FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#48551 Re: FC Barcelona
Vec naredno kolo je novi kiks u Korunji i to je to, a i Betis ce im opaliti šamar, uzgred receno
-
tufahija12345
#48552 Re: FC Barcelona
pa realno, bez obzira na ovu krizu... daleko su vece sanse da ce real kiksat na vilarealu nego mi da ijednoj preostaloj. cisto po kvalitetu ako sudimo
-
LSD
#48553 Re: FC Barcelona
Ovdje uopšte nije pitanje kvaliteta igraca, vec forma i psihicko stanje ekipe koje je katastroflano (blago receno)...jer da je u pitanju kvaliteta - Valencija bi se oderala i veceras, kao što se ista oderala prije dva mjeseca sa 7-0tufahija12345 wrote:pa realno, bez obzira na ovu krizu... daleko su vece sanse da ce real kiksat na vilarealu nego mi da ijednoj preostaloj. cisto po kvalitetu ako sudimo
- skenderija04
#48554 Re: FC Barcelona
Vidjevši ovo večeras nije ni fizički problem. Osim Busquetsa koji stvarno lose izgleda, ostali su ok sto se snage tice
Luis kaze da nije ni fizički ni taktički problem. Nije rekao u cemu je.
Kriticna tekma je u La Coruñi. Nakon toga imaju citavu sedmicu da se oporave i očiste glave. Rivali igraju L. S.
Ja sam optimisra
Luis kaze da nije ni fizički ni taktički problem. Nije rekao u cemu je.
Kriticna tekma je u La Coruñi. Nakon toga imaju citavu sedmicu da se oporave i očiste glave. Rivali igraju L. S.
Ja sam optimisra
- BHF_Manijak
#48555 Re: FC Barcelona
Vala ova mu je izjava na na nivou Safeta Susica.tufahija12345 wrote:
Luis Enrique: "No subs? Because I thought it'd be unfair to sub one of the players, they all played great.
- Distortion
#48556 Re: FC Barcelona
Ako dobiju u sljedecu, onda ce se vratiti donekle samopouzdanje i onda vise nema kiksa. Kljuc je u sljedecoj utakmici. Prosle sezone je Barcelona zasluzna za ostanak Deportiva u La ligi.skenderija04 wrote: Kriticna tekma je u La Coruñi. Nakon toga imaju citavu sedmicu da se oporave i očiste glave. Rivali igraju L. S.
Ja sam optimisra
Moraju se trznut!
- alijagoro
#48557 Re: FC Barcelona
Deportivo ce onda pustiti Barseloni,bezveze se sikirate,ali opet Betis i EspanjolDistortion wrote:Ako dobiju u sljedecu, onda ce se vratiti donekle samopouzdanje i onda vise nema kiksa. Kljuc je u sljedecoj utakmici. Prosle sezone je Barcelona zasluzna za ostanak Deportiva u La ligi.skenderija04 wrote: Kriticna tekma je u La Coruñi. Nakon toga imaju citavu sedmicu da se oporave i očiste glave. Rivali igraju L. S.
Ja sam optimisra
Moraju se trznut!
- HB_BHF
#48558 Re: FC Barcelona
http://www.goal.com/en/news/722/la-liga ... paign=enfb

After the loss at Camp Nou on Sunday evening, Diario Gol journalist Victor Malo asked if the club’s physical preparation is having an impact on the team’s form.
"What was your surname?" Luis Enrique replied to the question.
The journalist replied: "Malo”, with which Luis Enrique responded with: "Correct, next question”.
Malo translates into English as ‘bad’.
- skenderija04
#48559 Re: FC Barcelona
Ma koliko god ovaj Malo bio glupan koji pise za marginalni sajt GOL koji niko ne uzima za ozbiljno, Luis ne moze da se nateze sa novinarima.HB_BHF wrote:http://www.goal.com/en/news/722/la-liga ... paign=enfb
After the loss at Camp Nou on Sunday evening, Diario Gol journalist Victor Malo asked if the club’s physical preparation is having an impact on the team’s form.
"What was your surname?" Luis Enrique replied to the question.
The journalist replied: "Malo”, with which Luis Enrique responded with: "Correct, next question”.
Malo translates into English as ‘bad’.
Ovaj Malo je prije par dana napisao tekst u kome tvrdi da je Luis napao kondiocionog trenera Rafu Pola i da ga je optuzio za trenutno stanje ekipe i poraze. Danas Malo pìta o psihi
To je jedna stvar, ali taj Malo je novinar sa akreditacijom koju je izdao klub i ima pravo da pita sta hoce, pa makar to bilo glupo i provokativno. Luis Enrique nema pravo da mu odgovori na ovaj nacin jer u tom trenutku ne predstavlja samo sebe, vec i klub.
E sad je navukao copor na sebe jec ce ostali stati u odbranu svog kolege.
-
LSD
#48560 Re: FC Barcelona
Enrique na ljeto može potražiti posao u Kataru ili Kini . Uništio je Barcu u roku od dvije sedmice i vratio iz mrtvih Atletico i Real. Sad su oni u naletu i logicno da ce iskoristiti ovu tešku krizu i nestajanje Barce sa scene.
Sve što su dobro radili tokom sezone, neki nizovi od 39, ovo ono - sve su prosuli.
Ovo je ona prica o kravi koja daje 30 litara i onda se naglo ritne, pa sve to prolije
Sve što su dobro radili tokom sezone, neki nizovi od 39, ovo ono - sve su prosuli.
Ovo je ona prica o kravi koja daje 30 litara i onda se naglo ritne, pa sve to prolije
- tzipiripi
#48561 Re: FC Barcelona
Ovdje nije riječ ni o umoru, preforsiranosti isl. Ovo je totalni raspad sistema, ilitiga kako navijači skandiraju "ušla voda u uši!". Nešto im se dimi iz svlačionice, neki belaj ima.
LE je najmanje kriv. Hebo ti sistem u kojem više čitam o šefovima klubova nego o trenerima. Ko je do prije koju godinu znao ime ijednog menadžera, vlasnika ili direktora kluba? Kolika je prodaja dresova i slična sranja? Ja nisam, niti me interesovalo. Trener se u takvom sistemu najmanje pita i odlučuje.
Preplaćena i razmažena p.... ako nije po njenoj volji ili je nezadovoljna, nesretna ... odma prijeti ugovorom, odnosno neproduženjem istog. Hoće l' potrčat ili neće ... Nema više kopačke u vugla, ta su vremena haman nažalost prošla.
Barca odlaskom Puyola nema vođe na terenu, nekog ko ima i muda i autoritet zagalamit na saigrače, nekog uhvatit za prsa i nahebat mu se po spisku. Njima treba neki koji će se i pošorat ako treba. Iniesta onako finog vaspitanja to nije. Vlasnici i šefovi klubova štite svoju investiciju, trener prvo njih mora pitat za dozvolu da l' da nekog pošalje na klupu ili tribine.
Definitivno navijam da Atletico s Cholom na čelu osvoji i ligu i CL. Kod njih nema preforsiranosti i umora. Ljudi odrađuju ono za što u plaćeni. To bi bio makar neki šamar ovim p......, mada ne vjerujem da bi ih to nešto plaho nasekiralo. Sumnjam da bi iko od njih i pomislio ja sam makar djelimično kriv.
LE je najmanje kriv. Hebo ti sistem u kojem više čitam o šefovima klubova nego o trenerima. Ko je do prije koju godinu znao ime ijednog menadžera, vlasnika ili direktora kluba? Kolika je prodaja dresova i slična sranja? Ja nisam, niti me interesovalo. Trener se u takvom sistemu najmanje pita i odlučuje.
Preplaćena i razmažena p.... ako nije po njenoj volji ili je nezadovoljna, nesretna ... odma prijeti ugovorom, odnosno neproduženjem istog. Hoće l' potrčat ili neće ... Nema više kopačke u vugla, ta su vremena haman nažalost prošla.
Barca odlaskom Puyola nema vođe na terenu, nekog ko ima i muda i autoritet zagalamit na saigrače, nekog uhvatit za prsa i nahebat mu se po spisku. Njima treba neki koji će se i pošorat ako treba. Iniesta onako finog vaspitanja to nije. Vlasnici i šefovi klubova štite svoju investiciju, trener prvo njih mora pitat za dozvolu da l' da nekog pošalje na klupu ili tribine.
Definitivno navijam da Atletico s Cholom na čelu osvoji i ligu i CL. Kod njih nema preforsiranosti i umora. Ljudi odrađuju ono za što u plaćeni. To bi bio makar neki šamar ovim p......, mada ne vjerujem da bi ih to nešto plaho nasekiralo. Sumnjam da bi iko od njih i pomislio ja sam makar djelimično kriv.
- bude
#48563 Re: FC Barcelona
Ovo je ona pi**a sto je isfolirao zuti, majku mu kako bi kaznjavao ove folirante, nebitno iz koje ekipeSSemir wrote:
- mbenz
#48564 Re: FC Barcelona
idemo malo optimizma ,sta ste se predali , ja pored barce navijam jos za velez a vidi me
Sinoc stvarno nije bilo srece, igra je dobra bila i trebalo je biti 3:0 do 20-te minute . Sve me je podsjetilo na PES pa ti napadas masis nemoguce , a oni prva sansa go
Sinoc stvarno nije bilo srece, igra je dobra bila i trebalo je biti 3:0 do 20-te minute . Sve me je podsjetilo na PES pa ti napadas masis nemoguce , a oni prva sansa go
- jethro
#48565 Re: FC Barcelona
Mislis na onu namjestenu utakmicu 2:2 u zadnjem kolu ? Barcini igraci se sklanjali po terenu i primili dva gola u zadnjih 15 minuta. A sve to da bi ispao mali Eibar umjesto La Corune.Distortion wrote: Prosle sezone je Barcelona zasluzna za ostanak Deportiva u La ligi.
- sheilak
#48566 Re: FC Barcelona
Kako ovi odose na one reprezenativne obaveze raspade se sve
Posebno ovi latinosi (r)
Posebno ovi latinosi (r)
- dinao
#48567 Re: FC Barcelona
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sismis ... /160418019
nadam se da ce stisnut zube i ne prokockat ligu i kup. ni meni nije jasno sta se desilo s ekipom, od onakve svemirske igre sad to ni na sta ne lici.
sinoc i nekako, ali protiv atletika to nije bila tipicna barcina igra kakvu smo gledali cijelu sezonu. inace ne krivim LE i mislim da boljeg trenera trenutno nema za barcu. a jako me nervira umisljenost igraca i kukanje za povisicama!
nadam se da ce stisnut zube i ne prokockat ligu i kup. ni meni nije jasno sta se desilo s ekipom, od onakve svemirske igre sad to ni na sta ne lici.
sinoc i nekako, ali protiv atletika to nije bila tipicna barcina igra kakvu smo gledali cijelu sezonu. inace ne krivim LE i mislim da boljeg trenera trenutno nema za barcu. a jako me nervira umisljenost igraca i kukanje za povisicama!
- ultima_palabra
#48568 Re: FC Barcelona
Pa dobro, realno su im se stvari od januara prošle godine nenormalno dobro i lako posložile... i što se tiče povreda i forme drugih ekipa itd. Logično je bilo očekivati da nekad fortuna i okrene leđa... mada je bilo teško predvidjeti ovakav niz.
- tzipiripi
#48569 Re: FC Barcelona
Nismo se ba mi predali. Mi im se spominjemo familije što su se oni predali, a mi se vam sikiramo. Ilitiga sikirali u mom slučaju, ali od sad i ubuduće nema više sikirancije.mbenz wrote:idemo malo optimizma ,sta ste se predali , ja pored barce navijam jos za velez a vidi me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I šta'š meni tek reć? Ja za Slobodu
- HB_BHF
#48570 Re: FC Barcelona
Samuel je došao da da podršku
. Igračima je rekao: "You will win La Liga and I will come to celebrate".

- ultima_palabra
#48571 Re: FC Barcelona
Neymar provocira onoga kako zaradjuje 10 puta vise od njega
'Navijaci' Barce zvizde i cekaju Messija na parkingu... ovaj svijet je definitivno pobudalio
'Navijaci' Barce zvizde i cekaju Messija na parkingu... ovaj svijet je definitivno pobudalio
- Tito_i_Partija
#48572 Re: FC Barcelona
To "cekanje na parkingu" mi strasno ide na kurac. Zar ljudi nemaju nista bitnije u svom zivotu nego da cekaju igrace/trenere i da ih verbalno/fizicki napadaju zbog jebenog fudbala ili vec bilo kojeg sporta?
Nekim ljudima su zivotni prioriteti skroz razjebani. Il' sam mozda ja pao s Marsa pa mi je to sve nekako cudno.
Nekim ljudima su zivotni prioriteti skroz razjebani. Il' sam mozda ja pao s Marsa pa mi je to sve nekako cudno.
- HB_BHF
#48573 Re: FC Barcelona
Prema onom što sam ja vidio, navijači su čekali na parkingu zbog autograma. AS to pokušava prezentirati kao neki napad na igrače, ali naprotiv, Barca nikad nije imala bolju podršku u teškim momentima, što je pomalo iznenađujuće obzirom da su jedni od najrazmaženijih navijača na svijetu. Šta će dalje biti, tj. ako se ne osvoji liga, to ne znam... 
-
LSD
#48574 Re: FC Barcelona
Prije ce biti da si pao sa Marsa
"Cekanje na parkingu" je sasvim normalna stvar u fudbalu, ako cemo pošteno
...ljudi placaju ogromne pare, idu na gostovanja, investriraju sebe u to i finansijski i emotivno - da bi gledali vrhunski fudbal, a ne kurcobolju i šetanje najvecih zvijezda po terenu, sasvim je normalno i ocekivano da ce pizditi kad to vide...najmanje što mogu jeste da im zvižde i prozivaju ih.
Kad je vrhunski Messi klanjaju mu se, kad je odron zvižde mu po parkinzima...sve po zaslugama, reklo bi se
"Cekanje na parkingu" je sasvim normalna stvar u fudbalu, ako cemo pošteno
Kad je vrhunski Messi klanjaju mu se, kad je odron zvižde mu po parkinzima...sve po zaslugama, reklo bi se