Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Kako Sacira, mali, sta ti mislis hoce li Mas uspjeti premuntati Rajoya, ma nemoj, necemo o Cameronu i Merkelici, neka..."
Fudbal nisu ni spomenuli garant
Dok je bio "samac" imau je stan u ulici Aribau , gore na vrhu. Sad kao porodican covjek otisao je u Castelldefels. Tamo gdje ti kazes je Cruyff
svi oni zive u castelldefels. imam prijatelja iz viladecans koji je bastovan. on im odrzava baste. messiju, ronaldinhu prije. fabregasu. vermaelen sad zivi u cescovoj kuci. radio sam projekat tamo jednom. znas kad. kad je voz pogazio one ljude. nije ovo bitno, ali eto, pade mi na pamet.
skenderija04 wrote:Castefa je izvor zivota Ronaldinha je kostao karjere
Svi su tamo, Gava, Viladecans.
tada sam i ja zivio u viladecans. uzasno mjesto. nista se ne desava. ali srecom, to je jos uvijek prva zona, pa se moze vozom do grada za pola sata. ma za bogatase je castel raj.
normalno da nece, kao sto nece ni uzeti reprezentaciju neku za voditi. premlad je za to. no, neke to ne sprecava da kalkuliraju i imputiraju guardioli svasta.
omar little wrote:bas me zanima sta suncica ima reci na ovo, ona ima teoriju vis-a-vis guardiole.
Sto bi se vracao kao trener. Kad moze kao predsjednik
pikac ce biti predsjednik.
mlad je pep. ima jos vremena. ko zna za 20 godina. ima tek 43 godine. ali u skoroj buducnosti sigurno nece.
na danasnji dan je prije dvije godine mesko (76) oborio peleov rekord od 75 golova.
U nastavku trenerske karijere moze jedino jos da preuzme ovu krsinu od MU i vrati je na put stare slave.
Dalje, ne vidim da mu je puno prostora ostalo, osim ako npr. ne podje ocaran Pjanjicem u Romu i tako to.
A i ne mora se bas ko djuturum pred penziju u upravu.
Uglavnom, moja teorija je da Pep nije prebolovao Barcu i da udara ceznju i kad tvrdi suprotno (zapravo bas tim) kako bi ostao na neki nacin vezan za istu.
Dok se u stvarnosti, ne vrati kao predsjednik u istu (Laportina uloga u teoriji se moze uglaviti u teoriju).