FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#36076 Re: FC Barcelona
Alves i Pique su uspjeli napraviti da pored njih i Sergio Ramos izgleda kao intelektualac 
-
LSD
#36077 Re: FC Barcelona
kakve su to sramote kluba
samo zbog ovih nazovi "modnih detalja" ih treba protjerati, da ne pominjem igranje
Pique bar ima neku vadionu...od njega Šakira pravi cirkusanta i spadalo
a Alves sam sebe
a Alves sam sebe
- ganjeta
#36078 Re: FC Barcelona
E jbg sad LSD
Mislim da im onda treba Emerik Gudelj
.
Jebo te kad se sjetim kad je tek došo Mulalić u Želju, kad se on pojavio na treningu nekad 98-99 godine. On je tad naspram ostalih izgledao kao Song na ovoj gore slici. Mi iz rata izašli, nema interneta, sve ti strano i onda se on pojavi takav. Bolest
. Jedan je Sablja!
Mislim da im onda treba Emerik Gudelj
Jebo te kad se sjetim kad je tek došo Mulalić u Želju, kad se on pojavio na treningu nekad 98-99 godine. On je tad naspram ostalih izgledao kao Song na ovoj gore slici. Mi iz rata izašli, nema interneta, sve ti strano i onda se on pojavi takav. Bolest
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36079 Re: FC Barcelona
Otkud znas da i Alves nema neku koja ga modiraLSD wrote:kakve su to sramote klubasamo zbog ovih nazovi "modnih detalja" ih treba protjerati, da ne pominjem igranje
a Alves sam sebe
Velis Shakira mu navukla ovaj srednjovjekovni oklop?
- Logovan
-
todd_smith
#36081 Re: FC Barcelona
on je tu vecer sigurno
Shakiru, a vi? 
-
omar little
#36082 Re: FC Barcelona
prestrogi ste, pustite ih nek se modiraju ako im je volja.
-
LSD
#36083 Re: FC Barcelona
Sablja je vazda bio gospodin sa ukusom za ove klovnoveganjeta wrote:E jbg sad LSD
Mislim da im onda treba Emerik Gudelj.
Jebo te kad se sjetim kad je tek došo Mulalić u Želju, kad se on pojavio na treningu nekad 98-99 godine. On je tad naspram ostalih izgledao kao Song na ovoj gore slici. Mi iz rata izašli, nema interneta, sve ti strano i onda se on pojavi takav. Bolest. Jedan je Sablja!
- ganjeta
#36084 Re: FC Barcelona
Ma buraz sve stoji, ali vjeruj da su se ljudi čudili tada, kao vi na temi sad.
-
LSD
#36085 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Otkud znas da i Alves nema neku koja ga modiraLSD wrote:kakve su to sramote klubasamo zbog ovih nazovi "modnih detalja" ih treba protjerati, da ne pominjem igranje
a Alves sam sebe![]()
Velis Shakira mu navukla ovaj srednjovjekovni oklop?glupan, dopusta ovakve gluposti, pa mu se raja smiju!

ne vjerujem da mu je neka žena preporucila ovakvu perverziju....jedino neki transvestit, jer ovo nije normalno oblacenje vec za trandže....gledaj mu sandala samo
-
Crvena Tifoza
#36087 Re: FC Barcelona
Sve zavisi kako gledaš stvari. Možete se ismijavati Alvesu na njegovom oblačenju i za drečave boje, ali kad odeš u Bahiu skontat ćeš da je to jednostavno dio njihove kulture.LSD wrote:Sablja je vazda bio gospodin sa ukusom za ove klovnoveganjeta wrote:E jbg sad LSD
Mislim da im onda treba Emerik Gudelj.
Jebo te kad se sjetim kad je tek došo Mulalić u Želju, kad se on pojavio na treningu nekad 98-99 godine. On je tad naspram ostalih izgledao kao Song na ovoj gore slici. Mi iz rata izašli, nema interneta, sve ti strano i onda se on pojavi takav. Bolest. Jedan je Sablja!
-
omar little
#36088 Re: FC Barcelona
ovo kad je nosio 19 meni sad izgleda kao da je bilo prije 15 godina5 0 5 wrote:
-
5 0 5
#36089 Re: FC Barcelona
vidim niko ne spominje, pa da napisem ja. jako sam bio ponosan na messija sinoc kada je propustio loptu suarezu. sjetih se kada je zlatanu odnio loptu da opuca penal, poslije dugog suhog perioda u barceloni. velicina se ne moze kupiti. ili jesi ili nisi.

-
omar little
#36090 Re: FC Barcelona
spomenuli smo odmah kod gola. samo sto je isto tako mogao pustiti suletu i protiv seville, ali nije.
ganjao je rekord. 
- ascari
#36091 Re: FC Barcelona
Narkomanska poslaCrvena Tifoza wrote:...ali kad odeš u Bahiu skontat ćeš da je to jednostavno dio njihove kulture.
-
Crvena Tifoza
#36092 Re: FC Barcelona
5 0 5 wrote:vidim niko ne spominje, pa da napisem ja. jako sam bio ponosan na messija sinoc kada je propustio loptu suarezu. sjetih se kada je zlatanu odnio loptu da opuca penal, poslije dugog suhog perioda u barceloni. velicina se ne moze kupiti. ili jesi ili nisi.
Kako se ne spominje. Odma im obadvojici čestitao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36093 Re: FC Barcelona
Izgleda da je Alvesu najbolje u dresu, tad najnormalnije izgleda 
-
5 0 5
#36094 Re: FC Barcelona
izvinjavam se. propustio sam to. svejedno, ovo je odlicno za suareza, mada je leo i sinoc mogao biti sebican i misliti na svoj rekord.omar little wrote:spomenuli smo odmah kod gola. samo sto je isto tako mogao pustiti suletu i protiv seville, ali nije.ganjao je rekord.
-
LSD
#36095 Re: FC Barcelona
pa s obzirom da Suarez konstantno asistira Messiju, bio je red da mu ovaj propusti loptu
mah Suki (zapravo taj trozubac MSN) je najmanja briga za Barcu....Iniesta sa svojim groznom formom je jako problematican
nikako da se dozove
mah Suki (zapravo taj trozubac MSN) je najmanja briga za Barcu....Iniesta sa svojim groznom formom je jako problematican
- ascari
#36096 Re: FC Barcelona
Kontam da bi mu vise lezala sredina uz Maschea i Rakitica, ili Maschea i Xavija. U prvom slucaju ima dva trkaca (za sinocnju formaciju), u drugom kreativca ukoliko bi Leo igrao isturenije.LSD wrote:Iniesta sa svojim groznom formom je jako problematicannikako da se dozove
Ovo isto djeluje zanimljivo, ali Pape#2 valjda ne razmislja previse o drugim opcijama: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5fy92
-
5 0 5
#36097 Re: FC Barcelona
lucho je sinoc rekao za dansku televiziju da su igrali 3-4-3 kada su imali loptu, a 4-4-2 u odbrani.
-
LSD
#36098 Re: FC Barcelona
Blanc je dao adekvatan odgovor sinoc poslije utakmiceascari wrote:Kontam da bi mu vise lezala sredina uz Maschea i Rakitica, ili Maschea i Xavija. U prvom slucaju ima dva trkaca (za sinocnju formaciju), u drugom kreativca ukoliko bi Leo igrao isturenije.LSD wrote:Iniesta sa svojim groznom formom je jako problematicannikako da se dozove
Ovo isto djeluje zanimljivo, ali Pape#2 valjda ne razmislja previse o drugim opcijama: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5fy92
Laurent Blanc, trener PSG-a: "Čini mi se da je sinošnja Barcelonina formacija više zbunila njezine igrače, nego naše."
problem je što je Lucho odustao od trokuta na sredini, veznjaci mu stoje predaleko jedan od drugog, razvuceno (ne mogu uspostaviti onaj famozni barcin trokut).....sasvim novi sistem igre u kojem se ovi veterani i ne snalaze baš....dosta toga se ide preko bokova, loptu više carini Alves nego npr. Rakitić koji mu cuva leđa
Ne sviđaju mi se nimalo njegove ideje i nacin vođenja ekipe Barcelone, mislim da nije kapacitet da vodi ovako veliku ekipu....jedno je Celta i to mu je po mjeri, a Barca je prevelik zalogaj za njega - nedorastao je za nju....a možda sam previše navikao na onu Pepovu igru i filozofiju
-
omar little
- skenderija04
#36100 Re: FC Barcelona
Navikao si i ti kao i svi. Ova Barsa je razlicita. Ruzniji fudbal, sa drugim vrijednostima. Samo, sa ovakvim fudbalom i pristupom Barsa bi prosle godine bila sampion. LE jos uvijek trazi sistem i stil . Nekada mi se cini da zavisi od toga kako se probudi ujutru. Ove sale sa desnom stranom su nejasne. Produze ugovor Montoyi, dovedu Douglasa, Alves ostane , tu je i Adriano ali protiv PSG-a igra Pedro na toj poziciji
Ocigledno je da hoce da produzi ekipu na terenu. One situacije kada su svi na 30 metara od protivnickog gola su stvar proslost. Postalo je jalovo a i opasno je po sopstveni gol. Ipak tu je kao rekurs. Barcelona zna i tako igrati. Sad se desilo da su ove promjene izbacile iz kolosjeka Busquetsa i Iniestu. Igraju na razlicitim pozicijama i vidljivo je da se ne snalaze. LE je svjestan da je navalni trojac najveca vrijednost ove ekipe. Zrtvovao je sredinu terena radi napada. Sad Masche salje duge lopte bez razmisljanja. Prije je to bilo nezamislivo. Sada Rakitic puca sa 25/30 metara. Prije toga nije bilo. Ne igra na kontru, posjed je i dalje najbitniji. Ipak, cini se da je sad Barcelona ta kojoj odgovara haos na terenu. Prije je bio football control. Formula je jasna: Trojica naprijed su najbolji napad na svijetu bez diskusije, ako uspijemo od centra prema dole regulisati svar bice dobro. Za sada vidim jako puno lutanja . Pokusaji, ideje od kojih se odustaje, zatim nove ideje... Vrijeme prolazi a jos nemamo jasne konture Barsine igre. Rezultat nije zabrinjavajuci, cak mislim da je i dobar. Ako uspije pogoditi sa idejom igre i ako je igraci prihvate, mozda nesto i bude. Za sada je uspio da usadi svoj karakter u ovu ekipu. Prosle godine tesko da bi dobili u Valenciji u zadnjoj minuti a sumnjam da bi preokrenuli kao protiv PSG-a. Ostaje mu puno posla.