FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MIME

#2751 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

mislim da je i Murinjo dobio proljev večeras,nezna ni onkako da postavi mali Inter
MIME

#2752 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
King_Arthur

#2753 Re: FC Barcelona

Post by King_Arthur »

e jes lijepo bil gledati nemoc reala i magiju barcelone :) joj kad uhvatise vezat :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance:

Image
kory

#2754 Re: FC Barcelona

Post by kory »

za utakmicu zasad nemam sta rec jos sam vruc :( napios sam svoje misljenje na temi reala
kako sam dosad bio (tako se meni bar cini)korektan bicu i sada i evo cestitam svim navijacima barse na pobjedi...momci svaka cast :? :-?
Djokej

#2755 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Joj jes mi godra..Željo dobi a odma zatim i Barsa.. Jako sretan i zadovoljan..
addem

#2756 Re: FC Barcelona

Post by addem »

Barca pise historiju fudbala. Ljudi igraju najljepsi klupski fudbal ikad.
Last edited by addem on 11/04/2010 00:53, edited 1 time in total.
cikavelja

#2757 Re: FC Barcelona

Post by cikavelja »

Jebo plej stesn, ovi ljudi nisu normalni, k'o da igraju protiv Rudara iz Breze, Xavi i Messi, nevjerovatna kombinacija. Jos da im je Dzeko umjesto nosonje (citaj Zlatana), jebo me svako, Barsa moze ascare na SP sa svojim timom i ubiti ih sve, jedan po jedan tim.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2758 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Sreca po Real da nisu igrali Zlatan i Iniesta, sramotu bi zestoku dozivili. Misljenja sam da igraci Barce bash i nisu odigrali sa 100% snage, a i takvi lagano se obracunali sa onim ciganima
kurty

#2759 Re: FC Barcelona

Post by kurty »

cikavelja wrote:Jebo plej stesn, ovi ljudi nisu normalni, k'o da igraju protiv Rudara iz Breze, Xavi i Messi, nevjerovatna kombinacija. Jos da im je Dzeko umjesto nosonje (citaj Zlatana), jebo me svako, Barsa moze ascare na SP sa svojim timom i ubiti ih sve, jedan po jedan tim.

e hebo ga ti, sto bas Rudar iz Breze spomenu :x :x :x :lol: :lol: :lol:
Corola

#2760 Re: FC Barcelona

Post by Corola »

U Barceloni bi i Guso bio dobar golman. :D
Zmijuga loma

#2761 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Al ljudi moji kad pocnu heklati onim kratkim pasovima, pa ono je perverzija, moras djeci oci pokrivati. Ja ne vidim boljeg veznjaka na dunjajluku od Xavija.

Prije spavanja jos samo da izrazim gadjenje onim S. Ramosom, lik je totalni kasapin.
Admir_1984

#2762 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Zmijuga loma wrote:Al ljudi moji kad pocnu heklati onim kratkim pasovima, pa ono je perverzija, moras djeci oci pokrivati. Ja ne vidim boljeg veznjaka na dunjajluku od Xavija.

Prije spavanja jos samo da izrazim gadjenje onim S. Ramosom, lik je totalni kasapin.
Veceras nisu imali napadaca pa morali vracati cesto golmanu :(
ultima_palabra

#2763 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Zmijuga loma wrote:je spavanja jos samo da izrazim gadjenje onim S. Ramosom, lik je totalni kasapin.
:-) Za razliku od oličenja fair-playa Alvesa, Busquetsa, Puyola, Keite ili Piquea koji bi mogao biti i golman koliko igra rukama :roll:
Inače, svaka čast na pobjedi :thumbup:
jeza u ledja

#2764 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

najbolji tim sastavljen u zadnjih 20 godina :thumbup:

veceras je bila utakmica izmedju muskaraca i djece
Admir_1984

#2765 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Al koma je bila u prvom pol kada je Barca haman igrala sa 10 igraca. Onaj Alves visio po ofsajdu, lik bio izgubljen gore u napadu. U drugom pol mu valjda rekli da se malo povuce, a kasnije je bilo ok kada je ushao Iniesta, a on preshao na svoju poziciju
TOM SCHOLZ

#2766 Re: FC Barcelona

Post by TOM SCHOLZ »

Aferim Barca za još jednu radost protiv fudbalskih umišljenika i njihovih novčanika iz madrida.Svi navijači reala(a znam ih dosta i prilično su ograničeni)mogu jedino da se poklope :skoljka:
jeza u ledja

#2767 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

Admir_1984 wrote:Al koma je bila u prvom pol kada je Barca haman igrala sa 10 igraca. Onaj Alves visio po ofsajdu, lik bio izgubljen gore u napadu. U drugom pol mu valjda rekli da se malo povuce, a kasnije je bilo ok kada je ushao Iniesta, a on preshao na svoju poziciju
mislis maxwell?
Admir_1984

#2768 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

jeza u ledja wrote:
Admir_1984 wrote:Al koma je bila u prvom pol kada je Barca haman igrala sa 10 igraca. Onaj Alves visio po ofsajdu, lik bio izgubljen gore u napadu. U drugom pol mu valjda rekli da se malo povuce, a kasnije je bilo ok kada je ushao Iniesta, a on preshao na svoju poziciju
mislis maxwell?
Ma Alves, igrao je gore sa Messijem i Pedrom prvo pol. Onda je izasao Maxvel, a ushao Iniesta, a Alves se vratio na beka
jeza u ledja

#2769 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

ja koliko sam vidio iniesta je zamjenio maxwella na lijevoj strani, gdje ovaj obicno igra.

alves jeste igrao jako istureno, ali ispred njega je kako sam vidio obicno isao pedro, na desnoj strani. usput, fenomenalno je primio onu loptu kod drugog gola. :)
Rauber

#2770 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Sinoc je posebno lijepo bilo biti navijac Barcelone 8-) Kad je sudija odsvirao kraj, prvo sam okrenuo par brojeva koji cudom nisu bili nedostupni ( kao kod 2-6 :lol: ), malo sam Madridstima prisjeo na muku, poslije legnem i s osmjehom na licu zaspim 8-)
Inace velika pobjeda Guardiole, kada se rijesio Ronaldinha, Deca, dozvolio Eto'o odlazak, mnogi su se pitali sta taj covjek radi, jel dobar :) i sam sa bio takav, medjutim bez sumnje je strasan trener, kao sto Baho rece, veliki psiholog, sinoc ga je bila milina gledati kako ozbiljno sugerise igracima sta da rade, i onda na kraju im se nasmije kao "hajde znam da to mozes"
Bez obzira na carobnajaka i odlicne pojedince, Guardiola je po meni najzasluzniji za ovako mocnu Barcelonu, napravio je od njih jednu porodicu koja dise istim plucima, tu njihovu harmoniju jednostavno ne mozes da ne osjetis.
mrtva kokoš

#2771 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Rauber wrote:Sinoc je posebno lijepo bilo biti navijac Barcelone 8-) Kad je sudija odsvirao kraj, prvo sam okrenuo par brojeva koji cudom nisu bili nedostupni ( kao kod 2-6 :lol: ), malo sam Madridstima prisjeo na muku, poslije legnem i s osmjehom na licu zaspim 8-)
Inace velika pobjeda Guardiole, kada se rijesio Ronaldinha, Deca, dozvolio Eto'o odlazak, mnogi su se pitali sta taj covjek radi, jel dobar :) i sam sa bio takav, medjutim bez sumnje je strasan trener, kao sto Baho rece, veliki psiholog, sinoc ga je bila milina gledati kako ozbiljno sugerise igracima sta da rade, i onda na kraju im se nasmije kao "hajde znam da to mozes"
Bez obzira na carobnajaka i odlicne pojedince, Guardiola je po meni najzasluzniji za ovako mocnu Barcelonu, napravio je od njih jednu porodicu koja dise istim plucima, tu njihovu harmoniju jednostavno ne mozes da ne osjetis.
:thumbup:
samo se bojim zlatanovih izleta, dobar je on igrac i sve ali ne igra za tim...
cim mu nesto ne odg.(klupa) odmah putem svojih agenata salje poruke, i tako sl.
on je tu dosao da pravi uspjehe i da se digne na visine prvenstveno na individualnom planu,
i osjecam neku blagu zavist prema messi-u...
henry je katastrofa ove sezone bio, i ne sjecam se kad je kako treba odigrao utakmicu,
ali se vidi da radi za ekipu, uziva nakon svake pobjede isto kao da je igrao, ne libi se reci
da je messi najveci svih vremena, za razliku zlaje za kojeg kazem da je klasa igrac ali mi se ne svidja
njegova arogancija tipa ronalda i ok je dok barca pobjedjuje, ali se bojim cim bi malo kola krenula nizbrdo
da bi tek tada vidjeli njegovo pravo lice, nadam se da grijesim...
sinoc je bila milina odgledati onu prvenstveno takticku nadmoc, pa onda individualnu premoc sve i jednog igraca
i leci zadovoljan...
sve u svemu ima jos 7 kola, teskih gostovanja. nesto osjecam da bi real kao i prosle godine mogao da klekne i da napravi jos koji kiks pogotovo sl. kolo sto bi definitivno barcu ucvrstilo i ostavil na tronu do samom kraja...
Rauber

#2772 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Malo se i ja pribojavam Zlajinih izleta ali ne zbog Barcelone, jer vidi se da oni mogu i bez njega, imaju igru,zabijaju... ne osjeti se puno ( ako se uopste i osjeti ) njegovo neigranje.
Ali eto nebi volio zbog njega da napravi kakvu glupost jer je meni Zlaja drag, Ronaldo jeste arogantan, kao i Zlaja, ali je Ronaldo za mene jedan pedercic :) dok je Zlaja mangup, jalijas, odrastao u cetvrtima Malmo-a gdje ni policija ne zalazi ako bas ne mora :) Ja licno volim te prave mangupe koji znaju igrati, zanimljivo ih gledati, koliko sam se samo ismijao kad je Zlaja protiv Stutgarta onom jednom odmahnuo rukom u stilu " ma nisi ti dobar u glavi " :lol: Bas ono k'o na skolskom igralistu s rajom :)
Dobar je Zlaja, bit ce on jos bolji, a bit ce aBd i miran, jer zna da s Guardiolom nema zaebancije ;)
Last edited by Rauber on 11/04/2010 11:33, edited 2 times in total.
Fordas

#2773 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Kad sam ja rekao da Barca igra bolje bez zlatana ;-) Demoliranje sinoc bas onako po ukusu. Gledati nemocne igrace reala kako udaraju - neprocjenjivo :D
Ce-de-vi-ta

#2774 Re: FC Barcelona

Post by Ce-de-vi-ta »

Ovo je bila takticka pobjeda Guardiole, rutinerski 8-)
adcor

#2775 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Ne znam odakle od jednom tolika arogancija prema Zlatanu?!?
Ne igra za tim??? Salje poruke preko agenta??? Ovo mozes da vidis/cujes jedino ako citas Marcu.
Za razliku od Henrya, Ibra je rijesio nekoliko bitnih meceva. A Titiju koji ove sezone skoro pa ne igra, ne preostaje nista drugo sem da slavi svaku pobjedu. Toliko je timski igrac, da se us**o pred Arsenalovim navijacima...

Image
Image

I jedan za kraj :lol:
Image
Post Reply