FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#44951 Re: FC Barcelona
Jutros su pisali neke spekulacije da će tražiti za Ardu da bude registrovan ranije.
-
LSD
#44952 Re: FC Barcelona
procitah i ja, ali nešto ne vjerujem da ce FIFA dozvoliti bilo kakvu registracijuCrvena Tifoza wrote:Jutros su pisali neke spekulacije da će tražiti za Ardu da bude registrovan ranije.
do januara je to stanje zamrznuto
-
Crvena Tifoza
#44953 Re: FC Barcelona
Jedino da im popuste što je igrač povrijeđen. Ne znam. Izgleda da nemaju baš veze i vezice u svjetskoj kući fudbala, što je pomalo i čudno za klub njihove veličine.LSD wrote:procitah i ja, ali nešto ne vjerujem da ce FIFA dozvoliti bilo kakvu registracijuCrvena Tifoza wrote:Jutros su pisali neke spekulacije da će tražiti za Ardu da bude registrovan ranije.![]()
Odužilo se i ovo sa kaznom.
- skenderija04
#44954 Re: FC Barcelona
Danas je portparol FIFA rekao da je za njih kazna istekla zadnjeg dana prelaznog roka. E sad, po pravilima lige šampiona, mogao bi se prijaviti samo golman u slucaju da je jedan od prijavljenih povrijeđen mjesec dana. Dakle to otpada. Za ligu bi moglo, ali prvo fifa mora poslati dopis u sjediste lige, pa da se onda nesto napravi.LSD wrote:procitah i ja, ali nešto ne vjerujem da ce FIFA dozvoliti bilo kakvu registracijuCrvena Tifoza wrote:Jutros su pisali neke spekulacije da će tražiti za Ardu da bude registrovan ranije.![]()
-
tufahija12345
#44955 Re: FC Barcelona
dobro, zna li neko šta se dešava u ovom španskom fudbalu?? Danas gledam Real M. Granada. Poništii čist gol Granadi sudije, a onda Real daje gol iz ofsajda. jedino što je nedostajalo su penali, tako da je Ronaldo vjerovatno nezadovoljan.
A Barci se skoro svaku utakmicu poništi gol zbog nepostojeceg ofsajda ili se neke druge gluposti desavaju!
POstoji li tamo savez koji prati te utakmice? ne mozes sudijskim greskama pravdat citavu sezonu. Izgleda da cemo i ove godine isto gledati
A Barci se skoro svaku utakmicu poništi gol zbog nepostojeceg ofsajda ili se neke druge gluposti desavaju!
POstoji li tamo savez koji prati te utakmice? ne mozes sudijskim greskama pravdat citavu sezonu. Izgleda da cemo i ove godine isto gledati
- ODB
#44956 Re: FC Barcelona
Šta će jadan klub ,ne mogu bez sudija i penala ništa.Sramotna utakmica...
- Kemal Malovčić
#44957 Re: FC Barcelona
ti se i u stvarnosti i na sokeru samo na sudijske greške žalištufahija12345 wrote:dobro, zna li neko šta se dešava u ovom španskom fudbalu?? Danas gledam Real M. Granada. Poništii čist gol Granadi sudije, a onda Real daje gol iz ofsajda. jedino što je nedostajalo su penali, tako da je Ronaldo vjerovatno nezadovoljan.
-
pashasolidni
#44958 Re: FC Barcelona
a nismo ni mi ostali neiznenadjeni nesvakidashnjim golom Alessandra ''Dvanaest Apostola'' FlorenzijaSaian wrote:bjezh ba, ne zna se koga je gol vise iznenadio, Ter Stegena il' ovog Alessandra "Sedam Brace" Florenzijapashasolidni wrote:struchnjak,pogodi l' se shtaSaian wrote:3:1 za Barcu
Ako Keita pocinje, 4:1...Sejdo beton
, zao mi Rafinhe, decko je bas krenuo lijepo pridonositi, jebo bod, ionako je grupa miki maus
na Sejdu sam upozoravao pod utiskom one utakmice s Juventusom, u njoj nije zajeb'o samo kad je kostobrane sebi u svlacionici na pocetku namjest'o, ostalo, koje se lopte primio tu je i obatalio
s 3:1 sam neskromno fulao, al, nesh vjerovat', nisam znao da je pogresno kad sam prognozir'o, u medjuvremenu se odigrala utakmica, a po ovom tvom sarkazmu pretpostavljam da si ti bacio tacn(ij)u prognozu negdje ?
![]()
![]()
ako je bila prije utakmice uputi me da cestitam na providenciji
Sejdo je rudar koji zna igu,ali vec u godinama,pa mu ne mozhemo zamjerati puno
ne kladim se,prizheljkivao sam jedan nula,al izvukoshe se katalonci golom Suareza iz ofsajda
-
tufahija12345
#44959 Re: FC Barcelona
o jebemti zivot, stas ti ovdje, nije ovo za tebe. Ti jos uvijek mislis da je CImirot bolji od XavijaKemal Malovčić wrote:ti se i u stvarnosti i na sokeru samo na sudijske greške žalištufahija12345 wrote:dobro, zna li neko šta se dešava u ovom španskom fudbalu?? Danas gledam Real M. Granada. Poništii čist gol Granadi sudije, a onda Real daje gol iz ofsajda. jedino što je nedostajalo su penali, tako da je Ronaldo vjerovatno nezadovoljan.
-
tufahija12345
#44960 Re: FC Barcelona
Sandoval (trener Granade) nakon utakmice sa Real Madridom:''Mi smo zeleli da pobedimo, postigli smo regualaran gol koji je ponisten a primili smo priznat neregularan gol. Barcelona i Atletico Madrid moraju da se fokusiraju na Ligu Sampiona jer je Primera vec poklonjena Real Madridu.'' 
- suncica24
#44962 Re: FC Barcelona
Iz Enriqueovog intervjua jasno je da nema nista od toga.skenderija04 wrote:Danas je portparol FIFA rekao da je za njih kazna istekla zadnjeg dana prelaznog roka. E sad, po pravilima lige šampiona, mogao bi se prijaviti samo golman u slucaju da je jedan od prijavljenih povrijeđen mjesec dana. Dakle to otpada. Za ligu bi moglo, ali prvo fifa mora poslati dopis u sjediste lige, pa da se onda nesto napravi.LSD wrote:procitah i ja, ali nešto ne vjerujem da ce FIFA dozvoliti bilo kakvu registracijuCrvena Tifoza wrote:Jutros su pisali neke spekulacije da će tražiti za Ardu da bude registrovan ranije.![]()
Ali eto, Gumbau ce cini se dobiti priliku
- ascari
#44963 Re: FC Barcelona
Halil danas dosta dobar protiv Depora.
-
faraon_s_krilima
#44964 Re: FC Barcelona
Line-up:
Alves D., Bartra M., Busquets S., Adriano, El Haddadi M., Mascherano J., Messi L. (C), Neymar, Rakitic I., Ramirez S. i ter Stegen M. (G)
Sandra sam manje više i očekivao, al' i Sandro i Munir.
Kako li će to izgledati na terenu!?
Alves D., Bartra M., Busquets S., Adriano, El Haddadi M., Mascherano J., Messi L. (C), Neymar, Rakitic I., Ramirez S. i ter Stegen M. (G)
Sandra sam manje više i očekivao, al' i Sandro i Munir.
Kako li će to izgledati na terenu!?
-
Crvena Tifoza
#44965 Re: FC Barcelona
ascari wrote:Halil danas dosta dobar protiv Depora.
Kakva asistencija za gol
- suncica24
#44966 Re: FC Barcelona
Eno sad djedice na balkonu cangrzaju sto Enrique mora ubaciti mladjariju 
-
Crvena Tifoza
#44968 Re: FC Barcelona
Bartra maestralno odigrao.
-
AmirBaa
#44969 Re: FC Barcelona
Tuga me opet uhvati kad Bartra uze dres Rafinhe
valjda se vrati covjek u formu opet, brat mu je isto imao problema sa povredama pa je sad dobar u bayernu. Utakmica ok sasvim, lagano 
-
tufahija12345
#44970 Re: FC Barcelona
U srijedu sa Celtom. Jebeno, gori su mi od Reala. Patnja živa. I X je dobar 
-
Crvena Tifoza
#44971 Re: FC Barcelona
Zeznuto gostovanje.
Još Celta, Bayer i Sevilla do kraja mjeseca.
Još Celta, Bayer i Sevilla do kraja mjeseca.
- skenderija04
#44972 Re: FC Barcelona
Ovo danasnje izdanje je klasicno ekonomisanje baterije. Dobro je da se moze na bar jednoj utakmici. Ja ovo mogu porediti samo sa pocetkom prrosle sezone. Za razliku od tog perioda kada se nije znalo ko pije a ko placa , ovo je skroz dobro. Ekipa ima strukturu uz logicno padanje kada igraju rezerve. Sve ok, Barsa stvara sanse i to je najvaznije. Raspored je sada najmanje bitan. Neka dodje treba da dodje. Samo da je docekati januar.
-
Crvena Tifoza
#44973 Re: FC Barcelona
Ja nekako jedva čekam januar pa da vidim kako će Arda izgledati u Barçi.
- skenderija04
#44974 Re: FC Barcelona
Arda Vidal, i sad je valjda jasno da se mora dovesti i napadac pa makar i neka starudija od 4 banke.Crvena Tifoza wrote:Ja nekako jedva čekam januar pa da vidim kako će Arda izgledati u Barçi.
- BHF_Manijak
#44975 Re: FC Barcelona
Samo brat bratu, niste se vi bas usrecili sa ter Stegenom!
I ovo govori izraziti "stovalac" Nijemaca, valjda se to dosad zna.