FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- supercali
#47451 Re: FC Barcelona
5 igraca 12 dodira lopte i go
- ascari
#47452 Re: FC Barcelona
Pazi sad ovo. Igrac sa najvise pretrcanih kilometara u CL je Danny iz Zenita 79863 m. Prvi Barcin na listi (51.) Rakitić 61354 m.skenderija04 wrote:Leo Messi je danas pretrcao 8,4 kilometra![]()
![]()
-
sumirprimus
#47453 Re: FC Barcelona
2 3 dodira i rjesavaju se lopte...supercali wrote:5 igraca 12 dodira lopte i go
sem mesija i nejmara kad krenu u prodor..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#47454 Re: FC Barcelona
nekad se vala i mlogo zajebavaju
a da onaj liverpool sa Suarezom je bio zverski
jebga sa njim se ljudi za titulu borili a kako im on ode uspjeh im je ako dohvate europa ligu
a da onaj liverpool sa Suarezom je bio zverski
-
sizifinho
#47455 Re: FC Barcelona
je li to ona sezona kad se Gerrard poskliznuo i oduzeo liverpoolu titulu? To je stvarno bila tuga.MyTao wrote:Vjerovatno pricas o sezoni 2013-2014... tada je bio zvjer a i tim je igrao strasno bas zbog njega. Ali u njegovoj prvoj polusezoni, i u prvom dijelu druge polusezone on nije bio ni priliblizno onom sto je sad. Sam je zasluzio taj naziv jer je masio stvarno puno kada je igrao, sto nije bilo uvijek jer je preko 10 utakmica bio suspendiran...sizifinho wrote:brate, taj liverpool je meni bio milina za gledat
ne samo zbog Suareza, mislim on je veliki dio pružio, ali kolektivno tad je liverpool igrao strašno. Jest da su imali svoj karakterističan fah gdje razderu tamo nekog jakog a onda kiksaju protiv WBA, al svejedno...
i da se znao isfulati, jeste, ali nisam znao da su ga zvali "kraljem promašaja"... jebi ga, trebali su ga više cijeniti onda
Naravno bilo je lako za vidjeti da ce biti igracina i da mu samo treba vremena jer je pravio cuda na terenu samo ga golovi nisu isli... Onda je umjesto Carolla i Dalglisha dosao Rodgers i Sturridge i sve se promjenilo.
Kakav je igrac Suarez govori onaj Mesijev penal, koji je trebao biti za Neymaraali opet je on prvi stigao do lopte i zabio, iako nije znao (bar po Neymarovoj prici). Nema igraca koji grize i zeli uspjeh timu vise od njega... Sjecam se da je Liverpool jednom igrao protiv nekog tima iz 3-4 lige u FA kupu i vodio... Ulazi Suarez pred kraj tekme i rukom daje gol, i kune se sudiji da nije
![]()
e to je Suarez...
takvih igrača fali u nogometu, problem sa Barcom je što je već 2-3 puta imala periode zasićenja ali nikad do sad nismo imali igrača kojem je nogomet u krvi koliko je Suarezu.Ulazi Suarez pred kraj tekme i rukom daje gol, i kune se sudiji da nije![]()
e to je Suarez...
Naravno, isključujem Messija. Njeg ne računam nikad kad pričam o nogometašima.
-
sumirprimus
#47456 Re: FC Barcelona
Mascerano...najvise dodira odjednom... 
- Zmijuga loma
#47457 Re: FC Barcelona
Trijumvirat nemilosrdno kažnjava. Dobro su se domaćini branili dok su igrali duboko sa 10 iza lopte. Onda ovaj lažni osjećaj sigurnosti, gledaj nas sabili smo ih, šaramo im oko šesnaesterca. I paf, riješen dvomeč u tri poteza.tzipiripi wrote:
- tzipiripi
#47458 Re: FC Barcelona
Ali kako Messi 'ladno uštopa loptu a Čech samo proleti. A nabranio im se čoik ko nikoZmijuga loma wrote:Trijumvirat nemilosrdno kažnjava. Dobro su se domaćini branili dok su igrali duboko sa 10 iza lopte. Onda ovaj lažni osjećaj sigurnosti, gledaj nas sabili smo ih, šaramo im oko šesnaesterca. I paf, riješen dvomeč u tri poteza.tzipiripi wrote: [img]http://abload.de/img/ezgif-3331995144sqq0z.gif[/img
- dinao
#47459 Re: FC Barcelona
Ne tako davno smo se zalili sto ne trci dovoljnoskenderija04 wrote:Leo Messi je danas pretrcao 8,4 kilometra![]()
![]()
- tzipiripi
#47460 Re: FC Barcelona
Kad Švabo kaže onda
Ali sumnjam da je baš rek'o "par ecvellence"
"Odavno je Ivica Osim ljubitelj igre Barcelone, a tako je i sada, kada Katalonci izgledaju možda i najjače do sada.
- Imam utisak da su oni donijeli novu dimenziju, prevazišli su sve do sada. Nema ljubomore, kolektiv su par ecvellence. Oni su altruisti, njima uopće nije potreban trener. Isto ono što kažu: “Dva loša ubiše Miloša”, tako je kod ovih u Barceloni: “Dva dobra popraviše i najlošijeg.”
Mnogi smatraju da jedino Real može parirati Barceloni, ali proslavljeni trener ne daje baš previše šansi Madriđanima.
- Ma, Barca je mnogo bolja od Reala. Real igra rustikalno, nasilu, a ovi to rade s lakoćom. Kažu da nije interesantno za fudbal da je neko toliko nadmoćan, ali na neki način i jeste. Sada svi čekamo da ih neko nadigra, pobijedi, i to ima draž."
"Odavno je Ivica Osim ljubitelj igre Barcelone, a tako je i sada, kada Katalonci izgledaju možda i najjače do sada.
- Imam utisak da su oni donijeli novu dimenziju, prevazišli su sve do sada. Nema ljubomore, kolektiv su par ecvellence. Oni su altruisti, njima uopće nije potreban trener. Isto ono što kažu: “Dva loša ubiše Miloša”, tako je kod ovih u Barceloni: “Dva dobra popraviše i najlošijeg.”
Mnogi smatraju da jedino Real može parirati Barceloni, ali proslavljeni trener ne daje baš previše šansi Madriđanima.
- Ma, Barca je mnogo bolja od Reala. Real igra rustikalno, nasilu, a ovi to rade s lakoćom. Kažu da nije interesantno za fudbal da je neko toliko nadmoćan, ali na neki način i jeste. Sada svi čekamo da ih neko nadigra, pobijedi, i to ima draž."
-
LSD
#47461 Re: FC Barcelona
ANALIZA: Ter Stegen, više od golmana
http://barcabih.com/analiza-ter-stegen-vise-od-golmana/
Dobra analiza Ter Stegena
bolji od Ozila u pasovima 
http://barcabih.com/analiza-ter-stegen-vise-od-golmana/
Dobra analiza Ter Stegena
Ter Stegen je imao 34 dodavanja, isto kao i playmaker Arsenala, Mesut Ozil, dok je Aaron Ramsey imao 54 dodavanja. Većina njih nisu dosegli cifu od 30 dodavanja i mučili su se u tom segmentu. Alexis je imao 21 dodavanje.
94% preciznosti u tim dodavanjima
- skenderija04
#47462 Re: FC Barcelona
ESPN BRASIL: Neymar produzio do 2021 sa Barcelonom!!!!!!!!!
http://espn.uol.com.br/noticia/580475_e ... a-ate-2021
-
LSD
#47463 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:ESPN BRASIL: Neymar produzio do 2021 sa Barcelonom!!!!!!!!!
Slijedeci je Busquets za novi ugovor
- Distortion
#47464 Re: FC Barcelona
Konacno da se prestane pricat o ponudama i odlasku. Bice zanimljivo vidjeti kolika je sad otkupna klauzula
Neymar je buducnost kluba i buduci nosilac igre Barcelone s obzirom da je relativno mlad igrac.
U trenutku kad su igraci dobili dva slobodna dana da odmore i dok postavljaju slike sa ljepsim polovinama po Parizu, Andori itd...Neymar produzuje ugovor. Bas lijepo ako je tacna vijest ESPNa.
Ima se dovoljno vremena za odmor i utakmicu protiv Seville koja je ostala duznik za onaj poraz (nezasluzen).
Veceras igraju ligu evrope u Skandinaviji i imat ce manje vremena za odmor (bar dio igraca koji budu igrali u nedjelju) u odnosu na Barcelonu.
Neymar je buducnost kluba i buduci nosilac igre Barcelone s obzirom da je relativno mlad igrac.
U trenutku kad su igraci dobili dva slobodna dana da odmore i dok postavljaju slike sa ljepsim polovinama po Parizu, Andori itd...Neymar produzuje ugovor. Bas lijepo ako je tacna vijest ESPNa.
Ima se dovoljno vremena za odmor i utakmicu protiv Seville koja je ostala duznik za onaj poraz (nezasluzen).
Veceras igraju ligu evrope u Skandinaviji i imat ce manje vremena za odmor (bar dio igraca koji budu igrali u nedjelju) u odnosu na Barcelonu.
-
tufahija12345
#47465 Re: FC Barcelona
Kakva dominacija španaca u Evropskim takmicenjima. Ovo odavno nije viđeno.
- p206
#47466 Re: FC Barcelona
trenutno su najjači..i one male ekipe kao Rayo koji igra napadački,ili Malaga koja igra defanzivno...imaju glavu i rep
-
Vertig0
#47467 Re: FC Barcelona
http://scsport.ba/vijesti/barcin-as-se- ... eal/107140
Cisto sumnjam da na kraju Raketa nece produziti ugovor. Sta na kraju bi sa neymarom? Je li potpiso ili nije?
Cisto sumnjam da na kraju Raketa nece produziti ugovor. Sta na kraju bi sa neymarom? Je li potpiso ili nije?
-
Vertig0
#47468 Re: FC Barcelona
Eto Real se definitivno oprasta od borbe za ligu. Iako bi mozda najbolje bilo da je X bio, meni je drago da je ovako zavrsilo. Ja sam od pocetka bio skeptican sa ovim eksperimentom sa Zidanom jer sam misljenja da uopste nije toliko do trenera koliko je do ekipe. Kristijano je dobar kad se dobija 10:0 i tu ce utprati pet komada, ali kad treba neka magija da sam odluci utakmicu a-a.
Ovo bi sad trebalo rutinski privesti kraju i skroz se posvetiti LP
-
Crvena Tifoza
#47469 Re: FC Barcelona
I ja sam navijao za X, ali ovi su pravi penicilin za R.M.Vertig0 wrote:Eto Real se definitivno oprasta od borbe za ligu. Iako bi mozda najbolje bilo da je X bio, meni je drago da je ovako zavrsilo. Ja sam od pocetka bio skeptican sa ovim eksperimentom sa Zidanom jer sam misljenja da uopste nije toliko do trenera koliko je do ekipe. Kristijano je dobar kad se dobija 10:0 i tu ce utprati pet komada, ali kad treba neka magija da sam odluci utakmicu a-a.
U ovakvim utakmicama se primjeti koliko je Zidane još zelen trener, a dali su mu jako skupu igračku da kuje zanat na njoj. Atletiko je u zadnjih šest dana odigrao tri utakmice, i nije mogao iskoristiti umor igrača. Poslije 80. minute ljudi nisu više mogli hodat, ali jok, izbij lopti valjda je pokupi Benzema ili C.R.
C.Ronaldo je prošle godine protiv Valensije promašio penal i time izbacio RM za daljnju utrku za titulu. Ove godine isto je uradio u prošlom kolu. Znači do kraja Barça treba držati rastojanje samo od Atletiko Madrida.
- Distortion
#47470 Re: FC Barcelona
Najbolje bi bilo da je zavrsilo remijem u Madridu ali sta se moze. Atletico nabija komplekse gradskom rivalu i sad im bjeze 4 boda. Real je dodatno uzdrman i tesko da mogu ista vise uraditi u La ligi ako Barcelona pobjedi Sevillu.
Atletico je pokazao da je cvrst protivnik i koji ne odustaje od borbe za titulu. Naredna tri kola ce mozda biti i presudna u toj borbi jer imaju, pored utakmice uzvrata lige prvaka, Sociedad Valenciju i Deportivo. Sumnjam da ce ostati neokrznjeni u ove tri tekme.
Barcelona mora dobiti Sevillu kuci i odrzati +8 i cekati kiks Atletica u naredna tri kola. Ako prednost ode preko 10 onda ce biti prostora za odmaranje pojedinih igraca.
Atletico je pokazao da je cvrst protivnik i koji ne odustaje od borbe za titulu. Naredna tri kola ce mozda biti i presudna u toj borbi jer imaju, pored utakmice uzvrata lige prvaka, Sociedad Valenciju i Deportivo. Sumnjam da ce ostati neokrznjeni u ove tri tekme.
Barcelona mora dobiti Sevillu kuci i odrzati +8 i cekati kiks Atletica u naredna tri kola. Ako prednost ode preko 10 onda ce biti prostora za odmaranje pojedinih igraca.
- Distortion
#47472 Re: FC Barcelona
Zabija ih Messi lako iz slobodnjaka , svaka cast
nevjerovatno...
Krenulo je ko i u Sevilli sa sansama i opet precke stative. Vrijeme je da procepi realizacija protiv Seville. U prvom dijelu sezone su se nafulali nenormalno (20+ suteva na gol u Sevilli).
Krenulo je ko i u Sevilli sa sansama i opet precke stative. Vrijeme je da procepi realizacija protiv Seville. U prvom dijelu sezone su se nafulali nenormalno (20+ suteva na gol u Sevilli).
-
sumirprimus
#47473 Re: FC Barcelona
Buskets mi je najaci...
-
sumirprimus
#47474 Re: FC Barcelona
Abu pikeeee 
-
Crvena Tifoza
#47475 Re: FC Barcelona
Pikac