje Valverdea, mada vrlo teško će se to desiti jer nemaju koga dovesti.
Dobro su se opustili zadnja 2-3 kola računajući da ce olako osvojiti ligu. Vrlo vjerovatno će se tako nešto i desiti pored ovakvog Reala, mada mislim da ce recimo večeras Real okrenuti Sevillu.