FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nadzorna_ploca

#53401 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Tamam da dovedu dva igraca a imaju onog zutog sad tu.
LSD

#53402 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
De ba, pa znamo i ja i ti da Barca ima finansijskih problema, cak Skendo je o tome opsirno pis'o. Na kazem da nema love nikako, al' ko se moze takmicit' sa arapskim petro-dolarima? Pa sama cinjenica da je Qatar Airways glavni sponzor Barce ispade k'o zesca ironija u ovoj nasoj diskusiji. :D

A neka ide, sta fali? Ako za cetvrtinu milijarde eura ne mozes nac' dostojnu zamjenu za jednog brazilskog padavicara, bolje onda ugasi klub i otvori cevabdzinicu. :D
Da si ti živ i zdrav, Quatar više nije glavni sponzor Barce :P

Main sponzori su Nike (standardno) i Rakuten (japanska firma).

Takmiciti sa arapskim petro parama? sjooo price....nemojte praviti od arapa neke omnipotentne bogove koji mogu šta hoce, upru prstom i kupe koga hoce itd - e pa ne mogu ! opet kažem, na pravite od Barce nekakvu prćiju cije glavne igrace kupuju šeikovi koji veze nemaju sa fudbalom

Ako je tako, što ga onda ne dovede šeik iz PSG ili onaj drugi šeik iz Citya :mrgreen: Neymar je vec 4 godine u Barci, što ga ne dovedu... plati klauzulu i njihov je, jel to ta prica :-)
Ne ide to tako jarane, bar ne sa velikim klubovima kakav je Barca.
AmiĐa_Idriz

#53403 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

LSD wrote:De brukajte se, baš ce Neymar ici u PSG.
Ne brukam se ja vec onaj ko je u ovom slucaju izbacio vijest, katalonski Sport ili tako nesto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#53404 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
channel10 wrote:
ultima_palabra wrote:Dobar transfer, 22 miliona zarade.
Nije došao za 200 miliona eura.
d
Reko Sandro Rosell :D
Image
:shock:
LSD

#53405 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Sandro Rosell je osuđeni kriminalac kojeg ceka ćelija i kojem ne treba vjerovati na riječ.
Tito_i_Partija

#53406 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:
Tito_i_Partija wrote:
De ba, pa znamo i ja i ti da Barca ima finansijskih problema, cak Skendo je o tome opsirno pis'o. Na kazem da nema love nikako, al' ko se moze takmicit' sa arapskim petro-dolarima? Pa sama cinjenica da je Qatar Airways glavni sponzor Barce ispade k'o zesca ironija u ovoj nasoj diskusiji. :D

A neka ide, sta fali? Ako za cetvrtinu milijarde eura ne mozes nac' dostojnu zamjenu za jednog brazilskog padavicara, bolje onda ugasi klub i otvori cevabdzinicu. :D
Da si ti živ i zdrav, Quatar više nije glavni sponzor Barce :P

Main sponzori su Nike (standardno) i Rakuten (japanska firma).

Takmiciti sa arapskim petro parama? sjooo price....nemojte praviti od arapa neke omnipotentne bogove koji mogu šta hoce, upru prstom i kupe koga hoce itd - e pa ne mogu ! opet kažem, na pravite od Barce nekakvu prćiju cije glavne igrace kupuju šeikovi koji veze nemaju sa fudbalom

Ako je tako, što ga onda ne dovede šeik iz PSG ili onaj drugi šeik iz Citya :mrgreen: Neymar je vec 4 godine u Barci, što ga ne dovedu... plati klauzulu i njihov je, jel to ta prica :-)
Ne ide to tako jarane, bar ne sa velikim klubovima kakav je Barca.
Niko nije rek'o da je Barca prcija seikova, nemoj bezveze izmisljat' i uvelicavat' stvari. Pitanje je jednostavno: Mislis li da li PSG ima dovoljno para da otplati Neymarovu otkupnu klauzulu i da mu ponudi bolji ugovor nego sto ima trenutno? Ja mislim da ima. I to je to.

A ne zaboravi da je se jedno vrijeme uveliko spominjalo da ce krenut' po Messija, samo sto ih je tip u startu odjeb'o tako da nisu uopste ni pokusavali vise. Da li su imali para da to urade? Apsolutno.
LSD

#53407 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:

Niko nije rek'o da je Barca prcija seikova, nemoj bezveze izmisljat' i uvelicavat' stvari. Pitanje je jednostavno: Mislis li da li PSG ima dovoljno para da otplati Neymarovu otkupnu klauzulu i da mu ponudi bolji ugovor nego sto ima trenutno? Ja mislim da ima. I to je to.

A ne zaboravi da je se jedno vrijeme uveliko spominjalo da ce krenut' po Messija, samo sto ih je tip u startu odjeb'o tako da nisu uopste ni pokusavali vise. Da li su imali para da to urade? Apsolutno.
Ma mediji bolan lupetaju te transfere i prave od šeikove bogove. I ovaj "transfer" Nemyara je šuplja, kao i taj transfer Messija u PSG. Ne kontam kako se raja uvijek prima na to :roll:
Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itd :-) šta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Imaju pare kažeš, pa ima i Barca pare i šta s tim :mrgreen: misliš da Neymar igra za kikiriki i zimnicu u Barci, nemoj zezati ba...šeik odlicno zna da Barca nije Palermo ili Ren da joj može kupovati najbolje igrace.

Mislio sam da si malo upuceniji u te stvari, moraš doci na popravni u augustu :mrgreen:
Tito_i_Partija

#53408 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote: Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itd :-) šta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Imaju pare kažeš, pa ima i Barca pare i šta s tim :mrgreen: misliš da Neymar igra za kikiriki i zimnicu u Barci, nemoj zezati ba...šeik odlicno zna da Barca nije Palermo ili Ren da joj može kupovati najbolje igrace.
Kad Neymar bude im'o istu zaradu k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. Kad Neymar bude nosilac i babo ekipe k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. Kad Neymar bude im'o 4-5 zlatnih lopti k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. :wink:
LSD wrote:Mislio sam da si malo upuceniji u te stvari, moraš doci na popravni u augustu :mrgreen:
Ja mogu na popravni samo kod Skende, ti si ba jedan veliki fanboy k'o i Velkoski. :D
LSD

#53409 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
LSD wrote: Eto, šeikovi imaju milione, imaju moć, imaju sve, što ne aktiviraju kaluzule i ne dovedu Neymara, Messija, Ronalda itd :-) šta misliš da su Barca ili Real neki lijevi klubovi koji ce to dozvoliti.
Kad Neymar bude im'o istu zaradu k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. Kad Neymar bude nosilac i babo ekipe k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. Kad Neymar bude im'o 4-5 zlatnih lopti k'o Messi i Ronaldo, onda cemo dalje pricat'. :wink:
Ma nema veze , nego mi smiješna ta prica o parama i izdizanje šeika.
Šeik ima pare, šeik ima moć, šeik ga može kupiti, šeik mu može dati ogromne plate, Barca tu ne može parirati, ovo ono, samo pare :mrgreen: ispade samo dobrom voljom i merhametom šeika Neymar ostade u Barci.

Pa eto, ima pare i nek ga dovede sa tim svojim petro dolarima - a nece ga dovesti sigurno :P
Last edited by LSD on 18/07/2017 20:21, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#53410 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

channel10 wrote:Ma taman i da jest :), postigao je i nesto golova pa da ne ispadne da nije klub barem malo pogurao :). Valjalo bi ako su ovi zagrizli dobro, da se izvuče sto vise mema i onda kupe nekog dobrog napadača.

Kako oni vole napisati, otplatili ga dresovima. :D
AmiĐa_Idriz

#53411 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Crvena Tifoza wrote:
channel10 wrote:Ma taman i da jest :), postigao je i nesto golova pa da ne ispadne da nije klub barem malo pogurao :). Valjalo bi ako su ovi zagrizli dobro, da se izvuče sto vise mema i onda kupe nekog dobrog napadača.

Kako oni vole napisati, otplatili ga dresovima. :D
:lol:
Point.

#53412 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Vidi LSD starog katalonca, barnes mu u Barcu isto da si mu barnuo u babovinu. :)
Za 222 miliona € Barca bi prodala Messija kamoli brazilskog padavicara.
AmiĐa_Idriz

#53413 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Dobar ovaj Semedo jebo majku. Cuj sa 15-16 godina ga sa ulice pokupili neki skauti e halal ti cufte majstore.
Tito_i_Partija

#53414 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

LSD wrote:
Tito_i_Partija wrote:
Ma nema veze , nego mi smiješna ta prica o parama i izdizanje šeika.
Šeik ima pare, šeik ima moć, šeik ga može kupiti, šeik mu može dati ogromne plate, Barca tu ne može parirati, ovo ono, samo pare :mrgreen: ispade samo dobrom voljom i merhametom šeika Neymar ostade u Barci.

Pa eto, ima pare i nek ga dovede sa tim svojim petro dolarima - a nece ga dovesti sigurno :P
Ne govorimo o merhametu seika, nego o pohlepnosti igraca koji bi da imaju "svoju" ekipu u kojoj su oni alfa i omega, a naravno i da pariraju najvecima u zaradi i prestizu. Neymar ni u cemu nece bit' najbolji sve dok igra u Messijevoj Barceloni. :wink:
LSD

#53415 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:
Ne govorimo o merhametu seika, nego o pohlepnosti igraca koji bi da imaju "svoju" ekipu u kojoj su oni alfa i omega, a naravno i da pariraju najvecima u zaradi i prestizu. Neymar ni u cemu nece bit' najbolji sve dok igra u Messijevoj Barceloni. :wink:
Ne znam zašto se ljudi toliko trude od Neymara praviti pohlepnog smrada koji trci za parama, a covjek ostaje u Barci :-) nidje veze.
To više prilici babuki Senioru, koji bi i vanzemaljcima prodao rođenog sina za pare :mrgreen:

Naravno da Neymar nikad nece biti bolji od Messija, to je opšte-poznato gradivo.
omar little

#53416 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

ne otvaram ovu temu tjednima, dodjem danas preletim stranicu-dvije jedna te ista suplja, mahalaska, nezanimljiva, neinformirana prica. kako vam se samo vise da.
solo2

#53417 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Ja ne kontam kako Barca zamislja da SaMedom pokriva desnu stranu :D
piksi75

#53418 Re: FC Barcelona

Post by piksi75 »

E sad ce biti zanimljivo Veratijev novi menadzer Riola
piksi75

#53419 Re: FC Barcelona

Post by piksi75 »

Mino Raiola
Crvena Tifoza

#53420 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

piksi75 wrote:E sad ce biti zanimljivo Veratijev novi menadzer Riola

Tek će mu sad cijena otići gore.
AmiĐa_Idriz

#53421 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Kakvi su odnosi Barce i Mine? Ima klubova ne daju mu haman preko TV da gledaju utakmice tog kluba :mrgreen:
piksi75

#53422 Re: FC Barcelona

Post by piksi75 »

Nikakvi jos od Ibrinog transfera
AmiĐa_Idriz

#53423 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

piksi75 wrote:Nikakvi jos od Ibrinog transfera
Ma ja pretpostavljao sam...jos je dobar sa Mancom zato im i tusi svoju robu :mrgreen:
Crvena Tifoza

#53424 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Kako prelazni rok odmiče, sve mi se čini da bi Pjanić mogao iznenada preći u Barçu. :D

Još ako dobro odigra u subotu u NYC :zzzz:
Post Reply