Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
onda i Sanchez, pa i Pedro mogu proci .... Da igra u nekoj drugoj ekipi - gdje se od njega ocekuju golovi - bio bi problem .... Ovdje pored Messija, ako ubode po nekad - dobro je ....
A i on i Perdo su tu da svojom trkom unesu pometnju u protivnickoj odbrani - i da onda MESSI pogadja ....
Reko bi čovjek da je rijec o nekom levatu koji kad pogodi dobro je... a ne o liku koji je doveden za 40tak milliona iz Udina pri tome ima 6 mill godišnje, a u Udinama je pogadjao
Pogresno si shvatio .... na zalost .... nigdje ja nisam rekao da je levat ( takvi ne mogu igrati u BARCELONI ).
Ja samo kazem da u Barceloni mu nije primaran zadatak da daje golove - jer za to je zaduzen Lionel Messi - najbolji igrac svijeta ...
O tome se radi ...
Ni u "Betisu" ne moze levati igrati
@ Tomahawk11
Chygrynskiy sigurno nije levat i jedan je od najbolji štopera sa istoka u posljedni 10tak godina to što se nije snašao u Barci kao npr Hleb.
A onaj brazilac Kairson tako nesto pa on ni minute nije odigrao u 1 timu a plaćen je 15 tak mill.. e to je vec slucaj
Hm, taj istocnjak koliko je placen, a koliko je mlijeka dao....ispalo je da je levat. Mozda je dobar za ukrajinske lige, ali u Barci je vjerovatno oznacen kao jedan od promasenih transfera.
Ma svaki klub ima nekih mentola s vremena na vrijeme. Barca je imala nekih golmana svojevremeno
ultima_palabra wrote:Zlatan bi mogao igrati u ovoj sadašnjoj Barci koja ne igra presing Naravno, i nekako Messija da privoli da se vrati na desno krilo...
Sto Messi ne bi uradio za pare. Odmah mu od ove statistike uzmi 30%.
ultima_palabra wrote:Zlatan bi mogao igrati u ovoj sadašnjoj Barci koja ne igra presing Naravno, i nekako Messija da privoli da se vrati na desno krilo...
Sto Messi ne bi uradio za pare. Odmah mu od ove statistike uzmi 30%.
Ma oduzmi 50-60%... nije ni logično da tako nešto uradi.
ultima_palabra wrote:
messi je imao sansu da to uradi da je htio. naprotiv, izbacili su zlatana iz barcelone jer messi nije bio fleksibilan. pa prodali su i ronaldinha i decoa da ne bi lose uticali na messija. znaci, u barceloni trenutno nema rasprave. ili se uklapas u "messijev" koncept ili te nema.
a sto se tice para, ne znam da bi to mogla biti ikakva motivacija za messija. najbolji tim na svijetu podredjuje i koncipira sve po njemu. rekao bih, dovoljno za bilo kojeg covjeka. uz to, ne fali mu para.
ultima_palabra wrote:
messi je imao sansu da to uradi da je htio. naprotiv, izbacili su zlatana iz barcelone jer messi nije bio fleksibilan. pa prodali su i ronaldinha i decoa da ne bi lose uticali na messija. znaci, u barceloni trenutno nema rasprave. ili se uklapas u "messijev" koncept ili te nema.
a sto se tice para, ne znam da bi to mogla biti ikakva motivacija za messija. najbolji tim na svijetu podredjuje i koncipira sve po njemu. rekao bih, dovoljno za bilo kojeg covjeka. uz to, ne fali mu para.
Pa vidi se sve po onoj statistici gore... Messi 79 golova, sljedeći poslije njega 11
Ne znam koliko ste upućeni, ali počelo je sa primanjem članova jedino zvanično udruženje FC Barcelone na ovim prostorima (Barca BiH; http://www.barcabih.bh-x.com/) Bujrum, pa da se družimo
Ja sam novi ovdje,već duže vrijeme pratim ovaj forum,pa sam se odlučio registrirati.Pratim Barcu,pa ću ovdje isto pisati dosta,a simpatizer sam Juvea i navijač našega Želje.
Last edited by Ironman1921 on 28/12/2012 13:17, edited 1 time in total.