FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#2551 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:Mislim da je dvojac Marquez - Millito za 30% losiji od dvojca Puyol - Pique.
Baš si velikodušan :-D Mislim da je to malo više...
Pa dobro 5% gore dole, nemoj da si sitnicav .. :mrgreen:
plemba

#2552 Re: FC Barcelona

Post by plemba »

sve cekam da se razbudite pa da procitam pokoji komentar.

malo gorak okus nakon 0:2 zavrsi 2:2 ali ni to nije lose. remi i dva gola postignuta u gostima su odlican kredit za drugu utakmicu. ako ne mozemo pobijediti arsenal na svome terenu pred koju stotinu hiljada gledalaca :D onda ne mozemo nista ocekivati od odbrane. a kako su stvari krenule, nekako mi se smjesi repriza finala iz prosle sezone :D
sumirprimus

#2553 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

bato99 wrote:
Plavih_11 wrote:Nije lose ali se covjek razocara poslije vodstva od 0:2. Barcelona je, bez uvrede nekom, sama sebe zeznula sinoc. Skupo ih je kostalo sijaset promasenih zicera u prvom poluvremenu a onda i neka vrsta povlacenja i prepustanja sredine Arsenalu nakon drugog postignutog gola.
U uzvratu nece biti nimalo lako posebno sto ce faliti odbrambeni dvojac Puyol-Pique ali sta je tu je. Pozitivna stvar je sto ni u Arsenalu nece igrati Fabregas a i Messi ne moze odigrati dvije lose utakmice.
Iniesta je pino falio sinoć..natrpaće ih barsa na nou campu,imaju oni marqeza da zamijeni pujola
markez mi je jos najlosiji ove sezone... :-)
nadam se,da zadnja linija nece moc propustit,koliko ce prednja linija nadolmit 8-)
ultima_palabra

#2554 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ja mislim da je fol da uvijek igra jedan stoper koji zna lopte - Pique, Marquez i jedan koji lomi - Puyol, Milito. Nisam tog Čigija puno gledao, ali mislim da su kontali da i on zna igrati :-D
adcor

#2555 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:Mislim da je dvojac Marquez - Millito za 30% losiji od dvojca Puyol - Pique.
Baš si velikodušan :-D Mislim da je to malo više...
Pa dobro 5% gore dole, nemoj da si sitnicav .. :mrgreen:
ne bi me cudilo da jeff zaigra na poziciji LB. nije bio toliko los protiv atletika (na desnoj), a trebace neko brz za wolcotta. ili jednostavno da se ne igra 4-3-3...

----------------VV--------------
Dani-Milito-Yaya-Jeff/Max/Eric
--Iniesta-----Busy-----Xavi
---Messi-----Ibra-----Pedro

--------------VV--------------
Dani-Milito-Yaya-Max/Eric
--Iniesta----Xavi-----Jeff
-------------Messi
--------Ibra-----Pedro

???
plemba

#2556 Re: FC Barcelona

Post by plemba »

Italo wrote:
plemba wrote:sve cekam da se razbudite pa da procitam pokoji komentar.

malo gorak okus nakon 0:2 zavrsi 2:2 ali ni to nije lose. remi i dva gola postignuta u gostima su odlican kredit za drugu utakmicu. ako ne mozemo pobijediti arsenal na svome terenu pred koju stotinu hiljada gledalaca :D onda ne mozemo nista ocekivati od odbrane. a kako su stvari krenule, nekako mi se smjesi repriza finala iz prosle sezone :D
Cuj ne mozemo...ko vi? :lol: :lol: :lol: :lol:
zanzibar 8-)
udrch

#2557 Re: FC Barcelona

Post by udrch »

Samo da zamolim upravu Barselone da se slučajno ne bi odlučili na kupovinu Fabregasa sljedeće sezone..
Jebiga i ovo je previše, onda fudbal više ne bi bio zanimljiv..
sumirprimus

#2558 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

udrch wrote:Samo da zamolim upravu Barselone da se slučajno ne bi odlučili na kupovinu Fabregasa sljedeće sezone..
Neka njega u arsenalu,s kakvim apetitom zabi i ne treba dolazit :evil:
Ave, Nijaz!

#2559 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

sumirprimus wrote:
udrch wrote:Samo da zamolim upravu Barselone da se slučajno ne bi odlučili na kupovinu Fabregasa sljedeće sezone..
Normalno, Kapiten voli Arsenal i ne pada mu na pamet da se vrati u smijesnu Barcu.

Royal Arsenal!
sumirprimus

#2560 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Ave, Nijaz! wrote:
sumirprimus wrote:
Normalno, Kapiten voli Arsenal i ne pada mu na pamet da se vrati u smijesnu Barcu.

Royal Arsenal!
Jedino smijesno sinoc je igra arsenala :)
Drug moj,da ne bi busaka,bila bi musaka :evil:
emerik

#2561 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

adcor wrote:
Plavih_11 wrote: ----------------VV--------------
Dani-Milito-Yaya-Jeff/Max/Eric
--Iniesta-----Busy-----Xavi
---Messi-----Ibra-----Pedro

--------------VV--------------
Dani-Milito-Yaya-Max/Eric
--Iniesta----Xavi-----Jeff
-------------Messi
--------Ibra-----Pedro

???
Valdes
Alves - Marquez - Milito - Abidal
Xavi - Busquets - Iniesta
Messi - Ibrahimovic - Pedro

Ovo ce biti sastav... 100%.
Djokej

#2562 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Jedva cekam revanš, dobit ce po tamburi samo tako..
udrch

#2563 Re: FC Barcelona

Post by udrch »

Ave, Nijaz! wrote:
sumirprimus wrote:

Royal Arsenal!
Drag je meni Arsenal, nisam navijač Barse, ali brate duša njega boli što nije član najbolje ekipe na svijetu..pa ono je tim snova..lijepo ih gledati i kad ti se ne gleda utakmica..
Charuga
Globalni moderator

#2564 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Da je Arsenal boksač sudac bi već u prvim minutama prekinuo borbu

http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=93
Kumerle

#2565 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Neka se samo tjese ti po tim udruzenjima naravno da ce se utakmica pamtiti po jos jednom revolucionarnom povratku topnika u zadnjim minutama. Guardiola kaze da je njegova momcad odigrala najbolje otkada je on njihov trener i opet nisu pobjedili Arsenal, a sa druge strane Arsenal bio los ali se iz mrtvih vraca!
Djokej

#2566 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Kad igra protiv onakve Barse mora biti los.. Oni su za Barsu prosječna ekipa u svakom smislu..
Kumerle

#2567 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Djokej wrote:Kad igra protiv onakve Barse mora biti los.. Oni su za Barsu prosječna ekipa u svakom smislu..
Ispasce od prosjecne ekipe! Arsenal je bio los jer je cijeli vezni red bio ozlijedjen to je cak i limitirani Kristic primjetio, nego procitao sam to kako je Messi izludjivao Arsenal :lol: izludili su njega Clichy i Denilson koji su ga u potpunosti odsjekli!
Djokej

#2568 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

U fudbalu je sve moguće, to ne osporavam ali da je Barsa bolja ekipa to je evidnetno. To ne prihvatate jos samo vi zagriženi navijači Arsenala. Lojalnost se cijeni, ali covjek mora biti realan prije svega.
Last edited by Djokej on 01/04/2010 23:44, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#2569 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Kumerle wrote:Neka se samo tjese ti po tim udruzenjima naravno da ce se utakmica pamtiti po jos jednom revolucionarnom povratku topnika u zadnjim minutama. Guardiola kaze da je njegova momcad odigrala najbolje otkada je on njihov trener i opet nisu pobjedili Arsenal, a sa druge strane Arsenal bio los ali se iz mrtvih vraca!
Imas li nam negdje tu njegovu izjavu da procitamo? Jos nigdje to nisam ni cuo ni vidio! Jeli do mene ili do tebe?
Distortion

#2570 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Kakvih likova ima na ovom forumu pa ne mozes da vjerujes...

Svaka cast Arsenalu, drag mi je tim jer gaje isti fudbal kao i Barcelona i uvijek mi je bilo krivo kad su gubili supacki od Chelsea i Man Utda, ali su sinoc imali previse srece. Trebas bit jebeno sretan da u onakvom prvom poluvremenu ne primis gol. Barca je bila par klasa iznad, pokazala kako treba fudbal da se igra a koji kao Arsenal pokusava da igra medjutim kad imas istu ekipu na suprotnoj strani onda to ide puno teze.

Ono sto se desilo Realu na Bernabeu vrlo lako se moglo desiti i Arsenalu ali su englezi imali srece i tu je jedina razlika. Ako ono nije mocan fudbal, onda ja neznam sta je.

Bez obzira na hendikep u odbrani mislim da je Barcelona mnogo bolja ekipa a to su dokazali u Londonu. No ima naredna utakmica na Camp Nou i tu treba pokazat da su bolji.
Kumerle

#2571 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Ja mogu sad reci da je Barcelona imala srece da je Bendtner pogodio zicer glavom i da je Nasrijev sut u prvom poluvremenu 3-4 centimetra bio precizniji i da Bendtner nije bio prebrz kad mu je Nasri dodao loptu u kojoj je bio ispred praznog gola bio bi to debakl Barcelone!
Distortion

#2572 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

:D
:thumbup:

Ja ja, i da nije Buske pogrijesio kod prvog gola, i da se lopta kod drugog nije sretno odbila do bendtnera bla bla bla...
Charuga
Globalni moderator

#2573 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Kumerle wrote:Ja mogu sad reci da je Barcelona imala srece da je Bendtner pogodio zicer glavom i da je Nasrijev sut u prvom poluvremenu 3-4 centimetra bio precizniji i da Bendtner nije bio prebrz kad mu je Nasri dodao loptu u kojoj je bio ispred praznog gola bio bi to debakl Barcelone!
I da je Barcelona iskoristila sve one zicere koje su imali u prvih 15-20 minuta Arsenal bi tim zicerom Bendtnera i sutom Nasrija smanjio rezultat na 5:2 ... :mrgreen:
ultima_palabra

#2574 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to :D
Image
Charuga
Globalni moderator

#2575 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to :D
Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ... ;-)
Post Reply