Reagovat ce UEFA, samo za ovu godinu je vec kasno
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#53801 Re: FC Barcelona
Kako se arapi posrase po UEFI i njihovim zakonima! Jbt sad kad krene praksa da bogatasi kupuju igrace i poklanjaju ih svojim klubovima. Sve cisto i po zakonu 
- ultima_palabra
#53802 Re: FC Barcelona
Pa ono nisu istineLSD wrote:Šta bolan to ti hiperventiliraš
-
LSD
#53803 Re: FC Barcelona
Koje baultima_palabra wrote:Pa ono nisu istineLSD wrote:Šta bolan to ti hiperventiliraš
Onaj ko pokušava ismijavati po forumu ljude koje i ne zna, u vecem je qrcu nego što misli da je
-
LSD
#53805 Re: FC Barcelona
Sad kad su namlatili para od Juniora, slijedi napad na Kutinja i Osmana. Liverpool i Dortmund nece moci odoliti pritisku.EXCLUSIVAEl Barça tiene atados a Coutinho y Dembele y espera poder oficializarlos antes del Gamper del lunes.
- relativno84
#53806 Re: FC Barcelona
LSD wrote:De brukajte se, baš ce Neymar ici u PSG.
LSD wrote:Zato što je Barca 100X veci klub od pariške plastike. Samo budala bi išla iz Barce u PSG u svom prajmu, pa nije Neymar Maxwell jbg ti![]()
LSD wrote:nemojte praviti od arapa neke omnipotentne bogove koji mogu šta hoce, upru prstom i kupe koga hoce itd - e pa ne mogu !
Neymar je vec 4 godine u Barci, što ga ne dovedu... plati klauzulu i njihov je, jel to ta prica![]()
Ne ide to tako jarane, bar ne sa velikim klubovima kakav je Barca.
LSD wrote:Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itdšta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Mislio sam da si malo upuceniji u te stvari, moraš doci na popravni u augustu
LSD wrote:Pa eto, ima pare i nek ga dovede sa tim svojim petro dolarima - a nece ga dovesti sigurno
LSD wrote:Ne znam zašto se ljudi toliko trude od Neymara praviti pohlepnog smrada koji trci za parama, a covjek ostaje u Barcinidje veze.
LSD wrote:Al nema ništa od toga, mediji opasno turiraju raju.
Halali ali ovo je predobroLSD wrote:Koji je onda smisao FFP-acuj ja ti dam pare, ti platiš ko fol od sebe i sve normala, niko ništa nije skonto
![]()
Preofirno je to da bi moglo proci nekažnjeno.
-
LSD
#53807 Re: FC Barcelona
Jah, ono ti znao da ce preci u PSG, bio u toku i na pregovorima, pa sad kopaš po arhivi i ismijavaš mene...sjajan folrelativno84 wrote:LSD wrote:De brukajte se, baš ce Neymar ici u PSG.LSD wrote:Zato što je Barca 100X veci klub od pariške plastike. Samo budala bi išla iz Barce u PSG u svom prajmu, pa nije Neymar Maxwell jbg ti
LSD wrote:nemojte praviti od arapa neke omnipotentne bogove koji mogu šta hoce, upru prstom i kupe koga hoce itd - e pa ne mogu !
Neymar je vec 4 godine u Barci, što ga ne dovedu... plati klauzulu i njihov je, jel to ta prica![]()
Ne ide to tako jarane, bar ne sa velikim klubovima kakav je Barca.LSD wrote:Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itdšta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Mislio sam da si malo upuceniji u te stvari, moraš doci na popravni u augustuLSD wrote:Pa eto, ima pare i nek ga dovede sa tim svojim petro dolarima - a nece ga dovesti sigurnoLSD wrote:Ne znam zašto se ljudi toliko trude od Neymara praviti pohlepnog smrada koji trci za parama, a covjek ostaje u Barcinidje veze.
LSD wrote:Al nema ništa od toga, mediji opasno turiraju raju.Halali ali ovo je predobroLSD wrote:Koji je onda smisao FFP-acuj ja ti dam pare, ti platiš ko fol od sebe i sve normala, niko ništa nije skonto
![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#53808 Re: FC Barcelona
Sad znaju da imate para,oderat ce vasLSD wrote:Sad kad su namlatili para od Juniora, slijedi napad na Kutinja i Osmana. Liverpool i Dortmund nece moci odoliti pritisku.EXCLUSIVAEl Barça tiene atados a Coutinho y Dembele y espera poder oficializarlos antes del Gamper del lunes.
-
klixo
#53809 Re: FC Barcelona
Imalo bi logike da je presao u Manchester Utd. , Real Madrid ,Bayern... Ti klubovi imaju veliku bazu navijaca sirom svijeta i samo od prodaje dresova bi otplatili transfer.Point. wrote:Mislili su da se nece naci ni jedna budala da stavi ovolike pare na sunce za jednog igraca. Ocito su se zajebali jer nisu racunali nea Katar i ostalu buraniju kojima je ta svota sica.Tito_i_Partija wrote:Krivo im sto nisu dobili svoj dio![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/spans ... /170803063
Koja glupost jbt. Stavis igracu u ugovor buy-out klauzulu koja tebi odgovara, i onda ti bude krivo kad neko dodje sa parama da je otplati.![]()
Dobro je omarka rekla, ja bi sve njih na sud. Koja je jebena svrha ove klauzule ako se ne ispostuje?
- relativno84
#53810 Re: FC Barcelona
Opusti seLSD wrote:Jah, ono ti znao da ce preci u PSG, bio u toku i na pregovorima, pa sad kopaš po arhivi i ismijavaš mene...sjajan fol
-
LSD
#53811 Re: FC Barcelona
Kakav je to fol kopati po arhivi 10 postova samo da bi ismijali nekoga, fol vi znali da ce otici, ahaa kako da ne...yebo vas Neymarrelativno84 wrote:Opusti seLSD wrote:Jah, ono ti znao da ce preci u PSG, bio u toku i na pregovorima, pa sad kopaš po arhivi i ismijavaš mene...sjajan folpare su tu, sve drugo je manje vazno. Arapi su napravili jedini fol na kraju ali ko bi se tome nadao
- relativno84
#53812 Re: FC Barcelona
I nije vala neka igracina, pored Mesija svako djeluje 30% bolje 
Dybala bi vam bas lego za nekih 140mil
-
LSD
#53813 Re: FC Barcelona
Dybala bi bio odlican transfer, možda i najbolja opcija, plus zemljak Messija i Mascherana, da se dovedu argentinci i razbije onaj brazilski klan ....ali džabe pricati, oni bilmezi iz uprave Barce razmišljaju samo o trojici - Dembele, Mbappe i Coutinho. Sad ce navaliti ko ludi na njih.relativno84 wrote:I nije vala neka igracina, pored Mesija svako djeluje 30% bolje
- dinao
#53814 Re: FC Barcelona
Covjece Mbappe, Coutinho, Dembele, nek bude 2 od 3 i vrlo brzo cemo zaboraviti moNeymar-a 
Samo se nadam da ce bolje klauzule pravit.
Da dodam, Mbappe dosta igrom podsjeca na Henry-a, a znamo da je s njim bio dobar period kluba.
Samo se nadam da ce bolje klauzule pravit.
Da dodam, Mbappe dosta igrom podsjeca na Henry-a, a znamo da je s njim bio dobar period kluba.
- Point.
#53815 Re: FC Barcelona
Fazon je da si pisao da nema sanse da je Neymar pohlepni smrad koji ide za parama, da ce ostati u Barci, da nece napustiti Barcu za jedan PSG, da neide to tako sa velikim klubom kao sto je Barca da samo platis klauzulu i tvoj je igrac, da seikovi imaju pare al ne mogu aktivirati klauzulu, da ga nece dovesti sigurno. Znaci desilo se skroz i potpuno drugacije nego sto si govorio prosle hefte. Haj, stas, covjek pogrijesi, desi se to i najboljima.LSD wrote:Kakav je to fol kopati po arhivi 10 postova samo da bi ismijali nekoga, fol vi znali da ce otici, ahaa kako da ne...yebo vas Neymarrelativno84 wrote:Opusti seLSD wrote:Jah, ono ti znao da ce preci u PSG, bio u toku i na pregovorima, pa sad kopaš po arhivi i ismijavaš mene...sjajan folpare su tu, sve drugo je manje vazno. Arapi su napravili jedini fol na kraju ali ko bi se tome nadao
-
LSD
#53816 Re: FC Barcelona
Fazon je što ste i vi to isto mislili, al sad glumite neke insajdere koji su odavno znali da ce oticiPoint. wrote: Fazon je da si pisao da nema sanse da je Neymar pohlepni smrad koji ide za parama, da ce ostati u Barci, da nece napustiti Barcu za jedan PSG, da neide to tako sa velikim klubom kao sto je Barca da samo platis klauzulu i tvoj je igrac, da seikovi imaju pare al ne mogu aktivirati klauzulu, da ga nece dovesti sigurno. Znaci desilo se skroz i potpuno drugacije nego sto si govorio prosle hefte. Haj, stas, covjek pogrijesi, desi se to i najboljima.
Al nema veze...opet kažem, yebo vas Neymar
- Better Man
#53817 Re: FC Barcelona
Neymar je potvrdio da je obična nula od čovjeka i da ga interesuje samo novac, a ne trofeji. Ići iz Barcelone u PSG može samo budala da ne znam kakvi su novci u pitanju.
- Tito_i_Partija
#53818 Re: FC Barcelona
relativno84 wrote:LSD wrote:De brukajte se, baš ce Neymar ici u PSG.LSD wrote:Zato što je Barca 100X veci klub od pariške plastike. Samo budala bi išla iz Barce u PSG u svom prajmu, pa nije Neymar Maxwell jbg ti
Ne ide to tako jarane, bar ne sa velikim klubovima kakav je Barca.LSD wrote:Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itdšta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Mislio sam da si malo upuceniji u te stvari, moraš doci na popravni u augustuLSD wrote:Pa eto, ima pare i nek ga dovede sa tim svojim petro dolarima - a nece ga dovesti sigurnoLSD wrote:Ne znam zašto se ljudi toliko trude od Neymara praviti pohlepnog smrada koji trci za parama, a covjek ostaje u Barcinidje veze.
LSD wrote:Al nema ništa od toga, mediji opasno turiraju raju.Halali ali ovo je predobroLSD wrote:Koji je onda smisao FFP-acuj ja ti dam pare, ti platiš ko fol od sebe i sve normala, niko ništa nije skonto
![]()

- Point.
#53819 Re: FC Barcelona
Davno smo mi pisali da Neymar pripada plemenu starih juznoamerikanaca kojima su samo pare bitne, ja mislim da si ti precijenio bitnost kluba u ovom slucaju Barce. Ime kluba i skim igras je manje bitno, bitno je koliko ti kapa. Odakle manje vazno. To je i ovaj transfer potvrdio. Bice interesantno pratiti koga ce Barca dovesti, nema se jos ni puno vremena a potencionalni prodavaci namirisali svjezi cash. Bice svega.LSD wrote:Fazon je što ste i vi to isto mislili, al sad glumite neke insajdere koji su odavno znali da ce oticiPoint. wrote: Fazon je da si pisao da nema sanse da je Neymar pohlepni smrad koji ide za parama, da ce ostati u Barci, da nece napustiti Barcu za jedan PSG, da neide to tako sa velikim klubom kao sto je Barca da samo platis klauzulu i tvoj je igrac, da seikovi imaju pare al ne mogu aktivirati klauzulu, da ga nece dovesti sigurno. Znaci desilo se skroz i potpuno drugacije nego sto si govorio prosle hefte. Haj, stas, covjek pogrijesi, desi se to i najboljima....how yes no.
Al nema veze...opet kažem, yebo vas Neymareto
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53820 Re: FC Barcelona
Treba uzeti u obzir sve što se dešavalo u ovom transferu:
- Neymar pristao da ide
- cifra
- klauzula
Nakon svega, Barsa ili Famos, nebitno je uopšte.
- Neymar pristao da ide
- cifra
- klauzula
Nakon svega, Barsa ili Famos, nebitno je uopšte.
-
LSD
#53821 Re: FC Barcelona
Kako su samo patetični Relativno 84 i Tito sa ovom naknadnom pameću i nasilnim kleberanjem
kakvi likovi jbt
odron na putu
-
ifus
#53822 Re: FC Barcelona
Cuj Neymar nula od covjeka jer je otisao za duplo vecom platom? Eto vi ne biste otisli sa sadasnjeg posla na isti u drugu kompaniju gdje su vec 4-5 tvojih prijatelja-zemljaka, uz duplo vecu platu i manji pritisak, a uz to ste glavni baja u firmi i gazdin mezimac. 
Jedino sto je Neymar trebao uraditi, po meni, je da je obavijestio upravu Barce ranije, tako da ovi imaju vise vremena da spreme zamjenu, mada je mozda i on lomio i nije bio siguran sta da uradi. Covjek je osvojio sve s Barcelonom, a samo mu veci izazov moze biti da osvoji LP s PSG-om. Mislim da je ucinio po svoju karijeru ispravnu stvar.
Jedino sto je Neymar trebao uraditi, po meni, je da je obavijestio upravu Barce ranije, tako da ovi imaju vise vremena da spreme zamjenu, mada je mozda i on lomio i nije bio siguran sta da uradi. Covjek je osvojio sve s Barcelonom, a samo mu veci izazov moze biti da osvoji LP s PSG-om. Mislim da je ucinio po svoju karijeru ispravnu stvar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53823 Re: FC Barcelona
Ma ne znam, da sam fudbaler, a igram u Realu/Barsi, ne bih pomislio na ovakav potez.
Malo mu 15 miliona godišnje, a gdje su još sponzori
Malo mačku teleća glava
Malo mu 15 miliona godišnje, a gdje su još sponzori
Malo mačku teleća glava
- Logovan
#53824 Re: FC Barcelona
Ma uvijek će mu biti malo, pohlepni levat.Tomahawk11 wrote:Ma ne znam, da sam fudbaler, a igram u Realu/Barsi, ne bih pomislio na ovakav potez.
Malo mu 15 miliona godišnje, a gdje su još sponzori![]()
Malo mačku teleća glava
Danas, sutra kada mu ponude par miliona više nego PSG, odmah će otići.
-
ifus
#53825 Re: FC Barcelona
Ako se dobro sjecam, Real mu je nudio vise para od Barcelone, mislim da mu nisu pare na prvom mjestu kad je u pitanju prelazak u Pariz. Prije da hoce covjek Zlatnu loptu i da bude okruzen Brazilcima. Kad je zarada u pitanju, Barca je i prije ovih 222m mnogo vise hajra imala od Neymara, nego on od Barce. Ovo je win-win situacija za obje strane. Doduse, bit ce win za Barcu ako 222m utrose pametno na dva vrhunska igraca, a ne na neke polovnjake.