Nemadidgeridoo wrote:30-40?
Prevod. Covjek nije stavio, ali taj je zahvatio i dio trece i dio druge grupe.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nemadidgeridoo wrote:30-40?
Svi mi imamo svoje parametre po cemo sudimo koji ce nam igrac bit' "bolji" ili "drazi". Meni ce recimo Ronaldinho uvijek ostat' u sjecanju zbog toga koliko je bio zasluzan (cak i najzasluzniji, mogu rec') za prvu Barceloninu titulu lige sampiona posle 14 godina, i koliko je taj njegov "flair" i kreativnost na terenu bio dotad (meni barem) nevidjen, osim mozda u doba Pele-a kad su odbrambeni igraci bili parmaci koji gotov nikad nisu trcali za napadacima koji su ih prosli.sizifinho wrote: Mislim ja ne vjerujem da neko ovdje poredi Messija s drugim igracima, to je toliko nebulozno.
Istina, dinho je bio madzionicar, ali ne cini ga to najboljim fudbalerom.... to je isto kao da neko kaze- Dzeko bolje skace od Messija, zato je bolji. Rona igrao dobro par sezona, 4 u vrh glavr, a Messi evo 10 i brojimo.
Nabijem na kurac i njega i onog ko hoce da ga dovede.LSD wrote:Ona propalica Lavezzi se preofirno uvaljuje Barci...nece valjda podleci tom pritisku
Tito_i_Partija wrote:Nabijem na kurac i njega i onog ko hoce da ga dovede.LSD wrote:Ona propalica Lavezzi se preofirno uvaljuje Barci...nece valjda podleci tom pritisku
Fuj, zgadice mi Barcu, al' fakat.
sumirprimus wrote:ova je najaca,ni kada pobjedjujes nisi sretan..
vidim da si shvatio "ja sam covjek od brojki" kao "ja sam covjek samo od brojki"tzipiripi wrote:Neke stvari s ovog klipa nemreš brojkama prikazat. Zanimljivo je gledat igrače Reala, posebno RamosaSaian wrote:p.s. ja sam covjek od brojki, Messi je statisticki ispred svih, miljama![]()
Jeko brko u bijelom? Plavog sam prepoznao.skenderija04 wrote:
Ma jok ba, nije to bilo tebi namjenjeno nego onim anam tam'. Onim što se kao furaju na finte isl. Definitivno najhebitačniji ipak Messika. I po golovima, i po asistencijama, i po driblinzima ... Po svemu onom što donosi pobjede i trofeje. A vidjeli smo da zna odigrat koju i za raju.Saian wrote:vidim da si shvatio "ja sam covjek od brojki" kao "ja sam covjek samo od brojki"tzipiripi wrote:Neke stvari s ovog klipa nemreš brojkama prikazat. Zanimljivo je gledat igrače Reala, posebno RamosaSaian wrote:p.s. ja sam covjek od brojki, Messi je statisticki ispred svih, miljama![]()
imam i ja dusu
, samo nekad dobro skrivam
![]()
.
Dakle svakako da se ne moze bas sve staviti u brojeve, ali posto sam htio da pricam u najapsolutnijem i najuniverzalnijem smislu o Messijevoj premoci, a ne u anekdotalnom (sto su ovi driblinzi, svaki za sebe je genijalan, ali ako hocu da pricam o skupu moram skontat kako ih izmjerit i poredit) latio sam se brojeva.
p.s. volim i ja provuc kroz noge neg' se hljeba najes'
Bayern-Salke i uzivasdinao wrote:E hajmo, najbolji nacin za gledanje utakmice za nas bez sportkluba? Imal ko kakvih hd linkova, na engleskom?
e jesu potrefili termin kad će igrati....tu utakmicu ni navijači Bayerna neće gledatiMOSALJOZE wrote:Bayern-Salke i uzivasdinao wrote:E hajmo, najbolji nacin za gledanje utakmice za nas bez sportkluba? Imal ko kakvih hd linkova, na engleskom?
Mislisp206 wrote:e jesu potrefili termin kad će igrati....tu utakmicu ni navijači Bayerna neće gledatiMOSALJOZE wrote:Bayern-Salke i uzivasdinao wrote:E hajmo, najbolji nacin za gledanje utakmice za nas bez sportkluba? Imal ko kakvih hd linkova, na engleskom?
+1ibizza wrote:Ima li neko dobar link?