Ima li neki stream bez ove bebe u pozadini sto vristi5 0 5 wrote:cijeli trening + press lucho, rakitic, iniesta, stegen, busquets i xavi.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ascari
#43376 Re: FC Barcelona
-
5 0 5
#43377 Re: FC Barcelona
ima https://youtu.be/yr6FFLT66LUascari wrote: Ima li neki stream bez ove bebe u pozadini sto vristi
- skenderija04
#43378 Re: FC Barcelona
Luis opet zajebava oko ostanka
Nema veze, jos 4 dana do odluke iako mu je u subotu jezik mako pobjegao
Rekao je u onom odgovoru za Neymarov dribling koji je protumacen na milion nacina, da ce vremenom pokusati uciniti sve da Neymar shvati spanski fudbal. Prva minimalna naznaka da ostaje. Cekamo konacnu potvrdu,
Nema veze, jos 4 dana do odluke iako mu je u subotu jezik mako pobjegao
- ascari
#43379 Re: FC Barcelona
Samo prava raja ima OPPO. Kakav Samsung i iPhone
FC Barcelona and OPPO have made official today partnership agreement by which the smartphone manufacturer becomes official partner of the club for the next three years.
Ima li kakvih detalja o ugovoru (mimo onih na stranici koji ne govore nista)?
FC Barcelona and OPPO have made official today partnership agreement by which the smartphone manufacturer becomes official partner of the club for the next three years.
- skenderija04
#43380 Re: FC Barcelona
Jedino sto se zna je da je ugovor 2+1 godina. Nema cifre. Ipak, nose etiketu globalni sponzor i niti jedan ugovor je manji od 3 miliona. Nema zvanicnih brojeva, samo podatak da ce izdati specijalnu seriju telefona F.C.B.ascari wrote:Samo prava raja ima OPPO. Kakav Samsung i iPhone![]()
- skenderija04
#43381 Re: FC Barcelona
ZVANICNO: JORDI ALBA 2020
- ascari
#43382 Re: FC Barcelona
Ne djeluje mi kao neko ko odlaziskenderija04 wrote:Luis opet zajebava oko ostanka![]()
Nema veze, jos 4 dana do odluke iako mu je u subotu jezik mako pobjegaoRekao je u onom odgovoru za Neymarov dribling koji je protumacen na milion nacina, da ce vremenom pokusati uciniti sve da Neymar shvati spanski fudbal. Prva minimalna naznaka da ostaje. Cekamo konacnu potvrdu,
- skenderija04
#43383 Re: FC Barcelona
Upravo taj dio. Ako su se dogovorili, super. Zavrsena prica. Samo da potvrdi Luis. Do tada cekanje.ascari wrote:Ne djeluje mi kao neko ko odlaziskenderija04 wrote:Luis opet zajebava oko ostanka![]()
Nema veze, jos 4 dana do odluke iako mu je u subotu jezik mako pobjegaoRekao je u onom odgovoru za Neymarov dribling koji je protumacen na milion nacina, da ce vremenom pokusati uciniti sve da Neymar shvati spanski fudbal. Prva minimalna naznaka da ostaje. Cekamo konacnu potvrdu,
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/L ... 5116.html#
-
omar little
#43384 Re: FC Barcelona
s direktorom je najhladniji pozdrav.ascari wrote: Ne djeluje mi kao neko ko odlazihttp://www.cuatro.com/deportes/futbol/L ... 5116.html#
-
5 0 5
#43385 Re: FC Barcelona
Ma nema veze. Karlo je slobodan.skenderija04 wrote: Upravo taj dio. Ako su se dogovorili, super. Zavrsena prica. Samo da potvrdi Luis. Do tada cekanje.
- ascari
#43386 Re: FC Barcelona
Rome wasn't built in a dayomar little wrote:s direktorom je najhladniji pozdrav.![]()
-
omar little
#43387 Re: FC Barcelona
iz berlina zovu upomoc 

-
Crvena Tifoza
#43388 Re: FC Barcelona
Možda Skenderija zna...
Jel moguće na stadionu kupiti 'authentic' dres Barçe? Ne ovaj što nude po prodavnicama. Dakle onaj pravi, što igrači nose. Prije par mjeseci sam bio naletio na jedan i nisam ga kupio. Sad mi pravo krivo.
Jel moguće na stadionu kupiti 'authentic' dres Barçe? Ne ovaj što nude po prodavnicama. Dakle onaj pravi, što igrači nose. Prije par mjeseci sam bio naletio na jedan i nisam ga kupio. Sad mi pravo krivo.
- skenderija04
#43389 Re: FC Barcelona
Sigurno ce ti bolje odgovoriti oni sto kupuju i nose dresove. Ja nisam tajCrvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
Na forumu ih ima podosta
- Tito_i_Partija
#43390 Re: FC Barcelona
Daj nemoj zajebavat'. Ja sve kontam u tebe 'vako kod kuce:skenderija04 wrote:Sigurno ce ti bolje odgovoriti oni sto kupuju i nose dresove. Ja nisam taj
Na forumu ih ima podosta

- supercali
#43391 Re: FC Barcelona
Vecinom nije moguce jer te dresove uvijek neko dobije dal kao poklon kluba igraca ili oruzaraCrvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
Dal kao neke nagrade u vidu nagradnih igara sponzora
-
omar little
#43392 Re: FC Barcelona
fale posteri messija na zidu i da imam sina vaka bi mu soba bilaTito_i_Partija wrote:
Daj nemoj zajebavat'. Ja sve kontam u tebe 'vako kod kuce:
![]()
![]()
a ovo hinjsko uvaljivanje real madrida na sliku je neciji jasan cin provokacije.
- NK33
#43393 Re: FC Barcelona
Naravno da je moguce, bar za Nike znam 100% jer i ja to gledam zbog toga sto skupljam original dresove i igram u njima.Crvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
Oni tzv. 'stadium' dresovi su nekakvi siroki (valjda se podrazumjeva da navijaci piju puno pive pa da stomak moze stat
http://blog.kitbag.com/nike-match-day-s ... um-shirts/
Evo i na Nike stranici, obrati paznju na prvi i drugi dres. Drugi je match day i kosta 150$ (to je taj sto trazis) a prvi je stadium 90$ (navijacki):
http://store.nike.com/us/en_us/pw/socce ... gdZ986Z99m
EDIT (po 6-ti put
Last edited by NK33 on 02/06/2015 17:07, edited 6 times in total.
- Zmijuga loma
- supercali
#43395 Re: FC Barcelona
Cekaj jel vi pricate o onim istim kao kod igraca ili onim koji su oni nosili bukvalno?NK33 wrote:Naravno da je moguce, bar za Nike znam 100% jer i ja to gledam zbog toga sto skupljam original dresove i igram u njima.Crvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
Oni tzv. 'stadium' dresovi su nekakvi siroki (valjda se podrazumjeva da navijaci piju puno pive pa da stomak moze stat) a oni koje igraci nose se zovu 'match day shirt'. Evo ovdje imas malo vise o tome:
Evo i na Nike stranici, obrati paznju na prvi i drugi dres. Drugi je match day i kosta 150$ (to je taj sto trazis) a prvi je stadium 90$ (navijacki):
EDIT (po 6-ti put) - nisam vidio da pitas je li moguce na stadionu kupiti, ali pretpostavljam da jest dok ima i online.
-
Crvena Tifoza
#43396 Re: FC Barcelona
Eh hvala ti!NK33 wrote:Naravno da je moguce, bar za Nike znam 100% jer i ja to gledam zbog toga sto skupljam original dresove i igram u njima.Crvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
Oni tzv. 'stadium' dresovi su nekakvi siroki (valjda se podrazumjeva da navijaci piju puno pive pa da stomak moze stat) a oni koje igraci nose se zovu 'match day shirt'. Evo ovdje imas malo vise o tome:
EDIT (po 6-ti put) - nisam vidio da pitas je li moguce na stadionu kupiti, ali pretpostavljam da jest dok ima i online.
Gledao sam ove na kitbag samo nisam siguran kakva su stranica. Jesi nešto naručivao od njih? Neki dan sam naručio neku glupost samo da vidim shipping i kvalitet stvari.
Stadium dresovi su sranje. Probao sam te i to nije to. Velika je razlika između authentic i stadium.
Dobro je da još neko zna u vezi ovih dresova.
-
Crvena Tifoza
#43397 Re: FC Barcelona
Dresovi kao kod igrača. Oni koje su oni bukvalno nosili su preskupi.supercali wrote:Cekaj jel vi pricate o onim istim kao kod igraca ili onim koji su oni nosili bukvalno?NK33 wrote:Naravno da je moguce, bar za Nike znam 100% jer i ja to gledam zbog toga sto skupljam original dresove i igram u njima.Crvena Tifoza wrote:Možda Skenderija zna...
-
omar little
#43398 Re: FC Barcelona
normalno da je velika razlika jer su jedni za profesionalce, ljude kojima trebaju sve beneficije i prednosti tehnologije/dizajna, a druge za ostatak svijeta kojima ne treba nista dok sjede na stadionu, terasi kafica ili ganjaju loptu po lokalnom skolskom igralistu. mene sve i jedan dres koji imam u posjedu vise nego adekvatno sluzi dok dzogiram okolo ili se singicam po gymu.
- Tito_i_Partija
#43399 Re: FC Barcelona
Pa dobro, ne znam jel' bas tako...ima ona: ko se tuce, taj se voli.omar little wrote: a ovo hinjsko uvaljivanje real madrida na sliku je neciji jasan cin provokacije.fotograf madridista sigurno.
- skenderija04
#43400 Re: FC Barcelona
Jedini koji ga je stigao