Pust to,ovo je vijest...ultima_palabra wrote:A kamo podrška uhapšenim Boixosima?
Barcelona Reach Verbal Agreement With Arsenal Captain Cesc Fabregas - Report
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pust to,ovo je vijest...ultima_palabra wrote:A kamo podrška uhapšenim Boixosima?
El Barcelona ya ha llegado a un acuerdo por Cesc, según la Cadena SERsumirprimus wrote:Pust to,ovo je vijest...ultima_palabra wrote:A kamo podrška uhapšenim Boixosima?
Plavih_11 wrote:El Barcelona ya ha llegado a un acuerdo por Cesc, según la Cadena SERsumirprimus wrote:Pust to,ovo je vijest...ultima_palabra wrote:A kamo podrška uhapšenim Boixosima?
De acuerdo a la información, el club azulgrana tendría ya el sí definitivo del centrocampista para incorporarse a la plantilla de Pep Guardiola el próximo mes de junio y tan sólo faltaría el acuerdo con el Arsenal, que ha escrito una carta al Barcelona para que detenga su campaña mediática.
Cadena SER je medij koji nije naklonjen ni Barsi ni Realu. Ceka se jos samo odgovor Arenala.
Bas me to cudi od Marce ...ultima_palabra wrote:Sad Marca prenosi informaciju da je Cescov agent negirao dogovorBiće tu još borbe
takodje demantirano od strane barce. jos je rano da se o tome govori, ali sav ovaj pritisak govori potpuno suprotno.ultima_palabra wrote:Sad Marca prenosi informaciju da je Cescov agent negirao dogovorBiće tu još borbe
"Estoy muy feliz aquí. Formo parte del mejor club del mundo"
stvarno momak ima nevjerovatno strpljenje i zelju.El club londinense ofrecería, según la prensa inglesa, 35 millones de euros por el lateral del Barça
U kojem zadnjem kolu? Protiv Getafea? Sta je bilo? Pobjeda, sa malo vise iscekivanja nego obicno! Ne znam o cemu treba da razmislim ...adcor wrote:@ Plavih_11 - sjeti se sta je bilo u zadnjem kolu, pa razmisli jos jednom...
upravo ovo. zamisli da se ponovi onakvo sudjenje.Plavih_11 wrote:U kojem zadnjem kolu? Protiv Getafea? Sta je bilo? Pobjeda, sa malo vise iscekivanja nego obicno! Ne znam o cemu treba da razmislim ...adcor wrote:@ Plavih_11 - sjeti se sta je bilo u zadnjem kolu, pa razmisli jos jednom...
Plavih_11 wrote:Kako se utakmica priblizava sve vise izostanaka:
Medical: Chygrynskiy out of Atletico game
ultima_palabra wrote:treba provjeriti te doktore, da nije Florentinova zavjera
![]()
Mislim da će Keita zaigrati lijevog beka.
Izgleda da si previse kucao u drvo ...ultima_palabra wrote:A jest vas safatalo, kriza pravaOdoh kucat u drvo da ne pređe kod nas slučajno
ovo postaje smjesnoadcor wrote:Plavih_11 wrote:Kako se utakmica priblizava sve vise izostanaka:
Medical: Chygrynskiy out of Atletico game![]()
![]()
izvlakuse za valentinovoultima_palabra wrote:Ma eno Benzema povrijeđen, Marcelo gripozan, samo da ostane na tome
Jeffren Suárez ha ampliado su contrato con el FC Barcelona hasta el 30 de junio de 2012. La cláusula de rescisión del extremo azulgrana pasa a ser de 10 millones de euros.
Nismo mi krivi sto Cescu ne odgovara engleska klima,oce cojk u Barsu i Bog...radio_mocan wrote:Nadam se da ce UEFA kazniti ove barbare, zbog njihovog barbarskog, neetickog, primitivnog ponasanja.
Najgore sto ovi "navijaci" isto i odobravaju, umjesto da se stide tih postupaka.
Inače paju patka niko ne shvata ozbiljnomilvoki wrote:Kakva propaganda lazova iz katalonije i gebels bi im pozavidio evo ovaj sumirprnesto izvlaci sta njemu odgovara kao fabregas rekao da zeli da se vrati u barcelonu a nije stavio ono "kad odem u penziju" hahaha i onda kaze ne svidja mu se klima u londonu ali nije stavio nastavak te recenice "ali zivot u londonu je spektakularan"