hoce li neymar igrati na boldiranoj utakmici?505sCrtom wrote:lechia gdansk 30.7. 20:45Adoxxx wrote:Kad je sljedeca tekma? kad ce svi biti na okupu?
santos 2.8. 21:30
onda idu u aziju. tajland i malezija.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Adoxxx
#23976 Re: FC Barcelona
-
5 0 5
#23977 Re: FC Barcelona
e to niko ne moze znati. male su sanse. predpostavljaju da ce prvi put igrati protiv santosa. ta ce se utakmica igra na camp nou, protiv njegovog bivseg kluba... znas kako to ide.Adoxxx wrote: hoce li neymar igrati na boldiranoj utakmici?
- skenderija04
#23978 Re: FC Barcelona
Sutra ujutro trenira ekipa koja je juce igrala a ovi sto se prikljucuju idu na preglede. Posljepodne treniraju svi. U utorak igraju ovi sto su igrali ove prve dvije. Po ugovoru nije obavezno prisustvo svih igraca tako da ce grupa koja se prikljucila ostati u Barceloni sa Rourom i Rubijem. Gamper je prva tekma gdje ce svi biti za igru.505sCrtom wrote:e to niko ne moze znati. male su sanse. predpostavljaju da ce prvi put igrati protiv santosa. ta ce se utakmica igra na camp nou, protiv njegovog bivseg kluba... znas kako to ide.Adoxxx wrote: hoce li neymar igrati na boldiranoj utakmici?
- kisni indijanac
#23980 Re: FC Barcelona
Ponovo napušta Barcelonu: Cesc se vraća u Englesku?
Vezni igrač Barcelone Cesc Fabregas dogovorio je sve uslove sa Manchester Unitedom, te bi od naredne sezone 26-godišnji veznjak trebao nositi des Crvenih đavola tvrdi Daily Express.
Barcelona je već odbijala ponude Manchester Uniteda za Fabregasa, ali je njegov agent održao pregovore sa rukovodstvom Crvenih đavola, te je Fabregas navodno već blizu prelaska u redove Uniteda.
Iako je katalonski tim odbijao ponude Uniteda, navodi se kako bi ipak mogli prihvatiti ponudu od 30 miliona funti, jer je navodno Fabregas izrazio želju da se vrati u Premiership.
Fabregas je nosio dres Arsenala od 2003. do 2011. godine nakon čega se vratio u Barcelonu, gdje je postigao 29 golova u 96 utakmica.
Vezni igrač Barcelone Cesc Fabregas dogovorio je sve uslove sa Manchester Unitedom, te bi od naredne sezone 26-godišnji veznjak trebao nositi des Crvenih đavola tvrdi Daily Express.
Barcelona je već odbijala ponude Manchester Uniteda za Fabregasa, ali je njegov agent održao pregovore sa rukovodstvom Crvenih đavola, te je Fabregas navodno već blizu prelaska u redove Uniteda.
Iako je katalonski tim odbijao ponude Uniteda, navodi se kako bi ipak mogli prihvatiti ponudu od 30 miliona funti, jer je navodno Fabregas izrazio želju da se vrati u Premiership.
Fabregas je nosio dres Arsenala od 2003. do 2011. godine nakon čega se vratio u Barcelonu, gdje je postigao 29 golova u 96 utakmica.
- p206
#23981 Re: FC Barcelona
Baš kad je trebao postati prvotimac... al ne vjerujem dok ne ode...
ako ode zbog toga što misli da će više igrati, ne vidim logiku nikakvu... zbog trenera ne ide, jer je došao novi... jedino ako žena ne upravlja, onda je...
ako ode zbog toga što misli da će više igrati, ne vidim logiku nikakvu... zbog trenera ne ide, jer je došao novi... jedino ako žena ne upravlja, onda je...
-
5 0 5
#23982 Re: FC Barcelona
nema ni 10 dana kada su isto pisali o thiagu. samo su ime zamjenili. kako god, za koji dan ce cesc odrzati konferenciju za novinare, gdje bi trebao sve razjasniti.
- skenderija04
#23983 Re: FC Barcelona
Papucar
Dobaaaaaaaaar.
MD vec trazi kandidate za zamjenu Fabregasa.
http://www.mundodeportivo.com/20130728/ ... 72431.html
Sto se tice prodaje, Unitedu se moze izbiti 50+ miliona. Ako su pametni pokrice Neymara. Mogu slati ponude koliko hoce. Postoji klauzula i ako zele trgovinu neka posalju kakvog delegata. Nervozni su, Moyesu je prva sezona,Bale ide u Madrid .....platice koliko bude Barcelona trazila. Ja vjerujem Martinu da vec ima zamjenu u glavi ako ovaj odluci da ide ali vidjecemo.
Ja sve vise vjerujem da ima nesto u ovoj prici. Sljedece sedmice rasplet.
MD vec trazi kandidate za zamjenu Fabregasa.
http://www.mundodeportivo.com/20130728/ ... 72431.html
Sto se tice prodaje, Unitedu se moze izbiti 50+ miliona. Ako su pametni pokrice Neymara. Mogu slati ponude koliko hoce. Postoji klauzula i ako zele trgovinu neka posalju kakvog delegata. Nervozni su, Moyesu je prva sezona,Bale ide u Madrid .....platice koliko bude Barcelona trazila. Ja vjerujem Martinu da vec ima zamjenu u glavi ako ovaj odluci da ide ali vidjecemo.
Ja sve vise vjerujem da ima nesto u ovoj prici. Sljedece sedmice rasplet.
-
missko
#23984 Re: FC Barcelona
Pa jedina logika i jeste da ide zbog vece minutaze i SP a jos logicnije je da mu se plata udvostruci.p206 wrote:Baš kad je trebao postati prvotimac... al ne vjerujem dok ne ode...
- skenderija04
#23986 Re: FC Barcelona
Znam da je protivnik slab ali obecava
505 mozes li ovo fino postaviti Nesto nece
-
5 0 5
#23987 Re: FC Barcelona
izbrisi s iz httpsskenderija04 wrote:Znam da je protivnik slab ali obecava
- skenderija04
#23988 Re: FC Barcelona
hvala stari, nisam ovo znao 
- kisni indijanac
#23990 Re: FC Barcelona
ne znam, bojim se da ne budu improvizacije u veznom redu k'o na stoperu ako fabregas ode, iniesta, xavi, koji je rovit i roberto su ono što barceloni ostaje među kreativcima, cesc je univerzalac, ja bih ga zadržao po svaku cijenu, kad se sjetim samo one trakavice oko povratka sa arsenalom...e jedino ako je istina da je izrazio želju da konačno uzme englesku ligu i navodno da opet igra sa van persijem...ova trojica kojima špekulira mundo deportivo mi baš i nisu adekvatne zamjene....nekako jedva čekam cescovo izjašnjavanje....
- Better Man
#23991 Re: FC Barcelona
Fabregas nikad nije ni trebao doći u Barcelonu i to mu je najveća greška i karijeri. Zašto bi sjedio na klupi u Barceloni, kad može gdje hoće biti standardni prvotimac. Barcelona je inaće poznata kao tim koji će kupiti igrača samo da ga drugi ne kupe i ond držati na klupi. Već su imali slučaj sa Ibrahimovićem i da ne nabrajam druge. I da se zna nisu jedini klub koji to radi ima ih još.
- skenderija04
#23993 Re: FC Barcelona
Zasto? Uzeo je sve osim LS. Barcelona ne kupuje da ga drugi ne dovedu. Problem je sto Barcelona ne garantuje nikome osim Messiju i Iniesti da ce igrati. U tome je fol. Ja bih volio da ostane ali ako on zeli da ide, siroko polje kao i svima. Neka dodju iz Manchestera da se dogovore i neka ga vode. Najgore je kada si tamo gdje ne zelis da budes bez obzira na razlog.Better Man wrote:Fabregas nikad nije ni trebao doći u Barcelonu i to mu je najveća greška i karijeri. Zašto bi sjedio na klupi u Barceloni, kad može gdje hoće biti standardni prvotimac. Barcelona je inaće poznata kao tim koji će kupiti igrača samo da ga drugi ne kupe i ond držati na klupi. Već su imali slučaj sa Ibrahimovićem i da ne nabrajam druge. I da se zna nisu jedini klub koji to radi ima ih još.
-
5 0 5
#23994 Re: FC Barcelona
cesc nije nikad bio rezervni igrac. vise je zavisilo od taktickih razloga nego od njegove forme. ja mislim da je on imao dobru proslu sezonu. njemu je sasvim dobro u barceloni. sad, sa novim trenerom mozda dobije i vise prostora.

-
LSD
#23995 Re: FC Barcelona
11 golova, 11 asistencija ,pored takve konkurencije kakvu ima u Barci - je sasvim dobra statistika za Fabregasa.
- Zmijuga loma
#23996 Re: FC Barcelona
"Barcelona will pay Arsenal 29m euros (£25.4m) up front for Fabregas, with the player contributing 1m euros (£880,000) from his salary each year of the initial contract."missko wrote: Pa jedina logika i jeste da ide zbog vece minutaze i SP a jos logicnije je da mu se plata udvostruci.
Lola se odrekao svojih para samo da zaigra za presveti dres katalonskog ponosa i sad mu odjednom stalo do para.
Od tog transfera nema ništa. Em što Cesc neće, em što Barcelona neće. Moyesu je bolje da ne gubi vrijeme i da traži centralnog na drugom mjestu. Da je Ferguson bio manje senilan uzeo bi Benata još prošle godine za siću i sad bi bili rahat.
-
5 0 5
#23997 Re: FC Barcelona
od 2003. godine barcelona je potrosila za napadace oko €336m. na odbranu €190m. na sredinu €77m. od tih 77, skoro pola na fabregasa.
- skenderija04
#23998 Re: FC Barcelona
Jeste Zmijuga,, ali za dvije godine se promijenilo dosta toga
1. Cesc nije ispunio ocekivanja navijaca ( Brojevi pristojni a utisak nikakav. Izvizdan vise puta)
2. Stalno setanje sa pozicije na poziciju. Uvijek osjecaj zakrpe ili da se zbog njega sve pretumba
3. Treca godina treci trener
4. U Engleskoj ga vise cijene
5. Porodicno stanje utice da razmislja o Engleskoj
6. U Unitedu ce biti broj 1
7. Ekonomski aspekt
8. Marketinski aspekt
9. Mundijal 2014
10. NECE GA POREDITI SVO VRIJEME SA XAVIJEM I INIESTOM
To su razlozi koji bi mogli biti u korist odlaska. Ja mislim da ce ostati ali..........
1. Cesc nije ispunio ocekivanja navijaca ( Brojevi pristojni a utisak nikakav. Izvizdan vise puta)
2. Stalno setanje sa pozicije na poziciju. Uvijek osjecaj zakrpe ili da se zbog njega sve pretumba
7. Ekonomski aspekt
8. Marketinski aspekt
9. Mundijal 2014
To su razlozi koji bi mogli biti u korist odlaska. Ja mislim da ce ostati ali..........
-
5 0 5
#23999 Re: FC Barcelona
kad dodje prva ligaska utakmica protiv levantea, bice tacno 289 dana od zadnje ligaske utakmice na camp nou u kojoj messi nije postigao gol.
-
LSD
#24000 Re: FC Barcelona
Ali ima i nekih argumenata protiv njegov odlaska iz Barce, to jest dolaska konkretno u Manchester Unitedskenderija04 wrote:Jeste Zmijuga,, ali za dvije godine se promijenilo dosta toga
7. Ekonomski aspekt
8. Marketinski aspekt
9. Mundijal 2014
1. Fabregas želi uspjeti u Barci, želi da ostavi trag u tom klubu...a i tu je kod svoje kuće
2. Prodali su Alcantaru, što znači da će imati više prilika u sredini koja je njegovo prirodno mjesto
3. Xavi je u godinama i sad kad su prodali Alcantaru, potreban im je Fabregas
4. Nema igrača na tržištu koji bi ga mogao zamjeniti adekvatno (Gundogan ostaje u Dortmundu)
5. Fabregasov odnos sa Wengerom, Arsnelova prošlost, ima kćer u Londonu
6. Upitnik iznad glave Moyesa (Moyes nije Ferguson i niko ne može garantovati kako ce United izgledati sa njim na klupi)