FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#28451 Re: FC Barcelona
Valencia, Sociedad, Sevilla... svi drastično oštećeni u zadnjih 7 dana.
- omega369
#28452 Re: FC Barcelona
svejedno, barca trpa li trpa. onaj promasaj seville je prelomio tekmu definitivno
- skenderija04
#28453 Re: FC Barcelona
Atletico ? Juce niko nije postavljao slike Giovannievog ofsajda . Polako drug, tu ste gdje ste sada zato sto se nije svirao penal Betisu , Granadi, bruka u Elcheu....ultima_palabra wrote:Valencia, Sociedad, Sevilla... svi drastično oštećeni u zadnjih 7 dana.
Igra se ova sezona duze od sedam dana
- Charuga
- Globalni moderator
#28454 Re: FC Barcelona
Nek si mu rekao, nema sta drugo pisati pa se uhvatio Barse ... 
- skenderija04
#28455 Re: FC Barcelona
Charuga wrote:Nek si mu rekao, nema sta drugo pisati pa se uhvatio Barse ...
- ultima_palabra
#28456 Re: FC Barcelona
Čemu nervoza... jesam li išta pogrešno rekao? Da je obrnuta situacija, bila bi priča o zavjeri koja se proteže do Aznara ili Rajoya, asi gana Madrid itd itd 
-
LSD
#28457 Re: FC Barcelona
a ne pominje se penal nad Messijem (povlacenje od strane Fazia), to ništa
...samo kukanje i moralna katarza kad se napravi neki previd u korist Barce
Inace, nema progresa u formi i igri...ekipa Barce i dalje mrljavi i mori samu sebe.
Inace, nema progresa u formi i igri...ekipa Barce i dalje mrljavi i mori samu sebe.
- skenderija04
#28458 Re: FC Barcelona
Asi asi gana el madrid je usklik naroda diljem Spanije. Niti jednom drugom klubu ne uzvikuju nista slicnoultima_palabra wrote:Čemu nervoza... jesam li išta pogrešno rekao? Da je obrnuta situacija, bila bi priča o zavjeri koja se proteže do Aznara ili Rajoya, asi gana Madrid itd itd
@Ultima, o zavjerama zadnjih godina pricaju samo jedni.
Ovoga sto je rekao o Aznaru jos niko nije tuzio iako je energicno zaprijeceno da ce ici na sud.
Nervozan sam zbog igre. Jebo 4 gola, jedan iz prekida iz ofsajda i to ledjima i tri na kontru. Iniesta igra beka... Jebes ovakve pobjede.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28459 Re: FC Barcelona
ultima hejteruultima_palabra wrote:Čemu nervoza... jesam li išta pogrešno rekao? Da je obrnuta situacija, bila bi priča o zavjeri koja se proteže do Aznara ili Rajoya, asi gana Madrid itd itd
Ne kvari idilu.
- drugtito2011
#28460 Re: FC Barcelona
Martino je zaista majstor svog zanata. Napravio je nešto što je mislim nezapamćeno od kada se igra fudbal.
Od svih igrača koliko ima na raspolaganju NIJEDAN NIJE U FORMI, dok su kod GOSPODINA GUARDIOLE SVI BILI U FORMI.
Ne računajući Mesijevu povredu kao opradanje za lošu formu, ostali su KRIZA. Jedini izuzetak je Valdes.
Ovo ni prevodilac ne bi uspio napraviti.
Od svih igrača koliko ima na raspolaganju NIJEDAN NIJE U FORMI, dok su kod GOSPODINA GUARDIOLE SVI BILI U FORMI.
Ne računajući Mesijevu povredu kao opradanje za lošu formu, ostali su KRIZA. Jedini izuzetak je Valdes.
- skenderija04
#28461 Re: FC Barcelona
Martino kakav je takav je. Ipak, sada svi pricamo kako je lose i kako nisu u formi (ja prvi). Prije dvije godine, sa Guardiolom u ovo doba godine (februar) Barcelona je zaostajala 10 (deset ) bodova za Madridom ali tada niko nije pricao ni blizu kao sada.drugtito2011 wrote:Martino je zaista majstor svog zanata. Napravio je nešto što je mislim nezapamćeno od kada se igra fudbal.
Ja mislim ako napustis nesto sto te dovelo tu gdje si, prije ili kasnije odvalices u zid. Moze se pobjedjivati ( kao danas) cak se nekada moze i nesto osvojiti ali na duzi period si mrtav.
-
LSD
#28462 Re: FC Barcelona
Šta ocekuješ od vatrogasca i trenera bez autoriteta, koji služi samo da pravi izmjene.drugtito2011 wrote:Martino je zaista majstor svog zanata. Napravio je nešto što je mislim nezapamćeno od kada se igra fudbal.
Ima par igraca u nekoj formi i koji mogu trcati (Pedro, Fabregas, Montoya i Bartra)...ostatak igrackog kadra (njih 15-tak ukljucujuci i glavnog Messija) je u potpunosti van forme...a neki igraci - i van discipline.
- ultima_palabra
#28463 Re: FC Barcelona
I još košarka kao šlag na tortuskenderija04 wrote:Asi asi gana el madrid je usklik naroda diljem Spanije. Niti jednom drugom klubu ne uzvikuju nista slicnoultima_palabra wrote:Čemu nervoza... jesam li išta pogrešno rekao? Da je obrnuta situacija, bila bi priča o zavjeri koja se proteže do Aznara ili Rajoya, asi gana Madrid itd itd![]()
@Ultima, o zavjerama zadnjih godina pricaju samo jedni.
Ovoga sto je rekao o Aznaru jos niko nije tuzio iako je energicno zaprijeceno da ce ici na sud.![]()
Nervozan sam zbog igre. Jebo 4 gola, jedan iz prekida iz ofsajda i to ledjima i tri na kontru. Iniesta igra beka... Jebes ovakve pobjede.
-
Madrid
#28464 Re: FC Barcelona
Meni je cudno kako igraci Barcelone lahko gube duele, kod one sanse Rakitica u prvom poluvremenu Pique ispred igraca Seville podobro, lik ga stize i izbaci kao kakvu picqu 
-
Adoxxx
#28465 Re: FC Barcelona
Madrid wrote:Meni je cudno kako igraci Barcelone lahko gube duele, kod one sanse Rakitica u prvom poluvremenu Pique ispred igraca Seville podobro, lik ga stize i izbaci kao kakvu picqu
kakav ba Pique, tacno me strah kad mu dodaju loptu
- drugtito2011
#28466 Re: FC Barcelona
Pa i kad je bilo tih 10 bodova zaostatka, ekipa je ličila na nešto. Evo od septmebra čekam da ovo ima glavu i rep, ali osim nekoliko bljeskova ništa. ČIsta NULA: Sve je nekako na mišiće (ili na guzove). Nema konstatnosti u igri. Nikad neznaš šta nosi sljedeća utakmica. Messi, izgubljen slučaj na terenu. Jbg ako on zna gdje mu je mjesto. Ali eto povreda, odsustvo, strah od nove povrede (možda) pa je malo oprezniji.skenderija04 wrote:Martino kakav je takav je. Ipak, sada svi pricamo kako je lose i kako nisu u formi (ja prvi). Prije dvije godine, sa Guardiolom u ovo doba godine (februar) Barcelona je zaostajala 10 (deset ) bodova za Madridom ali tada niko nije pricao ni blizu kao sada.drugtito2011 wrote:Martino je zaista majstor svog zanata. Napravio je nešto što je mislim nezapamćeno od kada se igra fudbal.
Ja mislim ako napustis nesto sto te dovelo tu gdje si, prije ili kasnije odvalices u zid. Moze se pobjedjivati ( kao danas) cak se nekada moze i nesto osvojiti ali na duzi period si mrtav.
Ali kako je TM uspio Iniestu i Busquetsa dovesti o ovakvo stanje. Ovaj drugi je protiv Valencije izbugio više lopti nego za cijelu prošlu sezonu.
Jbg, popizdio sam gledajući ovo večeras. Sreća pa ovi iz Seville nisu znali ili nisu imali sreće, ali Barca je bila spremna za petardu.
-
LSD
#28467 Re: FC Barcelona
Ma prava prica je da Barci treba remont i to je sva mudrost...ja to pišem dvije godine....ovdje ni 20 Guardiola ne može pomoci
da se ne lažemo....nece niko da trci i grize, Messi vazda u laganoj šetnji, boli ih q za sve....discpiplina, zalaganje i timska igra 0 poena, na to sve dodaj trenera koji im ne smije pisnuti i dobijaš ove splacine i sline od igre....bezveze se samo pljuje po odbrani i izvlace neki krivci, a to nije prava prica
....i nema te sile koja ih može natjerati da trce i da se zalažu kao nekad
Martino je tu samo zavaljen
covjek radi što može u datoj situaciji, neke kontre fura i tako...i ovo je uspjeh za Barcu što je nekako na prvom mjestu.
Last edited by LSD on 09/02/2014 23:46, edited 2 times in total.
- skenderija04
#28468 Re: FC Barcelona
Kosarka je bila potpuno suprotan osjecaj. Ocekivao sam debakl a zavrsi kako zavrsi. Nema veze. igrali su dobro.
U fudbalu sam ocekivao bolju igru i vidim da nema nista od ove godine. Razocarenje
- R9..
#28469 Re: FC Barcelona
Ja mislim da ce barcina igra ici na bolje u martu i aprilu a realova ce bit josh losija nego sad....skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
Kosarka je bila potpuno suprotan osjecaj. Ocekivao sam debakl a zavrsi kako zavrsi. Nema veze. igrali su dobro.
U fudbalu sam ocekivao bolju igru i vidim da nema nista od ove godine. Razocarenje
nadam se da grijesim....
-
Madrid
#28470 Re: FC Barcelona
Pa Real ne igra trenutno lose, jedino u Bilbau su zakazali...R9.. wrote:Ja mislim da ce barcina igra ici na bolje u martu i aprilu a realova ce bit josh losija nego sad....skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
nadam se da grijesim....
Bez Ronalda smo glatko uzeli Villarreal, jesu dali 2 gola, ali pobjeda nije dosla u pitanje ni u jednom trenutku.
Prava kvaliteta i Reala i Barcelone ce se vidjeti u lp, tu nema vadione da igraci nisu motivisani i slicno
- R9..
#28471 Re: FC Barcelona
Mene brine onih realovih par utakmica sa po 1:0Madrid wrote:Pa Real ne igra trenutno lose, jedino u Bilbau su zakazali...R9.. wrote:Ja mislim da ce barcina igra ici na bolje u martu i aprilu a realova ce bit josh losija nego sad....skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
nadam se da grijesim....
Bez Ronalda smo glatko uzeli Villarreal, jesu dali 2 gola, ali pobjeda nije dosla u pitanje ni u jednom trenutku.
Prava kvaliteta i Reala i Barcelone ce se vidjeti u lp, tu nema vadione da igraci nisu motivisani i slicno
- skenderija04
#28472 Re: FC Barcelona
Ja vidim da je Maridova putanja uzlazna a dinamika pozitivna. Barcelona obratno. Moze li se to promijeniti? Tesko. Mislim da se igraci Barcelone cuvaju za "specijalne trenutke" ali nisu u situaciji da mogu bas kad hoce,R9.. wrote:Ja mislim da ce barcina igra ici na bolje u martu i aprilu a realova ce bit josh losija nego sad....skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
nadam se da grijesim....
- ultima_palabra
#28473 Re: FC Barcelona
Ma Barcelona ima ogroman individualni kvalitet i rutinu... koja to ekipa može odigrati loše i uvaliti 4 komada na teškom gostovanju?skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
Za LP im neće biti dovoljno, ali za Primeru možda i bude...
-
Crvena Tifoza
#28474 Re: FC Barcelona
Loše danas dok nisu postigli prvi gol, ali ako ćemo pošteno govoriti teško je moglo išta atraktivno i pokazati u onom bazenu. Mislio sam da će sudija na poluvremenu prekinuti utakmicu zbog vremenskih uslova.
Messi se vratio golovima u ligi - onaj protiv Valencije iz penala nema istu težinu kao njegov prvi danas za vodstvo od 2:1.
Sve u svemu ovo kolo nije loše prošlo, čak šta više nego pozitivno, lideri podbacili i tri bobe Barçi u gostima.
Nego, niko ne spominje kakvu je utakmicu Rakitić imao danas. Bio je kao zvijer na terenu. Sad jel' to zbog motivacije jer igra protiv Barçe ili ne, ali imao je strašan nastup. Zar nije bilo nekakvih naslova od neki dan iz trač-novina da bi mogao u Barçu na ljeto?
Messi se vratio golovima u ligi - onaj protiv Valencije iz penala nema istu težinu kao njegov prvi danas za vodstvo od 2:1.
Sve u svemu ovo kolo nije loše prošlo, čak šta više nego pozitivno, lideri podbacili i tri bobe Barçi u gostima.
Nego, niko ne spominje kakvu je utakmicu Rakitić imao danas. Bio je kao zvijer na terenu. Sad jel' to zbog motivacije jer igra protiv Barçe ili ne, ali imao je strašan nastup. Zar nije bilo nekakvih naslova od neki dan iz trač-novina da bi mogao u Barçu na ljeto?
- skenderija04
#28475 Re: FC Barcelona
Jeste ali Rakiticu i Diogu moze pobjeci lopta sa noge i da promase nevjerovatne sanse kao veceras ali Negredo i Dzeko nece promasiti. @Ultima, Barcelona je trebala gubiti 3-0 do 30-te minute. Nakon toga je sve splet sretnih okolnosti.ultima_palabra wrote:Ma Barcelona ima ogroman individualni kvalitet i rutinu... koja to ekipa može odigrati loše i uvaliti 4 komada na teškom gostovanju?skenderija04 wrote:![]()
![]()
![]()
Za LP im neće biti dovoljno, ali za Primeru možda i bude...
Ako ovako nastave, proci ce kao Arsenal juce. Problem je sto se Barcelona povukla da bi izbjegla toliki propuh ali dzaba, puse na sve strane
Tacno je da individualni kvalitet postoji i da moze rijesiti eventualno finale kupa. Za nesto vise, sada, 10. februara, nema stofa.