FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#17601 Re: FC Barcelona
Cestitke Milanu. Vise su zeljeli pobjedu.
U revansu Barcelona mora dati 3 gola, nije nemoguce, ali sa drugacijim pristupom igri.
U revansu ce se vidjeti - kada bude najvaznije - koliko ova Barcelona moze sada ....
U revansu Barcelona mora dati 3 gola, nije nemoguce, ali sa drugacijim pristupom igri.
U revansu ce se vidjeti - kada bude najvaznije - koliko ova Barcelona moze sada ....
- kisni indijanac
#17602 Re: FC Barcelona
ma u ovoj se tekmi vidjelo guardiola vs. tito, bez obzira što je na klupi bio roura...PriNc_ba wrote:milan odlican... barca konta sam ce se prostor od sebe stvoriti da zabiju gol... bice ova tekma uzimana za pripreme svih ekipa narednih 5 godina protiv barce koje budu imale neke vaznije tekmetakticki pokopan ovaj zvaljo na klupi barce a sumnjam da bi i tito sta pomogao s obzirom na disciplinu milana... a uopste ne igraju klasicni bunker... barca uopste ne igra svoju igru... nekakvi su mi bezvoljni na terenu
- Dr. Kuca
#17603 Re: FC Barcelona
Biatlon je pravi sport za tebe. Barcelona nije odigala losiju utakmicu zadnjih 10 godina.wannabe_ultra wrote:procitana igra, otkucalo je vrijeme messija inijeste i cavija
Milan nije nista dobio sa ovim, ipak je ovo Barca.
- omega369
#17604 Re: FC Barcelona
ubjedjen sam da mogu oni u tandemu jos 2-3 godine osvajati trofeje ali kad nemas 'glavu', ne ide.
previse su se digli da mislie da mogu i bez trenera
previse su se digli da mislie da mogu i bez trenera
-
tutku
#17605 Re: FC Barcelona
svega ovdje procitati... farsa uefalona i slicno... juce nije bilo tako ??
losa tekma barce, katastrofa, milan svaka cast, lavovska pobjeda.. sudjenje lose, direktno utjecalo na rezultat... u uzvratnoj tekmi u postavi barce se prije svega mora nesto promijeniti, jos uvijek sam 100% siguran u prolaz dalje ...
VISCA BARCA
losa tekma barce, katastrofa, milan svaka cast, lavovska pobjeda.. sudjenje lose, direktno utjecalo na rezultat... u uzvratnoj tekmi u postavi barce se prije svega mora nesto promijeniti, jos uvijek sam 100% siguran u prolaz dalje ...
VISCA BARCA
-
LSD
#17606 Re: FC Barcelona
Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Onog Rouru je Alegri napravio glupanom i amaterom....veceras se vidjelo koliko Barci fali prvo trener, a zatim i odbrana (posebno desni bek gdje igra Alves koji je krivac za drugi gol).
Bez trenera se mogu provlaciti protiv Granade i Osasune....u LP je sasvim druga prica, jer Barcina igra je potpuno sterilna sa onim amaterom na klupi.
Komplet tim podbacio, pocevši od Messija pa redom (izuzev možda Piquea).
Onog Rouru je Alegri napravio glupanom i amaterom....veceras se vidjelo koliko Barci fali prvo trener, a zatim i odbrana (posebno desni bek gdje igra Alves koji je krivac za drugi gol).
Bez trenera se mogu provlaciti protiv Granade i Osasune....u LP je sasvim druga prica, jer Barcina igra je potpuno sterilna sa onim amaterom na klupi.
Last edited by LSD on 20/02/2013 22:48, edited 1 time in total.
-
tutku
#17607 Re: FC Barcelona
drzi se ti koseva i sarajevawannabe_ultra wrote:procitana igra, otkucalo je vrijeme messija inijeste i cavija
-
taxi_driver32
#17608 Re: FC Barcelona
sudija kriminalan. s dvije ruke smiriti loptu a da sudija ne viditutku wrote:svega ovdje procitati... farsa uefalona i slicno... juce nije bilo tako ??
VISCA BARCA
- Charuga
- Globalni moderator
#17609 Re: FC Barcelona
A bila je prosle godine rasprava oko toga da je lako voditi Barsu i da njima i ne treba neki strucnjak na klupi. Ovo je bio dokaz da igraci sami ne mogu nista. Nema igre, nista se ne mjenja u postavci, nema promjena pozicija, igraca, Roura nije za klupe.
I sto bi rekao jedan nas strucnjak "Igrac koji puca moze dati gol, igrac koji ne puca ne moze dati gol". Izgleda da igracima Barse veceras niko nije rekao da trebaju pucati ...
Jedna briga manje i jedno takmicenje manje za ovu godinu, sad se mogu malo opustiti i vise odmarati ...
I sto bi rekao jedan nas strucnjak "Igrac koji puca moze dati gol, igrac koji ne puca ne moze dati gol". Izgleda da igracima Barse veceras niko nije rekao da trebaju pucati ...
Jedna briga manje i jedno takmicenje manje za ovu godinu, sad se mogu malo opustiti i vise odmarati ...
- PriNc_ba
#17610 Re: FC Barcelona
fkt ne znam kakav su ostali imali utisak ali dok sam gledao tekmu barcini igraci su mi djelovali bas kao da su na treningu... nekako odsutni s terena i eto samo onako ko da su tu ... bar su meni tako djelovali svi igraci barce... nisu oni nista spektakularno lose odigrali nego jednostavno isto ko da su imali manjak zelje ...
i btw fkt ne znam za sta sluze one sudije iza golova
ja ne znam da sam gledao tekmu a da su oni pomogli makar korner da se dosudi a da ne pricam o penalima i drugim vaznijim stvarima 
i btw fkt ne znam za sta sluze one sudije iza golova
- skenderija04
#17611 Re: FC Barcelona
Milan jos ne ide daljeLSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
-
fixer
#17612 Re: FC Barcelona
Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#17613 Re: FC Barcelona
Milan ide dalje, nema sumnje. 2:0 je previše, posebno ako znamo da će Milan isto odigrati i u revanšu.skenderija04 wrote:Milan jos ne ide daljeLSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Komplet tim podbacio, pocevši od Messija pa redom (izuzev možda Piquea).. Drugi gol vezane greske gol iz barceloninog ata
![]()
i zacini Alves jer ne zna bili piskio ili kakio. Ali dobro, neka odiigraju koliko mogu i ako ne prodju izgubili su od gospodske ekipe. I jos nesto, ovoj generaciji fali samo jedan preokret - evo im sanse.
Najveći problem u svemu ovome je što još nisu otkrili kako probiti kroz autobus... Vilanova/Roura su bili bespomoćni. Nema šta promjeniti.
-
LSD
#17614 Re: FC Barcelona
Ma ide, buraz...da se ne lažemoskenderija04 wrote:Milan jos ne ide daljeLSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Komplet tim podbacio, pocevši od Messija pa redom (izuzev možda Piquea).. Drugi gol vezane greske gol iz barceloninog ata
![]()
i zacini Alves jer ne zna bili piskio ili kakio. Ali dobro, neka odiigraju koliko mogu i ako ne prodju izgubili su od gospodske ekipe. I jos nesto, ovoj generaciji fali samo jedan preokret - evo im sanse.
Znaš kako se kaže ono : Život ide dalje, ali Barca da Bog da
Ne može se bez trenera igrati ozbiljnije utakmice ni takticki nadmudrivati....valjda je to veceras svima postalo jasno.
Last edited by LSD on 20/02/2013 22:56, edited 1 time in total.
- PriNc_ba
#17615 Re: FC Barcelona
kakva glupa izjavafixer wrote:Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
-
hladno
#17616 Re: FC Barcelona
Negdje sam vidio da oni ne smiju nikakve gestikulacije pravit nego samo pomocu mikrofona komunicirat sa glavnim sudijom, tako i kada pomazu mi to ne znamo.PriNc_ba wrote:i btw fkt ne znam za sta sluze one sudije iza golovaja ne znam da sam gledao tekmu a da su oni pomogli makar korner da se dosudi a da ne pricam o penalima i drugim vaznijim stvarima
Last edited by hladno on 20/02/2013 22:56, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#17617 Re: FC Barcelona
Isprika prihvacena, drugi put razmisli.wannabe_ultra wrote:izvini del boskeDr. Kuca wrote:Biatlon je pravi sport za tebe. Barcelona nije odigala losiju utakmicu zadnjih 10 godina.wannabe_ultra wrote:procitana igra, otkucalo je vrijeme messija inijeste i cavija
Milan nije nista dobio sa ovim, ipak je ovo Barca.
-
roboth
#17618 Re: FC Barcelona
Ja ipak mislim da ce njih Barcelona razbucati na Camp NouEntropio wrote:Milan ide dalje, nema sumnje. 2:0 je previše, posebno ako znamo da će Milan isto odigrati i u revanšu.skenderija04 wrote:Milan jos ne ide daljeLSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
![]()
Najveći problem u svemu ovome je što još nisu otkrili kako probiti kroz autobus... Vilanova/Roura su bili bespomoćni. Nema šta promjeniti.
- DonVito
#17619 Re: FC Barcelona
Po kome odma po treneru
igraci su krivi..
A Barca uzima kod kuce sa 5-0.
Milan nema sanse da zabije gol na Camp Nou, dajem glavu.
A Barca uzima kod kuce sa 5-0.
Milan nema sanse da zabije gol na Camp Nou, dajem glavu.
Last edited by DonVito on 20/02/2013 22:58, edited 2 times in total.
-
fixer
#17620 Re: FC Barcelona
Koju je veliku utakmicu odigrao dobro u zadnje vrijeme?PriNc_ba wrote:kakva glupa izjavafixer wrote:Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
-
tutku
#17621 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:A bila je prosle godine rasprava oko toga da je lako voditi Barsu i da njima i ne treba neki strucnjak na klupi. Ovo je bio dokaz da igraci sami ne mogu nista. Nema igre, nista se ne mjenja u postavci, nema promjena pozicija, igraca, Roura nije za klupe.
I sto bi rekao jedan nas strucnjak "Igrac koji puca moze dati gol, igrac koji ne puca ne moze dati gol". Izgleda da igracima Barse veceras niko nije rekao da trebaju pucati ...![]()

-
taxi_driver32
#17622 Re: FC Barcelona
bit ce bolje. svaki klub kiksa nekad, pa tako i barcelona.
-
omar little
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#17624 Re: FC Barcelona
Roura (assistant): "The result is too harsh, but this wasn't our best game. 2-0 is a very difficult result to turn around."
Evo i on prizn'o da je kraj.
Evo i on prizn'o da je kraj.
- PriNc_ba
#17625 Re: FC Barcelona
u zadnjih 7 mjeseci lik imao 5 tekmi velikih racunajuci i ovu mada ovo nije nesto velika tekma s obzirom da milan vise nije ono sto je bio. u tih 5 tekmi 4 su bile protiv reala i zabio je 4 golafixer wrote:Koju je veliku utakmicu odigrao dobro u zadnje vrijeme?PriNc_ba wrote:kakva glupa izjavafixer wrote:Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako