smiri se cikcanga, bilo je lijepo gledati ga u arsenalu ali znas i sam gdje pripada...milvoki wrote:Kakva propaganda lazova iz katalonije i gebels bi im pozavidio evo ovaj sumirprnesto izvlaci sta njemu odgovara kao fabregas rekao da zeli da se vrati u barcelonu a nije stavio ono "kad odem u penziju" hahaha i onda kaze ne svidja mu se klima u londonu ali nije stavio nastavak te recenice "ali zivot u londonu je spektakularan"
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mrtva kokoš
#2301 Re: FC Barcelona
- ultima_palabra
#2302 Re: FC Barcelona
Ovo je nešto kao transfer Henryja, Barca svim snagama upire da dovede igrača koji im nije potreban 
- abondanzieri
#2303 Re: FC Barcelona
Tako je.Henry je u prošloj sezoni za Barcelonu bio krajnje nepotreban.Posebno je to bilo izraženo kod Reala u gostima kada se nije uspio sastati sa loptom,a i u finalu lige prvaka je bio prava taraba.Njegov golgeterski učinak je takođe bio mizeranultima_palabra wrote:Ovo je nešto kao transfer Henryja, Barca svim snagama upire da dovede igrača koji im nije potreban
- ultima_palabra
#2305 Re: FC Barcelona
Pa postao je potreban nakon što su se riješili Ronaldinha i Decaabondanzieri wrote:Tako je.Henry je u prošloj sezoni za Barcelonu bio krajnje nepotreban.Posebno je to bilo izraženo kod Reala u gostima kada se nije uspio sastati sa loptom,a i u finalu lige prvaka je bio prava taraba.Njegov golgeterski učinak je takođe bio mizeranultima_palabra wrote:Ovo je nešto kao transfer Henryja, Barca svim snagama upire da dovede igrača koji im nije potreban
Ne pominješ kako je igrao (a i čitava ekipa) u prvoj sezoni, a i u ovoj
- kory
#2306 Re: FC Barcelona
eeyyy ba sve je to u redu,barsa je sad bas mocna igraju dobro,fabregas je igracina al njegov dolazak u barsu znaci momentalan odlazak ili na klupu ili iz kluba nekog sadasnjeg prvotimca...to odma znaci neke svadje..drugacija atmosfera....nazalost ja sesjecam reala prije nekih cini mi se 4 godine...
- adcor
#2307 Re: FC Barcelona
nista od toga sto ste naveli ne mora nista da znaci - ne znam kako drugacije da iskazem svoje misljenje
sve je individualno, pa i ovaj transfer (nadam se da ce proci). ako jos iko sumnja u gvardiolu, citiram "ne treba da zivi"
na klupi sigurno nece biti, a na cavijevoj poziciji bar jos 2-3 godine...
sve je individualno, pa i ovaj transfer (nadam se da ce proci). ako jos iko sumnja u gvardiolu, citiram "ne treba da zivi"
-
Bušman
#2308 Re: FC Barcelona
Ja nesto nisam zagrijan za ovaj transfer i ne bi mi tesko palo i da ne prodje. Ipak sad dolaze Johnatan dos Santos i Thiago Alcantara. Oba su ogromni potencijali i treba im dopustiti da se razvijaju, posebno zato sto je Xavi usao u 30te. Na kraju krajeva, tako je i Xavi dosao na scenu - Guardiola stario i povrijedjivao se, Xavi ga mijenjao.
Ne kazem da je Fabregas los, glupo bi bilo i reci da ga ne zelim vidjeti u Barci, samo kazem da mi ne bi tesko palo i da ne dodje
Ne kazem da je Fabregas los, glupo bi bilo i reci da ga ne zelim vidjeti u Barci, samo kazem da mi ne bi tesko palo i da ne dodje
- adcor
#2309 Re: FC Barcelona
novi barcin golman eloy rodriguez (16), a 192 cm
----------------↓

- ja.neron
#2310 Re: FC Barcelona
slab atletico još slabija barsa
- kory
#2311 Re: FC Barcelona
dobra utakmica...sto je najvaznije pobjeda atletika...a sto ovdje vlada tisina to sse neko haman boji...sta ste se prepali...
-
LSD
#2312 Re: FC Barcelona
Pripremite se vi za novu šesticu na Bernabeukory wrote:dobra utakmica...sto je najvaznije pobjeda atletika...a sto ovdje vlada tisina to sse neko haman boji...sta ste se prepali...
- Djokej
#2313 Re: FC Barcelona
Barsa nije iskoristila šanse, pored brojnih povreda najveći problem je bila loša utakmica za Xavija.. Nadam se da će se Keita brzo vratiti u ekipu.. I dalje je Barca prva, poraz nije kraj svijeta..
-
bio vani bilo dobro
#2314 Re: FC Barcelona
nek su izgubili, ako nista bit ce zanimljivije prvenstvo 
- Neelix
#2315 Re: FC Barcelona
atletico
pokazali su da mogu kad hoce. eh sad, sto rijetko kad hoce... 
- ultima_palabra
#2316 Re: FC Barcelona
Atletico odigrao solidnu utakmicu, brzo prenosio loptu iz odbrane u napad, sa prostorom koji su imali, mogli su postići još koji gol.
Barca je imala dva perioda dominacije, poslije Ibrinog gola, i oko 60.minute, kasnije nekako bezvoljno, slažem se da dugo nisam vidio lošijeg Xavija.
Iniesta je stvarno neobičan igrač, što se tiče tehnike sigurno najbolji na svijetu, ali često nekonkretan, iz te ljepote samo ponekad dođu asistencije i golovi.
Barca je imala dva perioda dominacije, poslije Ibrinog gola, i oko 60.minute, kasnije nekako bezvoljno, slažem se da dugo nisam vidio lošijeg Xavija.
Iniesta je stvarno neobičan igrač, što se tiče tehnike sigurno najbolji na svijetu, ali često nekonkretan, iz te ljepote samo ponekad dođu asistencije i golovi.
- veljaca
#2317 Re: FC Barcelona
Bez Alvesa, Abidala, Pikea, Markeza i Anrija, te uz indisponiranog Xavia i neprimjetnog Iniestu - poraz se (nije)mogao izbjeci ...
Josu uvijek je Barsa
prva .
Sa ovom gore navedenom petoricom i uz povratak vladara sredine terena Xavia i Inieste - Barsa moze do titule u prvenstvu ....
Josu uvijek je Barsa
Sa ovom gore navedenom petoricom i uz povratak vladara sredine terena Xavia i Inieste - Barsa moze do titule u prvenstvu ....
- ultima_palabra
#2318 Re: FC Barcelona
Laporta: "Siempre que perdemos aquí ganamos la Liga"
Ispeci pa reci, izgubili su i 2008. 
- Charuga
- Globalni moderator
#2319 Re: FC Barcelona
At low Touré, Alves, Abidal, Chygrynskiy and Keita, you must add the Terrassa midfielder, who finished the game injured against Atletico Madrid.
Been tested on Monday, doctors have found that Xavi is injured semitendinosus muscle in his right thigh, which will be out for around a fortnight.
Apart from Xavi, club doctors have also studied Keita injury, suffering a torn right thigh muscle as has been seen on ultrasound, which has been submitted. Esto supone que el malí deberá estar alejado de los terrenos de juego entre tres y cuatro semanas. This implies that the mall must be separated from the pitch three to four weeks.
sport.es
Ko je sljedeci ..
Been tested on Monday, doctors have found that Xavi is injured semitendinosus muscle in his right thigh, which will be out for around a fortnight.
Apart from Xavi, club doctors have also studied Keita injury, suffering a torn right thigh muscle as has been seen on ultrasound, which has been submitted. Esto supone que el malí deberá estar alejado de los terrenos de juego entre tres y cuatro semanas. This implies that the mall must be separated from the pitch three to four weeks.
sport.es
Ko je sljedeci ..
- Charuga
- Globalni moderator
#2320 Re: FC Barcelona
Medical: Keita out for a month
FC Barcelona midfielder and Malian International Seydou Keita (29), has been ruled out for a month after picking up a hamstring injury in the 2-1 defeat at Atletico Madrid.
Keita suffered the hamstring strain to his right leg early on at the Vicente Calderon and was replaced by Pedro.
Initial estimates from the Barcelona medical staff have indicated that Keita will be out for four weeks.
Barcelona coach Pep Guardiola now looks set to be without the services of Keita for the Champions League tie with Stuttgart.
FC Barcelona midfielder and Malian International Seydou Keita (29), has been ruled out for a month after picking up a hamstring injury in the 2-1 defeat at Atletico Madrid.
Keita suffered the hamstring strain to his right leg early on at the Vicente Calderon and was replaced by Pedro.
Initial estimates from the Barcelona medical staff have indicated that Keita will be out for four weeks.
Barcelona coach Pep Guardiola now looks set to be without the services of Keita for the Champions League tie with Stuttgart.
- ultima_palabra
#2321 Re: FC Barcelona
A znači zato je onako loše igrao. Jedino pozitivno za Barcu je što igraju sa Stuttgartom
a i u Primeri nemaju težak raspored ovih par sedmica
- HarisKavaz
#2322 Re: FC Barcelona
njesra u bojama ..Xavi dvije sedmice, Keita mjesec dana van terena...bolnicaaa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2323 Re: FC Barcelona
Jel' to odmah izvlakusa
Jbg, teski tereni za igru, Real ima problema sa povredama cijeli dosadasnji dio sezone, BArca nije imala toliko problema do sada, ali mozda kad je najbitnije, dolaze povrede.
Nek' ozdrave svi, i nek pobijedi bolji (mislim na Real i Barcu, ovo ostalo se zna
)
Jbg, teski tereni za igru, Real ima problema sa povredama cijeli dosadasnji dio sezone, BArca nije imala toliko problema do sada, ali mozda kad je najbitnije, dolaze povrede.
Nek' ozdrave svi, i nek pobijedi bolji (mislim na Real i Barcu, ovo ostalo se zna
- kory
#2324 Re: FC Barcelona
ma nije belay spremni smo vi ma vidjeces vec..samo molim te budi tu posle tekme...da mi cestitas na tituli....da ne trazim ja tebe ajd wozdra....LSD wrote:Pripremite se vi za novu šesticu na Bernabeukory wrote:dobra utakmica...sto je najvaznije pobjeda atletika...a sto ovdje vlada tisina to sse neko haman boji...sta ste se prepali...
a ovo sto pricate o povredama....jbg men ije bgm zao igraca al real cijelu sezonu ima tih problema...nemoj da se na to sad vadite...jest cinjenica da su bili znatno oslabljeni al real tako igra cijelu sezonu..