Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:100 miliona? Gdje je izasla ta cifra?
uzela sam 100 milijuna jer se vrti ta brojka od 75-80 milijuna funti, zvanicno normalno nista nema kad nije gotovo. kako god bude, nece sigurno prepoloviti cifru, bice skupo.
Vidjecemo. Na kraju, Barcelonu zanima zavrsni racun, kad se podvuce crta. Npr. Kupio si 200, prodao si 140, imao si 60 za kupovinu igraca, suma 0.
Vidjecemo. Na kraju, Barcelonu zanima zavrsni racun, kad se podvuce crta. Npr. Kupio si 200, prodao si 140, imao si 60 za kupovinu igraca, suma 0.[/quote]
Ma pusti tu logiku ako ces za 3 igraca dobiti 50 ak miliona a za jednog istrest 80 . Jest Suarez imao sjajnu sezonu ali da nas Liverpul ovoliko odere za covjeka koji nece moci igrati prije novembra i jos moras strahovat hocel koga zaganjat po terenu da testira snagu svoje vilice...sa tim ne mogu da se pomirim.
pa vjerovatno će pauzirati do januarskog roka ili ako u nekim ligama ima drugačiji prozor za free transfer...čini mi se da je kod engleza free transfer moguć do kraja oktobra ili novembra
Preko portparola Claudija Suslera, FIFA, priznaje da krovna kuca nema ovlasti da zabrani igracu treniranje, transfer i boravak na sportskim borilistima. Utakmice za sada ostaju.
Odlican. Gledao sam ga vise puta. Ljevak, igra manje vise na poziciji Inieste. Strasan osjecaj za zadnji pas. Vidjeces, decko je dragulj. Stavljena mu je klauzula od 12 miliona
skenderija04 wrote:
Odlican. Gledao sam ga vise puta. Ljevak, igra manje vise na poziciji Inieste. Strasan osjecaj za zadnji pas. Vidjeces, decko je dragulj. Stavljena mu je klauzula od 12 miliona
bas mi je drago. adama i deulofeu bi mogli dobiti dobrih minuta. ne mogu imati bolje uslove za napredak.
skenderija04 wrote:
bas mi je drago. adama i deulofeu bi mogli dobiti dobrih minuta. ne mogu imati bolje uslove za napredak.
Ovi su skontali da ne mogu vise parirati sa transferima, i odlucili su da potenciraju Barcu B na drugi nacin. Prakticno ce biti sto je sada Juvenil (juniori) A. Godinu dvije, posudba pa prvi tim. Sa 22 godine igrac manje vise formiran.Ovo do sada je bilo gubljenje vremena. Kao oni su treci u drugoj ligi a vidis da su tu sta ja znam,Sergi Gomez,Lomban i sl koji su vec napunili neke godine i sanse za napredak nisu velike.
sto da ne. messi je osvojio zlatnu loptu sa 22. tesko je ostati (predugo) motiviran u drugoj ligi. drago mi je za ovo sto si napisao. cini mi se kao odlicna promjena.
skenderija04 wrote:Ovi su skontali da ne mogu vise parirati sa transferima, i odlucili su da potenciraju Barcu B na drugi nacin. Prakticno ce biti sto je sada Juvenil (juniori) A. Godinu dvije, posudba pa prvi tim. Sa 22 godine igrac manje vise formiran.Ovo do sada je bilo gubljenje vremena. Kao oni su treci u drugoj ligi a vidis da su tu sta ja znam,Sergi Gomez,Lomban i sl koji su vec napunili neke godine i sanse za napredak nisu velike.
Ima da se kolje sa Alenom za poziciju. A pazi sad ovo:
- Barcelona are among the clubs (Milan, Liverpool) interested in Valenciennes (French 2nd division) right back Angelo Fulgini (17)
- Senegalese Diawandou Diagne (19) signed from Belgian 2nd division club, Eupen, for the B team as RB/CB