FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#40776 Re: FC Barcelona
ti to novinarima ili nama ovdje? 
- skenderija04
#40777 Re: FC Barcelona
Ne znamomar little wrote:ti to novinarima ili nama ovdje?
Omare, danas je bilo grozno...Sta ja znam, mozda se nekome ovo i svidja ali meni ne. Pobjeda. Super, ali samo taj jebeni rezultat je ono cemu se radujemo. Evo ja prvi, gledam Atletico vodi 0-2 i vec kontam kako bi za Calderon Atletico vec mogao piti plasiran za Ligu Sampiona a Valencia i Sevilla ce morati pritisnuti protiv Madrida. Ja ovo nikada nisam radio, vjerovao sam u Barsu. Ova sezova (polusezona) ce se ocjenjivati iskljucivo po titulama koje su osvojene. Nista osim toga nece ostati.
-
5 0 5
#40778 Re: FC Barcelona
zato sto mu je ostavio vise prostora sa desne strane?skenderija04 wrote:Bravo je samo tako nasadio Pareja na penalu![]()
-
omar little
#40781 Re: FC Barcelona
ja se s tobom slazem da nema smisla kritizirati, ovo gore u postu sam se malo salila samo. novinari su ti koji kreiraju pritisak i javno misljenje i ne vidim sta se dobija pisanjem po covjeku mjesec dana prije kraja sezone. imamo to sto imamo i ne moze se nista promijeniti, znaci da su pobjede jedino sto i mozes gledati. ja to tako vidim. kako je izgledalo ruzno i lose na jesen, dobro se mi jos i drzimo. u igri se na tri fronta, za dlaku se od reala, moglo je biti i puno gore. sacekajmo ljeto, izbore, da vidimo sta ce i kako ce biti, ocel neko doci s vizijom i planovima nekim. ili sta ce se vec desiti. druge nema.skenderija04 wrote:Ne znamomar little wrote:ti to novinarima ili nama ovdje?![]()
Omare, danas je bilo grozno...Sta ja znam, mozda se nekome ovo i svidja ali meni ne. Pobjeda. Super, ali samo taj jebeni rezultat je ono cemu se radujemo. Evo ja prvi, gledam Atletico vodi 0-2 i vec kontam kako bi za Calderon Atletico vec mogao piti plasiran za Ligu Sampiona a Valencia i Sevilla ce morati pritisnuti protiv Madrida. Ja ovo nikada nisam radio, vjerovao sam u Barsu. Ova sezova (polusezona) ce se ocjenjivati iskljucivo po titulama koje su osvojene. Nista osim toga nece ostati.
da se ponovim od neki dan, day at a time, game at a time.
- p206
#40782 Re: FC Barcelona
ma nek ti novinari i čitava Katalonija ide u k...c
ispred su Reala u svim takmičenjima, a imaju dosta lošiju i neukomponovanu ekipu
Barca nema dostojnu zamjenu ni za jednog od 3 napadača, ni za jednog od 2 standardna beka, ni za jednog od stopera, jer Mathieu igra promjenjivo, Iniesta propao ko žeton, Xavi ostario, Rakitića mijenja balavac, koji ku..c hoće?
zaslužili su da im Barca, u koju se kunu samo kad ponižava svoje protivnike, padne kurcu za uši kad im Messi ode
nezahvalni idioti
ispred su Reala u svim takmičenjima, a imaju dosta lošiju i neukomponovanu ekipu
Barca nema dostojnu zamjenu ni za jednog od 3 napadača, ni za jednog od 2 standardna beka, ni za jednog od stopera, jer Mathieu igra promjenjivo, Iniesta propao ko žeton, Xavi ostario, Rakitića mijenja balavac, koji ku..c hoće?
zaslužili su da im Barca, u koju se kunu samo kad ponižava svoje protivnike, padne kurcu za uši kad im Messi ode
nezahvalni idioti
- skenderija04
#40783 Re: FC Barcelona
E to je pitanje koje svi postavljaju.p206 wrote:ma nek ti novinari i čitava Katalonija ide u k...c![]()
nezahvalni idioti
Da li je ova ekipa tu gdje jeste zbog Luis Enriquea ili uprkos njemu'?
Jedno je sigurno, sada nije vrijeme za kritike. Na kraju neka opletu
- suncica24
#40784 Re: FC Barcelona
Ova ekipa je tu gdje jeste. Tacka.
Kao sto omar rece, oci uprte u psg. Idemo dalje.
Kao sto omar rece, oci uprte u psg. Idemo dalje.
-
Crvena Tifoza
#40785 Re: FC Barcelona
Znači poslije PSG nije tako loš raspored. Idu kod Espanyola u goste, kući Cordoba, gostovanje kod Getafe, Real Sociedad kući, u goste Atletiku i kući Deportivo. Nije to tako loše, još kad se dodaju utakmice LP, moglo bi se nešto do kraja uraditi. Nebi volio da najavljivam titule, ali što se lige tiče mislim da su prebrodili najgore.
- Tito_i_Partija
#40786 Re: FC Barcelona
Isto pitanje k'o i kad je Safet bio selektor. I isti odgovor, po mom misljenju.skenderija04 wrote: E to je pitanje koje svi postavljaju.
Da li je ova ekipa tu gdje jeste zbog Luis Enriquea ili uprkos njemu'?
Uprkos, definitivno.
- tzipiripi
#40787 Re: FC Barcelona
Danas se navija za Sevillu, žestoko! Dvije ekipe s jednakim brojem bodova bore se za jedno mjesto u CL. I obje igraju protiv RM

- suncica24
#40788 Re: FC Barcelona
Relanov komentar na Enriqueovu jucerasnju vratolomiju:
"Luis Enrique tuvo un ataque de entrenador..."
-
sizifinho
#40789 Re: FC Barcelona
meaning?suncica24 wrote:Relanov komentar na Enriqueovu jucerasnju vratolomiju:
- suncica24
#40790 Re: FC Barcelona
Sorry, mislila sam da je ovo ono razumljivo.sizifinho wrote:meaning?suncica24 wrote:Relanov komentar na Enriqueovu jucerasnju vratolomiju:
"Luis Enrique had an 'coach-attack'..."
(kao 'heart-attack'... na nasem zvuci nekako neperevodljivo)
-
tufahija12345
#40791 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Naravno. Kada je usao Rakitic ekipa je bila poslozena kao i uvijek. Ipak, trener je taj koji odlucuje i ima covjeka koji stalno pokusava nesto da dokaze i ispaadne glup.ioannes wrote:po meni Rakitic unio stabilitet u igru.....
ima li neko statistiku?,nisam siguran da je imao i jedno pogresno dodavanje
????????????????????????skenderija04 wrote:Ove poruke onako "izmedju redova" su vise nego jasne. Luis Enrique i dalje vjeruje u svoj fudbal i treba ga pustiti do kraja da radi sta god hoce. Sada nije vrijeme da mu se sere po glavi. Ima svoj stil u koji vjeruje i to je to. Fizicka sprema + strategija na prekidima+ individualni kvalitet. Danas mu je to dalo bodove. Barcelona je danas u drugom poluvremenu djelovala snaznije od Valencie , ekipe koja se bori za L.S. i koja od decembra igra jednom sedmicno.
Treba ga ostaviti na miru neka zavrsi posao. Sad je kasno i glupo prigovarati.
-
tufahija12345
#40792 Re: FC Barcelona
HNS POTVRDIO: Katastrofa za Real - Luka Modrić izbivat će s travnjaka narednih 6 tjedana. (Z)
naravo, nije mi nimalo drago, ali Real je daleko slabiji bez njega i tesko da ce se izborit sa barcom do kraja bez Lukice, a bogami i sa atleticom!
naravo, nije mi nimalo drago, ali Real je daleko slabiji bez njega i tesko da ce se izborit sa barcom do kraja bez Lukice, a bogami i sa atleticom!
-
sumirprimus
#40793 Re: FC Barcelona
naći pratim i simpatiziram barcu vec dugo,al brate za vikend su djelovali sve osim snaznije od valensije..cak sta vise,valensija mi je izgledala ko svabe na sveckom prvenstvu,a barca ko mi sa francuzima na kosevu,sa uzdasima pride...skenderija04 wrote:Ove poruke onako "izmedju redova" su vise nego jasne. Luis Enrique i dalje vjeruje u svoj fudbal i treba ga pustiti do kraja da radi sta god hoce. Sada nije vrijeme da mu se sere po glavi. Ima svoj stil u koji vjeruje i to je to. Fizicka sprema + strategija na prekidima+ individualni kvalitet. Danas mu je to dalo bodove. Barcelona je danas u drugom poluvremenu djelovala snaznije od Valencie , ekipe koja se bori za L.S. i koja od decembra igra jednom sedmicno.
Treba ga ostaviti na miru neka zavrsi posao. Sad je kasno i glupo prigovarati.
vile pronosale,sto je uistinu rijetkost,hvala im...idemo dalje...
-
sumirprimus
#40794 Re: FC Barcelona
jos nema ni bejla ni marcela za atletiko...tufahija12345 wrote:HNS POTVRDIO: Katastrofa za Real - Luka Modrić izbivat će s travnjaka narednih 6 tjedana. (Z)
- dinty2
#40795 Re: FC Barcelona
iniesta spreman za sutra protiv psga 
-
sizifinho
#40796 Re: FC Barcelona
ovaj tufahija je onaj taptalk što je nedavno se "rodio"
- tzipiripi
#40797 Re: FC Barcelona
Samo nek izaziva, nema uvijek kamera

-
Crvena Tifoza
#40798 Re: FC Barcelona
tzipiripi wrote:Samo nek izaziva, nema uvijek kamera![]()
Nek se pazi Neymar da mu ovaj me vrati na njegov jako poznat 'način'.
-
faraon_s_krilima
#40799 Re: FC Barcelona
Henry - Eto'o - Messi (2008/09)
Trio goal percentage: 100 goals out of 154 in total – 65%
Trio average goal-per-game ratio: 0.69
Villa - Messi - Pedro (2010/11)
Trio goal percentage: 98 goals out of 147 in total – 67%
Neymar - Suarez - Messi
Trio goal percentage: 93 goals out of 141 in total – 65%
Trio average goal-per-game ratio: 0.89
S tim da ima jos minimalno 8 utakmica ove sezone i da Suarez nije igrao 4 mjeseca!!!
Trio goal percentage: 100 goals out of 154 in total – 65%
Villa - Messi - Pedro (2010/11)
Trio goal percentage: 98 goals out of 147 in total – 67%
Neymar - Suarez - Messi
Trio goal percentage: 93 goals out of 141 in total – 65%
Trio average goal-per-game ratio: 0.89
S tim da ima jos minimalno 8 utakmica ove sezone i da Suarez nije igrao 4 mjeseca!!!
-
tufahija12345
#40800 Re: FC Barcelona
Tomorrow's game will be Luis Enrique's 50th as Barcelona coach #fcblive Record so far: 41W 3D 5L, No Barcelona coach did better
Suraz ce vjerovatno iduce godine po prvi put odigrat cijelu sezonu, bez dugotrajnih kazni
Suraz ce vjerovatno iduce godine po prvi put odigrat cijelu sezonu, bez dugotrajnih kazni