Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kory_galaktikos wrote:samo vi idite sretno vam bilo.....
hehhehhe
"Txiki Begiristain is one of the architects of a record-breaking team. He was the man who chose Frank Rijkaard, who produced a Champions League in Paris. The Dutchman was replaced by Pep Guardiola, who has added seven titles more."
Txiki: “The model is undebatable”
Ih,kad čika ćiki kaze nesto tako ima da bude
Što se barse tice jaca ekipa ljudi je nije vodila... 2 lige prvaka 4 domace titule i nakih ovih superkupova i kupova i ne brojim...
kory_galaktikos wrote:samo vi idite sretno vam bilo.....
hehhehhe
"Txiki Begiristain is one of the architects of a record-breaking team. He was the man who chose Frank Rijkaard, who produced a Champions League in Paris. The Dutchman was replaced by Pep Guardiola, who has added seven titles more."
Txiki: “The model is undebatable”
Ih,kad čika ćiki kaze nesto tako ima da bude
Što se barse tice jaca ekipa ljudi je nije vodila... 2 lige prvaka 4 domace titule i nakih ovih superkupova i kupova i ne brojim...
ajd neka vam...aferim vam bilo..uzivajte u tim savojim titulicama dok mozete hehehe....
al ne stranu na stalu barsa je ovih godina siloa klub al mislim da je vrijeme da se sve to vrati u madrid...
FC Barcelona has the unique distinction of winning the European Cup in one of the Club’s sports sections every season for the last 15 years.
Fifteen years of European success
Nemoj đaba,...nije samo fudbal...
dabogda madridisti jos koju godinicu cete sacekat...
kory_galaktikos wrote:dabogda madridisti jos koju godinicu cete sacekat...
mm necemo hehe nevjerujem...niste vi toliko nafakali hehe [/quote]
ko nije nafakali,ja u turbe prosle hefte ubaci markicu,a izleti cener,reko bog dao cenkasa fala mu
taKO i barsa,zakasljuca na ibri dodjose vila i cesc :
kory_galaktikos wrote:dabogda madridisti jos koju godinicu cete sacekat...
mm necemo hehe nevjerujem...niste vi toliko nafakali hehe
ko nije nafakali,ja u turbe prosle hefte ubaci markicu,a izleti cener,reko bog dao cenkasa fala mu
taKO i barsa,zakasljuca na ibri dodjose vila i cesc : [/quote]
ih dobar si ti....nego kad je cesc preso..nisam cuo nista
Mene zbog ovog sorca podsjecaju na one iz 2006. Valjda ce biti sretni Ova gostujuca garnitura podsjeca na one iz 90tih nekad kad su Kappa dresove nosili. Btw, radjeni su od recikliranih materijala. Eto malo ekoloskih dresova.
Bušman wrote:Kratki update. Danas, sutra i zauvijek, sa Barcom u srcu
Kao prvo da te demantiram. Video je montiran, mislim nije video nečiji tehnološki uradak, Mou je to zaista rekao, ali u smislu prevoditelja - prevodio je nečije riječi. Montaža se krije u tome što je onaj 'ko je rekao to prije njega izrezan, tako da izgleda kao da Mou to govori. I sad su ga svi na zub uzeli zbog toga
Kao drugo Barcelonini dresovi za sljedeću sezonu su lijepi, ali samo domaći. Gostujući NE (užas, zašto vraćanje na ružne 90te godine, takav nesklad), a golmanov - paaa Victor Valdes će u njemu ličiti na zebru. Općenito Nikeov dizajner je ove godine u potpunosti odvalio. Da samo vidite ManUtd-ove gostujuće dresove za sezonu koja nam slijedi - rukavi više podsjećaju na izvješće s burze nego na rukave nogometnog dresa.
ja.neron wrote:MAN UTD još nije predstavio svoje dresove za iduću sezonu termin predstavljanja je krajem juna
Neću da offtopičarim, ali evo ManUtd-ovih za sljedeću sezonu, mada bi valjalo o ovome na Manchesterovoj temi da nas moderatori ne kazne, a i nema smisla da kvarimo temu navijači Barce:
Mozda je do mene,mozda sam staromodan ,al ovo je stvaarno sve gore i gore...
Sve ruzniji dresovi generalno,zar ne znaju da je ljepota u jednostavnosti...