to svakako. no, usporedi raspored, recimo prvih 5 kola, ili prvih pola sezone, ako hoces. pa kazne koje barcelona dobija, lako se dobije dojam da je jedan tim poprilicno povlascen, dok se drugom otezava na svakom mogucem koraku. ali hajde, to je moje subjektivno gledanje. mozda neko vidi skroz drugacije.Tomahawk11 wrote: Ok. Je li bila gol tehnologija?
Nije mogao vidjeti, jasno, tako nesto je tesko vidjeti golim okom. Dakle, instiktivna odluka. A ako nije presla, onda znaci da nije ponistio nikakav gol. Dakle, ispravna odluka.
A znas kako, i sudije su ljudi, cesto pogrijese (ne)namjerno, a slabo ko vidi kad donose dobre odluke. To se, je li, od njih ocekuje.
no, niko me ne moze ubijediti da je linijski sudija mogao vidjeti da je lopta okrznula liniju, iako izgleda da se odbila iza linije. rijec je o odbijenoj lopti od precku, velikom brzinom. rijec je o djelicu sekunde i o milimetrima. pa cak i u usporenom snimku je tesko razluciti da li je gol ili nije. ipak, svaka cast sudiji. kao sto rekoh, oko sokolovo. evo ti slika, pa sam vidi o cemu se radi.
no, nije sramota za real. i barca b je prosle godine igrala nerijeseno sa sportingom.