FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veljaca

#17601 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Cestitke Milanu. Vise su zeljeli pobjedu.
U revansu Barcelona mora dati 3 gola, nije nemoguce, ali sa drugacijim pristupom igri.

U revansu ce se vidjeti - kada bude najvaznije - koliko ova Barcelona moze sada ....
kisni indijanac

#17602 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

PriNc_ba wrote:milan odlican... barca konta sam ce se prostor od sebe stvoriti da zabiju gol... bice ova tekma uzimana za pripreme svih ekipa narednih 5 godina protiv barce koje budu imale neke vaznije tekme :) takticki pokopan ovaj zvaljo na klupi barce a sumnjam da bi i tito sta pomogao s obzirom na disciplinu milana... a uopste ne igraju klasicni bunker... barca uopste ne igra svoju igru... nekakvi su mi bezvoljni na terenu :roll:
ma u ovoj se tekmi vidjelo guardiola vs. tito, bez obzira što je na klupi bio roura...
Dr. Kuca

#17603 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

wannabe_ultra wrote:procitana igra, otkucalo je vrijeme messija inijeste i cavija
Biatlon je pravi sport za tebe. Barcelona nije odigala losiju utakmicu zadnjih 10 godina.

Milan nije nista dobio sa ovim, ipak je ovo Barca.
omega369

#17604 Re: FC Barcelona

Post by omega369 »

ubjedjen sam da mogu oni u tandemu jos 2-3 godine osvajati trofeje ali kad nemas 'glavu', ne ide.

previse su se digli da mislie da mogu i bez trenera :cry:
tutku

#17605 Re: FC Barcelona

Post by tutku »

svega ovdje procitati... farsa uefalona i slicno... juce nije bilo tako ??
losa tekma barce, katastrofa, milan svaka cast, lavovska pobjeda.. sudjenje lose, direktno utjecalo na rezultat... u uzvratnoj tekmi u postavi barce se prije svega mora nesto promijeniti, jos uvijek sam 100% siguran u prolaz dalje ...
VISCA BARCA
LSD

#17606 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Onog Rouru je Alegri napravio glupanom i amaterom....veceras se vidjelo koliko Barci fali prvo trener, a zatim i odbrana (posebno desni bek gdje igra Alves koji je krivac za drugi gol).
Bez trenera se mogu provlaciti protiv Granade i Osasune....u LP je sasvim druga prica, jer Barcina igra je potpuno sterilna sa onim amaterom na klupi.
Komplet tim podbacio, pocevši od Messija pa redom (izuzev možda Piquea).
Last edited by LSD on 20/02/2013 22:48, edited 1 time in total.
tutku

#17607 Re: FC Barcelona

Post by tutku »

wannabe_ultra wrote:procitana igra, otkucalo je vrijeme messija inijeste i cavija
drzi se ti koseva i sarajeva
taxi_driver32

#17608 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver32 »

tutku wrote:svega ovdje procitati... farsa uefalona i slicno... juce nije bilo tako ??
losa tekma barce, katastrofa, milan svaka cast, lavovska pobjeda.. sudjenje lose, direktno utjecalo na rezultat... u uzvratnoj tekmi u postavi barce se prije svega mora nesto promijeniti, jos uvijek sam 100% siguran u prolaz dalje ...
VISCA BARCA
sudija kriminalan. s dvije ruke smiriti loptu a da sudija ne vidi :-) :-) :-)
Charuga
Globalni moderator

#17609 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

A bila je prosle godine rasprava oko toga da je lako voditi Barsu i da njima i ne treba neki strucnjak na klupi. Ovo je bio dokaz da igraci sami ne mogu nista. Nema igre, nista se ne mjenja u postavci, nema promjena pozicija, igraca, Roura nije za klupe.

I sto bi rekao jedan nas strucnjak "Igrac koji puca moze dati gol, igrac koji ne puca ne moze dati gol". Izgleda da igracima Barse veceras niko nije rekao da trebaju pucati ... 8-)

Jedna briga manje i jedno takmicenje manje za ovu godinu, sad se mogu malo opustiti i vise odmarati ...
PriNc_ba

#17610 Re: FC Barcelona

Post by PriNc_ba »

fkt ne znam kakav su ostali imali utisak ali dok sam gledao tekmu barcini igraci su mi djelovali bas kao da su na treningu... nekako odsutni s terena i eto samo onako ko da su tu ... bar su meni tako djelovali svi igraci barce... nisu oni nista spektakularno lose odigrali nego jednostavno isto ko da su imali manjak zelje ...

i btw fkt ne znam za sta sluze one sudije iza golova :lol: ja ne znam da sam gledao tekmu a da su oni pomogli makar korner da se dosudi a da ne pricam o penalima i drugim vaznijim stvarima ;)
skenderija04

#17611 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Onog Rouru je Alegri napravio glupanom i amaterom....veceras se vidjelo koliko Barci fali prvo trener, a zatim i odbrana (posebno desni bek gdje igra Alves koji je krivac za drugi gol).
Bez trenera se mogu provlaciti protiv Granade i Osasune....u LP je sasvim druga prica, jer Barcina igra je potpuno sterilna sa onim amaterom na klupi.
Milan jos ne ide dalje :D . Drugi gol vezane greske gol iz barceloninog ata :lol: :lol: i zacini Alves jer ne zna bili piskio ili kakio. Ali dobro, neka odiigraju koliko mogu i ako ne prodju izgubili su od gospodske ekipe. I jos nesto, ovoj generaciji fali samo jedan preokret - evo im sanse.
fixer

#17612 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#17613 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Sasvim zasluženo Milan ide dalje, mora se priznati...nisu ih nadigrali, ali su ih momacki nadmurdili i nategli veceras.
Milan jos ne ide dalje :D . Drugi gol vezane greske gol iz barceloninog ata :lol: :lol: i zacini Alves jer ne zna bili piskio ili kakio. Ali dobro, neka odiigraju koliko mogu i ako ne prodju izgubili su od gospodske ekipe. I jos nesto, ovoj generaciji fali samo jedan preokret - evo im sanse.
Milan ide dalje, nema sumnje. 2:0 je previše, posebno ako znamo da će Milan isto odigrati i u revanšu.

Najveći problem u svemu ovome je što još nisu otkrili kako probiti kroz autobus... Vilanova/Roura su bili bespomoćni. Nema šta promjeniti.
LSD

#17614 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
Ma ide, buraz...da se ne lažemo ;-) 2-0 je gotovo posao.
Znaš kako se kaže ono : Život ide dalje, ali Barca da Bog da :-)
Ne može se bez trenera igrati ozbiljnije utakmice ni takticki nadmudrivati....valjda je to veceras svima postalo jasno.
Last edited by LSD on 20/02/2013 22:56, edited 1 time in total.
PriNc_ba

#17615 Re: FC Barcelona

Post by PriNc_ba »

fixer wrote:Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
kakva glupa izjava :lol:
hladno

#17616 Re: FC Barcelona

Post by hladno »

PriNc_ba wrote:i btw fkt ne znam za sta sluze one sudije iza golova :lol: ja ne znam da sam gledao tekmu a da su oni pomogli makar korner da se dosudi a da ne pricam o penalima i drugim vaznijim stvarima ;)
Negdje sam vidio da oni ne smiju nikakve gestikulacije pravit nego samo pomocu mikrofona komunicirat sa glavnim sudijom, tako i kada pomazu mi to ne znamo.
Last edited by hladno on 20/02/2013 22:56, edited 1 time in total.
Dr. Kuca

#17617 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

wannabe_ultra wrote:
Dr. Kuca wrote:
Biatlon je pravi sport za tebe. Barcelona nije odigala losiju utakmicu zadnjih 10 godina.

Milan nije nista dobio sa ovim, ipak je ovo Barca.
izvini del boske
Isprika prihvacena, drugi put razmisli.
roboth

#17618 Re: FC Barcelona

Post by roboth »

Entropio wrote:
skenderija04 wrote:
Milan ide dalje, nema sumnje. 2:0 je previše, posebno ako znamo da će Milan isto odigrati i u revanšu.

Najveći problem u svemu ovome je što još nisu otkrili kako probiti kroz autobus... Vilanova/Roura su bili bespomoćni. Nema šta promjeniti.
Ja ipak mislim da ce njih Barcelona razbucati na Camp Nou
DonVito

#17619 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Po kome odma po treneru :roll: igraci su krivi..

A Barca uzima kod kuce sa 5-0. 8)
Milan nema sanse da zabije gol na Camp Nou, dajem glavu.
Last edited by DonVito on 20/02/2013 22:58, edited 2 times in total.
fixer

#17620 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

PriNc_ba wrote:
fixer wrote:Vala je i Messi postao igrac malih utakmica. Nema ga u velikim nikako
Koju je veliku utakmicu odigrao dobro u zadnje vrijeme?
tutku

#17621 Re: FC Barcelona

Post by tutku »

Plavih_11 wrote:A bila je prosle godine rasprava oko toga da je lako voditi Barsu i da njima i ne treba neki strucnjak na klupi. Ovo je bio dokaz da igraci sami ne mogu nista. Nema igre, nista se ne mjenja u postavci, nema promjena pozicija, igraca, Roura nije za klupe.

I sto bi rekao jedan nas strucnjak "Igrac koji puca moze dati gol, igrac koji ne puca ne moze dati gol". Izgleda da igracima Barse veceras niko nije rekao da trebaju pucati ... 8-)

Jedna briga manje i jedno takmicenje manje za ovu godinu, sad se mogu malo opustiti i vise odmarati ...
Image
taxi_driver32

#17622 Re: FC Barcelona

Post by taxi_driver32 »

bit ce bolje. svaki klub kiksa nekad, pa tako i barcelona.
omar little

#17623 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

.
Last edited by omar little on 20/02/2013 23:15, edited 1 time in total.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#17624 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Roura (assistant): "The result is too harsh, but this wasn't our best game. 2-0 is a very difficult result to turn around."

Evo i on prizn'o da je kraj. :lol:
PriNc_ba

#17625 Re: FC Barcelona

Post by PriNc_ba »

fixer wrote:
PriNc_ba wrote:
Koju je veliku utakmicu odigrao dobro u zadnje vrijeme?
u zadnjih 7 mjeseci lik imao 5 tekmi velikih racunajuci i ovu mada ovo nije nesto velika tekma s obzirom da milan vise nije ono sto je bio. u tih 5 tekmi 4 su bile protiv reala i zabio je 4 gola :) tako da ne lupetas bezveze ziv bio ;) od toga nije zabio jos samo celziju ranije ... dovoljno ? ako si kikijev obozavaoc ne znaci da trebas lupetati i govoriti takve stvari za messija ;)
Post Reply