FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leo karan

#3601 Re: FC Barcelona

Post by leo karan »

salle_eh1986 wrote:Hehehehe, Ibra izjavio da je Milan veći klub nego Barcelona, a do samo prije jednu godinu igrao u Interu kojem Milan nije mogao ni da prismrdi. cccc
pa Milan i jeste "veci" klub od Barce
iako navijam za Inter mora se priznati da je Milan uz Real najveci svjetski klub
isto tako se mora priznati da je Barcelona na dobrom putu da ih stigne
a Inter?
pa to je postala druga rijec za dominaciju posljednjih godina :thumbup:
salle_eh1986

#3602 Re: FC Barcelona

Post by salle_eh1986 »

leo karan wrote:
salle_eh1986 wrote:Hehehehe, Ibra izjavio da je Milan veći klub nego Barcelona, a do samo prije jednu godinu igrao u Interu kojem Milan nije mogao ni da prismrdi. cccc
iako navijam za Inter mora se priznati da je Milan uz Real najveci svjetski klub
a Inter?
Po čemu je to tebi Milan uz Real najveći svjetski klub...ustvari po čemu tu spada i Real ???
Milan možda zbog 7 liga prvaka (63,69???), 89, 90, 94-e???, 2003,2007
17 titula u domaćem prvenstvu (treći, iza Juventusa i Intera)
ili Real možda zbog 9 liga prvaka (od toga čak 5 u prvim ligama šampiona te jedna 66-e), zatim 98, 2000 i 2002.Meni je ovo malo ironično
Nije LP jedino mjerilo, da jeste onda bi u velike klubove se ubrajala i Steaua, C.Zvezda, N.Forest, Benfika, Marsej, Seltik, Porto, Fejnord...
Bušman

#3603 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Nego narode, hoce li biti kakvog prenosa utakmice veceras ili da se pripremam za stream? :D
Distortion

#3604 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Na TV-u teško, ko ima cardsharing moze da gleda, bar ovu utakmicu...
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#3605 Re: FC Barcelona

Post by los merengues »

salle_eh1986 wrote:
leo karan wrote:
a Inter?
Po čemu je to tebi Milan uz Real najveći svjetski klub...ustvari po čemu tu spada i Real ???
ili Real možda zbog 9 liga prvaka (od toga čak 5 u prvim ligama šampiona te jedna 66-e), zatim 98, 2000 i 2002.Meni je ovo malo ironično
Nije LP jedino mjerilo, da jeste onda bi u velike klubove se ubrajala i Steaua, C.Zvezda, N.Forest, Benfika, Marsej, Seltik, Porto, Fejnord...
Mlad si pa cemo ti oprostiti jer se fudbal ne igra samo zadnjih 10 godina :Real,Milan,Inter su velike ekipe ma koliko volio Barcu jos uvijek ona treba godina da ih stigne
Better Man

#3606 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

salle_eh1986 wrote:
leo karan wrote:
a Inter?
A po cemu je Barca velika i sta je to Barca osvojila prije 1992. godine u Evropi?
Cules

#3607 Re: FC Barcelona

Post by Cules »

Bušman wrote:Nego narode, hoce li biti kakvog prenosa utakmice veceras ili da se pripremam za stream? :D
Ma pripremi se da te stream odere :D Nema na prijenosu nista.Trebalo je biti na Hayatu,ali su im ovi otkazali 5 do 12 sto se kaze.

Inace,sto se tice utakmice,nadam se da cemo pobjedom krenuti u sezonu.Ocekujem da izadju u najjacem sastavu,svi su zdravi hvala Bogu.
salle_eh1986

#3608 Re: FC Barcelona

Post by salle_eh1986 »

los merengues wrote:Mlad si pa cemo ti oprostiti jer se fudbal ne igra samo zadnjih 10 godina :Real,Milan,Inter su velike ekipe ma koliko volio Barcu jos uvijek ona treba godina da ih stigne
griješiš a i ne znaš koliko...
Zaboravio si jedan klub navesti u velike a to je moj klub...
samo ću ti reći da su i Milan i Inter za njega mali klubovi :D
LSD

#3609 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Evo Zlatan vec poceo pljuvati po Barci, "Milan veci klub bla bla bla" isto dijete malo koje se sveti kad mu otmu igracku....tako je to kad si papak od covjeka i guzicom zatvaraš sebi vrata kluba koji te toliko cijenio da te je platio 70 miliona....Ronadinho i Eto i dan danas u superlativima pricaju o Barci iako danas nose dresove drugih klubova.
kory_galaktikos

#3610 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

salle_eh1986 wrote:
leo karan wrote:
a Inter?
ovo za real je mozda ironicno tebi,navijacu barse..ko je kriv sto je barselona stvorila dobru ekipu tek prije 5-6 godina,ko je kriv barsi sto nisu imali ekipe kad je real harao....covjek je lijepo napiso barsa je na dobrom putu da ih stigne,i fgrajer je u pravu 100%...mozda mu samo fali mancester na popisu,juve..al juve je zadnjih godina nula....
salle_eh1986

#3611 Re: FC Barcelona

Post by salle_eh1986 »

ponavljam, nisam navijač barce, čak šta više ima 10-ak klubova koji su mi draži od nje
rela nije ekipa niti je kad bio ima 10-ak godina...
kad se samo sjetim šta smo im uradili u lš (prvenstveno delpiero) sve mi je jasno...
leo karan

#3612 Re: FC Barcelona

Post by leo karan »

LSD wrote:Evo Zlatan vec poceo pljuvati po Barci, "Milan veci klub bla bla bla" isto dijete malo koje se sveti kad mu otmu igracku....tako je to kad si papak od covjeka i guzicom zatvaraš sebi vrata kluba koji te toliko cijenio da te je platio 70 miliona....Ronadinho i Eto i dan danas u superlativima pricaju o Barci iako danas nose dresove drugih klubova.
eto prica afirmativno o barsi istina je, al su ga njeni navijaci izvizdali na nou kampu u polufinalu lige pravaka :shock:
tad sam skontao da su debili pravi
LSD

#3613 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

leo karan wrote:
LSD wrote:Evo Zlatan vec poceo pljuvati po Barci, "Milan veci klub bla bla bla" isto dijete malo koje se sveti kad mu otmu igracku....tako je to kad si papak od covjeka i guzicom zatvaraš sebi vrata kluba koji te toliko cijenio da te je platio 70 miliona....Ronadinho i Eto i dan danas u superlativima pricaju o Barci iako danas nose dresove drugih klubova.
eto prica afirmativno o barsi istina je, al su ga njeni navijaci izvizdali na nou kampu u polufinalu lige pravaka :shock:
Ne pricamo o navijacima, navijaci su posebna prica.... vec o igracima/profesionalcima i njihovim stavovima.
Klub ga plati 70 miliona, da bi on sutra pljuvao po njemu....to je licemjerno.
Bušman

#3614 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

leo karan wrote:
Sad protiv Intera? Nesto se ne sjecam toga :D

Po broju titula i kvaliteti natjecanja Milan je daleko najbolji. Real je prvih sest titula LP/KP osvajao nakon 4 runde. Milan je samo prve dvije. Ne umanjujem uspjeh, ali reci da je osvojiti 5 titula u Kupu prvaka i 5 titula u Ligi prvaka je glupost.
mrtva kokoš

#3615 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

kako smo zavrsili tako i pocinjemo...
0:1 messi 2" :-D

http://atdhe.net/23310/watch-racing-san ... -barcelona
Gde si sad cica maco

#3616 Re: FC Barcelona

Post by Gde si sad cica maco »

i ćelo penal odbrani!
mrtva kokoš

#3617 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Gde si sad cica maco wrote:i ćelo penal odbrani!
zato je tu iniesta da kazni 0:2 :-D :-D
Cules

#3618 Re: FC Barcelona

Post by Cules »

Dobro prvo poluvrijeme,mada moze puno bolje.Ima dosta prostora nazad kod njih,to treba iskoristiti sada i zavrsiti posao lagano.Volio bih da u drugoom poluvremenu udje Pedro umjesto Keite,on ide naprijed,a Iniesta da se vrati na svoju prirodnu poziciju.

Ponisten gol Villi,opravdano,ali strasna lopte Xavia,majstor.I svaka cast Valdesu za skinut penal.
Cules

#3619 Re: FC Barcelona

Post by Cules »

Dobro odigrano sto se tice Barce,mada moze i dosta bolje,ali lagano.Messi opet majstorski postize pogodak,rijeci su suvisne.Villa postigao prvi gol u dresu Barce,zvanicni,sto me jako raduje,a i dobro je odigrao s obzirom da mu je tek prva utakmica.Iniestin gol nisam vidio,malo me stream zaebavao.

Sasvim zadovoljavajuce,3 boda osvojena,idemo dalje 8-)
Cules

#3620 Re: FC Barcelona

Post by Cules »

Mascherano je potpisao danas ugovor na 4 godine i predstavljen je navijacima :

Image

Image

Image
van Basten

#3621 Re: FC Barcelona

Post by van Basten »

eto, neka budem prvi koji će reći - mislim da je ovaj transfer promašaj. Masceranov pit bull fudbal meni nikako ne odgovara profilu Barcelone. Stilom igre me podsjeća na van Bomela, a znamo kako se isti proveo u Barci
leo karan

#3622 Re: FC Barcelona

Post by leo karan »

Cules wrote:Mascherano je potpisao danas ugovor na 4 godine i predstavljen je navijacima :

Image
mogao se makar osisati
Cules

#3623 Re: FC Barcelona

Post by Cules »

Hoce da pusti kosu :D

Iako nisam bio za to da on dodje,jer je bilo i boljih rjesenja,ipak mi je na kraju drago sto je dosao.Jako tanka sredina,sto se tice broja igraca,naravno i falio tu jos jedan igrac.Nisam bio za njega jer smatram da ce se tesko uklopiti u Barcu,ali bolje da je i on dosao nego da je ostalo na ovome.Sad je tu,a nadam se da ce me demantovati.

Mascherano je dobar jako u defanzivi,moze puno pomoci.Iako Barca prakticki svaku tekmu i ne treba takvog igraca jer uglavnom napada,ipak ima i onih jacih utakmica u kojim je on potreban.
Point.

#3624 Re: FC Barcelona

Post by Point. »

Ovi sto osipaju i drvlje i kamenje po Ibri i menadzeru mu, jeste li sigurni da ni Pep nije andjeo u cijeloj ovoj prici? Koliko god Ibra bio vaki-naki, ipak mislim da nije sam zajebo stvar i da ima tu nesto u vezi onog hobita Messija? Drugo, Ibra veli da je Pep sa njim pricao samo dva puta u zadnjih sest mjeseci, mislim kakvo je to ponasanje jednog trenera? Isto dijete. Pravi trener bi to davno rijesio, jos sa igracem doveden za 70 miliona eura.
Guardiola mi sve vise lici na luksuznu kuravu sto spava za 70 miliona a poslije jo krivo sto joj je uslo. Mozda banalno i hajvansko poredjenje, al mi frajer nimalo nije jasan. Barca je u minusu oko 50 miliona eura zbog toga sto se veliki filozof Pep zaletio ko dijete u obdanistu, tog vruceg ljeta 2009 godine.
belafonte

#3625 Re: FC Barcelona

Post by belafonte »

Image

Jel i ovog Sarkozy deportovo :?:
Post Reply