FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fidoremilienko

#20226 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Sta je, veceras nema statistike pasova, posjeda lopte, suteva.... :roll:
gorgonzola

#20227 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

Picajzla wrote:
gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.

zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
:lol: :lol: :lol:

pisemo se iduce sedmice. ko se zadnji smije najsladje se smije. :P
don vito

#20228 Re: FC Barcelona

Post by don vito »

kisni indijanac wrote:
don vito wrote:I ako u revansu u prvih pola sata ne bude nagovjestaja nekog cuda, mirno privesti utakmicu kraju i ne opterecivati Bayern kartonima da Smorinjo (koji je hinjski cistio kartone protiv Galatasaraya) ne dobije pehar na tacni kao kad je kao trener Intera dobio u finalu Bayern bez Riberyja. Bayern je vec ostao bez Kroosa, a ostace i bez Schweinija ako pozuti u revansu i bice lak zalogaj za Real.
off topic...to real već u finalu ?
jest off-topic s moje strane
Daj Boze da grijesim, ali mislim da se ne moze ponoviti grupna faza. Cak mislim da je 2:1; 2:2 iz grupne faze opterecenje za Dortmund. Sutra ce biti jasnije.
Kad ne moze Barca osvojiti, nemoj da slavljenik bude Real, pogotovo sa Murinjom (jos bih progutao da to naprave sa nekim gospodinom na klupi tipa Pelegrinija i Schustera). Zato ne opterecivati Bayern kartonima
Baltazar_khan

#20229 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

fidoremilienko wrote:Sta je, veceras nema statistike pasova, posjeda lopte, suteva.... :roll:
al je barca nabila komplekse ovim fanovima uniteda :oops:
fidoremilienko

#20230 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

"FC Barcelona are the first team to lose 4-0 in the UEFA Champions League semi-finals. Breaking records with losses too."

:D
gorgonzola

#20231 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

fidoremilienko wrote:Sta je, veceras nema statistike pasova, posjeda lopte, suteva.... :roll:

pa sta se ti javljas? gdje ste vi zadnjih deset godina?
miki.ba

#20232 Re: FC Barcelona

Post by miki.ba »

Jeste li se žalili na sudiju?
Ako niste evo ja cu, sudija je usro tekmu otac ga jebo... prvi gol iz ofsajda, drugi gol iz ofsajda, treci gol nakon prekrsaja.
Onaj odvratni Uli hem krade pare od poreza hem sudije podplacuje. :oops:
Djubre_

#20233 Re: FC Barcelona

Post by Djubre_ »

Manje su sumnjiva ta dva gola.. gdje se moze vratiti snimak i pregledati..

Ali isto tako dva puta igranja rukom se moze vratiti..

Kako god..

2 gola sumnjiva + 2 ne svirana penala = 4 napada bayerna.. :smile:

Dakle.. poderao je barcu

Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
fixer

#20234 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

fidoremilienko wrote:"FC Barcelona are the first team to lose 4-0 in the UEFA Champions League semi-finals. Breaking records with losses too."

:D
Opa. :D
fidoremilienko

#20235 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

gorgonzola wrote:

pa sta se ti javljas? gdje ste vi zadnjih deset godina?
Ja samo pitam, sto veceras nema statistike? Obicno je uvijek bude :roll:
awaken

#20236 Re: FC Barcelona

Post by awaken »

.
Last edited by awaken on 24/04/2013 19:58, edited 1 time in total.
suncica24

#20237 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Nije sramota izgubiti od Bayerna (nikad nije ni bilo, a pogotovu ovakvog kao veceras koji je briljirao), to kao prvo...kao drugo, OK jest bio potop, ali ako ce izvuci neke pouke , riješiti se nekih igraca, dovesti pojacanja tamo gdje su krajnje neophodna - onda se ovaj potop može tumaciti kao otvaranje ociju i dobar šamar za žmirenje na oba oka svih Barcinih mana.
To je to.
DonVito

#20238 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

don vito wrote:I ako u revansu u prvih pola sata ne bude nagovjestaja nekog cuda, mirno privesti utakmicu kraju i ne opterecivati Bayern kartonima da Smorinjo (koji je hinjski cistio kartone protiv Galatasaraya) ne dobije pehar na tacni kao kad je kao trener Intera dobio u finalu Bayern bez Riberyja. Bayern je vec ostao bez Kroosa, a ostace i bez Schweinija ako pozuti u revansu i bice lak zalogaj za Real.
Ne kvari mi nik.. :oops:
gorgonzola

#20239 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

awaken wrote:
fixer wrote:U uzvratu igra Mandzukic. Oho se tek tad Barci. :D
Ništa od njega, on je navikao na lokve Allianza, neće ništa pokazati na kvalitetnom Camp-u :lol:

Šta sve neće izmisliti :roll: :lol:

hajde ti meni reci koliko je dana kisa padala u minhenu. ja veceras zvao jarana u minhenu kaze tamo kise nije bilo zadnjih dvadeset dana. odkud onda onolike lokve na terenu?
fidoremilienko

#20240 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Baltazar_khan wrote:
al je barca nabila komplekse ovim fanovima uniteda :oops:
Nema tu kompleksa, s nase strane. Vama je kompleks priznati da vas je neko razHebao na kulturan nacin. Najjaci tim svih vremena!? :-)
Don Zivconi

#20241 Re: FC Barcelona

Post by Don Zivconi »

Posjed na strani barce obzirom na to koliko je lopta puta bila u njihovom golu, pasovi - barca vise pasla travu dok su ovi drugi orali teren (a zalili su ga da im trava teze padne), sutevi pitaj carobnjaka gdje su nestali :-(

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Djubre_

#20242 Re: FC Barcelona

Post by Djubre_ »

Better Man wrote:
SKONEL_ wrote:Kad bi se kladio da se moze vratiti ovaj rezultat protiv bayerna to bi sigurno bila barsa jer ja mislim da oni to samo mogu jer smo vidjeli da su svi otpisivali barsu i protiv milana i vratili su se uzdignute glave tako da ljudi nemojte tako brzo zuruti ima jos jedno poluvrijeme na barsinom terenu...Ako zabiju u prvih 35 min 2 gola eto ti problema a to drustvo iz barse sigurno mogu...!!!
Jesi li svjestan kave fantazije pricas? Nije rezultat 2:0, vec 4:0 i to je Bayern, koji moze samo jos jednom poniziti Barcelonu i utrpati im opet 4 komada, a nikako ispasti iz vec osiguranog finala!
Mene brine da ne ponove igru kao protiv Arsenala.. ma da bayern bolje igra na strani.. to je dokazano u lp. Zato su ono finale i izgubili, sto su na svom igrali.. to je nekad tako djaba je..

Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
fidoremilienko

#20243 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

gorgonzola wrote:
awaken wrote:
fixer wrote:U uzvratu igra Mandzukic. Oho se tek tad Barci. :D
Ništa od njega, on je navikao na lokve Allianza, neće ništa pokazati na kvalitetnom Camp-u :lol:

Šta sve neće izmisliti :roll: :lol:

hajde ti meni reci koliko je dana kisa padala u minhenu. ja veceras zvao jarana u minhenu kaze tamo kise nije bilo zadnjih dvadeset dana. odkud onda onolike lokve na terenu?
Pishali smo po terenu prije utakmice. :)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#20244 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

gorgonzola wrote:
Picajzla wrote:
gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.

zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
:lol: :lol: :lol:

pisemo se iduce sedmice. ko se zadnji smije najsladje se smije. :P
dogovoreno :thumbup:
skenderija04

#20245 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

miki.ba wrote:Jeste li se žalili na sudiju?
Ako niste evo ja cu, sudija je usro tekmu otac ga jebo... prvi gol iz ofsajda, drugi gol iz ofsajda, treci gol nakon prekrsaja.
Onaj odvratni Uli hem krade pare od poreza hem sudije podplacuje. :oops:
Pusti sudije, bilo je u sesnaestercu Barcelone ruku. Sudija je bio kriza ali i za jedne i za druge. Nema price, Bayern je fizicki jaci i to je prevagnulo. Dva gola iz prekida i zdravo. A nisu ni sanse napravili.... Bolje ovako da se pogleda realno sta nedostaje i sljedece godine opet po titule
Crvena Tifoza

#20246 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Ni istiniti navijaci Bayerna ne vesele se pobjedi koliko to rade ovi simpatizeri drugih klubova.
Tek sad covjek skonta koliko je kompleksasa i kakve mentalne frustracije je Barca uzrokovala tim ljudima. :lol:
LSD

#20247 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Crvena Tifoza wrote:Ni istiniti navijaci Bayerna ne vesele se pobjedi koliko to rade ovi simpatizeri drugih klubova.
Tek sad covjek skonta koliko je kompleksasa i kakve mentalne frustracije je Barca uzrokovala tim ljudima. :lol:
:thumbup: :thumbup: :wink:
gorgonzola

#20248 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

Crvena Tifoza wrote:Ni istiniti navijaci Bayerna ne vesele se pobjedi koliko to rade ovi simpatizeri drugih klubova.

znas sta bi dr arsla rekao za njih: JADOVI
fidoremilienko

#20249 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Samo se vi tjesite kompleksima. :D
ultima_palabra

#20250 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Smiješno je nakon ovakvog poniženja pričati o nekakvom povratku... Bayern je apsolutni favorit za osvajanje LP.

Ima li neko podatak koliko je pretrčao Messi... jadno ga je bilo vidjeti u onakvom izdanju, ako ne možeš igrati onda sjedi i odmaraj.
Post Reply