dobra im ova vjetrovka...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11 wrote:Ipak....ako ti je ova Valensija velika ekipaCrvena Tifoza wrote:Što bi neki rekli 'iživljavanje', ali Barça to ipak radi na velikoj ekipi.![]()
Messi prebacio 500. golova u karijeri i još jedan hattrick večeras.![]()
Suarez kao ubica opet i četiri nova gola.![]()
Neville ih ukopao do kraja. Levat samo takav.
Haj nek im je Barca smjerila sedmicu, da ne bude non stop Real trpa ne staje![]()
Znam, Real trpa male ekipe, Barca je natrpala 'veliku' Valensiju
Ipak ostaje da Barca trpa male ekipesumirprimus wrote:Tomahawk11 wrote:Ipak....ako ti je ova Valensija velika ekipaCrvena Tifoza wrote:Što bi neki rekli 'iživljavanje', ali Barça to ipak radi na velikoj ekipi.![]()
Haj nek im je Barca smjerila sedmicu, da ne bude non stop Real trpa ne staje![]()
Real Madrid CF 0 - 4 FC Barcelona
League - Round 12 Sat 11/21/2015 18:15
hoćemo se ti i ja kladit da će tako biti i sa zinedinom?Tomahawk11 wrote:Zalomi se nekad i na velikoj![]()
No, bio mali trener, tako da - stoji
Ih nekad ... Treba definisati to nekad. Nema svakom isto značenjeTomahawk11 wrote:Zalomi se nekad i na velikoj![]()
Jozo smor dočekan petardom. Carlo dobro prošao, samo 2:1. Rafa doček s četiri komada. Zizu ...???sizifinho wrote:hoćemo se ti i ja kladit da će tako biti i sa zinedinom?Tomahawk11 wrote:Zalomi se nekad i na velikoj![]()
Opet ćete pasti, pa eto.. kladimo se
Ma kakvi, tesko je nadmasiti konobarasizifinho wrote:hoćemo se ti i ja kladit da će tako biti i sa zinedinom?Tomahawk11 wrote:Zalomi se nekad i na velikoj![]()
Opet ćete pasti, pa eto.. kladimo se
Gdje ovo pise? Nigdje nisam mog'o nac'. Naprotiv, Guardian pise totalno suprotno.skenderija04 wrote:Stvarno je čudan. 5 utakmica za redom protivnici pritisnu Barsu na njenoj polovini i nije im islo lose. Gary se pravio pametan i odlučio da ceka na svojoj polovini i pusti loptu Barsi. Danas je potpisao otkaz. Osim toga, Valencia bez krvi.LSD wrote:Izboriše finalea ujedno kupiše sebi odmor u revanšu.
Nevile je najveci trenersko smece koje je zalutalo u Primeru.
Gary Neville insisted that he had no intention of resigning as Valencia manager after his side was hammered 7-0 at the Camp Nou by Barcelona on Wednesday night – but the club’s sporting director Suso García Pitarch described it as “one of the worst results in our history” and evaded questions about the Englishman’s future at the Mestalla. Valencia are not expected to take a drastic decision.
Pa valjda se onda kaze "ovom je tekmom sam sebi presudio".sumirprimus wrote:u smislu ovom je tekmom sam sebi presudio..
Tomahawk11 wrote:Ipak....ako ti je ova Valensija velika ekipaCrvena Tifoza wrote:Što bi neki rekli 'iživljavanje', ali Barça to ipak radi na velikoj ekipi.![]()
oce skenderiju taj dramaturski izricaj...Tito_i_Partija wrote:Pa valjda se onda kaze "ovom je tekmom sam sebi presudio".sumirprimus wrote:u smislu ovom je tekmom sam sebi presudio..![]()
Tito_i_Partija wrote:![]()
Mozda je to pokusaj uprave da uradi nesto radikalno, neocekivano, nesto sto ce promijenit' klub iz petnih zila.![]()
Dobar je Sule, al' nije on bas poznat metach. Zato mu strasno ide ovo:Saian wrote:Tito_i_Partija wrote:![]()
Mozda je to pokusaj uprave da uradi nesto radikalno, neocekivano, nesto sto ce promijenit' klub iz petnih zila.![]()
Ma ja ko Bobo, bi' da probaju nesto drugo, nesto divljee pa eto sad, Sule im meche iz dana u dan pa ih boli guza

Rastavila Sevilla Celtu na proste faktore.solo2 wrote:Jel gleda neko Sevilla-Celta?Neznam zasto ali mislio sam da ce ih Celta laganini rastaviti na proste faktore..