FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
p206

#19526 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

LSD wrote:Provukli su se u polufinale, ukratko receno...preloši su veceras bili, baš preloši....šesto polufinale LP u nizu :shock: :shock:
meni nisu bili toliko loši, bilo je loših dodavanja, ali bilo ih je i protiv Milana kad je bilo 4-0... jednostavno PSG je igrao najbolje što može
trener PSG-a je ovo osvajao već i kao igrač i kao trener, tako da ako je iko zna kako postaviti ekipu to je on.
što se tiče napada, svakoj ekipi bi nedostajao onakav igrač.
Katamaran_Sa

#19527 Re: FC Barcelona

Post by Katamaran_Sa »

Kemal Malovčić wrote:bilo mi je drago kad je psg zabio, da moramo ganjati malo

mesi nadam se neće igrati ni iduću tekmu u ligi
Ja se cudim kako je mogao i onoliko odigrati, sa druge strane onoliko nervoze na klupi nikada nisam vidio :mrgreen:
Kemal Malovčić

#19528 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Katamaran_Sa wrote:

Ja se cudim kako je mogao i onoliko odigrati, sa druge strane onoliko nervoze na klupi nikada nisam vidio :mrgreen:
messi: volim loptu više od "onoga" :mrgreen:
Katamaran_Sa

#19529 Re: FC Barcelona

Post by Katamaran_Sa »

p206 wrote:
LSD wrote:Provukli su se u polufinale, ukratko receno...preloši su veceras bili, baš preloši....šesto polufinale LP u nizu :shock: :shock:
meni nisu bili toliko loši, bilo je loših dodavanja, ali bilo ih je i protiv Milana kad je bilo 4-0... jednostavno PSG je igrao najbolje što može
trener PSG-a je ovo osvajao već i kao igrač i kao trener, tako da ako je iko zna kako postaviti ekipu to je on.
što se tiče napada, svakoj ekipi bi nedostajao onakav igrač.
Veceras su lose odigrali u veznom redu, posebno kada izgube loptu jer onaj Pastore u par koraka dodje do 16. metara, jako cudno i netipicno za njih. Ulaskom Songa to je zatvoreno
tendzera

#19530 Re: FC Barcelona

Post by tendzera »

Cesc Fabregas treba špuru nastimat'...on ne bi do sabaha potrefio gol. 8-)
skenderija04

#19531 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Kemal Malovčić wrote:
Katamaran_Sa wrote:

GRANDE KEMAL :D :D :D :D
Katamaran_Sa

#19532 Re: FC Barcelona

Post by Katamaran_Sa »

Kemal Malovčić wrote:
Katamaran_Sa wrote:

Nevjerovatno ali moguce, biti onoliko nervozan a znas da si ozljedjen i da neces igrati je malo cudno :mrgreen: :mrgreen:
vivax

#19533 Re: FC Barcelona

Post by vivax »

Kako god namjesteno 8-)
Haj ljudi uzivajte, volim naletiti cisto da vas isprovociram jer i to je svrha navijanja ali necu vise...

Ovo stoji za Platinija :run: :run: :run:
Ma kako god, ti i bilo ko ne mozete isprovocirati ovdje nikoga, jer Barcelona zadnjih godina demonstruje silu..
Ono sto je najbitnije je to da bas takva Barcelona nervira vas,navijace ostalih klubova....I onda pocinju price kako sudije namijestaju i sta vec ... Te price su nebitne... Bitni su rezultati i igra..Sve ostalo je laprdanje...
HB_BHF

#19534 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt :D. Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! :D Muka mi je od ovih napaljenih madriđana 8)

PSG = Paris Say Goodbye :lol:
kisni indijanac

#19535 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

spomenuo bih i pedra, pored valdesa i inieste, osim postignutog gola bilo ga je svugdje..prava krtica .......
tendzera

#19536 Re: FC Barcelona

Post by tendzera »

Al' kako Iniesta posla one celavce,po dvije desetke sa kilo luka :D
Kemal Malovčić

#19537 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

prvom ženskom djetetu daću ime iniesta
skenderija04

#19538 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt :D. Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! :D Muka mi je od ovih napaljenih madriđana 8)

Nije stvar srece i zadovoljstva. Iskreno, mislio sam da moze biti bolje sin Messia.Ko zna kako je zavrsio utakmiu i da li se stanje pogorsalo. Druga stvar, za polufinale nemas odbranu. Prvu ce Alba i Pique igrati pod pritiskom kartona. Puyol nema sanse da stigne, Mascherano jos mjesec i po, Adriano povreda,....Ostaje Bartra. U napadu je sve jasno manje vise.
HB_BHF

#19539 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Kemal Malovčić wrote:prvom ženskom djetetu daću ime iniesta
Hahaha kralj!
kisni indijanac

#19540 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

....
HB_BHF

#19541 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote:
HB_BHF wrote:Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt :D. Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! :D Muka mi je od ovih napaljenih madriđana 8)

Nije stvar srece i zadovoljstva. Iskreno, mislio sam da moze biti bolje sin Messia.Ko zna kako je zavrsio utakmiu i da li se stanje pogorsalo. Druga stvar, za polufinale nemas odbranu. Prvu ce Alba i Pique igrati pod pritiskom kartona. Puyol nema sanse da stigne, Mascherano jos mjesec i po, Adriano povreda,....Ostaje Bartra. U napadu je sve jasno manje vise.
Ne sikiraj se druže. Keep calm and trust Tito :D. Vidjet ćemo prvo koga će dobiti. Ja sam bio skeptičan do one utakmice sa Milanom. Mislio sam da igrači nemaju više volje ali su me razuvjerili. Samo ako se potrude i daju svoj maksimum, mogu u finale. Titula lige je faktički osigurana i sad samo se moraju skoncentrisati na LP... Što se tiče polufinala, po mom nekom mišljenju, najidealnija bi bila Borussia, pa Real, pa tek onda Bayern..
skenderija04

#19542 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

@ HB_BHF

Super bi bilo da je tako. Veceras su dvije stvari negativno iznenadile.Prva je broj izgubljenih lopti i netacnih pasova.Druga, forma Xavija i Busquetsa koji je odigrao losu utakmicu, Istini za volju treba reci da je bio zaduzen da pomogne pozadi tako da je izostala kontrola na sredini. Bilo je dovoljno da Pastore udje u sredinu i protok lopte je bio poremecen. Rezultatski, ova sezona je bolja od prosle i tu nema price. Zaboravljamo ligu koja je fantasticna.
poostar

#19543 Re: FC Barcelona

Post by poostar »

Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zasto Pedro mora da pada ko da mu je neko noge polomio a u reprizi se vidi da nikakvog kontakta izmedju njega i PSG igraca nije bilo ?
Zbog cega ?
Molim vas, objasnite mi..

PS. Nisam simpatizer PSG-a, Reala, niti bilo kojeg drugog spanskog kluba
vivax

#19544 Re: FC Barcelona

Post by vivax »

Image
Kol'ko se on uznervorzio..xD
Kemal Malovčić

#19545 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

poostar wrote:Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zasto Pedro mora da pada ko da mu je neko noge polomio a u reprizi se vidi da nikakvog kontakta izmedju njega i PSG igraca nije bilo ?
Zbog cega ?

šta tiago silva pjeva pedru

http://www.youtube.com/watch?v=nu20nHExPLc
skenderija04

#19546 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

poostar wrote:Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zbog cega ?

Ova par minuta do kraja? Odgovor je jednostavan, izlazi iz povrede clanka i u akciji na koju ja mislim Alex mu je pao na clanak . Valjda na istu akciju mislimo
5 0 5

#19547 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:@ HB_BHF

Super bi bilo da je tako. Veceras su dvije stvari negativno iznenadile.Prva je broj izgubljenih lopti i netacnih pasova.Druga, forma Xavija i Busquetsa koji je odigrao losu utakmicu, Istini za volju treba reci da je bio zaduzen da pomogne pozadi tako da je izostala kontrola na sredini. Bilo je dovoljno da Pastore udje u sredinu i protok lopte je bio poremecen. Rezultatski, ova sezona je bolja od prosle i tu nema price. Zaboravljamo ligu koja je fantasticna.
xavi nije izgubio ni jednu loptu veceras (od 93). BOSSquets nije imao dobro utakmicu.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#19548 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Xavi attempted and completed 96 passes tonight, a record since Opta started analysing the Champions League
Kemal Malovčić

#19549 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

meni se čini da je jedno fulo
poostar

#19550 Re: FC Barcelona

Post by poostar »

skenderija04 wrote:
Zasto im to treba ?
Zbog cega ?

Ova par minuta do kraja? Odgovor je jednostavan, izlazi iz povrede clanka i u akciji na koju ja mislim Alex mu je pao na clanak . Valjda na istu akciju mislimo
Mislim da je situacija bila u prvom poluvremenu. Nebitno. Takvih situacija ima na pretek u svakoj utakmici. Zbog cega je to potrebno ? Mislim, superioran si na terenu...nema potrebe izvodit pizdarije i simulirat nekakve povrede bezveze.. Nije mi nikako jasno
Post Reply