Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Provukli su se u polufinale, ukratko receno...preloši su veceras bili, baš preloši....šesto polufinale LP u nizu
meni nisu bili toliko loši, bilo je loših dodavanja, ali bilo ih je i protiv Milana kad je bilo 4-0... jednostavno PSG je igrao najbolje što može
trener PSG-a je ovo osvajao već i kao igrač i kao trener, tako da ako je iko zna kako postaviti ekipu to je on.
što se tiče napada, svakoj ekipi bi nedostajao onakav igrač.
LSD wrote:Provukli su se u polufinale, ukratko receno...preloši su veceras bili, baš preloši....šesto polufinale LP u nizu
meni nisu bili toliko loši, bilo je loših dodavanja, ali bilo ih je i protiv Milana kad je bilo 4-0... jednostavno PSG je igrao najbolje što može
trener PSG-a je ovo osvajao već i kao igrač i kao trener, tako da ako je iko zna kako postaviti ekipu to je on.
što se tiče napada, svakoj ekipi bi nedostajao onakav igrač.
Veceras su lose odigrali u veznom redu, posebno kada izgube loptu jer onaj Pastore u par koraka dodje do 16. metara, jako cudno i netipicno za njih. Ulaskom Songa to je zatvoreno
Kako god namjesteno
Haj ljudi uzivajte, volim naletiti cisto da vas isprovociram jer i to je svrha navijanja ali necu vise...
Ovo stoji za Platinija
Ma kako god, ti i bilo ko ne mozete isprovocirati ovdje nikoga, jer Barcelona zadnjih godina demonstruje silu..
Ono sto je najbitnije je to da bas takva Barcelona nervira vas,navijace ostalih klubova....I onda pocinju price kako sudije namijestaju i sta vec ... Te price su nebitne... Bitni su rezultati i igra..Sve ostalo je laprdanje...
Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt . Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! Muka mi je od ovih napaljenih madriđana
HB_BHF wrote:Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt . Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! Muka mi je od ovih napaljenih madriđana
PSG = Paris Say Goodbye
Nije stvar srece i zadovoljstva. Iskreno, mislio sam da moze biti bolje sin Messia.Ko zna kako je zavrsio utakmiu i da li se stanje pogorsalo. Druga stvar, za polufinale nemas odbranu. Prvu ce Alba i Pique igrati pod pritiskom kartona. Puyol nema sanse da stigne, Mascherano jos mjesec i po, Adriano povreda,....Ostaje Bartra. U napadu je sve jasno manje vise.
HB_BHF wrote:Čuj vi nesretni i nezadovoljni, a ljudi u polufinalu LP. Ne kontam fkt . Kao što @505 reče, treba uzeti u obzir činjenicu da je par igrača igralo pod oprezom da ne obnove povredu... Kad je PSG poveo, znao sam da će Barca izjednačiti. Poslije su igrali opušteno jer nisu htjeli forsirati Messija u napadu... Svaka čast momci. .Daj nam Real da se igramo! Muka mi je od ovih napaljenih madriđana
PSG = Paris Say Goodbye
Nije stvar srece i zadovoljstva. Iskreno, mislio sam da moze biti bolje sin Messia.Ko zna kako je zavrsio utakmiu i da li se stanje pogorsalo. Druga stvar, za polufinale nemas odbranu. Prvu ce Alba i Pique igrati pod pritiskom kartona. Puyol nema sanse da stigne, Mascherano jos mjesec i po, Adriano povreda,....Ostaje Bartra. U napadu je sve jasno manje vise.
Ne sikiraj se druže. Keep calm and trust Tito . Vidjet ćemo prvo koga će dobiti. Ja sam bio skeptičan do one utakmice sa Milanom. Mislio sam da igrači nemaju više volje ali su me razuvjerili. Samo ako se potrude i daju svoj maksimum, mogu u finale. Titula lige je faktički osigurana i sad samo se moraju skoncentrisati na LP... Što se tiče polufinala, po mom nekom mišljenju, najidealnija bi bila Borussia, pa Real, pa tek onda Bayern..
Super bi bilo da je tako. Veceras su dvije stvari negativno iznenadile.Prva je broj izgubljenih lopti i netacnih pasova.Druga, forma Xavija i Busquetsa koji je odigrao losu utakmicu, Istini za volju treba reci da je bio zaduzen da pomogne pozadi tako da je izostala kontrola na sredini. Bilo je dovoljno da Pastore udje u sredinu i protok lopte je bio poremecen. Rezultatski, ova sezona je bolja od prosle i tu nema price. Zaboravljamo ligu koja je fantasticna.
Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zasto Pedro mora da pada ko da mu je neko noge polomio a u reprizi se vidi da nikakvog kontakta izmedju njega i PSG igraca nije bilo ?
Zbog cega ?
Molim vas, objasnite mi..
PS. Nisam simpatizer PSG-a, Reala, niti bilo kojeg drugog spanskog kluba
poostar wrote:Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zasto Pedro mora da pada ko da mu je neko noge polomio a u reprizi se vidi da nikakvog kontakta izmedju njega i PSG igraca nije bilo ?
Zbog cega ?
poostar wrote:Svaka cast Barci i simpatizerima iste, al zar ne moze niti jedna utakmica proci bez valjanja poslije svakog faula ?
Zasto im to treba ?
Zbog cega ?
Ova par minuta do kraja? Odgovor je jednostavan, izlazi iz povrede clanka i u akciji na koju ja mislim Alex mu je pao na clanak . Valjda na istu akciju mislimo
Super bi bilo da je tako. Veceras su dvije stvari negativno iznenadile.Prva je broj izgubljenih lopti i netacnih pasova.Druga, forma Xavija i Busquetsa koji je odigrao losu utakmicu, Istini za volju treba reci da je bio zaduzen da pomogne pozadi tako da je izostala kontrola na sredini. Bilo je dovoljno da Pastore udje u sredinu i protok lopte je bio poremecen. Rezultatski, ova sezona je bolja od prosle i tu nema price. Zaboravljamo ligu koja je fantasticna.
xavi nije izgubio ni jednu loptu veceras (od 93). BOSSquets nije imao dobro utakmicu.
Zasto im to treba ?
Zbog cega ?
Ova par minuta do kraja? Odgovor je jednostavan, izlazi iz povrede clanka i u akciji na koju ja mislim Alex mu je pao na clanak . Valjda na istu akciju mislimo
Mislim da je situacija bila u prvom poluvremenu. Nebitno. Takvih situacija ima na pretek u svakoj utakmici. Zbog cega je to potrebno ? Mislim, superioran si na terenu...nema potrebe izvodit pizdarije i simulirat nekakve povrede bezveze.. Nije mi nikako jasno