fidoremilienko wrote:Na jedvite jade, cigani iz barce! Koji su ono vitraši...to je jedno čudo! Ebo li ih busaka sve redom...
bravo majstore...čuj na jedvite jade..joj care što me slatko nasmija...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fidoremilienko wrote:Na jedvite jade, cigani iz barce! Koji su ono vitraši...to je jedno čudo! Ebo li ih busaka sve redom...
Smij se još malo, nećeš dugo, ničija nije do zore sjala...juventus wrote:fidoremilienko wrote:Na jedvite jade, cigani iz barce! Koji su ono vitraši...to je jedno čudo! Ebo li ih busaka sve redom...![]()
![]()
![]()
bravo majstore...čuj na jedvite jade..joj care što me slatko nasmija...![]()
iSwagga wrote:a i nicija nija ovako duze trajala.. hahahaha.. jedan jedini klub.. nikom mu ravan nije!
Ja to napisah poslije prve utakmice u Londonu. Prica je bila upravo o ponistenom golu Messija:ganjeta wrote:Ja ne znam sto se toliko bune ovi Topnici.Kad je Barsa ostecena na Emiratima,sve bajno,sjajno...a sada nesto bale ovdje.Da je priznat gol Messia u Londonu,bio bi davno fajront sto se tice Arsenala.
Ali mi niko od "bundzija" ne dade nikakav argument ni bilo sta drugo. Tada niko nije spominjao sudjenje i gresku sudije nego se to brzo zaboravilo. Ali zato je ono juce bila UROTA ...Plavih_11 wrote:and wrote:ne bi se baš reklo da je bio u ofsajdu na osnovu snimaka,al sudija je svirao i to je to![]()
Stranice bi se ispisale da je ista situacija bila za Arsenal. Opet bi bila zavjera iz UEFE ...
Sad si pretjerao,ali fakat.crysis wrote:neznam zasto tolika rasprava oko drugog zutog kartona van persiju ,regularan zuti pa crveni . trebao je dobiti direktan crveni karton zbog udaranja alvesa sa obe ruke u lice , a dobio je samo zuti.
Cist gol ponisten Barci u Lonodnu, sinoc nedosudjen penal na Messiju, 19 suteva na gol Barce, 10 u okvir gola, 0 suteva Arsenala i 0 suteva u okvir gola, logicno., Barca bez ijednog stopera igrala utakmicu i ovi nisu opucali na gol...fidoremilienko wrote:Na jedvite jade, cigani iz barce! Koji su ono vitraši...to je jedno čudo! Ebo li ih busaka sve redom...
ne tako ,ovakoultima_palabra wrote:iSwagga wrote:a i nicija nija ovako duze trajala.. hahahaha.. jedan jedini klub.. nikom mu ravan nije!
Profesiju.505sCrtom wrote:@hau jes no:
Sta je tacno fulio? Loptu? Stadion?
cjepidlako505sCrtom wrote:@hau jes no:
Sta je tacno fulio? Loptu? Stadion?
Da onaj Alves zna lopte igrati i bilo bi...sumirprimus wrote:Realan rezultat na kraju bi bio 8:1