Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:ma vidili su i oni ko i mi , i bunili se,al Đaba nema Fajde...
rek'o im sudija: "eto sta znaaaam, nista ne znaaaam, a dje da znaaaam"
evo sudim u milanu gradu
sudim, grijesim, a i samo grijesim
ofsajd - faul, ofsajd - faul
ofsajd - faul, ofsajd - faul
eto sta znam, nista ne znam, a dje da znam...
aa jest barsa pokredana, da Bog sacuva
ja mislim da je i prvi gol intera neregularan jer je valdes omdah digao ruku cim ga je snijeder probusio
nema jako pucat (nema roke)
Djokej wrote:Dobra stvar je sto na Camp Nou nije moguce igrati zgusnutu odbranu jer onda ostaje dosta prostora za bekove. Imam osjecaj da ce Barsa furiozno startovati u revansu. Moraju dati bar jedan go u prvom poluvremenu.
camp nou i guzepe meaca su istih dimenzija.... 105 x 68 m....
Mozda su istih dimenzija, al kad Pep & co poprscu teren Nou Campa vodom, vidjeces kako ce se razvuci dimenzije terena za igrace Intera , mada opet mislim da se Inter zna braniti i da ce tesko im Barca 2 gola uvalit.
Sudija jeste dosta grijesio i moze se reci da je u par navrata ostetio Barcu,ali je takodje isto tako ostetio Inter.
Prva slika sve sama govori,dok se na drugoj vidi trenutak kada je Eto bez ikakvog fizickog kontakta uzeo Keiti loptu i sam krenuo prema golmanu ali ga je zaustavio pomocni sudija sviranjem nepostojeceg faula.
Sudjene je jednostavno bilo lose...
Fordas wrote:Najsmjesniji su mi ovi simpatizeri reala sto se javljaju slaveci poraz Barce i omalovazavajuci Barcine igrace i uspjeh koji su postigli u zadnjih nekoliko godina!? Pa ljudi moji a da se javite kad real jednog dana zaigra, ako Bog da bice valjda i to, u polufinalu? Ili kad jednom budete imali najboljeg igraca na svijetu? Ili da ne budemo pregrubi, da se javite kad uspijete Barci uzeti bod na svom terenu?
P.S. Inter ce dozivjeti debakl u Barceloni, ne sekiram se uopste za to
Koja si ti trolčina Hajd takvih ima na svakom forumu, al treba znati trolati sa stilom, ko ciki onako
Cuj mu price, ko sta slavi, cisto se komentarise o sinocnoj utakmici, ni jednog momenta nisam naveo da nesto slavim, a ni ostali nisu takvo nesto napisali.
Ili je ovo tvoja tema, pa se ne smije komentarisati? Nisam te poPozno, Laporta
Ontopic: Mislim da Barcelona moze proci Intera, bez obzira na ovaj rez, Interu prije svega ne odogvara Nou Camp kao stadion, a mogao bi i Mourinho napraviti gresku u taktici pa se samo braniti, i onda
Znaci negdje procitah,pa da ne oftopicim po drugim temam,ovdje cu:)
Nije razlika u dimenzjama terena,nego u broju gledalaca izmedju intera i barse,pa onda i to sto taj stadion predstavlja za barsu,dok interovci ga dijele sa milanovcima...
I da,kamp nou je neuporedivo ljepsi...
Barsa:teren:105 x 68 m
kapacitet: 98,787(najveci u europi trenutno).
U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera kakva Barca i navijaci...
KPNCTNJAH wrote:U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera kakva Barca i navijaci...
tctctctc,znaci dragi brate kale,de malo procitaj,stavio sam sa oficijelnih stranica obje ekipe dimenzije terena i kapacitet stadiona jer su neki govorili da ce prednsot barse biti veci teren,znaci iz ovih podataka se vidi da je teren istih dimenzija,ali da je vise stolica na kamp nou ,i ako ce nesto biti tas na barsinu stranu,onda je to publika...hv ala prijatno.blic.
p.s a i zar se nije neko zalio da su ga ometali iz publike lasserima,i to ja mislim bas na kamp nou?
KPNCTNJAH wrote:U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera kakva Barca i navijaci...
tctctctc,znaci dragi brate kale,de malo procitaj,stavio sam sa oficijelnih stranica obje ekipe dimenzije terena i kapacitet stadiona jer su neki govorili da ce prednsot barse biti veci teren,znaci iz ovih podataka se vidi da je teren istih dimenzija,ali da je vise stolica na kamp nou ,i ako ce nesto biti tas na barsinu stranu,onda je to publika...hv ala prijatno.blic.
p.s a i zar se nije neko zalio da su ga ometali iz publike lasserima,i to ja mislim bas na kamp nou?
Pa nisu to igraci iz nase premier ljige da im se noge odsjeku kada izadju pred nekoliko hiljada igraca vise..
Igrati na San Paolu,stadionu Napolia koji prima oko 50 hiljada gledalaca je gore nego igrati na dva Nou Campa.
ajte ba,imate svoju ligu i bavte se njom..
sta je,nema novih dealova do vikenda jel???
cije je prvenstvo ove godine,jestel se dogovorili,il ce opet neko da se baca s prozora
sumirprimus wrote:ajte ba,imate svoju ligu i bavte se njom..
sta je,nema novih dealova do vikenda jel???
cije je prvenstvo ove godine,jestel se dogovorili,il ce opet neko da se baca s prozora
koji je Đipsi ovaj smorinjo pardon smrdinjo,sto ti vise tih slicica zaljepis,vise ce da boli iduce heFte,a bolice....
pa poceo je karijeru na kamp nou bolan bolan,pa cigo dokazo sa celzijem koliko to cijeni...
Barca je ove sezona na Nou Campu izgubila samo 2 puta... Od Rubina u oktobru i od Sevilje u januaru ( Copa del rey).
Pred toga imaju i jednu neriješenu protiv Villareala, 2.januara u ligi. Sve ostala utakmice Barcelona je zabiljezila pobjede.