Mada po meni prvaci liga imaju prednost u odnosu na ostale, tipa za ovu sezonu barca,man.u,bordo,wolfsburg,i ovi kupovi sahtor,itd..al eto...
To bi bilo bez obzira na obzir...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma veze oni nemaju, Real je u kalendarskoj godini osvojio bod više od Barce11sumirp wrote:Mislim,da gledaju citavu kalendarsku godinu(2009),omjer pobjeda poraza,ko ce znat...
Mada po meni prvaci liga imaju prednost u odnosu na ostale, tipa za ovu sezonu barca,man.u,bordo,wolfsburg,i ovi kupovi sahtor,itd..al eto...
To bi bilo bez obzira na obzir...
Al je barsa,u plusu 6 trofeja,to daje zar koji bod ekstraultima_palabra wrote:Ma veze oni nemaju, Real je u kalendarskoj godini osvojio bod više od Barce11sumirp wrote:Mislim,da gledaju citavu kalendarsku godinu(2009),omjer pobjeda poraza,ko ce znat...
To bi bilo bez obzira na obzir...Samo to bi ga svrstalo u prvih 10. No previše smo već pažnje dali tom klocevskom institutu

ima evo jedan http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_CeladesSplinter wrote: zna li neko od vas nekog igraca koji je rodjen u Barceloni da je igrao za Real
ma nije ta sisa ni vrijedna spomenaja.neron wrote:ima evo jedan http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_CeladesSplinter wrote: zna li neko od vas nekog igraca koji je rodjen u Barceloni da je igrao za Real
i vi lafo navijate za barsu i real madrid sramota![]()
Znas uvijek me je to cudilo,ja da sam trener i da vodim 3:0 odmah trojicu najboljih mijenjaj,nema price...ultima_palabra wrote:Šteta što će Xavi i Iniesta biti isprani ko krpe do kraja sezone od previše utakmicaAko njih dvojica ne budu u pravoj formi, Španija će teško do titule svjetskog prvaka.
jesu spanci prejaki nema mozda 3 ekipe koje im mogu pruzit otpor al po meni tu je ba iniesta medju glavnim,vidili smo sta nam sa pola snage rade on i david silva a zamiali sta je kad igra sa xavi-em skojim se zna u dusu,nema sta oni su motori barse i spanije...11sumirp wrote:Znas uvijek me je to cudilo,ja da sam trener i da vodim 3:0 odmah trojicu najboljih mijenjaj,nema price...ultima_palabra wrote:Šteta što će Xavi i Iniesta biti isprani ko krpe do kraja sezone od previše utakmicaAko njih dvojica ne budu u pravoj formi, Španija će teško do titule svjetskog prvaka.
Al opet su jaki espanjolci ko beton, imaju sad za 2 postave brat bratu bez problema,vid sredineprednje linije zadnje
Vjeruj da sam se i ja dvoumio da li je bolje da ispadnu ili da prođuPlavih_11 wrote:LOSE je jer su ispali u ranoj fazi takmicenja!
UTJEHA je sto su ispali od dobre ekipe Seville (sinoc ne tako dobre)!
DOBRO je sto je jedno takmicenje manje, vise odmora za igrace i manja mogucnost za povrede!
Idemo dalje! Samo odbrana dvije titule (LP-a i Primera) i halal im bilo za sve ostalo ..
Ma kontam šta imam žurit, nek pišu oni koji su gledali tekmuPlavih_11 wrote:Ha ha ha .. Ocekivao sam tvoj post puno prije ali kad jutros vidjeh da te nema, odlucih da napisem ovo gore. Znao sam da ces ti prvi citirati post i vala neka si, normalan si insan, moze se s tobom pricati ..
U subotu ce biti nesto drugo. Dolaze na Camp Nou sa istim ovim sastavom i ako Barsa iskoristi samo polovinu jucerasnjih sansi ni hendikep ne bi trebao doci u pitanje. Ali uvjek postoji ono AKO. Sevilla je neugodna i dobra ekipa. Nadam se citavom plijenu ..ultima_palabra wrote:Ma kontam šta imam žurit, nek pišu oni koji su gledali tekmuPlavih_11 wrote:Ha ha ha .. Ocekivao sam tvoj post puno prije ali kad jutros vidjeh da te nema, odlucih da napisem ovo gore. Znao sam da ces ti prvi citirati post i vala neka si, normalan si insan, moze se s tobom pricati ..A i nije vala neka sramota ispasti od Seville na golove u gostima.
Koliko sam pratio Sevillu, oni imaju problema kad oni trebaju napasti, a u ovom dvomeču su od starta imali povoljan rezultat, i to je i odlučilo. Vidjećemo šta mogu napraviti u subotu.
Hvala na komplimentu, ma pravi željovci se mogu na 10000 kilometara prepoznat
Evo čitam da je Sevilla bila bolja prvih pola sata, a kasnije Barca dominirala. Koliko znam, slično je bilo protiv Tenerifa. U subotu, ako bi Sevilla prva postigla gol, teško bi bilo preokrenuti protiv tako organizovane odbranePlavih_11 wrote:U subotu ce biti nesto drugo. Dolaze na Camp Nou sa istim ovim sastavom i ako Barsa iskoristi samo polovinu jucerasnjih sansi ni hendikep ne bi trebao doci u pitanje. Ali uvjek postoji ono AKO. Sevilla je neugodna i dobra ekipa. Nadam se citavom plijenu ..ultima_palabra wrote:Ma kontam šta imam žurit, nek pišu oni koji su gledali tekmuPlavih_11 wrote:Ha ha ha .. Ocekivao sam tvoj post puno prije ali kad jutros vidjeh da te nema, odlucih da napisem ovo gore. Znao sam da ces ti prvi citirati post i vala neka si, normalan si insan, moze se s tobom pricati ..A i nije vala neka sramota ispasti od Seville na golove u gostima.
Koliko sam pratio Sevillu, oni imaju problema kad oni trebaju napasti, a u ovom dvomeču su od starta imali povoljan rezultat, i to je i odlučilo. Vidjećemo šta mogu napraviti u subotu.
Hvala na komplimentu, ma pravi željovci se mogu na 10000 kilometara prepoznat