FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- adcor
#2351 Re: FC Barcelona
bice na forumu nova tema o tome, Laporta ALL ABOUT

-
sumirprimus
#2353 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote:Eh sad...Zajeban sam ti ja, sa šalom Madrida na Nou Campu i niko ni da me mrko pogleda
Možeš mislit kakav sam na svom terenu
ma nije ni to frka ba,ljudi smo dogovoricemo se
za derbi,cijena nebitna..Barsa- Real,mislim ko ne bi gledo,a rezultat ma ko te pita za rezultat,...
100,000 dusa huČi ko jedna,a i ti s njima,adrenalin,energija,euforija,psihologija mase,...
bem ti zivot,Đe mi zivimo....
p.s adcor
- Djokej
#2354 Re: FC Barcelona
Jel bilo povrijeđenih u sukobu 
- jethro
#2355 Re: FC Barcelona
Pade Malaga jedva nekako 2:1, ali najbitnije je da i dalje bjezimo Realu dva boda. 
- Djokej
#2356 Re: FC Barcelona
Pedro dade baš gotivan go..
-
Danss
#2357 Re: FC Barcelona
Ne meRe ova frka bez meneadcor wrote:bice na forumu nova tema o tome, Laporta ALL ABOUT![]()
- aerosa
#2358 Re: FC Barcelona
Nego, jedno me interesuje, ako se ne varam ako igrač koji se "aktivira" nakon što je bio u pasivnom ofsajdu da gol, da je sudija dužan da to i signalizira odnosno da poništi go.
Volio bih da neko postavi snimak drugog Barseloninog gola, gdje je koliko sam ja vidio Messi bio u ofsajdu u momentu kad je lopta upućena prema igraču koji je onda asistirao Messiju za gol.
Uzgred barem onih zadnjih pola sata koje sam gledao, Barselona je lagano u krizu zapala ,jer ono je sve na silu bilo i na nekakvo glumetanje i traženje penala...
Volio bih da neko postavi snimak drugog Barseloninog gola, gdje je koliko sam ja vidio Messi bio u ofsajdu u momentu kad je lopta upućena prema igraču koji je onda asistirao Messiju za gol.
Uzgred barem onih zadnjih pola sata koje sam gledao, Barselona je lagano u krizu zapala ,jer ono je sve na silu bilo i na nekakvo glumetanje i traženje penala...
- jethro
#2359 Re: FC Barcelona
aerosa wrote: Volio bih da neko postavi snimak drugog Barseloninog gola, gdje je koliko sam ja vidio Messi bio u ofsajdu u momentu kad je lopta upućena prema igraču koji je onda asistirao Messiju za gol.
- aerosa
#2360 Re: FC Barcelona
Kao što sam i mislio...0:27...jethro wrote:aerosa wrote: Volio bih da neko postavi snimak drugog Barseloninog gola, gdje je koliko sam ja vidio Messi bio u ofsajdu u momentu kad je lopta upućena prema igraču koji je onda asistirao Messiju za gol.
- ultima_palabra
#2361 Re: FC Barcelona
Ma rijetko se to sudi, mada bi trebalo po mom mišljenju...
-
sumirprimus
#2362 Re: FC Barcelona
Next match
Competition: League
Home team: UD Almería UD Almería
Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona
Date: 06-03-10 Time: 20:00
Stadium: Juegos Mediterráneos
Almeria kod kuce
11 5 4 2 13 12...
Bogme kako ih Pepe motivira,ja bi mu predlozio bitku na Neretvi
Tuuuuut el camp
Competition: League
Home team: UD Almería UD Almería
Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona
Date: 06-03-10 Time: 20:00
Stadium: Juegos Mediterráneos
Almeria kod kuce
11 5 4 2 13 12...
Bogme kako ih Pepe motivira,ja bi mu predlozio bitku na Neretvi
Tuuuuut el camp
- Charuga
- Globalni moderator
#2363 Re: FC Barcelona
NOVAC I HLEB ZA RIBERYJA
Prema pisanju španskih medija u ozbiljnu utrku za dovođenjem francuskog reprezentativca i veznjaka minhenskog Bajerna Francka Riberya aktivno se uključila i Barcelona.
Do sada se Francuz uglavnom povezivao sa Realom čemu su kumovale i preporuke i nagovori Zinedina Zidana. Međutim, Barca želi dodatni kvalitet na sredini terena a onaj ko bi bio idealno rješenje za Guardiolu je upravo Ribery.
Španski mediji navode kako je katalonski klub, pored izdašne sume novca za Riberya voljan Bayernu ustupiti i usluge bjeloruskog igrača Alexandera Hleba koji trenutno igra na posudbi u Stuttgartu.
Sam Hleb je izjavio kako ne želi ostati član Stuttgarta, a obzirom da ni u Barceloni nije ostavio nekog zapaženijeg traga, vrlo je moguće kako bi Ribery krajem sezone mogao put Španije.
Prema pisanju španskih medija u ozbiljnu utrku za dovođenjem francuskog reprezentativca i veznjaka minhenskog Bajerna Francka Riberya aktivno se uključila i Barcelona.
Do sada se Francuz uglavnom povezivao sa Realom čemu su kumovale i preporuke i nagovori Zinedina Zidana. Međutim, Barca želi dodatni kvalitet na sredini terena a onaj ko bi bio idealno rješenje za Guardiolu je upravo Ribery.
Španski mediji navode kako je katalonski klub, pored izdašne sume novca za Riberya voljan Bayernu ustupiti i usluge bjeloruskog igrača Alexandera Hleba koji trenutno igra na posudbi u Stuttgartu.
Sam Hleb je izjavio kako ne želi ostati član Stuttgarta, a obzirom da ni u Barceloni nije ostavio nekog zapaženijeg traga, vrlo je moguće kako bi Ribery krajem sezone mogao put Španije.
-
sumirprimus
#2364 Re: FC Barcelona
Ma,jes da se moja ne pika,al nisam ja za riberija,...Jest on dobar igrac,ali...
...poceo je s povredama,on ce svaka dva mjeseca bit u autu,garant...a skup da skuplji ne moze bit...
...poceo je s povredama,on ce svaka dva mjeseca bit u autu,garant...a skup da skuplji ne moze bit...
- Charuga
- Globalni moderator
#2365 Re: FC Barcelona
Bit ce on cesce u autu, valja doci od mjesta prebivalista do trening centra ..sumirprimus wrote:Ma,jes da se moja ne pika,al nisam ja za riberija,...Jest on dobar igrac,ali...
Barsa ima neke cudne nacine treniranja i odrzavanja forme, doveli bi oni njega u fit formu zacas ..
-
sumirprimus
#2366 Re: FC Barcelona
Van terena,
Bolje da ganjaju/traže,nekog u zadnjoj liniji,čičicu/puyola stišću godine,i kad nema piKeta,u kombinaciji sa alveŠom,ne valja otpoZadi,al nikako...
Doduse,bolje i i jedno i drugo..
Bolje da ganjaju/traže,nekog u zadnjoj liniji,čičicu/puyola stišću godine,i kad nema piKeta,u kombinaciji sa alveŠom,ne valja otpoZadi,al nikako...
Doduse,bolje i i jedno i drugo..
- ultima_palabra
-
sumirprimus
#2368 Re: FC Barcelona
no habla katalon...prevedi pokoju
nesto garant kontra laporte
jos jedan pritisak madridista pred vaznu tekmu sa almeriom....
nesto garant kontra laporte
jos jedan pritisak madridista pred vaznu tekmu sa almeriom....
-
sumirprimus
#2369 Re: FC Barcelona
Da vidimo sta stats kaze za vecerasnju tekmu...
"Almería have not beaten FC Barcelona since they won promotion to the top flight in 2007. They have met five times in all competitions and the Andalucian outfit have drawn once and lost four times."
Znaci brat bratu,oni i remi ako izvuku bingo,...

"Almería have not beaten FC Barcelona since they won promotion to the top flight in 2007. They have met five times in all competitions and the Andalucian outfit have drawn once and lost four times."
Znaci brat bratu,oni i remi ako izvuku bingo,...
- ultima_palabra
#2370 Re: FC Barcelona
Ukratko, ovaj lik Giralt je 2008. pokrenuo inicijativu da se Laporta smijeni, 60% je glasalo protiv Laporte, ali je trebalo dvije trećine da bi se smijenio predsjednik.
Anyway, ovaj se sad žali da ga Laporta prisluškuje, a Laporta jedva dočekao da mu se osveti i suspendovao mu članstvo na godinu dana
Anyway, ovaj se sad žali da ga Laporta prisluškuje, a Laporta jedva dočekao da mu se osveti i suspendovao mu članstvo na godinu dana
- Charuga
- Globalni moderator
#2371 Re: FC Barcelona
Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani.
Daj Boze da grijesim ali tesko ce se odbraniti titula.
- kory
#2372 Re: FC Barcelona
dobro rano je jos,ima jos da se igra al real je sad u velikoj psiholoskoj prednosti al i u puno boljoj formi....abd titula ide u MadridPlavih_11 wrote:Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani.
- Charuga
- Globalni moderator
#2373 Re: FC Barcelona
Ma to ja samo nakukavam ..kory wrote:dobro rano je jos,ima jos da se igra al real je sad u velikoj psiholoskoj prednosti al i u puno boljoj formi....abd titula ide u MadridPlavih_11 wrote:Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani.
- kory
#2374 Re: FC Barcelona
hehehe ma samo ti al dzaba ipak ce real abd osvojit zasluzili su ba heeheePlavih_11 wrote:Ma to ja samo nakukavam ..kory wrote:dobro rano je jos,ima jos da se igra al real je sad u velikoj psiholoskoj prednosti al i u puno boljoj formi....abd titula ide u MadridPlavih_11 wrote:Mislim da ce ovo biti ONO kolo koje ce odluciti o tituli i da ce ona, nazalost, ove godine zavrsiti u Madridu. Barsa do kraja ima 3 za.ebane utakmice i jedina sansa je da iz te 3 izvuce devet bodova u sta sumnjam. Valencia kuci, Sevilla i Real na strani.
- Charuga
- Globalni moderator
#2375 Re: FC Barcelona
Eki zasluzili ..kory wrote:hehehe ma samo ti al dzaba ipak ce real abd osvojit zasluzili su ba heeheePlavih_11 wrote:Ma to ja samo nakukavam ..![]()
Znaci, Barsa koja je sve do veceras bila prva nije zasluzila a Real koji je veceras dosao na prvo mjesto jeste? Izgleda da ja nikad necu skontati ovo kad je neko "zasluzio" ..