FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#54601 Re: FC Barcelona
Zavrsen je on cundaru moju. Puno citate razne gluposti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#54602 Re: FC Barcelona
Svi važniji mediji kažu da je gotovo.
150 milki

150 milki
- dinao
#54603 Re: FC Barcelona
Za 150 miliona MORA biti bolji od Neymara.
- vicious
#54605 Re: FC Barcelona
Ma hajde ne sekiraj se skenderbeze, mali ce ubiti, vidjecesskenderija04 wrote:Ovi nisu normalni
Mozda ce mu trebati godina-dvije da nadodje i rijesi se djecjih bolesti, ali kad tad ce biti top. I onda cete ga moci prodati nekom seiku za milijardu.
-
Nadzorna_ploca
#54606 Re: FC Barcelona
Zavrsen i Coutinho. 110 fiksno i 40 bonusa.
Sutra potpis i predstavljanje.
Ali u kurcu.
Sutra potpis i predstavljanje.
Ali u kurcu.
- skenderija04
#54607 Re: FC Barcelona
Stari, čekati nekoga dvije godine za te pare može samo Barsa Svaka čast Dortmundu što su našli majmune i što su ih presvuklivicious wrote:Ma hajde ne sekiraj se skenderbeze, mali ce ubiti, vidjecesskenderija04 wrote:Ovi nisu normalni
Mozda ce mu trebati godina-dvije da nadodje i rijesi se djecjih bolesti, ali kad tad ce biti top. I onda cete ga moci prodati nekom seiku za milijardu.
-
Mustang1
#54608 Re: FC Barcelona
Nista bolji od Deulofeua samo sto je ovaj malo mladji.
- Muhamed Đakmić
#54609 Re: FC Barcelona
Dembele je igrao na puno višem nivou od Deulofeua, bio je konstantniji, a mlađi je tri godine. Nema dileme ko je od njih bolji igrač i veći potencijal.
S druge strane, ludilo je spucati za ovog 150 miliona, ne vrijedi toliko.
S druge strane, ludilo je spucati za ovog 150 miliona, ne vrijedi toliko.
- dinty2
#54610 Re: FC Barcelona
-ko je sad taj mina,odakle izvlace oveskenderija04 wrote:Vidi, nije samo dovesti igraca i zaljepiti slicicu u album.dinty2 wrote:a jbga tako je kako jeskenderija04 wrote:
Nista. Iskreno nista.
Danas je Robert nakon tekme rekao da je "jako tesko dovesti te igrace sa zvucnim imenom" Dakle, sacekaj za te tvrdnje, ovo su i stanju dovesti nekog cetvrtog.
Ja i dalje tvrdim da Dembele po toj cijeni treba da ostane tu gdje jeste. Seri? Necu da te lazem, ne gledam francusku ligu. Raspitao sam se tamo gdje znaju i dosta. Rekli su mi da sumnjaju da je bas idealan za Barcelonu. Da nije to onaj unutrasnji koje svi mi trazimo. Da igra daleko od gola, i da je takticki opsti haos. Ponavljam, to su mi rekli.koga bi ti
Da vidimo sta Barceloni fali
1. Stoper. Taj Mina kazu da dolazi, Ok, rjeseno.
2. Paulinho. Kako prolazi vrijeme i ono idiotsko ismijavanje covjeka bez ikakvog pokrica, pocinje da mi se svidja ideja. Zasto? U jednoj varijanti, sa Paulinhom na terenu dobijas i Busquetsa i Iniestu. Ko ga jebe, neka radi. Kazu da je jak ko bik. Nisu ga doveli da pimpla na predstavljanju nego da kopa...I fine pare za kopanje.
3. Na sredini , sta je upotrebljivo? SergiRo i Iniesta. Za drugog znamo gdje je i sta moze. Obrni okreni, treba ti. Sergi Ro je malo po malo pretvoren u simbol. Sada je na stadionu Messi, Iniesta,Pique Busi i on. I vrijedi. Ostali? buffffffffffff Denis, Rafa,Andre,Arda, Rakitic....vjeruj mi da bilo ko ode nece mi bii zao. Neka dovedu tog Serija i neka ostave jednog od ovih. Rakitic je najzahvaliji a Rafu cekamo evo vec 4 godine. Ako bude bas tako kurata sreca neka zovu Aleñu.
5. Napad. dvojicu znamo, Paco ne smeta. Ja sam za Deulofeua. Kako god da okrenes, bez 10/15 tekmi ti ne znas gdje je on. Do januara bi cekao i dao mu sansu.
I na kraju, ako Barcelona pogodi sa postavkom, 2/3 posla je zavrseno. Zbog toga i ne pratim toliko ove koji ce doci, vec ove koji su tu. Vjeruj mi da nije tako crno kako se predstavlja.
-slazem se za paulinja,,,treba ga sacekati pa onda suditi
-evo izgleda da su kupili dembelea... delofeu klupa opet,,jbg
coutinjo pisu nece dolaziti
- Distortion
#54611 Re: FC Barcelona
Barcelona je bila idealan klub za prevariti ovo ljeta nakon odlaska Neymara. Moglo se i ocekivati.
BVB radi pametno a na Dembeleu su klepili dobre pare. Znaju ljudi radit svoj posao jer ce svakako i snjim bit iza Bayerna. Kladim se da ce pokusat dovest Drexlera iz PSGa.
Coutinho nikako nije igrao za Liverpool. I on je vise izludio jer mu sadasnji klub ne popusta. Igrace koji su kostali po 15-20 mil Barca ce platiti 10x vise. Covjece...
BVB radi pametno a na Dembeleu su klepili dobre pare. Znaju ljudi radit svoj posao jer ce svakako i snjim bit iza Bayerna. Kladim se da ce pokusat dovest Drexlera iz PSGa.
Coutinho nikako nije igrao za Liverpool. I on je vise izludio jer mu sadasnji klub ne popusta. Igrace koji su kostali po 15-20 mil Barca ce platiti 10x vise. Covjece...
- MOSALJOZE
#54612 Re: FC Barcelona
Da su pametni mogli su uzeti Draxlera i 180 milki za Neymara,ili eventualno Di Mariu.
-
Nadzorna_ploca
#54613 Re: FC Barcelona
Ili Verratija sto je izgleda i bilo dogovoreno. Ako se ovaj mali ne snadje u Barceloni to ce biti najveci blam u transferima ikad.
- skenderija04
#54614 Re: FC Barcelona
PSG je neće da radi sa Barcelonom nakon svega što se desilo Nerealne opcije Na kraju će platiti i za Coutinha isto kamaru a već su potrošili 85 Prodace za badava dvojicu trojicu i imaće rupu u budžetuMOSALJOZE wrote:Da su pametni mogli su uzeti Draxlera i 180 milki za Neymara,ili eventualno Di Mariu.
-
zippoo87
#54615 Re: FC Barcelona
150 miliona za nekog jedva punoljetnog balavca 
oj Ćabo...zemljo otvori se
jest sve otislo u K...ovaj svijet ce se raspasti za najvise 100 godina ,sami cemo sebi dohakati
jest sve otislo u K...ovaj svijet ce se raspasti za najvise 100 godina ,sami cemo sebi dohakati
-
Kurjakk
#54616 Re: FC Barcelona
Kupovina Paulinja uopste ne izgleda glupo pored ovog idiotizma s Dembeleom. Priznajem nisam ga gledao, ali ovolike pare za (za sad) talenat je idiotizam.
Ljuti na seike i PSG, a istu ili gotovo istu stvar naprave slabijem od sebe, da ironija bude veca urade to haman PSG-ovim parama, samo u ovom slucaju ih slabiji presvuce ko zadnje levate!
Ljuti na seike i PSG, a istu ili gotovo istu stvar naprave slabijem od sebe, da ironija bude veca urade to haman PSG-ovim parama, samo u ovom slucaju ih slabiji presvuce ko zadnje levate!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54617 Re: FC Barcelona
Naguzi te Dortmund... Koji je dosad imao cirkus transfer politiku
Barca prekucala
Barca prekucala
- skenderija04
#54618 Re: FC Barcelona
Pa dobro sad Jedno je improvizacija a drugo je ekonomska mogućnost (neočekivana i nezeljena) Nisu kredit uzeliTomahawk11 wrote:Naguzi te Dortmund... Koji je dosad imao cirkus transfer politiku![]()
Barca prekucala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54619 Re: FC Barcelona
Sve ok, znaš i sam da se ovo nije moralo.skenderija04 wrote:Pa dobro sad Jedno je improvizacija a drugo je ekonomska mogućnost (neočekivana i nezeljena) Nisu kredit uzeliTomahawk11 wrote:Naguzi te Dortmund... Koji je dosad imao cirkus transfer politiku![]()
Barca prekucala
- skenderija04
#54620 Re: FC Barcelona
Ja tvrdim da nije trebalo već dugo vremena Ipak izgleda da sam u manjini Talenat se ne plaća gomilom miliona Talenat se ili razvija ili otkrivaTomahawk11 wrote: Sve ok, znaš i sam da se ovo nije moralo.
-
Vertig0
#54621 Re: FC Barcelona
A bgt cemu sada ovo prcanje psg-a na racun fcb preko sluzbenih twitter profila i sl.? I zbog cega nece da trguju s barsom?skenderija04 wrote:PSG je neće da radi sa Barcelonom nakon svega što se desilo Nerealne opcije Na kraju će platiti i za Coutinha isto kamaru a već su potrošili 85 Prodace za badava dvojicu trojicu i imaće rupu u budžetuMOSALJOZE wrote:Da su pametni mogli su uzeti Draxlera i 180 milki za Neymara,ili eventualno Di Mariu.
- MOSALJOZE
#54622 Re: FC Barcelona
Da su dali za Veratija,to bi i nekako svario ali ovozippoo87 wrote:150 miliona za nekog jedva punoljetnog balavca
E da nakon svega malo ko hoće u svijetu fudbala da radi sa Barcom.Jedino ako žele iskeširati 150 milki za nekog tinejdzera onda i nekako...skenderija04 wrote:PSG je neće da radi sa Barcelonom nakon svega što se desilo Nerealne opcije Na kraju će platiti i za Coutinha isto kamaru a već su potrošili 85 Prodace za badava dvojicu trojicu i imaće rupu u budžetuMOSALJOZE wrote:Da su pametni mogli su uzeti Draxlera i 180 milki za Neymara,ili eventualno Di Mariu.
- AmiĐa_Idriz
#54623 Re: FC Barcelona
Osman je masina. Sjebavo sam se sta je radio Englezima na onoj prijateljskoj.
Al opet...tolike pare za lika koji ne smije vozit poslije 22h
Al opet...tolike pare za lika koji ne smije vozit poslije 22h
- skenderija04
#54624 Re: FC Barcelona
Ta relacija PSG / Barcelona ima svoj vrlo jasan uzrok. Ovaj seik na celu PSG je lobirao u Kataru medju svojom familijom da treba da ostave Barcelonu koja je izabrana od strane Katara da bude njihov reklamni pano u svijetu i da podrze PSG koji je , bar on tako smatra, "njihov klub" E sad, dodaj tu par transfera koji nisu ostvareni, problemi oko produzenja sponzorskog Deala ( tu Barto nije kriv) i ostalih stvari na bazi provokacije su ucinili da dodje do ovoga. Neymar je samo kap koja je prelila casu. Te zajebancije na drustvenim mrezama su zamo dodatno zaostravanje.Vertig0 wrote:A bgt cemu sada ovo prcanje psg-a na racun fcb preko sluzbenih twitter profila i sl.? I zbog cega nece da trguju s barsom?skenderija04 wrote:PSG je neće da radi sa Barcelonom nakon svega što se desilo Nerealne opcije Na kraju će platiti i za Coutinha isto kamaru a već su potrošili 85 Prodace za badava dvojicu trojicu i imaće rupu u budžetuMOSALJOZE wrote:Da su pametni mogli su uzeti Draxlera i 180 milki za Neymara,ili eventualno Di Mariu.
Za trgovinu je bilo jasno danas, kada je seik porucio Barti danas da Di Maria "za vas nije dostupan" a dan prije salje ljude da pregovaraju. Htio je se licno posere po Barti. Ali svaki put ga pogodi kada vidi snimke sa klasika 5-0 gdje je u prvom redu iza gola i skace ko lud slaveci golove Barcelone
Na kraju, treba naptraviti distancu, i ne ulaziti u kontakte sa njima osim onih protokolarnih koji morajuda postoje
-
groove
#54625 Re: FC Barcelona
ima li kakav argument koji govori za ovaj transfer dembelea?
kako god okrenes ovo nije normalno
kako god okrenes ovo nije normalno