Sad Iniesta odgovara medijima
@DonVito brate, kakvi crni produžeci
Miroljubivo odigrati tekmu, poštediti ljude kartona i ne čačkati mečku.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Vidimo se u finaluveella wrote:Imali ste srece sto niste izvukli BVB
Ili je zenaHB_BHF wrote:Mislim da od sad Messiju neće faliti motiva. Pazite samo šljive ispod oka. Tito je izgleda uspostavio filozofiju "milom ili silom"![]()
![]()
10 miliona klauzula. Smijurija. Jos nema zvanicne ponude iako su se neformalno obratili da pitaju za uslove. Mali jos nije potpisao novi ugovor, sljedece godine sanse su mu male a prerastao je Barcu B. Sa druge strane, BVB ima pare, ovaj ulazi u njihov profil . Ko zna.Entropio wrote:Sumnjam, iako bi možda mogli napraviti neku kombinaciju s Hummelsom.
Daj,đe treba potpisat'?HB_BHF wrote:Nek se napravi neka kompenzacija za Hummelsa ili Lewandowskog.
Vidio sam, ali koji je interes da se to objavljuje stvarno ne znam. Fontas je i u Mallorci rezerva. Tanak, boji se pogresnog poteza...Jedino da ga posude (ovo sa dobrim smislom za humor) a Guardioli bi pomogao u toliko da na prvim treninzima ima neko ko zna automatizme rada.505sCrtom wrote:citam juce da je bayern zainteresovan za fontasa, koji je u sad na posudbi mallorci do kraja sezone.
ne znam sta pep misli s njim. sigurno je vidio neki potencijal. a mozda je samo novinarska prica.skenderija04 wrote: Vidio sam, ali koji je interes da se to objavljuje stvarno ne znam. Fontas je i u Mallorci rezerva. Tanak, boji se pogresnog poteza...Jedino da ga posude (ovo sa dobrim smislom za humor) a Guardioli bi pomogao u toliko da na prvim treninzima ima neko ko zna automatizme rada.
Na kojoj poziciji igra.Odma ti kazem jeli lazna informacija ili ima nešto.505sCrtom wrote:ne znam sta pep misli s njim. sigurno je vidio neki potencijal. a mozda je samo novinarska prica.skenderija04 wrote: Vidio sam, ali koji je interes da se to objavljuje stvarno ne znam. Fontas je i u Mallorci rezerva. Tanak, boji se pogresnog poteza...Jedino da ga posude (ovo sa dobrim smislom za humor) a Guardioli bi pomogao u toliko da na prvim treninzima ima neko ko zna automatizme rada.
Centralni bek.MOSALJOZE wrote:Na kojoj poziciji igra.Odma ti kazem jeli lazna informacija ili ima nešto.
Ma BM sigurno neće dovoditi nešto ne provjereno.Bajernu sad treba neki dobar štoper,24-26 godina.skenderija04 wrote:Stoper sa izlaskom lopte. Ma pusti, nema sansi ako se prica o kvalitetu. Jedino da ga Guardiola uzme na posudbu (barca bi bila odusevljena) za kikiriki, da ucestvuje na treninzima i tako pomogne klubu. Kakav Fontas.