FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
adcor

#2951 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

sumirprimus wrote:ma vidili su i oni ko i mi , i bunili se,al Đaba nema Fajde...
rek'o im sudija: "eto sta znaaaam, nista ne znaaaam, a dje da znaaaam" :lol: :lol: :lol:

evo sudim u milanu gradu
sudim, grijesim, a i samo grijesim
ofsajd - faul, ofsajd - faul
ofsajd - faul, ofsajd - faul
eto sta znam, nista ne znam, a dje da znam...
leo karan

#2952 Re: FC Barcelona

Post by leo karan »

aa jest barsa pokredana, da Bog sacuva
ja mislim da je i prvi gol intera neregularan jer je valdes omdah digao ruku cim ga je snijeder probusio
nema jako pucat (nema roke)
adnan_hz

#2953 Re: FC Barcelona

Post by adnan_hz »

Djokej wrote:Dobra stvar je sto na Camp Nou nije moguce igrati zgusnutu odbranu jer onda ostaje dosta prostora za bekove. Imam osjecaj da ce Barsa furiozno startovati u revansu. Moraju dati bar jedan go u prvom poluvremenu.
camp nou i guzepe meaca su istih dimenzija.... 105 x 68 m....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2954 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Pa ovakav im je svaki treci u ligi, nishta cudno za njih
belafonte

#2955 Re: FC Barcelona

Post by belafonte »

Mozda su istih dimenzija, al kad Pep & co poprscu teren Nou Campa vodom, vidjeces kako ce se razvuci dimenzije terena za igrace Intera :mrgreen: , mada opet mislim da se Inter zna braniti i da ce tesko im Barca 2 gola uvalit.
vruce pivo

#2956 Re: FC Barcelona

Post by vruce pivo »

Sudija jeste dosta grijesio i moze se reci da je u par navrata ostetio Barcu,ali je takodje isto tako ostetio Inter.
Prva slika sve sama govori,dok se na drugoj vidi trenutak kada je Eto bez ikakvog fizickog kontakta uzeo Keiti loptu i sam krenuo prema golmanu ali ga je zaustavio pomocni sudija sviranjem nepostojeceg faula.
Sudjene je jednostavno bilo lose...

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#2957 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Fordas wrote:Najsmjesniji su mi ovi simpatizeri reala sto se javljaju slaveci poraz Barce i omalovazavajuci Barcine igrace i uspjeh koji su postigli u zadnjih nekoliko godina!? Pa ljudi moji a da se javite kad real jednog dana zaigra, ako Bog da bice valjda i to, u polufinalu? Ili kad jednom budete imali najboljeg igraca na svijetu? Ili da ne budemo pregrubi, da se javite kad uspijete Barci uzeti bod na svom terenu? :wink:

P.S. Inter ce dozivjeti debakl u Barceloni, ne sekiram se uopste za to
:lol: Koja si ti trolčina :-) Hajd takvih ima na svakom forumu, al treba znati trolati sa stilom, ko ciki onako ;-)
Cuj mu price, ko sta slavi, cisto se komentarise o sinocnoj utakmici, ni jednog momenta nisam naveo da nesto slavim, a ni ostali nisu takvo nesto napisali. :-)
Ili je ovo tvoja tema, pa se ne smije komentarisati? Nisam te poPozno, Laporta :mrgreen:
Ontopic: Mislim da Barcelona moze proci Intera, bez obzira na ovaj rez, Interu prije svega ne odogvara Nou Camp kao stadion, a mogao bi i Mourinho napraviti gresku u taktici pa se samo braniti, i onda :skoljka:
sumirprimus

#2958 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Znaci negdje procitah,pa da ne oftopicim po drugim temam,ovdje cu:)
Nije razlika u dimenzjama terena,nego u broju gledalaca izmedju intera i barse,pa onda i to sto taj stadion predstavlja za barsu,dok interovci ga dijele sa milanovcima...
I da,kamp nou je neuporedivo ljepsi... 8-)

Barsa:teren:105 x 68 m
kapacitet: 98,787(najveci u europi trenutno).

Inter
kapacitet oko 80,000
teren:105 x 68 m
KPNCTNJAH

#2959 Re: FC Barcelona

Post by KPNCTNJAH »

U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera :lol: kakva Barca i navijaci...
sumirprimus

#2960 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

KPNCTNJAH wrote:U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera :lol: kakva Barca i navijaci...
tctctctc,znaci dragi brate kale,de malo procitaj,stavio sam sa oficijelnih stranica obje ekipe dimenzije terena i kapacitet stadiona jer su neki govorili da ce prednsot barse biti veci teren,znaci iz ovih podataka se vidi da je teren istih dimenzija,ali da je vise stolica na kamp nou ,i ako ce nesto biti tas na barsinu stranu,onda je to publika...hv ala prijatno.blic.

p.s a i zar se nije neko zalio da su ga ometali iz publike lasserima,i to ja mislim bas na kamp nou? :D
ultima_palabra

#2961 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Image
sumirprimus

#2962 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ma ja ba gejnaldo,znam daj neki maneken :D
bogme dobro mu ide ufati onu kim.k respect :skoljka:
ultima_palabra

#2963 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:ma ja ba gejnaldo,znam daj neki maneken :D
Ma bježi ba, prvo Paris pa ona, hoće neku bolešćuru da fasuje :run:
nAN3

#2964 Re: FC Barcelona

Post by nAN3 »

pojasnio neke stvari , tisina molim lijepo.
Image
sumirprimus

#2965 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
sumirprimus wrote:ma ja ba gejnaldo,znam daj neki maneken :D
Ma bježi ba, prvo Paris pa ona, hoće neku bolešćuru da fasuje :run:
al najbolja mu je ona bivsa portugalka,spanjolka sta je vec :skoljka: :offtopic: :D
sumirprimus

#2966 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

nAN3 wrote:pojasnio neke stvari , tisina molim lijepo.
Image
e nek si nam se hadžija nagovorio, bravo majstore,moze ti i bolje,garant... :evil:
vruce pivo

#2967 Re: FC Barcelona

Post by vruce pivo »

sumirprimus wrote:
KPNCTNJAH wrote:U pravu si, kapacitet stadiona ce odigrati bitnu ulogu... zamisli samo preko 90k bliceva koji ce definitivno zbuniti igrace Intera :lol: kakva Barca i navijaci...
tctctctc,znaci dragi brate kale,de malo procitaj,stavio sam sa oficijelnih stranica obje ekipe dimenzije terena i kapacitet stadiona jer su neki govorili da ce prednsot barse biti veci teren,znaci iz ovih podataka se vidi da je teren istih dimenzija,ali da je vise stolica na kamp nou ,i ako ce nesto biti tas na barsinu stranu,onda je to publika...hv ala prijatno.blic.

p.s a i zar se nije neko zalio da su ga ometali iz publike lasserima,i to ja mislim bas na kamp nou? :D
Pa nisu to igraci iz nase premier ljige da im se noge odsjeku kada izadju pred nekoliko hiljada igraca vise..
Igrati na San Paolu,stadionu Napolia koji prima oko 50 hiljada gledalaca je gore nego igrati na dva Nou Campa.
nAN3

#2968 Re: FC Barcelona

Post by nAN3 »

sumirprimus wrote:
nAN3 wrote:pojasnio neke stvari , tisina molim lijepo.
Image
e nek si nam se hadžija nagovorio, bravo majstore,moze ti i bolje,garant... :evil:
Miran.
sumirprimus

#2969 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ajte ba,imate svoju ligu i bavte se njom..
sta je,nema novih dealova do vikenda jel???
cije je prvenstvo ove godine,jestel se dogovorili,il ce opet neko da se baca s prozora :evil:
nAN3

#2970 Re: FC Barcelona

Post by nAN3 »

sumirprimus wrote:ajte ba,imate svoju ligu i bavte se njom..
sta je,nema novih dealova do vikenda jel???
cije je prvenstvo ove godine,jestel se dogovorili,il ce opet neko da se baca s prozora :evil:
Image
sumirprimus

#2971 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

koji je Đipsi ovaj smorinjo pardon smrdinjo,sto ti vise tih slicica zaljepis,vise ce da boli iduce heFte,a bolice.... :evil:
pa poceo je karijeru na kamp nou bolan bolan,pa cigo dokazo sa celzijem koliko to cijeni...
burek_in_space

#2972 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

@sumirprimus, smanji malo dozhivljaje...

@ultima_palabra i @Fordash, iskreno se nadam da necete "ratovati" i na ovoj temi na taj nachin...
Djokej

#2973 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Barca je ove sezona na Nou Campu izgubila samo 2 puta... Od Rubina u oktobru i od Sevilje u januaru ( Copa del rey).
Pred toga imaju i jednu neriješenu protiv Villareala, 2.januara u ligi. Sve ostala utakmice Barcelona je zabiljezila pobjede.
krusty

#2974 Re: FC Barcelona

Post by krusty »

ne mogu da vjerujem da svi misle da ce Barca proci dalje zato sto ce se Inter zatvorit u revansu :lol: :lol: :lol:

Mourinho da je tako ofiran i naivan ne bi bio to sto jeste

ma da upravu ste, zatvorit ce se Inter, isto ko sto se i protiv Chelsea zatvorio u Londonu :lol: :lol: :lol:
Djokej

#2975 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

krusty wrote:ne mogu da vjerujem da svi misle da ce Barca proci dalje zato sto ce se Inter zatvorit u revansu :lol: :lol: :lol:

Mourinho da je tako ofiran i naivan ne bi bio to sto jeste

ma da upravu ste, zatvorit ce se Inter, isto ko sto se i protiv Chelsea zatvorio u Londonu :lol: :lol: :lol:
Mislim da Inter nije kadar pobjediti Barselonu njihovim stilom igre. To vazi za vecinu ekipa, trenutno..
Post Reply