rIder wrote:e hebajiga vec zavrseno, ja konto prenos veceras na hayatu ...
bit ce snimak
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gledaj ti onaj svoj Milan,nemaju medaNeelix wrote:jes jes. 3-1 40ta minutaMajstorinho wrote:Vecaras Villareal-Barcelona,20:00 h. Pobjedom do 3 boda
Nema para na guzove.Krampa i lopata,i eto paraNeelix wrote:ma gledam al sam ovo zbog kladionice pratioubise mi barcelona i real petobu
Pa sta ces, nisu oni krivi sto ih svi mlate. Pobise ihLSD wrote:A kad se sjetim price prije pocetka sezone kako ce biti guzva u ekipi,kako nece moci svi dobiti sansu,a i rajkard da ce biti na slatkim mukama...kako nece moci biti mjesta za sve,kako ce eto ili ronaldinho morati otici i sl....a gledaj sad Barce-prava bolnica od tima...ali opet ce uzeti Glasgow i to glat!...vjerujte meni
Mozda, mozda. Sve su to spekulacije. Ja bi bio sretan da bude obrnuto od prosle sezone. Da Real dere sve redom, a da na kraju Barca na guzove bude prvak, hehe. Al kao sto rekoh: "spekulacije".LSD wrote:Ma nece da trce,ne daju 100% od sebe...to se sinoc pokazalo jasno...stara poslovica KAKO CEMO-LAKO CEMO...e ne moze tako ni protiv villareala...messi nije ni vidio sinoc...iniesta i xavi neke solo akcije furaju...uzas igra....ovo je do trenera sad,kako motivisati ekipu...nema to veze sto ima fali 5-6 igraca kad barca ima 2 tima...doduse i mi smo se navikli na njih i njihovu igru i ocekujemo svaki put majstorije ronaldinha,messija,deca i ostalih...e ne mozes vise,prolazilo je to par godina dok ih ostale ekipe nisu procitale...mozda je rjesenje u promjeni trenera,ako im dodje murinho onda Barca nece atraktivna za gledanje kao sto je dosad bila.