FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Crvena Tifoza

#41726 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Al je Barça nanizala nacionalnih prvaka ove godine u LP. :D Još samo talijane da uzmu u Berlinu. :P
p206

#41727 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Crvena Tifoza wrote:Al je Barça nanizala nacionalnih prvaka ove godine u LP. :D Još samo talijane da uzmu u Berlinu. :P
to bi bila prava liga prvaka :)
suncica24

#41728 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

PS: Od mene, sto se LE manje petlja u svoj posao do kraja sezone, to bolje :D
mbenz

#41729 Re: FC Barcelona

Post by mbenz »

Tobe jarabi ali evo sat vremena pokusavam naci prave rijeci kako opisati messija ali mi se cini da se to nemoze rijecima opisati . Ali ozbiljno
5 0 5

#41730 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Crvena Tifoza wrote:Al je Barça nanizala nacionalnih prvaka ove godine u LP. :D Još samo talijane da uzmu u Berlinu. :P
Liga šampiona u pravom smislu riječi. A sami nisu šampioni.
skenderija04

#41731 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Cekaj Suncice, utakmica je plakala za pojacanjem veznog reda, a Lucho uvede Rafu, Xavija i Bartru ( ovo treba vidjeti zasto, mozda je Masche nastradao) a Vadi Rakitica koji je sam drzao sredinu terena 80 minuta, Iniestu i Mascherana. Ja mislim( ne kazem da sam u pravu) da je logicnije bilo da izvadi Neymara ili Suareza a Ubaci igraca sredine terena.

Na kraju nije ni vazno, sad vise i nema vremena za bilo kakve promjene i zamisli. Odlucili su ovako i ja navijam. Ipal ako mi se nesto ne svidi napisacu, pa makar i nakon pobjede nad Bayernom od 3:0.
omar little

#41732 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

u pravu si skenderija, ja bi pisala al ne mogu s moba nabadati zivcira me. super i drago mu je i mitar miric :D , ali nije se lucho ovdje pokazao. nebitno, dobar rez, u minhenu ne potcijeniti svabe ni slucajno, ni slucajno, a onda sta bude u finalu.

game at a time.
suncica24

#41733 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

skenderija04 wrote:Cekaj Suncice, utakmica je plakala za pojacanjem veznog reda, a Lucho uvede Rafu, Xavija i Bartru ( ovo treba vidjeti zasto, mozda je Masche nastradao) a Vadi Rakitica koji je sam drzao sredinu terena 80 minuta, Iniestu i Mascherana. Ja mislim( ne kazem da sam u pravu) da je logicnije bilo da izvadi Neymara ili Suareza a Ubaci igraca sredine terena.

Na kraju nije ni vazno, sad vise i nema vremena za bilo kakve promjene i zamisli. Odlucili su ovako i ja navijam. Ipal ako mi se nesto ne svidi napisacu, pa makar i nakon pobjede nad Bayernom od 3:0.
Ama, ja upravo govorim da izmjene... nigdje veze. A vi ih prizivate. I onda zapomaganje.

Barca je limitiran tim sto se tice taktickih izmjena. A LE takticki limitiran trener. Tako da fakticki i nema taktickih izmjena.
Ne prizivajte djavla :D
savsvoj

#41734 Re: FC Barcelona

Post by savsvoj »

Last edited by savsvoj on 07/05/2015 00:16, edited 4 times in total.
HB_BHF

#41735 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Bayern je osigurao ligu, a Barci za dva dana eto Sociedada. Najmanje što im sad treba je neka euforija, pa da ih ovi zajebu. Ekspresno bi se zaboravila ova pobjeda večeras, a dosta navijača bi se sjetilo ženskih članova familije Luisa Enriquea.
Ko što @omar reče, utakmica po utakmicu.
Logovan

#41736 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

Joj Boatenga, pao je k'o da ga je neko snajperom skinuo.
sizifinho

#41737 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

što ne mogu ovog podcjenjivanja, kažu L.E je limitiran trener...
Joj da hoće majke mi otić, samo iz huje, a da dođe Klopp pa da budemo sada ko Bayern poslije Jupp-a...
suncica24

#41738 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

sizifinho wrote:što ne mogu ovog podcjenjivanja, kažu L.E je limitiran trener...
Joj da hoće majke mi otić, samo iz huje, a da dođe Klopp pa da budemo sada ko Bayern poslije Jupp-a...
Ko je za da protiv Sociedada rotira nek' digne ruku :D

Nego, omar je u pravu. Opet euforija. A ovo se igra bitka po bitka.
Saian

#41739 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

jel dobio, jel ovo, svinjopenjach zuti za ovo s ledja nad suarezom?
tufahija12345

#41740 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Ne znam je li Enrike limitiran trener al Guardiola jest definitivno!
Kaze Jamie Redknapp poslije tekme na Skaju: Neka Guardiola dobro razmisli sta radi, ovo mu ovako nece ici!

Al ovo za individualne akcije mi je presmijesno. a sta je messi trebao uraditi kad je dobio loptu od rakitica. Dodat nazad, otkrit se pa ponovo dodat, pa nabacit pa se povuc, pa radit presing WTF. Kakva je individualna akcija Avesov sprint 20 metara i ostavljanje napadaca samog, uzimanje lopte i dodavanje messiju. Kakva je individualna akcija drugi gol kad odare nekoliko pasova prije gola. Kakav je individualna akcija savrsena kontra kod treceg gola:

Zao mi Bajerna, sve vise imam osjecaj da je Gvardiola spijun spanski, namjesnki poslan da ujebe bajern!
5 0 5

#41741 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

suncica24 wrote:
sizifinho wrote:što ne mogu ovog podcjenjivanja, kažu L.E je limitiran trener...
Ko je za da protiv Sociedada rotira nek' digne ruku :D

Nego, omar je u pravu. Opet euforija. A ovo se igra bitka po bitka.
Vrijeme je da i Belgijanac zaigra.
HB_BHF

#41742 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Saian wrote:
Nije, a trebao je. Vjerovatno mu progledao kroz prste zato što je već imao karton.
Btw podsjeti me na onu situaciju kad je Sergio Ramos udario Messija (pobjeda nad Madridom 5-0) :D
skenderija04

#41743 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Sizifinho. Niko ga ne podcjenjuje. Meni je drag cova, najdrazi od svih trenera Barse nakon Van Gaala, ali neka izadje i kaze "ostajem i sljedecu sezonu" i zavrsena je sva prica. Ali ne, Luis kaze da ce o svemu odluciti na kraju sezone iako ima ugovor.
Saian

#41744 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

HB_BHF wrote:
Saian wrote:
Nije, a trebao je. Vjerovatno mu progledao kroz prste zato što je već imao karton.
Btw podsjeti me na onu situaciju kad je Sergio Ramos udario Messija (pobjeda nad Madridom 5-0) :D
izgledno je isto, samo je Schweinijev profesionalni, a kod Ramosa je bilo il' cu ga satrat s ledja il' ce mene liferovat' u kakvu sobu s jastucima na zidovima :D, moramo shvatit Serdja :D, Messi je kazu dobio mahsuz poklon poslije od Ramosovog psihologa :D
Saian

#41745 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

kazu da su Boatengu krenuli u lavoru stravu salijevat', no nije fatalo pa su sve to morali u bazen prebacit'
5 0 5

#41746 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:
Sizifinho. Niko ga ne podcjenjuje. Meni je drag cova, najdrazi od svih trenera Barse nakon Van Gaala, ali neka izadje i kaze "ostajem i sljedecu sezonu" i zavrsena je sva prica. Ali ne, Luis kaze da ce o svemu odluciti na kraju sezone iako ima ugovor.
Mora prvo vidjeti s kakvim kreditom raspolaže. Ako osvoji sva 3 takmičenja, nema tog čovjeka u gradu Barceloni koji bi mu smio uručiti otkaz.
Vertig0

#41747 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

E nije se rodio ko je vama dvojici ugodio :D
Kad je rotirao kao na ringispilu, sto rotira. Sad kad ne rotira, sto ne rotira :D

No, kad, u kojem trenutku veceras je trebao sta mijenjati?
Licno, ne vidim sta. Ali mozda to ja samo ne vidim dobro (ko zensko :oops: )
A sto se tice Cordobe... po meni je to bilo cisto hajcanje. Nalozili se ko djeca, i kad vec ima energije, a slijedi Bayern, pusti ih da se loze.
Nisam za neko rotiranje kao na pocektu sezone kad se nije znalo prvih 11. Osim Mesija bukvalno svi su se rotirali skoro svaku utakmicu, ali sam definitvno za pokoju izmjenu pri kraju tekme kad se treba cuvati povreda, kartona i sl. Isto tako treba dati sansu napadacima sa klupe, jer sta ce se desiti kad dodje dan da su sva trojica indisponirani. Kako onda ocekivati od nekoga da unese zivost i rijesi utakmicu kad konstanto sjedi na klupi. Volio bih da Neymar npr. malo profesionalnije prima te izmjene. Samo to.
Last edited by Vertig0 on 07/05/2015 00:41, edited 1 time in total.
skenderija04

#41748 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

5 0 5 wrote:
skenderija04 wrote:
Mora prvo vidjeti s kakvim kreditom raspolaže. Ako osvoji sva 3 takmičenja, nema tog čovjeka u gradu Barceloni koji bi mu smio uručiti otkaz.
Nije otkaz u pitanju. Problem je sto se on ne osjeca komotno. On je taj koji hoce da ide.
HB_BHF

#41749 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Saian wrote:
izgledno je isto, samo je Schweinijev profesionalni, a kod Ramosa je bilo il' cu ga satrat s ledja il' ce mene liferovat' u kakvu sobu s jastucima na zidovima :D, moramo shvatit Serdja :D, Messi je kazu dobio mahsuz poklon poslije od Ramosovog psihologa :D
:lol:
btw
Halali, ja kontao da je ovo Xabi Alonso :D. Schweini nije imao žuti... RIZZOLI SRAM TE BILO :D
Vertig0

#41750 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Imal gdje video golova sa komentarom onog ray hudsona? :D
Post Reply