FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#19252 Re: FC Barcelona
pa, ako je messi out tri tjedna kako moze biti "u revansu s messijem"?
- tendzera
#19253 Re: FC Barcelona
Valdes je nocas bio dobar,uz Alvesa mozda i najbolji.
- ioannes
#19254 Re: FC Barcelona
alves-najbolja utakmica ove sezone
Sanchez- takticki i trkacki uvijek odradjuje dobro svoj zadatak(i zato dobija uvijek ovakve minutaze),ali je truba pred golom
Valdez-na kraju mi se ucinilo na prvi pogled ko da je kikso kod onog gola,ali nije
inace je sigurno branio....opcenito gledajuci se zadnju god. dobro stabiliziro
Sanchez- takticki i trkacki uvijek odradjuje dobro svoj zadatak(i zato dobija uvijek ovakve minutaze),ali je truba pred golom
Valdez-na kraju mi se ucinilo na prvi pogled ko da je kikso kod onog gola,ali nije
inace je sigurno branio....opcenito gledajuci se zadnju god. dobro stabiliziro
- Jazzy.ba
#19255 Re: FC Barcelona
Tako je. No Messi no Barsa. Lagana dvica.omar little wrote:pa, ako je messi out tri tjedna kako moze biti "u revansu s messijem"?
-
5 0 5
#19256 Re: FC Barcelona
Roura (assistant): "2-2 away is always a good result, but could have been better and with the injuries, we pay a high price."
Roura (assistant): "There have been several referee decisions you can discuss, and people tell me Ibra was clearly offside when he scored."
Roura (assistant): "Messi has a thigh muscle injury, we'll know more tomorrow when he'll undergo further tests."
Busquets: "It's impossible the referee didn't see the offside. Ibra was 1-2 metres offside."
Roura (assistant): "There have been several referee decisions you can discuss, and people tell me Ibra was clearly offside when he scored."
Roura (assistant): "Messi has a thigh muscle injury, we'll know more tomorrow when he'll undergo further tests."
Busquets: "It's impossible the referee didn't see the offside. Ibra was 1-2 metres offside."
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#19257 Re: FC Barcelona
Messi će igrati u revanšu. Miracle recovery!Jazzy.ba wrote:Tako je. No Messi no Barsa. Lagana dvica.omar little wrote:pa, ako je messi out tri tjedna kako moze biti "u revansu s messijem"?
-
5 0 5
#19258 Re: FC Barcelona
Iniesta: "Referee decisive? Football is full of mistakes and difficult decisions, but apart from that, the team has played a great game."
Xavi: "We would have signed a 2-2 before the game, but now the result leaves a bittersweet taste."
Xavi: "We would have signed a 2-2 before the game, but now the result leaves a bittersweet taste."
- MOSALJOZE
#19259 Re: FC Barcelona
Koja GOSPODA505sCrtom wrote:Iniesta: "Referee decisive? Football is full of mistakes and difficult decisions, but apart from that, the team has played a great game."
- DonVito
#19260 Re: FC Barcelona
Vidim zabili sa penala nisam pratio Barsu gledao sam ovu kako Bajern melje Juventutu takodjer ne znam za ofsajd Ibre ali kako raja pise Barca je imala srece u Parizu, otom potom.omar little wrote:ne serendaj vito, zivota ti. cist penal. i ibrin gol iz ofsajda.
-
fixer
#19261 Re: FC Barcelona
Bili bi da su zbog greske sudije ispali.MOSALJOZE wrote:Koja GOSPODA505sCrtom wrote:Iniesta: "Referee decisive? Football is full of mistakes and difficult decisions, but apart from that, the team has played a great game."
- Jazzy.ba
#19262 Re: FC Barcelona
MOSALJOZE wrote:Koja GOSPODA505sCrtom wrote:Iniesta: "Referee decisive? Football is full of mistakes and difficult decisions, but apart from that, the team has played a great game."
Last edited by Jazzy.ba on 02/04/2013 23:40, edited 2 times in total.
-
omar little
#19263 Re: FC Barcelona
nije nista tako je. pitam samo kako sad messi u revansu (za osam dana) a gore vicu tri tjedna covjeka nece biti. mozda on zna nesto sto ja ne.Jazzy.ba wrote:Tako je. No Messi no Barsa. Lagana dvica.omar little wrote:pa, ako je messi out tri tjedna kako moze biti "u revansu s messijem"?
ne amputiraj mi te jeftinoce od slogana. a, jos manje tip kontra mog tima.
- don vito
#19264 Re: FC Barcelona
Kao sto sam i ocekivao. Patnja se nastavlja, protiv iole organizovanijih timova i pismenih trenera Vilanova (ni Roura, ali njemu nije zamjeriti) nema rjesenja. Ibrin gol jeste bio cisti ofsajd ali valja racunati sa takvim situacijama, jer ce se potegnuti drugi gol Messija protiv Milana. Ono sto je gore to je da je PSG bio puno bolji i konkretniji tim na terenu, da Barsa bez Messija u napadu citavo poluvrijeme zivi od jedne majstorije Inijeste, da prima 2 gola u zadnjih 10 minuta (drugi gol u 3:45 produzetka od 4:00 minuta). Prije toga primaju gol u 86. minuti od davljenika Celte, od Reala u 81. minuti, od Milana u 83. minuti (nastavi niz, ovo je samo zadnji mjesec dana). Sta ce biti bez Messija ne smijem ni zamisliti, bas kao sto ne vidim nacin da ovako blijeda Barca u zavrsnici LP pobijedi Real ili Bayern. Volio bih da grijesim ali Vilanova je ubleha od trenera, sezonu ce spasiti titula osvojena kiksevima Reala i fantasticnom realizacijom Barce koja je jedno 300 posto bolja nego za vrijeme Pepa.
- Jazzy.ba
#19265 Re: FC Barcelona
Čuj tvog tima.omar little wrote:nije nista tako je. pitam samo kako sad messi u revansu (za osam dana) a gore vicu tri tjedna covjeka nece biti. mozda on zna nesto sto ja ne.Jazzy.ba wrote:Tako je. No Messi no Barsa. Lagana dvica.omar little wrote:pa, ako je messi out tri tjedna kako moze biti "u revansu s messijem"?
ne amputiraj mi te jeftinoce od slogana. a, jos manje tip kontra mog tima.
Bože sačuvaj, ja ne AMPUTIRAM ništa.
- PriNc_ba
#19266 Re: FC Barcelona
ajde vito pregledaj pa onda pisi gluposti
il idi gledaj opet bajerna pa pametuj o necemu sto nisi ni gledao :S
kakvih je startova bilo ja jos sebi ne mogu da dodjem da niko iz psg-a nije dobio crveni... matuidi, bekam, ne sjecam se ko je messija nagazio... i sve po zglobovima i sve s namjerom... al ajde
nece im ni to pomoci u revansu 
kakvih je startova bilo ja jos sebi ne mogu da dodjem da niko iz psg-a nije dobio crveni... matuidi, bekam, ne sjecam se ko je messija nagazio... i sve po zglobovima i sve s namjerom... al ajde
- ioannes
#19267 Re: FC Barcelona
ovaj psg za mene nije neka ekipa
nikad se za vrijeme utakmice nisam pravo plasio za Barcu,
milan je tri puta opasnija i kompaktnija ekipa.
ako Barca nesto skroz pogresno ne nepravi....ide u polufinale
nikad se za vrijeme utakmice nisam pravo plasio za Barcu,
milan je tri puta opasnija i kompaktnija ekipa.
ako Barca nesto skroz pogresno ne nepravi....ide u polufinale
- Distortion
#19268 Re: FC Barcelona
Mourinho ih nasavjetovao, zato su i igrali na taj način, oštrije a još kad imaš propaliteta od sudije kao što ej Stark (ne mogu da vjerujem da on još sudi LP) onda sve to i prođe a eto prođe i onaj Zlatanov gol. Postavlja se pitanje šta bi bilo da je Barcelona postigla gol iz onakve ofsajd pozicije?
- Kemal Malovčić
#19269 Re: FC Barcelona
Ekspertiza.DonVito wrote:Vidim zabili sa penala nisam pratio Barsu gledao sam ovu kako Bajern melje Juventutu takodjer ne znam za ofsajd Ibre ali kako raja pise Barca je imala srece u Parizu, otom potom.omar little wrote:ne serendaj vito, zivota ti. cist penal. i ibrin gol iz ofsajda.
- p206
#19270 Re: FC Barcelona
nebi mogli živjeti na ovoj temi idućih 15 danaDistortion wrote: Postavlja se pitanje šta bi bilo da je Barcelona postigla gol iz onakve ofsajd pozicije?
- ganjeta
#19271 Re: FC Barcelona
Eki to? Pa je li postignut drugi gol protiv Milana?p206 wrote:nebi mogli živjeti na ovoj temi idućih 15 danaDistortion wrote: Postavlja se pitanje šta bi bilo da je Barcelona postigla gol iz onakve ofsajd pozicije?
- p206
#19273 Re: FC Barcelona
Ne znam i ne zanima me večeras, iskreno da ti kažem.ganjeta wrote:Eki to? Pa je li postignut drugi gol protiv Milana?p206 wrote:nebi mogli živjeti na ovoj temi idućih 15 danaDistortion wrote: Postavlja se pitanje šta bi bilo da je Barcelona postigla gol iz onakve ofsajd pozicije?
Kad budete navijačima Reala i svih drugih klubova nabijali na nos sudijske odluke iz prahistorije, možda i odgovorim uljudnije.
- ganjeta
#19274 Re: FC Barcelona
Pa je li te zanima ili ne zanima?
- Logovan
#19275 Re: FC Barcelona
Ljepša asistencija od gola. Svaka čast Alvesu. Na Messiju se vidi da se baš sjebao zbog izjednačenja.505sCrtom wrote: